Funderar



Det kommer en bild så länge...

Beslutsångest

Varför måste jag fatta alla beslut själv? Varför kan jag inte lägga över det på någon annan? Så jag kan skylla på den sen om allt blir fel?!

iPhone bloggning

Oh.. Försöker skriva från min telefon.... Får se om det funkar. Tjohoo! Fredag!! :)

Sötnos


Sofie har lagt upp en bild på lilla familjen i sin blogg. "Nu är vi tre" står det som rubrik. Jag döööööör, så sött! Och vad liten och go William ser ut! Man vill ju bara lyfta upp honom och krama om honom! Hoppas verkligen att vi kan hälsa på dem snart! Vill hälsa på Viktor och Hanna med och se deras lilla pyre. Undrar vad han ska få heta? Jag tror inte det blir Harry, fastän det tjatats om Harry hit och Harry dit de senaste månaderna... Loke och Glenn har oxå kommit upp men inte heller så troligt. Nyfiken...

Farbror David!

Idag födde Hanna en liten son! Så nu är Viktor pappa, Hanna mamma, Ylva farmor, Åke och Thomas farfar, David farbror och Fredrika faster. Och jag är väl "faster" med, men inte lika mycket som Fredrika. Allra helst hade jag ju önskat att lilla bebisen väntat lite med att komma, 1 oktober hade varit perfekt! Både för att ta uppmärksamheten från min födelsedag, man blir ju inte direkt yngre, plus en trevligt överraskning! Men man kan ju inte få allt här i livet :) Stort grattis till Hanna och Viktor! Hoppas vi får se underverket snart!

                                                                 

Shoppa i en Kista

Ikväll tog jag en tur till Kista, fönstershoppade lite. Väldigt roligt faktiskt. Sen hälsade jag på Karro och åt middag och surrade lite. Väl hemma har jag hjälpt Nettan med hennes blogg. Nu är det sängdags, igen. David kom nyss hem från sin fotbollsmatch men jag orkar inte vänta uppe. Känner mig väääldigt trött! God natt mina vänner!

Önskelista



Snart fyller jag år. Jag behöver egentligen ingenting, vill helst bara fira med mina vänner och min familj. Men om du nu vill köpa nåt så vill jag ha någon av dessa söta burkar från Dixie. Och så finns det en våg med. Finns bl.a. på 49 kvadrat, i närheten av där vi bor. Om du inte bor i Stockholm så finns det en lista med återförsäljare, samt fler butiker i Stockholm här.
Vill du följa med ut och äta thaimat på min födelsedag så hör av dig till mig?! Alla får följa med! ♥

Mardrömmar, nej tack!

Håll tummarna för att jag får sova inatt. Det verkar skifta mellan att jag ligger sömnlös el drömmer mardrömmar. Har bl.a. drömt att jag dödade en björn med mina egna händer och satte upp hjärtat på väggen med en kniv.. och en annan dröm då jag blev kvävd av min egen tunga, den svullnade upp i sömnen och jag kunde inte andas och kunde inte ropa efter hjälp!!! Ruskigt va? Det är ju så himla långt från mig som det kan komma. Jag som är glad, snäll, mjuk, och fluffar fram på rosa moln av rosor.. Jag vågar ju inte ens se skräckisar.... :(


Bergamott

Middagen intogs på Bergamott. Lamm och sötpotatis, sen creme caramel..... Mmmmmmmm. Supermysigt hade vi. David kom aldrig för han hade bokat in bowling samma kväll. Trots att jag sagt till långt i förväg. Om det är nåt jag hatar så är det när man gör så. Han tänkte komma senare, men sen så blev jag arg och då ville han inte komma alls. Spelar ingen roll om det är vänner el pojkvännen, jag blir alltid lika förbannad, för det känns alltid som att det är ok att ställa in med mig... men det är det INTE! Jaja, förutom grälet så va det som sagt en jättemysig kväll och jag promenerade hela vägen hem, plus lite omvägar så en timmes kvällspromenad blev det. Så skönt. Nu är det sängdags! Natti!


Har den äran Carina!

Idag är ingen vanlig dag, det är Carinas födelsedag! Vi ska träffas och äta middag ikväll. Mysigt! Grattis gumman min! Du  är guld! ♥

Välkommen till världen!

♥ Grattis Maria & Erik till sonen Arthur! Arthur kom till världen redan 7 september men jag har glömt att skriva om det. Han var 52 cm lång och vägde 3870 vid födseln.


