Till salu

Hemma igen efter en jättehärlig norrlandsvistelse. Borta bra men alltid bäst hemma. Som vanligt hann man inte med allt som man tänkt göra men denna gång hann jag ändå med en massa.

Nu har vi bestämt oss för att sälja glasbordet och mattan. Har lagt in en annons på blocket men tänkte att jag kan ju skylta lite här med. :)

Norrland

Vad vackert det är här uppe på sommaren. Så mycket vatten och grönt och blommor. I lördags doppade jag benen i Storsjön och jag ville hoppa i och bada men hade inga badkläder... Vi fikade med Maria och Erik på Törners. Helt otroligt att dem ska ha barn om ca 6 veckor! Vad roligt! Måste bli ett höstbesök så vi får se bebben! Det ska bli en pojke säger dem... Sprang på många bekanta på stan.. Såg "Ständut blakk" spela i Ovikentältet på stråket under dagen och söta lillebror och Isabell var med oss och diggade. Jag och älsklingen åt en mysig middag på Brunkullans uteservering innan vi gick ner till krogstråket. (Vi var aldrig ut och tittade nåt på fredag kväll, jag var för trött och seg efter tågresan. Jag som skämtat om att David brukar bli så trött om kvällarna.. hehe) Mötte upp gamla vänner och hade en jättetrevlig kväll. Det blev lite dans på Marité oxå som jag hade önskat. Och Lövet som spelade! :) Allt var så bra!

Nu är vi i Alsen och myser hos pappa. Igår blev det ett dopp i Alsensjön med Karro och hennes Lars. (Äntligen fick man se ett ansikte till namnet!) Sen hade pappa tänt grillen och mums vad gott det var med grillad hjort! Hälsade även på moster på hotellet. Kvällsfika med världens finaste utsikt!

Idag har vi cyklat till Kougsta(?) och badat, ätit en glass utanför Kluksbua och nu är det snart dags för lite surströmming! Ska bli spännande att se vad David tycker om det?!

Tuff tuff

Åh va det är segt att åka tåg... och så är det försenat oxå! Men jag har väldigt trevligt sällskap och så har vi tittat på Zohan! Haha, vilken rolig och skum film! Sen måste jag även säga att det är väldigt trevligt att åka första klass. Inga barnskrik, lugnt och skönt, och så ingår det internet så man kan fördriva tiden på www när ens pojkvän spelar dataspel. :)
Fick nyligen ett sms från Thure som säger att de har värsta bra platsen på krogstråket, en säng i solen... Kan det stämma? Jag hoppas solen håller sig uppe tills vi kommer fram så jag kan ta reda på det, helst får den skina hela natten. Eller iaf tills vi ska gå och lägga oss. ;)

Grinda


Sol & bad

Nu har värmen kommit så då får man passa på att sola och bada och då blir det inte så mycket bloggat... Min älskling har ju oxå semester nu så det känns underbart att få ha lite mer tid tillsammans än när man jobbar och är trött. Vi har varit på Ikea, planterat om lite blommor, bytt ut handtagen på köksskåpen, träffat vänner, åkt lite båt och ätit lite thaimat! :) Imorse passade jag på att gå på rea på Plagg&Pjuck, roligt för mig men inte för plånboken! Senare idag åker vi till Östersund för att hälsa på min familj och gamla vänner. Dessutom startar krogstråket ikväll så då måste man kanske gå förbi där en sväng med!

Ta hand om er i solen och glöm inte solskyddsfaktor!!!

Mysig överraskning

På fredag kväll blev jag lite orolig över att David inte svarade när jag ringde och han svarade inte heller på mitt sms som jag skickade när jag lagt mig. Han hade sagt att han skulle höra av sig igen när han ringde tidigare under dagen, men jag tänkte att ja ja, de är väl trötta efter den långa men lyckade svensexan och har väl somnat. Och så somnade jag... Drömde lustiga drömmar om deras segling, att det var stormigt på sandstranden och att David fick simma efter båten och mycket annat som jag inte orkar skriva om för då tror ni att jag är knäpp. Så hörde jag iaf hur en nyckel sattes i låset och dörren öppnades:
-Älskling jag är hemma nu!
Klockan är halv nio på morgonen och de har seglat hela natten för att komma hem tidigt. Åh vilken mysig överraskning! Utanför vräkte regnet ner och vi kröp ner i sängen igen och drog täcket över huvudet. Några timmar senare smög jag iväg och handlade frukost. Sen gjorde vi oss i ordning för Viktors 30-årskalas. Regnet hade slutat och solen kommit fram och de hade dukat upp ute på gården. Nästan hela släkten va där och många vänner kom dit och det blev en väldigt trevlig kväll. Hanna var så fin i blommig klänning och jättestor mage. Måste säga att man blir lite sugen på bäbis ändå... Man kan ju inte bli annat när nästan varenda kotte berättar att dem är gravida!

