dålig bedömning

Jag pratar om mig själv nu. Jag är så sjukt dålig på att se vad en del människor går för. Idag blev jag chockad men nu skrattar jag åt det. Det finns verkligen inget annat att göra åt saken för det är så sjuuuuuukt!! Sinnessjukt!!!
Imorrn tebax till Sthlm o mitt älskade jobb. Hoppas att jag hittar min nyckel imorrn kväll oxå, blir lite jobbigt annars. :) Tack Matilda för en supertrevlig kväll igår, så glad att jag fick komma!
Sov gott allihopa! Vi hörs imorrn!

Matilda and me


morgonsolande

Studsade upp ur sängen, pigg som en lärka... måste ut o sola lite innan jag ska iväg o jobbba.. Tog med mig lite flingor o mjölk o en macka o satte mig ute i bikini. Gud va härligt!! Kan väl inte påstå att jag känner mig helt utvilad efter två nätters tokdansande. Men av att umgås med vänner o dansa natten lång, det blir man ju glad av o då gör det inte så mycket om man sen är lite trött. :)

Matilda, Miranda o Jessica är jättesöta tjejer som jag definitivt träffar igen. Vi grillade på Matilda o Alexs bakgård. Sen gick vi in o tittade lite på Robinsonfinalen o sen poppade vi musik. Alex vänner Mange, Timmy o Tomas kom senare o slutligen gick vi till Tellus. Kändes väl som att gå på Olearys el Plaza i Östersund.. Härlig småstadskänsla, med väldigt blandad musik = inte så jättebra musik. Men det går dansa till allt. :)

Nu är jag på jobbet igen. Min sjunde arbetsdag. Tjohooo! Ha det gött i solen o glöm inte solskyddsfaktor!


nya vänner

Ikväll ska jag träffa några nya vänner här i Nyköping... Lite nervöst men spännande. Jag ser verkligen fram emot kvällen! Det är helt fantastiskt väder ute, så det är verkligen perfekt för att grilla!

Jag har skrivit ut en hel massa med deklarationer men är inte klar än på långa vägar... Blir nog en lång dag imorrn. Men jag har varit ute på lite sight seeing här o vi började jobba ganska sent.. Det är ju faktiskt lördag! Jag har faktiskt börja lära mig hitta lite här. Man lär sig efter att ha gått fel ett antal gånger. :) Jag gillar Nyköping, här är litet, varmt o massa vatten! Och alla hälsar på mig när jag kommer o går... hihi..


var e min nyckel??

Började i vanlig ordning med fredagsvin på jobbet, men denna gång lite champagne först o sen rosébubbel o lite vitt. Sen en bortglömd aw på Gerdas. Fina Lisa joinade oss... Sol o massa glada folk! Senare drog jag o Lisa vidare till Lokal o sa hej till Bartendern, tog en gurkdrink (yummie in my tummie), en snabbis upp till lägenheten för att lämna grejer o slarva bort min nyckel... Vi letade o letade, vände upp o ner på rummet men kunde inte hitta den o till slut tänkte jag att nu skiter jag i den o så får jag möta Malin senare. (Dumt beslut visade det sig senare men ibland e man inte smart o för övrigt har jag fortf inte hittat den. Var katten har jag lagt den?!) Kollade in Pom Pom men där hände nada, gick till Obaren nada fun där heller, slutligen East. Där dansade vi bort natten....

Oh my God, va jag hade ont i fötterna när jag kom hem! Stod utanför porten 20 min o väntade på Malin, frös o hade så sjukt ont. Dumma slarviga jag! Var la jag nyckeln? Kunde knappt stå el gå, så gissa om det va skönt att lägga sig ner i sängen?! Innan jag somnade så vände jag o Malin upp o ner på rummet igen, utan resultat. Dock blev det inte mycket sömn, för jag somnade väl runt fyra o kl sju vaknade jag med ett ryck. "Va tusan? Varför har inte klockan ringt??" Jo för att jag bara ändrat på tiden på larmet som endast ringer på vardagar... *suck* Stressad som en tok, slänger mig i duschen, klär på mig o rycker åt mig lite grejer o springer till tåget. Hann precis i tid... Underbara Ingrid hade fixat jättegod frukost till jag kom fram till Nyköping.