♥ Grattis Sofie & Janne till sonen William! Han föddes imorse och är 51 cm lång och väger 3460g.


Söndag = Storstädning = Stek

Ja så kan man sammanfatta denna dag. Idag röjde vi alltså ordentligt och nu ser det jättefint ut här hemma förutom diskberget i köket. Men så går det när man mutar familjen för att få hjälp med att få upp tv:n på väggen. Monky kom oxå hit och snyltade mat. Potatisgratäng, tjälknul på älg, äppelkaka med vaniljsås... Ingen som går hungrig längre...
Igår började vi dagen med bagel. Sen va vi på Mio och köpte ett soffbord, det kommer nästa helg! Roligt! Och sen så köpte vi en ny matta till vardagsrummet i en butik här i närheten, halva priset! Den bar vi hem alldeles själva. Oj vilken träningsvärk i mina mesiga armar!  Storhandlade på prisextra och sen så skulle vi på bio, men vi stannade hemma ist för jag hade sån himla magvärk. Morr denna tiden på månaden! David fick springa och köpa choklad till mig. Sen borstade jag tänderna med den JÄTTEFINA tandborsten. Ni såg väl vad fin den va, rosa med fjärilar? Men nu sitter jag iaf på mattan och har det gött, mätt och belåten!

Lördag



Onsdagens petitemöte


I onsdags träffade vi en tjej som heter Mette som ska skriva
gästinlägg på vår hemsida MissPetite, en gång/vecka.
Det var trevligt att få in lite nya tankar och funderingar.
Och det är alltid roligt att träffa nya människor!
Det första gästinlägget har nu blivit publicerat och jag tycker att det är jättebra. Själv använder jag dock inte skjortor så ofta så det kommer nog dröja till jag själv provar att beställa därifrån.

Här sitter Sophia och ser väldigt viktig ut, så som vi alltid ser ut på våra möten. :)


Mmmm... mysrys..

Gårdagens konsert var fantastiskt bra! Best ever! Diggade som tusan! Och så himla roligt att jag fick träffa så många vänner på samma gång! Malin hade kommit hit från London, Emma från Funäsdalen, Madde återinflyttad från Karlstad och så söta Molly, och äntligen fick jag träffa hennes Misha. De har ju varit tillsammans en mindre evighet och jag har inte träffat karln förrän nu! David och Monky va oxå med och så fick jag träffa några nya tjejer, Terese, Åsa, Lina och Andrea. Vinkade till Fredrika (Davids syster) som oxå var där men satt på en annan läktare. Efter konserten följde jag med tjejerna på en öl och sen vidare till kalaskulan... Nu är jag jätteförkyld, har ont i halsen och nyser hela tiden. Ugga bugga. Skönt att det är fredag! Och för er som undrar så finns min outfit på MissPetite!


COLDPLAY

Åh, ikväll ska vi äntligen på Coldplay! Jag är jättepeppad! Nu gör jag som Molly och lägger in en länk här med toppenbra kritik! Hoppas dock att de inte gav riktigt allt igår utan sparat lite till oss ikväll! ;)

http://stockholm.city.se/noje/2008/09/18/Helt_stortjavla_bra__Coldplay/

Bastukväll i Saltsjöbaden

Glömde skriva att igår kväll så träffade jag Kim, vi åt jättegod sushi vid Mariatorget och sedan åkte vi hem till henne och syrran med familj. Åt lite mer, Lillemor hade fixat tacos.. Mums! Undrar hur många magar man har? Efterrättsmagen, sushimagen, taco... kaffe och kaka... godismagen... Sedan blev det bastubad. Varmt varmt varmt! Och efter det däcka i soffan och se Legally blond. Kom väl hem runt tolv. Men huuuga va jobbigt det va att ta sig ut efter att suttit inne och haft det skönt i värmen... freezing cold! Tack Kim för en jättemysig kväll!

Envis som en åsna

Ja sån är jag och likadan är min pojkvän... Morr... Men älskar honom, det gör jag. Över allt annat! ♥

Ikväll blir det petitemöte med Sophia. Måste planeras och fixas, vi har så många idéer men det går lite trögt. Förhoppningsvis kommer det ske lite förändringar snart..