Söndag städat och fixat i lägenheten, träffat Kim och suttit i Rålis och pratat. Mötte sen David, Monk och Esteban på Mosebacke, en lugn kväll med trevligt sällskap.


Havsguden återvänder

Imorgon kommer han äntligen hem från seglingen! Åh vad jag längtar! Det ska bli så underbart att få krama om honom och pussa på honom igen! Jag har fått många söta sms och han har ringt flera gånger men ändå har han känts så väldigt långt borta... Jag kan inte förstå hur man kan sakna någon så mycket?! Jag är så kär i min fina underbara David.

Sumo

Jag har ätit på RAW ikväll med Kim och Mia. Det var supertrevligt! Vi tog in en sumo, världens största fat med sushi! Kändes som vi inte fick i oss hälften... Men sååå gott!
Sen följde tjejerna med hem till mig en sväng efteråt för att piffa till sig lite, innan dem skulle ut och göra Stockholms killar osäkra med sin charm. ;)



Pretty woman

Det bästa med att ha en pojkvän som är ute och seglar är att man får bestämma själv över tv:n och vilken film som skall visas. Igår va en riktig sån kväll, Sex and the city-avsnitt och Pretty woman! Yeah!

Minnesbilder


(En halv kladdkaka betyder hälften av allt eftersom det bara fanns ett ägg.)


Hemma bäst!

Hade några sköna dagar hos Ida i hennes nya mysiga lilla lägenhet i Majorna. Det kommer bli jättefint där tror jag! Men man sover bäst i sin egen säng, speciellt jämfört med en bäddsoffa! Härligt att va hemma! Dock väldigt tomt utan älsklingen. Länge till lördag...

Min Iphone har kommit nu och den är så fin. Och klurig(!) men jag börjar lära mig. :)

Vilse på rätt sätt

Idag skulle bli varmaste dagen... my ass.. Det va kvavt men inte så varmt och sen försvann solen. Men jag hann sitta ute och läsa en stund och sen tänkte jag ta en liten promenad till Slottskogen. Men då började det regna... det regnade iaf inte så mycket och inte heller så länge. Men inte hittade jag skogen inte... Skickade ett vilse-sms till Ida som sa att jag borde snart va där. Jag hittade Slottskogen men ändå inte, och sen hamnade jag i Botaniska trädgården och sen på Linnégatan och Järntorget och Haga. Hehe... Det va inte riktigt planen men det blev bra ändå. Ida kom och så fikade vi på Nöller. Mycket god latte och så en varm macka med taleggio och parma.

Nu har jag bakat en halv kladdkaka och så har Peter varit här en sväng och fikat. Ska snart visa Ida hur man lockar håret med plattången och sen blir det väl lite tv. Saknar älsklingen som tusan men tror han har de bra på sin segling. Imorrn tänkte jag åka hem till älskade Stockholm.

Göteborg

Ida och jag skulle få lifta till Götet med hennes kollega Daphne och hennes vän Albert. Vi skulle bara ta oss till Sätra runt sju och sen skulle vi åka. Trodde vi ja.... Det va en afrikansk namngivningscermoni där som hade hållt på sedan klockan två och festen var fortfarande i full gång. (Nu säger jag afrikansk för att jag inte vet riktigt var dem kom ifrån, de var inte från Eritrea iaf, för då hade jag säkerligen känt igen någon plus att de inte hade samma typ av kläder.) Alla var iaf glada och vänliga och det bjöds på god mat och vi fick se den lilla söta bäbisen, endast en vecka gammal! Det var färggranna dräkter, dans och härlig musik! Men inte förrän vid tio begav vi oss därifrån och det blev en seg resa, halv tre var vi framme hos Ida. Det poppades kreolsk musik nästan hela vägen. Försökte sova lite men ville va säker på att Albert höll sig vaken vid ratten...

