Kärleken övervinner allt?

Det är iaf vad jag vill tro. I helgen gifter sig Fatima med sin kärlek som hon fann i London. Så nu kommer hon nog aldrig att flytta tillbaka hit igen. Men desto bättre för mig som har någon att hälsa på o bo hos i London, det är ju inte helt fel.
Nu packar jag iaf väskorna (David packade igår)  för att fira i kärlekens tecken i Nyköping hela helgen. Jag ska inte tänka på nåt annat som händer i mitt liv under denna helg, bara känna underbar kärlek från alla håll och kanter.
Till min familj och alla mina vänner, ni är underbara, jag älskar er och tack för att ni finns!!!


Älskade lillebror...

Åh vad glad jag blev när han ringde, så skönt att höra hans röst. Jag hoppas vi ses snart, för det var alldeles för länge sedan vi sågs. Jag är inte säker på att han vet hur mycket han betyder för mig eller hur mycket jag saknar honom när vi inte ses... Men jag ska berätta det när vi ses. Så att han vet.

Nygammal trend?

Sophia vill att vi återinför en gammal trend, magväskan is back. Har hittat denna söta på ASOS, mitt favvoställe för shopping just nu. Dessutom är den på rea, och det är ju superbra när man ännu inte är helt övertygad om trenden!
Måste även säga att Sophia faktiskt såg rätt cool ut i sin gråa nyinköpta! ;)

Men sen var det ju faktiktiskt så, att hon inte va först i min kompiskrets... Nej, det var faktiskt min älskling som för två somrar sedan köpte den första magväskan. Då tyckte jag att han var helt galen som ville lägga pengar på en magväska!! Men nu hakar vi alltså på trenden! (Han spårade faktiskt ur totalt och köpte Speedos med, men det kommer jag definitivt inte att göra.. Hahahaa...)


Date med tjejerna ikväll



Åh vad jag längtar till ikväll! Sushi, cosmo o trevligt sällskap, i dubbel bemärkelse!!!

Sisten ut är en mes!


Foto: KARIN GREIN

Titta va sött... Tryck på bilden för att komma till artikeln i aftonbladet.


Sleepy

Must have bed... Now. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Molly & Lina flyttar hem

Nu har de söta små djuren flyttat hem och det känns väldigt tomt... Inget litet marsvin att mata och ingen Molly som tassar efter mig när jag går runt i lägenheten el ligger bredvid mig i sängen när jag kollar på film. Det har varit några väldigt mysiga dagar, att ha levande djur runt omkring mig har verkligen varit stärkande. Åh vad jag har saknat det! Jag måste skaffa ett husdjur snart!!! Vi får se om jag kan övertala min man...

Midsommarfirande

En sista-minuten-inbjudan till midsommarmiddag hos Moberg visade sig bli en helt fantastiskt kväll! Det blev sill, kubb, regn, grillning, jordubbstårta och dans in på småtimmarna!

    
    


Jordgubbar, glass & 1 kg smågodis

Nu är iaf min dag räddad!!!

Sen kommer lilla Molly idag också! Världens sötaste hund. :)

Min nya vän


Dejt med marsvinet?

Eftersom mannen i huset tydligen ska titta på Sverige-Rysslandmatchen med Kantarellerna, så står jag nu i valet och kvalet mellan att ha en lugn hemmadejt med marsvinet Lina (vi ska vakta henne till söndag) el om jag ska orka hänga med kompisarna och se matchen ute någonstans? Just nu lutar det väldigt mycket mot att lära känna detta lustiga djur lite mer, plus att jag kan zappa till Sex & the city el somna om det går dåligt för Sverige... plus köpa hem thaimat!

I love bagel steet

Mmmm, frukost med älsklingen och goda vänner på Bagel Street... Det kan inte bli mycket bättre än så. Igår mysig hemmakväll med Sofie och Jossan. Lyckades dock hyra en ganska porrig film och godiset va gammalt. Knas! 100 år sen vi hade en sån kväll, men nu är vi igång igen. :) Ikväll blir det fotboll. Heja Sverige!


Go girl!

Ni har väl inte missat att det hänt lite saker på vår sida MissPetite? Sophia är så duktig som fixar!

.................

Igår insåg jag att nåt jag behöver är trasigt. Sönder... Måste till verkstan på reparation. Typiskt.

Inflyttningsfest

Nu har vi städat, shoppat rosébubbel och fixat tilltugg och inte vilat på hela dan... Nu får det tamigtusan bli en kanonfest! Men det tror jag faktiskt att det blir, nästan alla vänner kommer och solen skiner! Och så ska jag göra strawberry daiquiris!!!

Nationaldagsfirande

Började dagen med brunch hos Davids fd kollega, trodde att det skulle vara vi och hans flickvän men visade sig vara en massa andra med. Supertrevligt! Mycket god mat och melon och muffins och rabarberkaka, champagne och jordgubbar!! Mums!