Dagens outfit finns på vår sida, MissPetite för den som är intresserad. :)

Gamla vänner

Gamla vänner är de bästa vännerna, eller mer de vänner som det kan går år och dagar mellan man ses, men när man väl ses så känns det som igår. Jag träffade min vän Marie igår. Det var överr 100 år sen vi sågs... Hon har bott utomlands med sin man och så har hon fått barn, en liten son som heter Philip.  Han föddes i Thailand, 16 månader är han nu och jag har ännu inte träffat honom. Jag ser fram emot att träffa honom, se vem han är lik? Mamma eller pappa?! Vi pratade i munnen på varandra, så lite tid innan hennes tåg skulle gå... När sågs vi senast egentligen? Var det vid deras bröllop, när jag var tärna? Jag tror minsann att dem hälsade på mig i Stockholm innan julen 2004. Hoppas vi får till en träff snart igen, det finns så mycket att prata om. Jag kände iaf att det var väldigt skönt att äntligen få träffa henne och att hon fortfarande är en av mina bästa vänner!

Anna ♥ Spocken

Ikväll blir det bröllop! Ska äntligen få använda min gröna klänning igen! Jag tycker den är superfin. Den kommer från Asos petiteavdelning och sitter perfekt. Kommer väl upp nån bild senare!

Ibland är det bra att va liten

Så att man kan använda toppar som klänningar. Spana in dagens outfit på MissPetite. Visst är toppen fin? I love it! Den kommer användas mycket kan jag lova! Ikväll ska jag träffa tjejerna. Är inte riktigt på humör... Jag väntar fortf på att en viss person ska ta med mig på en dejt. Hur fånigt det än verkar (han har varit borta 10 dagar med sin mamma och sedan 3 nätters svensexa med grabbarna) så vill jag ha en ordentligt dejt, en kväll när han umgås med mig hela kvällen utan avbrott för tv, data, telefonsamtal och allt som dyker upp en vardagkväll när man sitter hemma i mysbyxor. Men jag får nog vänta förgäves... jag berättade att jag kände mig lite försummad senaste tiden och då fick det omvänd effekt från det jag väntade mig att hans reaktion skulle va.. Så kan det gå!

Mer Sex?

Enligt Posh24 så ska Chris Note ha råkat försäga sig om en uppföljare till Sex and the City! Jag hoppas verkligen att det kommer en fortsättning! Man vill liksom bara ha mer och mer och mer....

Gjort läxan!

Jo glömde ju säga igår att min frisör tyckte att jag skött mitt hår bra, att det kändes mycket bätte nu än tidigare. Mitt hår är väldigt torrt och man får jobba med det mycket för att få långt och fint hår. Men som sagt, jag har skött mitt hår bra, kanske inte gjort så många inpackningar som jag borde men iaf försökt göra mer än tidigare (då jag gjorde inget alls) så det va ju ganska enkelt. Plus produkter som skyddar vid föning och plattång. Nu byter jag ut oleo-relax mot bain miroir och masqueintense. Så får vi se hur det funkar. ♥

Fotboll

Åh, denna fotboll.... Nu har grabbarna tagit över tv:n och öppnat ölen. Och själv sitter jag vid datorn och försöker undvika fotbollen så mycket som möjligt. Ganska svårt faktiskt eftersom jag sitter i vardagsrummet, vill liksom vara i närheten av älsklingen nu när han äntligen kommit hem... Men det går bra, jag grejar med vår sida, MissPetite. Just nu undrar jag om det finns några petita kändisar i Sverige, kom på att det finns ju faktiskt några stycken. Men exakt hur långa dem är, det hittar jag inte just nu. Jag undrar oxå var alla våra besökare tagit vägen? Eller alltså, vi har ju flera besökare, men det kommer inga kommentarer, varken bra el dåliga inlägg, lite trist faktiskt.

Underbara Karin!

Nytt besök hos Karin på WIG och mitt hår är helt fantastiskt underbart igen! Nu behöver jag inte sätta upp det i tofs el gömma det under en hatt längre! Underbart!! Perfekt att boka tid så här innan helgens bröllop också. Smart drag av en i övrigt inte så smart tjej. ♥

Kattungar

Sitter och kollar efter små kattungar på internet. Det finns så många fina och jag blir kär i dem allihopa! Åh vad jag vill ha en! Då skulle jag sitta hemma med min misse hela tiden och aldrig gå utanför dörren och sluta shoppa kläder och.... nej nu ljuger jag så tungan min blir blå. Men jag skulle helt klart prioritera annorlunda med en söt misse här hemma. ♥

Badrummet

Den här fick följa med hem och ligger nu på badrumsgolvet. Den förra mattan såg lite sliten ut och ville ha en paus. Vill nu hitta ett annat duschdrapperi också. Var hittar man fina sånna, och gärna i stil med mattan? ♥

Under my umbrella, ella ella...


