pappa på besök

Min fina lilla pappa är på besök! Han kom med tåget från Nyköping idag o stannar till imorrn em. Vi har fixat en massa i lägenheten o det är så fint nu. Imorrn hoppas jag att vi ska få upp en hylla o lite annat. Det allra bästa har han redan fixat - Taklampan! Dumma hyresvärden har ju inte fixat trots att jag gjorde en felanmälan innan jul!! Nu ser man i lägenheten även fast det är kväll! Underbart! Kusin Linda kom över o åt middag med oss, supermysigt. Nu ska jag sova. Ledig imorrn så vi ska hinna fixa lite mer innan pappsen åker med tåget tebax till Nyköping. Gonatt gott folk! 



hemmaplan

Numera vill jag bara träna i mina hoods, det är superfräscht där! Hötorget är sunkigt i jämförelse med Hornstull. Igår testade jag Street Dance o det va jätteroligt. Camilla körde som vanligt hårt med oss! Alla fick plats att dansa oxå, inte alls lika trångt som på Hötorget! :) Mycket bra! Ikväll ska jag prova spinning o core. Får sällis av min kollega Linda. Roligt med träningskompis.


fredagskul

Gå in på Eniro och sök på Kartor/Åsögatan 176 och klicka på gatuvy.
Dra pilen till höger till det röda huset på andra sidan vägen (alltså inte det orangea du ser först) och där på andra våningen... Zooma :)


nyklippt

Idag va jag o klippte mig på lunchen. Kom på i måndags att jag inte klippt mig sen slutet av september, precis innan min födelsedag, så jag ringde o bokade tid. Så det va verkligen på tiden! Tyvärr är älskade Karin på Nya Zeeland men jag fick klippa mig hos Philip o han va jätteduktig han med! Känns jättehärligt! Nu e jag lite i valet o kvalet om jag ska spara långt. Håret går att sätta upp, vilket är skönt när man tränar. Men jag trivs i page, samtidigt som jag verkligen saknar det långa håret som man kan locka, fläta o göra massor med. Hur som helst lär det dröja innan det blir så pass långt.

Efter jobbet träffade jag Anna för lite skvaller o thaimat. Mysigt! Nu är jag så mätt att jag knappt kan sitta el stå. Åt alldeles för mycket bara för att jag varit konstant hungrig hela dan trots massa mellanmål... Det är typ dags för sängläge. Men jag måste diska först. Urk o blä! Ingen Pilatesboll blev det heller men eftersom jag ska på Street Dance imorrn o Spinning/Core på fredag så gör det verkligen inget med en dags vila. Tjingeling!

semesterplaner

Åh va jag längtar! Jag behöver semester! Hade tänkt åka runt 20 april men nu visar det sig att vi ska på konferens med jobbet då. Så jag tror jag ska åka i slutet av april. Fast helst vill jag åka NU. Vet inte om jag får med mig landkrabban el om jag ska åka ensam. Alltid trevligt med sällskap men jag kommer ju ändå inte va ensam där. :)



inget liv?

Det känns ibland som om jag inte gör annat än tränar, sover, jobbar, tränar, sover, jobbar, tränar, sover, jobbar, tränar, sover, jobbar.. Iaf under veckorna. På helgerna hänger jag mest med vännerna, vänder på dygnet ibland gör jag med. Men jag börjar blir trött på att va ensam, inte ha någon särskild att vända mig till sådär som jag haft det förut. (Får man säga det högt?) Förhållandetjej, singeltjej, partytjej, träningstjej? Nej! Jag är bara jag, o jag trivs med att vara jag, men vissa dagar vill jag mer! Nu ser jag iaf fram emot våren o San Diego-resan. Och så Pilatesboll imorrn. Ikväll har jag varit på Shape, fick sällis av Linda. :) Kram o gonatt!

favorit i repris

Det blev ingen lugn kväll i lördags, el jo den va rätt lugn men den blev sen! Efter Reisen stod jag utanför Berns igen o sedan vips nere på klubben. Trängdes o försökte dansa bland massa massa folk. Födelsedagsfesten flyttade visst vidare till Berns den med. Men denna gång slapp jag få en öl över mig. Jippie! Åh underbara vänner, vad tråkigt jag skulle ha utan er! Pussar till er alla!

måndagsdans

Åh jag va så peppad på dans så att jag ville göra stegen innan Camilla hunnit visa klart. Rätt som det va så satt jag bara där på golvet (alltså det är början på ett steg så jag ramlade inte). Camilla tittade på mig o skrattade, hela klassen tittade på mig. Alla visste ju vad som komma skulle, men jag va först! Hahaha! Tur att jag är ivrig o entusiastisk! :) Vi dansade o dansade o vips så va en timme förbi! Fan, klockan går för fort när man har roligt. Det finns verkligen inget som går upp emot att dansa!

drink på reisen

Har haft en väldigt lugn dag, chillat med Tanja o tagit en latte på Rival. Sen lagade vi lite tacos. Nu ska jag göra mig iordning för att möta tjejerna för en drink på Reisen. Kommer bli en lugn kväll men trevligt att komma ut. Igår somnade jag tidigt fast vaknade av roliga sms från en killkompis som va ute på vift. :) 

....