NOIZE INC.

Igår åkte jag hem till Lisa o åt vitlöksfrästa scampi, sallad o massa ost o bröd! Mums! Blev även ett glas vitt. Sedan kom mr Mister hem och vi trotsade regnet o gick iväg till Mosebacke. A1 Bassline. Grym musik men väldigt gles o ung publik.

ups and downs

Man måste ha sina downs för att sen få sina ups. Åter på mitt underbara jobb med mina fina kollegor o mår toppen. Vi har haft frukostmöte inför lansering av en ny kund. Dagen kan ju inte börja bättre! Dessvärre regnar det ute men jag tror det kommer att skina upp under dagen.

Have a nice day!


                                                                               Lånat bilden från nordqvist

sönder o samman

Vissa stunder känner man sig bara trasig... Spelar ingen roll hur många vänner man har, hur underbar familj man har, eller vilket fantastiskt bra jobb man har, eller var man befinner sig. Hur många snälla o tröstande ord man än hör så kan de inte ta bort känslan av att något känns trasigt. Hittade nåt som gjorde mig riktigt glad för en stund igen, o lika snabbt försvann det....

Och handleden känns värre än någonsin pga att man måste diska... Please ge mig en diskmaskin.

holla at me dwag

[14:32:00] Charley skriver: holla at me dwag
[14:32:00] Saruman skriver: jepp
[14:32:03] Charley skriver: dwag
[14:32:07] Saruman skriver: hehe
[14:32:09] Charley skriver: nej DAWG

Gissa om jag skrattat åt denna konversation idag.... :)

Nej nu ska jag ut i solen o löka!

glasspaus


vernissage


inflammation

Va till farbror doktorn idag som drog o klämde på min stackars handled, sa sen att den är inflammerad. Nu har jag fått recept på en dunderblundermeducin som ska göra den bättre, två pillertriller ska jag ta till en början o sen ev. höja till tre. Jag ska tillbaka till farbror doktor nästa måndag o kolla om det blivit bättre. Fick order om att ta det lugnt med handleden o hålla mig borta från funk ett tag... men det går ju inte. Jag kan väl gå dit o låta bli att göra övningarna som är på golvet? Blä, jag vet ingen annan träning som är så rolig som Camillas funk!

Så här snyggt är det iaf med en lindad handled... Gissa om jag fick många kommentarer om den när vi va ute i lördags? Bästa raggningsknepet ever! ;)



candyman a.k.a. sugar daddy


grattis pappa!

I all denna helgens förvirring o glädjerus så har jag ju glömt att skriva att det är pappas födelsedag idag (o Fredriks förstås). Joråsåatte! Pappa har firat med Anette, moster o Hans ikväll. Jag tror det vankades tårta minsann! Själv så lovar jag att fira med tårta o paket om han någonsin kommer o hälsar på mig här i Sthlm igen. :)



strunt

Saker jag borde ha gjort i helgen, men som verkade lite tråkiga o därför sket jag i dem:
  • Tvättat
  • Städat
  • Sovit
  • Sparat pengar
  • Rensat bland kläder o skor
Nu ska jag däcka i sängen. Har redan sovit en stund till en film som hette "Happy-go-lucky". Rekommenderas varmt om du vill sova gott till en dålig film.

Hoppas att ni haft en fin helg!


30-årsfest o discodans

Igår firade vi Fredrik som fyllde trettio (fast egentligen fyller han idag precis som pappa.).
Vi va i hans pappas hus i Råcksta. I present så fick han rom, cola o lime av mig, Linda o Malin. :) Under dagen regnade det men sken det upp o blev riktigt fint mot eftermiddagen o kvällen.
Perfekt eftersom vi skulle grilla. Som vanligt fick grabbarna sköta grillen o vi tjejer fixade med att skära grönsaker o göra grillspett. Det blev en riktigt trevlig middag! 