Ett fint paraply med spets kan ju göra ens gråa, regniga vardag lite roligare... Men om man behöver ett paraply till är ju frågan? Detta såg jag iaf i Skrapan igår. Fint va? ♥

Parantes

Jag är så upprörd över att sidan som vi har MissPetite på bara funkar då och då.... Jag förstår inte vad problemet är?! Måste ju va nåt med bloggsida.se. Vi ska försöka hitta en lösning på det. Men fortsätt titta in där, ibland har man tur och kommer in! ;) ♥

Söndag

Vaknade trött imorse, blev inte så mycket sömn. Som vanligt känns det som, sömnproblemen vill inte ge med sig. Skuttade iväg för att träffa Ann och Evelina som jag pluggade med i Florens. Ann hade även med sin pojkvän Chris. Blev trevligt fika i gamla stan. Roligt att ses och att prata om det som varit och det som är nu... Ann träffade jag i våras men Evelina hade jag inte sett sedan 2001 tror jag... hm... så det var verkligen mycket på tiden att ses! Sedan träffade jag Kim för att promenera en sväng på Djurgården. Väldigt skönt att röra på sig och få lite frisk luft. Älskar att jag kan vara mig själv 100 % i hennes sällskap. Jag hoppas vår vänskap är för livet! Ikväll blir det en lugn kväll med film, filt och kudde. Peace out! ♥

I miss my boo!!!

Nyss hemkommen efter en helt fantastiskt trevlig kväll med tjejerna! Så himla soft att hänga, snacka och bara va med tjejer som tycker och tänker något sånär som en själv! Men jag saknar min älskling. Hade varit mysigt att komma hem till honom, eller att veta att han kommer hem snart. Men det blir måndag kväll... och jag längtar som tusan! Sjukt att det nästan är tre veckor som vi varit ifrån varandra. Vi pratade tidigare och det verkade som de har det bra i Riga. Åkt bob idag och skojat på svensexan. Well, nu ska jag sova, väldigt trött. Hoppas ni haft en lika bra kväll som mig! ♥

Torres?

Igår när jag och Sandra va på väg hem till mig så gick vi förbi en uteservering. Där satt det en hel del folk, varav de flesta män. Jag och Sandra är ju så oerhört vackra, gudalika, perfekta, underbara osv så självklart fick vi massa komplimanger och busvislingar efter oss. Hihi överdriver lite nu.. Men iaf, några av männen ropade "torres" efter oss. "Torres, torres!" Långt efter att vi gått förbi så hörde vi dem ropa efter oss... Men vad tusan betyder det? Jag vet bara Torres som de står på vinflaskor och så den otroligt snygga spanska fotbollsspelaren. Nån som kan hjälpa oss med betydelsen av torres, för vi undrar fortf vad det betyder? ;)

Snart blir de tjejkväll! Ska göra mig iordning nu! Puss! Hoppas ni har en fantastiskt bra kväll! ♥

Myskväll med Sandra

Igår hade jag myskväll med min gamla barndomsvän Sandra. Hade inte träffat henne på läääänge, riktig skandal faktiskt! Hon har varit med i SYTYCD och åkt fram och tillbaka mellan Oslo, Sthlm, Västerås för olika dansjobb och auditions och vi har aldrig lyckats tajma en dejt trots att vi i princip bor grannar. Men nu fick vi till en dejt med thaimat och massa prat och skratt. Tog med henne hem till våran lägenhet och visade hur jag och David bor nu. Vi ska strax ses igen och fika, här gäller det att ta igen all förlorad tid!

Ikväll blir det sedan utgång med tjejerna. Skaka lite rumpa! Var vet jag inte men det visar sig! Kolla in kvällens outfit på MissPetite! Men jag kanske hinner ändra mig, vem vet? ♥


Sandra och jag

Begär

Mitt senaste ha-begär... Åh vad fin den är, den här röda karamellen från Odd Molly!

Lunch

Idag käkade jag lunch med älsklingen på Depå. Sushi till mig och hälsotallrik till honom. Det va gött. Sen sa vi hej då och nu får jag alltså inte se honom förrän på måndag kväll. Gud va jag känner mig ensam! Känns knappt som han varit hemma alls... Enda spåret av att han har varit hemma en sväng är smutsiga kläder på golvet i sovrummet och några lappar som han slet bort från sin nya skjorta imorse och lämnade på golvet i hallen. Men helgen går fort, jag vet vad jag ska hitta på. :)

1 timme...