Jag mår inte så bra. Jag är fortfarande lite ledsen och det går inte att komma ifrån det helt. Jag är glad att jag har så fina vänner o underbar familj. Nej, det här har inte med någon kille att göra... hahah.. sådana håller jag mig ifrån nu för tiden då jag vet att killar bara för med sig problem. Nej det här handlar om min framtid. Vi får se vad som händer, men jag har på nåt sätt tappat hoppet lite efter att mattan ryckts undan fötterna för mig två gånger nu.

Hade planer på att åka till underbara Ingrid o Bosse i Nyköping idag men jag tror jag gör det imorgon bitti ist. Tror jag ska hänga med min finfina Lisa ikväll ist. Och innan det ska jag ta en lång varm dusch o sedan fika lite med Tanja. Visst är det härligt med vänner som trollar bort det onda o får en att skratta igen?!


överkörd

Jag känner mig helt överkörd. Fysiskt, psykiskt och i hjärtat. Allt på en gång. Vissa saker är självförvållade, vissa saker kan jag inte rå över o en del saker trodde man skulle va annorlunda men så fick man sig en tankeställare.
Igår va jag på Shape. Samma instruktör som jag hade när jag körde lunchpass på SATS i sumpan för typ 5 år sedan. Underbara Maria. Ska fortsätta gå på hennes pass så ofta jag kan. Ikväll blev det Pilatesboll. Egentligen hade jag nog behövt Body Combat el Box för att bli av med mina aggressioner... Träningsvärken känns!!
Nu blev jag ändå så sömnig att jag ska gå o lägga mig ist. Jag har inte känt mig så här ledsen på läääänge. Hade nästan glömt bort hur det kändes att vara ledsen. Tack för påminnelsen!

run the show

Igår va det street dance igen. Hm... Det såg inte ut som på bilden nedan, men nästan. Förutom klackarna. Det va asjobbigt men jätteroligt! Denna gången fick jag sällskap av mina kollegor Linda o Christina! Verkligen kul! Hoppas någon mer vågar hänga på snart. :)


bilder från fredagen


Lisa, jag och Fredrik.

Fler bilder finns hos min fina Lisa!

cocoloco

Jag va verkligen astrött i fredags. Tänkte ha en lugn o skön hemmakväll men istället studsade jag iväg på äventyr i natten. Mötte upp Lisa o gick till Södra där COCOTAXI spelade. Drack lite vin o dansade, sen kom Erik. När spelningen va slut åkte vi vidare till Berns på Zoo Brazil. Dansade lite mer o mötte lite andra vänner. Efter det vidare till Pluto. Ja vilken helkväll. Rumlade i säng kl sex typ. Lycklig av all dans.


I lördags kände jag oxå för att bara va hemma o ta det lugnt men då ringde Anna o ville verkligen hitta på nåt.. så vi begav oss mot Reisen i Gamla stan för en drink. Gissa om jag blev glad när jag såg Mr Bartender i baren. Mästaren på goda drinkar! Det blev en trevlig kväll. Hänga i baren med en fin drink o bara chilla. Sen hem o i säng i skaplig tid.


bali style

I torsdags lagade jag middag tillsammans med Tim åt Chris, hemma hos Chris. Ett recept från Tims julklapp. Det blev något slags fläsk med ingefära, gurkmeja, vitlök, citrongräs, grön curry, chili o annat.. till det en sallad med groddar, morötter, chili o så lite potatis. Kryddigt men smaskens! Vin blev det med... Trött i mössan i fredags. Kan dock säga att gurkmeja inte ska förtäras på sked. Fy o blä! Men va ju tvungen att testa.

pilatesboll

Ja nu har jag varit på mitt andra pilatesboll-pass. Ungefär 2 månaders mellanrum men va då... Det va roligare denna gång, kanske det berodde på instruktören? Jag hade riktig träningsvärk i benen idag sedan dansen o jag känner redan nu att det känns lite ömt i andra muskler. Tänk att små lustiga övningar på en boll kan ge träningsvärk. :) Jag har anmält mig till yoga på fredag morgon kl 6.45... tror ni att jag kommer att ta mig dit?

Sandra kom o hängde en stund med oss ikväll, alltid roligt med besök. Blev lite te o prat om Oslo-resa. Hon ska åka dit o jobba 2 månader o Tanjas syster bor där, så varför inte åka dit en sväng? Kempeflott.

underbara värk

Ååh det e så gött med lite träningsvärk så här då o då. :) Jag hade så himla roligt igår på passet så ni anar inte! Många välbekanta ansikten på passet men även många nya. Många nya steg på passet med... Clown nr 1 på passet va naturligtvis jag. Det känns ändå som om det kommer bli världens bästa träningsår i år. Kanske för att jag har fått in en god vana?