Vid elvatiden fick vi skjuts in till stan av en kollega till Fredrik o gick ut. En liten vända på Obaren, Undici o slutligen Solidaritet. Träffade massa roligt folk o dansade tills det började ljusna. Det är ju en terass med öppet upp mot himlen! Härligt med luft då det annars kan bli rätt instängt o dålig luft, sådär så att linserna klibbar o man blir trött... Nu har jag fruktansvärt ont i fötterna men är väldigt glad, lääänge sen jag dansade så här mycket! Dansfoten är mycket nöjd!


 
Åh vilken himlans rolig kväll! Den kommer jag att leva på länge!


repris

I fredags va jag så trött att jag gick hem o däckade efter jobbet. Det va ganska lugnt på jobbet men jag hade sovit dåligt... grubblat på saker som hänt... Det va inte boken, jag lovar. Det är för övrigt "Män som hatar kvinnor" som jag läser.

Men iaf, jag däckade när jag kom hem.. Sen ringde Malin o väcke mig ur min koma o sa att vi skulle möta några vänner på söder, att jag måste rycka upp mig, inte ligga hemma o deppa. Fine, sa jag o slänge mig i duschen. Men sen gick vi ändå inte till söder utan hängde som vanligt på Lokal. :) Träffade som vanligt Curry där o sen kom Christian från jobbet. Senare dök Joanna o Anna upp... Det blev en lugn o trevlig kväll, låg i sängen före tolv men va glad att Malin sparkat upp mig!

Vår nya vän Curry!

back in town

Igår jobbade vi 10 timmar. Jag va lite slut i huvudet men piggnade till efter en jättegod middag. Oxfilé, potatiskroketter, bea, vitlökssmör o rött vin. Jo en får tacke!!! Sen lite ost på det med. Mmm.. Satt o surra ett tag o sen försökte jag sova. Sömnen ville inte infinna sig så läste ett tag i min bok. 

Imorse ville jag inte kliva av tåget... Boken är så spännande! Dessutom vet jag att jag inte kommer ha någon ro till att läsa den nu när jag är hemma. Idag jobba, sen städa, imorrn fixa 30-årspresent, fixa grillgrejer o sen kalas. Efter det är det söndag o då är jag förmodligen inte alls 100 % fast då kanske kanske man kan läsa lite iaf. :)

deklarationer

Igår åkte jag till Nyköping för att träffa pappa o Anette innan de åkte tillbaka till Jämtland. Vi åt middag med Ingrid o Bosse, kollade på tv o så läste jag lite i min bok. Det va supertrevligt, as always. Men boken va läskig så sen hade jag lite svårt att somna... hehe... jag e lite lättskrämd...

Nu sitter jag på Ceterus o skriver ut en massa deklarationer. Jobba på en ledig dag? Jao, vad ska man annars göra? Tycker liksom inte att jag gör så mycket vettigt. Visst jag har ju ett jobb, men annars? Träna, hänga med vännerna, gå på Lokal? Jo, det e ganska soft iofs... men vettigt?

Lokal

Igår va jag o Malin i vanlig ordning på Lokal o höll ställningarna. Innan va vi en snabbis på Gerdas. Det har blivit som en liten tradition att gå på Lokal en eller två gånger i veckan. Schysst ställe att hänga på, nära hem o så kompispriser i baren. Väldigt roligt att spana på folk, t.ex. sånna som dejtar. Titta på kostymkillar... Har blivit lite tjenis med några snubbar i vårt område med så det börjar la bli gött o bo på Kungsholmen. Nu väntar vi bara på att vädret ska bli lite bättre, alltså med lite mer värme även om solen inte skiner. Idag känns det som om det kommer börja blixtra o dundra när som helst.

bandage

Min handled är lindad igen... tyckte det kändes bättre men nu är den svullen o öm igen. Nichts gut...