Efter det mötte vi Monky och Ladybag och drog till Smedsuddsbadet. Jag fick mitt andra dopp för i år. Sa även hej till Sophia, Ira, Sofia, Jonas och några fler som även dem letat sig till Rålis. Sen blev det Stadsteatern med Davids familj, "den allvarsamma leken". Slutligen lite mat på "smaka på stockholm". Och nu är det städatajm för hela slanten... Roligt värre!

Pimpat datorn och lekt med kattungarna

Nu kan jag fixa websida och greja i Photoshop! Bara jag lär mig hur man gör också. Lättare sagt än gjort...
Tack Johan för att du installerat programmen åt mig!

Har lekt med kattungarna också. Bruno är hur söt som helst. Kommer en bild snart. :)

Nu blir det lite vin tror jag minsann.. Sophia, är du redo?

i.d. Lipgloss Sheer Cherry

image62


Vårruset!

Det gick jättebra ikväll, vi tog oss runt på en halvtimme och sprang nästan hela tiden! Vet inte om det va solen, stämningen, pulsen och allt som gjorde att det kändes så enkelt? Jättestolt över mig själv och Sophia, bra kämpat kompis! De andra tjejerna från jobbet va oxå duktiga, men de va ju med förra året så räknas väl som veteraner nu. Tack Carina för att du kom och hejjade och vaktade våra väskor, och tack älskling för din support! Nu är jag rätt mör i benen och ska däcka i sängen... snark!

Solsting & undulat på vift

Helt yr efter en timme i solen! Men skönt! Slippa tänka på nåt annat och bara njuta. Men någon har förlorat en liten undulat.. Det gör mig lite ledsen, är det ingen som saknar den gulgröna undulaten som sitter i parken precis vid muren mot DN-huset?
image61

Massa promenader

Åh vad jag älskar det fina vädret! Lunch i parken varje dag plus att man kan promenera en massa. Som förra veckan, promenix hem från jobbet varje dag. Ute mycket i helgen, igår promenix hem efter picnicen och idag så lyckades jag t.o.m. ta mig upp så jag han promenera till jobbet. Och sen så gick jag hem igen... Oj va trött jag jag blir bara av att läsa att jag gått mycket. Undrar hur länge jag orkar va så här duktig? Kan det bli en god vana?

Och imorgon efter jobbet är det dags för Vårruset. Hur ska det gå med tanke på att jag blir trött av att läsa om alla promenader?! Nu har jag iaf packat ner alla träningskläder. Ingen återvändo!

Edens lustgård

525679-59

Hittade en gammal bild sen make up-tiden. Tyckte den kändes rolig och lite somrig...

Jag har varit på spontan picnic i solen igen, denna gången med Carina. Ladybag orkade inte och Sophia hade annat för sig, kanske blev det bowling? Trevligt hade vi iaf, och jättefin utsikt.

Äntligen har den kommit!

Min fina lilla skrivare!! Nu slipper jag springa fram och tillbaka varje gång jag skriver ut nåt på jobbet! Underbart! Och så har jag ju fått igenom att koppla bort växeln när jag gör underlagen för fakturorna också! Fick bara vänta typ 5 månader på skrivaren och på att bli hörd, men men nu så.. Bara några saker till som jag vill ändra på men sen så är jag nästan nöjd. Om nu en person som jag kan va nöjd?! Hahhaahaa.. Dessutom fick jag iväg den där pallen med kaffemaskinen som bråkade med mig hela em igår. Så idag har varit en fantastiskt bra dag!

image60

Picnic med Karro

Det har varit en så sjukt jobbig eftermiddag, har flera ggr haft lust att hoppa från balkongen här på 15:onde våningen... Förmiddagen va helt ok och lunchen fantastisk, sushi ute i gräset med Josefin. Förstår inte hur det kan vända och eftermiddagen blir så dålig? Men jag är iaf övertygad om att kvällen blir kanon! Jag ska ha myspicnic med Karro efter jobbet och jag längtar verkligen efter att få gå härifrån jobbet, ut i fina vädret och umgås med en av mina allra bästa vänner!

Årets första dopp!

Sov till ett och såsade på här hemma ett bra tag innan jag äntligen kom ut i solen. (Vet inte om det va för att jag drack första glaset med rödvin på en hel månad igår som gjorde att jag va så seg? Har ju haft en vit månad för att David skulle springa marathon.) Åkte till Fredhäll och träffade Louise, Ia och Andreas och några till och hann precis i tid för sista doppet. Slängde av mig kläderna och hasade mig försiktigt ner mot vattnet.. Klipporna var förädiska och hala och jag va livrädd. Men ner i vattnet kom jag. Slukades av en våg och gled ner. Men det va inte fullt så fasansfullt kallt som jag trott, nej det var snarare skönt och svalkande! Sen hade jag svårigheter att ta mig upp på klipporna igen men väl uppe så kändes det härligt! På med kläderna igen och så gick jag och Louise iväg för att åka till Camilla och planera tjejseglingen. Onsdag till söndag ska jag vara med och segla i år. Det ska bli så härligt! 8 tjejer totalt men vi är som max 5 på båten. Ser verkligen fram emot detta och vi har faktiskt beställt solsken hela v. 27!!!


RSS 2.0