Jag tror inte på det här med nyårslöften o alla som ska börja hetsträna nu fem ggr i veckan för att om en månad va så sjukt uttråkade o less på att träna att de inte kommer träna mer på hela året o har kastat pengarna/träningskortet i sjön. Nej en god vana är att börja träna lite försiktigt, två gånger i veckan typ, hitta nåt som man verkligen gillar o ha roligt så att man fortsätter med sina två gånger i veckan en längre tid.. sen kan man öka på med flera pass. Simma, springa, spela fotboll el vad man nu vill hitta på.. Jag skulle vilja klättra men vet inte om mina handleder pallar det. Vi får se! Anyways, god natt gott folk!

street dance update

4v uppehåll har det varit (lika med jag har varit uttråkad till döds) men nu kör vi igen! Nu har det dessutom blivit nya pass i Hornstull med underbaraste Camilla! Freakin fantastic i tell ya!! Så jag kan dansa 3 ggr i veckan om jag vill! och det är ju klart jag vill det. :)

bio x 2

Nyårsdagen kändes väldigt seg efter att Rosie o Katrin gått hem. Försökte städa lite, lyckades sedan ställa in lite kanaler på tv:n o såg lite av Sliding doors. När kvällen kom skuttade jag iväg för att möta Miranda o Maria vid Rigoletto. Avatar i 3d. Grym film!

På trettondagsafton gick jag o Malin på bio. New moon. Vi hade sett fram emot den filmen sedan vi hyrde Twilight när vi bodde tillsammans på Kungsklippan. Länge sedan kändes det som.. Kan inte säga att jag tyckte 2:an va lika bra. Det va lite lustigt med vampyrer o varulvar i samma rulle o den slutade konstigt. Men naturligtvis måste vi se tredje filmen om det kommer en sådan.

Efter bion ringde Mexen o ville att vi skulle hitta på nåt. Eftersom kommande dag va en röd dag tänkte jag att det va väl ingen dum idé att dricka rödvin o dansa bort natten på Berns. Dessutom så visste jag ju att Lisa o Erik skulle komma dit senare med o dem hade jag ju inte sett på evigheter. Sagt o gjort, jag åkte hem o svidade om till tangotofflorna o struttade sedan iväg på nya äventyr. Finfina bilder finner ni här hos Dita.

gott nytt år

I sista stund blev vi ensamma singeltjejer inbjudna till Johans nyårsmiddag på Erisbergsgatan. Det blev en himla trevlig tillställning! Killarna hade ordnat mat o fixat långbord. Frida hade gjort pajer med bär till efterrätt. Jag, Katrin o Rosie hade med oss lite snittar o en massa snacks. Tolvslaget firade vi vid Engelbrektskyrkan. Efterfest blev det oxå, hemma hos Christian. Jag försökte stämpla gästerna med debet o kreditstämpeln. Vi rullade väl hemöver runt halv sex, tre trötta tjejer som slocknade som små ljus.. Dagen efter åt vi en lång mysigt frukost o pratade om gamla året o om det nya året. Bättre än 2009 måste det ju bara bli. :)


annan dag jul

Efter en  väldigt lugn o mysig jul med lillebror va jag tvungen att festa till det lite. Anna o jag gick till Lokal, chillade med Mr Bartender, drack några gurkdrinkar o hängde sedan på några grabbar vidare till Soap Bar. Ett ställe som jag inte kan påstå att jag brukar gå till ofta, senast va väl 2004 eller nåt. Där sprang vi på landkrabban! Haha, vilken rolig kväll!


god jul

Den lugnaste o mysigaste julen på länge. Bara jag o min älskade lillebror. Ungefär så här va den:

-Ska vi äta lite frukost?
-Ja det kan vi väl göra.
-Ska vi gå o handla lite julmat?
-Ja varför inte?
-Lite glögg kanske o en pepparkaka?
-Ja gärna!
-Ska vi ta en promenad?
-Ok!
-Fan va kallt det är, ska vi gå hem?
-Ja för fan!
-Jag fryser, mer glögg?
-Jaa!
-Jag är trött.. ska vi vila lite?
-Mmmm..
2 timmar senare
-Ska vi fixa middag?
-Ok.
-Mer vin?
-Tack!
-Vill du ha dina julklappar?
-Ja!
-Ännu mer vin?
-Ja!
-Yatzy?
-Nu orkar jag inte spela mer yatzy.
-Sova?

Juldagen var ungefär likadan. Fast då käkade vi räkor till middag o drack champagne. Sen kom Frida förbi o vi åkte hem till Johan o hängde en stund. När de gick vidare ut så gick vi hem. Vi ville hinna en sväng på rean innan lillebror skulle ta tåget hem till Malmö. Det va en underbar jul. Kände mig halv när han åkt med tåget. Älskade lillebror, hoppas det inte dröjer så fasligt länge till vi ses igen!


RSS 2.0