Helgen va dock superbra! Sol, sallad o vin. Ett besök på Lokal. Grillning i Nyköping, sol, glass o promenix. Lite schlager fick jag oxå se, om än ofrivilligt. Jag tyckte Estland skulle ha vunnit, men Norge va helt ok.

Sen är det jobb jobb jobb.... så mycket att lära sig. Fortfarande. :)

snygg ska jag va

Jao... när saker inte blir som jag vill så ska jag fan i mig se snygg ut iaf. Hmpf!! o skavsår får man tydligen då...
Solat på ballen har jag gjort o ätit frulle där med. Om det inte blåste o va kallt om nätterna så skulle jag gärna sova där. Och ligga o titta på den fina utsikten i min stad. Iaf, nu sitter jag hos Lisa o väntar på att vi ska komma ut i solen o ta en öl. Gött mos!

my queen is so clean

So fresh and so clean! 

Go, go, Miho go!!

Dance with somebody!

Dance, dance, dance!

blommiga vagabondskor


Jaha nu ska jag försöka mig på något nytt. Försöka sälja ett par skor via min blogg. Har lagt upp en annons på tradera oxå. :)

Storlek 36. Använda en gång. 250:- eller förslag... Skriv en kommentar i bloggen om du är intresserad, så tar jag kontakt med dig!

balkongfix

 
Titta va fint! Nu behövs det bara lite blommor... Kanske ska odla lite tomater oxå. :)

spontanmiddag

Idag efter jobbet mötte jag Malin... Tyckte fortf synd om mig själv för det har inte gått så bra att jobba idag. Det gör så ont bara jag rör handen el armen, vilket lett till att jag numera är vänsterhänt o allt går i slow motion.
Jag ville hitta på nåt roligt, så jag ringde Fredrik o frågade om han hade ätit middag. Det hade han inte... så jag o Malin promenixade till affären o sen hem till honom o fixade middag. Pasta med ädelostsås o jättefin sallad! Sen satt vi där till för en stund sedan o snackade om livet o tittade på "animal planet". Mycket angenämnt. Nu är det sängdags. Hoppas det känns bättre i handleden imorrn. Det går för långsamt med vänstern o jag är gnällig.... 


stackars mig...

Jag stukade handen på funken igår... Jag hade så himla roligt. Trodde inte att det va så farligt, men jag kunde knappt sova inatt för det bara gjorde ont i handleden hur jag än låg. Nu har jag försökt jobba med en lindad arm o handled hela dan men det gör oooont... o det går trögt att göra saker med "fel" hand! Tur att jag fått lite choklad. :)

twilight

Igår åkte jag till Nyköping. Middag hos familjen Carlsson med pappa o Anette. Väldigt mysigt o trevligt. Skönt att bli lite ompysslad efter en ganska så lång men väldigt rolig natt. Som ni ser på bilderna i tidigare inlägg så va det inte så många som kom i rött... Hur svårt ska det va? Står det rött på inbjudan så kommer man väl i rött?! Hur som helst så va det världens trevligaste fest! :) Städningen dagen efter kändes väl sådär..
Imorse tog vi iaf en liten promenix till tåget o jag kom till jobbet right on time. Det tar knappt en timme från Nyköping till Sthlm. Skulle lätt kunna tänka mig att bo där. Jättemysig stad!
Efter jobbet blev det måndagsfunk i vanligt ordning. Helt slut efter världens roligaste pass! Kom hem o lagade middag med Malin o sen blev det kaffe, bulle o helt underbara filmen Twilight! Känner mig lycklig efter att ha sett den... Kärlek!



tema rött


mycket nöjd!