Ja nu ringde han iaf och berättade att han kommer hem om en timme. De hade käkat klart för en halvtimme sen och nu skulle han ta en öl till. Tur att det är en av oss som har fått ett roligt jobb där man gör trevliga saker. Nej jag är inte ironisk, jag menar verkligen det! Hoppas bara att jag kan få det en dag med. Jag tycker faktiskt att JAG är VÄRD det. :) Natti igen!

Aikko

Jag är kär i världens sötaste lilla hundvalp! Jag vill bara gosa sönder honom, typ! Lyckliga Louise va så stolt! :) Förutom att gosa med världens gulligaste puppy så fick jag även jättegod tacos till middag och väldigt trevligt sällskap förstås! Varför ses vi så sällan för? Mums va gott det va, fortf proppmätt! Taco med soyafärs, hade inte provat det förut men det va nice! Ska jag prova här hemma med.

Senare åkte jag iväg och mötte Sophia, Ira och Fia på Vapiano och sen gick vi förbi en sväng på East. Trevligt som tusan! Nu är jag hemma och undrar var tusan min karl håller hus?! Klockan är ju snart midnatt och han har inte packat för resan... Jaja, det är hans problem.. Grabbar packar ju inte så mycket heller. Själv skulle man ju få med halva garderoben för en helg! Nu gör iaf jag kväll.
God natt!

Kraschade mysplaner

Ikväll skulle det tydligen vara en fest på Davids jobb och det skulle komma någon kund som han inte hade träffat ännu. Så han va tvungen att närvara, hör på den, obligatoriskt att gå på fest?! Jaja, vad ska man säga... Jag kan roa mig själv. Och kan jag inte roa mig själv så har jag ju mina gulliga vänner som jag kan våldgästa el tvinga äta thaimat el nåt annat skoj! ;)

Nytt till hemmet


Älsklingen tyckte vi skulle liva upp garderoben i sovrummet med lite roliga knoppar från Boston. Vad tycks? Haha.. jag vet att jag fotat lite snett men jag e ju ingen proffsfotograf heller! :)


Sen tyckte han även att jag hade för lite skor så jag fick tre nya, att sätta på kylskåpet!

Nytt läppglans


Ikväll ska jag ha myskväll med David. Vi har bara ikväll och imorrn kväll innan han åker iväg på den där svensexan till Riga... Hmpf, välja svensexa framför mig?! ;) Hihi... iaf så har jag gjort mig någorlunda mysfin och dragit på lite av den ena av de två läppglansen han köpte till mig under resan. Gulliga David, vilse på Sephora för min skull!

Buxom Lips Kanani heter den. I loooove it!


Case of the ex

Alla har vi ett förflutet, alla har vi ett ex och den vi är tillsammans med har förmodligen oxå ett ex eller flera. Men aldrig någonsin under de förhållanden jag tidigare haft, har jag varit med om en pojkvän vars ex varit så elak, vidrig och ihärdig som i detta förhållande.... Trots att vi träffats i över två och ett halvt år och numera bor tillsammans, så fortsätter hon höra av sig och spela så himla liten och ynklig för att hon vet att MIN pojkvän är alldeles för snäll.

Första julen jag firade hos David kom hon över med ett STORT paket, hela familjen satt och tittade på när dem skulle byta och öppna. Jag minns det så väl, David gav henne nån reseguide över Australien och solskyddsfaktor, och hon gav honom två stora fotoalbum med bilder över deras förhållande, som hon dessutom ville att de skulle sitta och titta i och minnas tillsammans, medan jag satt där mittemot och undrade va tusan hon höll på med? Skämdes å hennes vägnar. Davids mamma avbröt genom att säga att "nu ska vi titta på Kalle" och exet fattade vinken och åkte  till slut hem. Senare upptäckte vi att hon hade lämnat en hel icapåse i hallen med ännu fler bilder sedan deras tid...