0742295c25c76f356c4fa8d86c8cd6.png
Inflyttningsfesten med tema rött igår blev succé! Håll igång ända fram till gryningen... Vi fick massa vin, choklad o en tub med helium o ballonger. Sjukt bra presenter! Sen dök Red bull-tjejerna upp från ingenstans med groggvirke. Tack alla vänner för en helt fantastisk kväll/natt/morgon! Puss

boys are stupid

Nu undrar ni förstås vad det va som hände inatt egentligen. Men det är en lång historia som inte hör hemma här, det är inte min historia, inte min såpa. Hur som helst så är jag fortf arg på killar som beter sig så som den som sårade min vän... o det gör mig misstänksam mot alla killar. Funderar på om det finns killar som har ett hjärta o en själ?


Men nu lämnar jag dessa funderingar för en stund. Håller på o fixar lite här hemma för inflyttningsfesten o ska iväg o handla lite småsaker nu. Vädret ute är helt ok men jag hoppas det kommer ännu mer sol så att man kan sitta en stund på ballen i afton... Hoppas ni har en fin lördag!

en, två, tre...

Jo just... jag skulle bara ligga i min säng o läsa min bok o lyssna på gammal hiphop.. så blev det inte. Mötte Malin o gick ner på Lokal o tog en öl, två öl, tre öl. Pratade med massa folk, hade trevligt ett tag. Jag va dryg, kaxig o lite smått elak mot killarna som visade intresse för mig o Malin. Men det e bara för att jag är så sjukt less på idioter till killar som bara, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... kan inte ens finna orden för hur jävliga killar kan va.. Jag är arg o besviken o less. Jag drar inte alla killar över en kam men många är så hjärtlösa. Egoistiska. Jag gillar det inte. Jag är en godhjärtat person, jag tror gott om de flesta... Men när mina vänner blir sårade, då är jag inte att leka med. Då är jag på krigsstigen, ready for war. Usch vad arg o bitter jag låter... det är jag inte. :)


pepper sauce


i'm just fine

Har haft en supertrevlig kväll med Lisa o Erik. Sen åkte jag hem för att läsa lite i min bok o lyssna på lite gammal hiphop. Hehe.. Jag har haft en sjukt bra vecka, o den är inte ens slut än. Hoppas att ni har en fin afton! Kramen!

solskenshumör

Åh, vill ut i solen!! Vill inte sitta med försäkringar o grejs idag... Skönt att det är fredag o att halva dagen faktiskt är avklarad + att jag är på så bra humör! Jag ser fram emot fredagsvin om några timmar, hänga med Lisa ikväll o imorgon blir det inflyttningsfest med tema rött! På söndag åker jag förmodligen till Nyköping för pappsen o Anette är nere på besök. Ja... det är väl mina helgplaner i stora drag... Vad ska ni göra?


souk bazar

Igår kväll fick jag ett sms:
"Hej snygging! Imorgon är det souk bazar, 25% på alla skor. Kram tjejerna på Bianco"

Gissa vad som hände på lunchen?

Jag säger: "Hello my new love! "

harmoni

Efter jobbet åkte jag till söder för att käka middag med Jenny. Det blev vårat favvoställe o det gamla vanliga, mums... Haha.. alltid samma! Det va väldigt trevligt o som vanligt proppmätt! Förstår inte hur tiden kan gå så fort dock, kändes som det va igår vi sågs men det va nog ett halvår sen sist. Dåligt av oss, men bättre sent än aldrig.

Nu ska jag för en gångs skull lägga mig i tid, läsa lite i min bok o bara njuta av att allt börjar lugna ner sig. Jag börjar finna balans i livet igen. Aptiten börjar komma tillbaka o med den kommer även träningen igång bättre, allt blir bättre.


vårblommor

Titta vilka fina blommor som växer på träden utanför min väns hus! Lovely!


Malin & Mias ledmotiv

Inför lördagens festligheter så vill jag introducera våran sång för er!


inspiration!

Ville bara ge er länken till världens bästa Camilla. Hon är verkligen en helt fantastisk människa som efter varje funkpass ger mig så mycket kraft, energi o inspiration! Alla vet väl vid det här laget att jag älskar måndagar, men den största anledningen är just Camilla o hennes funkpass. Trots att träningsvärken känns lite jobbig idag så längtar jag så himla mycket till nästa måndag!! Go girl!


så fel... eller rätt?

Detta erbjudande önskade en av våra leverantörer att vi skulle skriva på deras sida:

"Betala för fem behandlingar och få sex"

Mm, mm, mm... haha

jag bor i en garderob

Ja det är sant, jag bor i en walk-in-closet. Hela rummet är fullt av kläder, väskor, jackor, kavajer o skor, skor, skor! Jag vet inte hur jag ska trolla bort alla saker, jag tror det är omöjligt. Så därför behöver jag få lite hjälp att få till det på ett snyggt sätt, så att det ändå känns hemtrevligt i min garderob. Någon som är bra på inredning o har lite tid över?

Igår fick jag iaf upp några säckar med väskor o kläder. Slängde lite grejer o så, men några väskor ska jag ge bort. Sen har jag några flyttlådor kvar som jag behöver gå igenom, packa om o ställa undan. Tänk er en säng i denna garderob så har ni mitt rum, typ.... Om jag inte fixar klart innan lördag så blir det ingen inflyttningsfest... Det vore ju synd. Men bra att ha lite press på sig! ;)


måndagsfunk

Jag älskar måndagar! För det första är helgen äntligen slut så att man får gå till jobbet o för det andra så är det funkytime! Det känns så skönt att sparka igång veckan på det sättet! Har ni några bra sätt att starta veckan på?

väntan...

Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge... o tydligen förgäves. Dags att sluta vänta.

söndag kväll


lördagshäng

Först blev det lite pastasallad o läsa i boken. Sola o ta det lugnt medan tvätten skötte sig själv.


Sen kom Lisa med lite cash, o då gick vi o köpte glass på Glassfabriken! Gott som tusan! Lisa tog violglass o jag tog choklad. Det va tur att Lisa hade cash! Annars hade vi inte fått nån glass för de tog inte kort... Dessutom va mitt kort hemma.

Efter det tvättade jag balkongmöblerna så att vi kunde äta middag på balkongen. Firade första middagen på balkongen med lite vin o när det blev för kallt för att sitta ute tog vi en tur till Ljungan. Där mötte vi Lisas syster Therese med vänner. Det va en bra lördag!

dagens agenda

Så, då har jag ätit lite frukost, läst lite i min bok, solat o njutit ute på balkongen. Fantastisk uppfinning det här med balkong! Idag har jag inget mer inplanerat än att tvätta lite o sitta ute på gården o läsa. Eventuellt gör jag ett besök på Kungsholmens Glassfabrik som ligger alldeles här i närheten. Vad ska ni göra? Hoppas ni får en trevlig dag i solen!

morgonutsikt


old friends

Micke o Malin kände varandra sen tidigare, de gick samma skola på högstadiet.
Malin o jag lärde känna varandra för några år sen när vi gick make up-utbildningen...
Det är en liten värld vi lever i!
Sjukt trevligt va det iaf ikväll, middag på bryggan o sol, sol, sol!!
Sedan en lugn, skön hemmakväll med X-Men, bullar o lite internetmachine!


Wolverine!



Äntligen en ny X-Menfilm! Vem vill gå o se den med mig? Biodate, anyone?!


Puff Daddys morsa?


Hurra!!! Jag hittade sladden till min digitalkamera o därför bjuder jag på en bild sen jag o Frida skulle ut o partaja för nån månad sen... Hon hade en peruk hängandes i hallen sedan en 70-talsfest, som jag bara va tvungen att prova. Se så snyggt!! Skulle ju kunnat va Puffans morsa el nåt... Haha... Sen gick jag ut o röjde så här på dansgolvet. NOT!!

RSS 2.0