Sen fortsatte det med fika, samtal, msn, facebook, sms, släpade med David på massage (även fast hon då hade en ny pojkvän), dök upp då hon ej var inbjuden... Alltid avsluta allt med "puss". Senaste året har samtalen minskat och de ses inte längre, David har visat klart var han står, men hon fortsätter ändå höra av sig på olika sätt, för att jävlas med mig. Det har David själv sagt, att hon inte tålde att någon annan kom emellan dem. Nu innan han åkte iväg så skickade hon sms och frågade "Lever du?" och då han svarat att han levde och mår bra så skrev hon "Tack". Sen ringde hon igår när han precis kommit hem och beklagade sig över nåt igen.... Det är alltid så synd om henne. Jag bara undrar, har hon inga andra vänner? Och var är hennes pojkvän?! Ställer de inte upp för henne och tröstar henne när allt är så hiiiiimla jobbigt? Och bland det värsta är att nu de senaste gångerna hon har ringt, så har hon börjat hälsa till mig! Trots att jag tidigare aldrig fick följa med dem och fika, för hon absolut inte ville träffa hans nya flickvän, och hon har betett sig så illa mot mig... Det är så irriterande att jag blir galen! Åh va skönt att häva ur sig lite galla... Lovar att nästa inlägg kommer vara positivt och handla om nåt roligare än gamla ex. :)

En liten värld

Älsklingen är hemma nu. Han har haft en bra resa med många aktiviteter. Baseball, kollat på valar, sight seeing i Boston och sen till NYC en sväng, shoppat en massa, varit på disco, bio, seglat... I NYC va han på några av de ställen som vi var på då vi var där tillsammans. Roligt när han visade bilderna!! :) Ben och Laura hade varit väldigt gästvänliga och visat dem runt i Boston. Sen sprang han även på Dr Bush som jobbade i Lacostebutiken där i stan. Vi träffade Bush på en fest i våras och har inte träffat honom sen dess, vi visste att han kom från Boston men... Det är en liten värld vi lever i.

Men iaf, såååå skönt att ha honom hemma ett par dagar innan han drar vidare på svensexan. Underbart att få krama om honom och pussa på honom. Han är så fin!

12 timmar kvar

Nu är det ungefär tolv timmar kvar till älsklingen landar. Jag är inte arg över det att han ska bort över helgen, men lite besviken är jag allt på att det blir så lite tid över för mig. Ibland händer alla saker på en gång och det är inte hans fel... Men jag hoppas ändå att han kommer gottgöra mig ordentligt för all tid som vi förlorat tillsammans. God natt världen!

Avsmak

Vad är det med män och deras skrev? Kliar det där hela tiden el vad är det frågan om? Varför är det ok för män att grabba sig i skrevet när som helst och hålla på, bland folk? Satt mitt emot en man på tbanan som verkade ha allvarliga problem. Avsmak! Jag tycker inte alls att det är helt ok!

Post och dåliga nyheter

Fick två vykort från älsklingen idag, inte varje dag man får snigelpost! :) Konstigt att dem kom på samma dag oxå...



Så till den tråkiga nyheten. Han hinner typ knappt komma hem så ska han åka iväg igen på svensexa med grabbarna, hela helgen... Denna gången bär det av till Riga. Sist var de ju på Åland. Fattar inte varför alla satans svensexor ska vara någon annanstans, så att de inte kommer hem på natten? Självklart ska de hitta på massa roliga saker men varför kan man inte göra det i den stad man bor i, så att man får hem sin kille på natten/morgonkvisten? Nu vet jag att jag är extra tjurig bara för han redan varit borta i nästan 2v. Men hela sommaren har jag fått skjuta på alla våra planer pga grabbsegling med svensexa, hans byte av jobb, resan med kära mor och nu svensexa igen. När blir det en mysig resa för oss två?! Börjar känna att jag kommer i andra hand här...

Som en stock

Inatt sov jag så himla gott, som en stock (om stockar sover)! Vet inte om det var för att jag sovit så dåligt tidigare nätter el om det bara börjar vända? Jag hoppas på det senare alternativet. Det va så skönt att sova att jag inte ville kliva upp imorse! Annars brukar jag ju bara vänta på att natten ska ta slut så att jag kan kliva upp...

Helgen med vännerna var kanon. Mumsig mat på Koppan i fredags med älskade Karro och så kräftisen i lördags. Pajen blev jättebra med kryddost och västerbottensost. Karro är proffs på pajlagning, ska försöka bli bra jag med. Och kräftorna, mums! Vill ha fler kräftor!! Sen hade vi tänkt gå ut efter middagen men en skitkille förstörde humöret för en av mina vänner och sen blev det inte alls bra... vi va ju finklädda, sminkade och redo men han bara pajade allt för oss alla. Hur kan man va så puckad som kille? Ego och idiot. Morr. Men det va skönt att vi blev hemma för då va vi relativt pigga igår och tog oss iväg till Sirap på brunch. Pancakes med banan och choklad denna gång! Mums va gott!

Nu är det bara idag kvar, imorrn kommer älsklingen hem! Åh vad jag längtar! ♥


RSS 2.0