I Göteborg skiner solen, och efter lite sömn så är jag nu redo att ta mig ut och se om jag känner igen mig och om staden känner igen mig!

Packa väskan

Jag har bestämt mig för att följa med hem till Ida. Det ska bli roligt att se hennes nya lägenhet och gamla kära Göteborg. Älsklingen packar också sin väska för ikväll sticker han iväg på den årliga grabbseglingen.

Gårdagens 30-årskalas var verkligen super! Människor från många olika delar av världen och olika åldrar, god mat, tårta och musik och dans. Johan lika glad som alltid och Jordan med, minns inte när vi sågs sist. Kusin Vivian influgen från New York och mamma Paz och pappa Stefan från Canada, alla lika trevliga. Jag kom väl hem runt halv ett.. Ida kom hit runt fem tror jag.. så en väldigt bra fest! Hade velat stanna längre men mådde inte så bra och eftersom jag inte dricker så... ja jag gick hem men va väldigt nöjd ändå.

Last night

Det slutade regna. Mitt hår blev inte krulligt. Mina vänner var fina och likaså utsikten. Jag skrattade och hade trevligt. Bram, från Holland, flörtade med Linda. Jag dansade inte men det var bra ändå, en lugn kväll. Dessvärre mådde jag inte så bra och var tvungen att gå hem. Min älskling mötte mig vid tunnelbanan och höll sedan om mig inatt. Men jag mår fortfarande inte riktigt bra. Ska ändå göra mig iordning för att gå på kalas med Ida. Det blir roligt att träffa henne.

I wanna dance tonight!

Vi får väl se om det finns några bra möjligheter för det senare ikväll. Hoppas först och främst på en trevlig kväll med tjejerna med mycket skratt. Och jag hoppas att regnet håller sig borta! Annars kommer jag se ut som ett frissigt troll igen!


iphone

Vill att den ska komma NU! Åååååh.... jag längtar!

Jag är mitt eget sällskap

Jag har legat i parken och läst, filosoferat, lyssnat lite på musik och ätit lite mat. Jag är ganska trevlig som sällskap ändå. Jag vet inte om jag hade tyckt det för ett par år sedan. Det måste vara det här med åldern.. (som att bli senil)


Senil

Hade totalt glömt bort Johans 30-årskalas på lördag och att min söta Ida kommer hit i helgen. Om Tanja och Thomas kör henne hit förstås. Vi får vänta och se.

Hairspray

Glömde säga att vi såg Hairspray i fredags, den var faktiskt riktigt underhållande och rolig. David satt och diggade som tusan! :) Innan filmen så hade Fredrika fixat världens godaste middag och den avnjöt vi ute på vår mysiga innergård. Till efterrätt fick vi chokladdoppade jordgubbar. Mums!


Pastasallad & Cloverfield

Igår var vi ute på presentjakt till Victor (Davids bror) som snart fyller 30 år. Tjohooo! Hittade en bra present och hoppas han blir nöjd, annars får han väl byta. Efter det handlade vi mat, mötte Monky och hyrde film. Det blev en supergod pastasallad med bl.a. choritzo, mozarella och fetaost. Mums!
Eftersom jag är världens fegaste lilla skit så va jag väl inte så jättenöjd med filmvalet men jag såg nästan hela filmen iaf, smet bara iväg och gömde mig en gång :) Och inatt har jag inte drömt några mardrömmar heller.. det var då för väl.


Tre bilder från inflyttningsfesten







Det var en rolig inflyttningsfest!

Minnen från Florens

Lördag kväll gick vi iväg till Monk för att umgås lite, sedan gick vi vidare till Marie Laveau för att möta Hasse och hans väninna Marina som är på besök från Florida. Hon hade pluggat i Florens alldeles nyligen. Det va jätteroligt att prata om Florens och olika ställen där som vi båda varit på, bl.a. Blob. Världens konstigaste sammanträffande! :) Blob är en bar dit alla restaurangmänniskor går när krogarna stänger, som en afterwork liksom. Man hittar inte dit som "vanlig" människa. Jag skulle aldrig hitta tillbaka dit idag, det va ju trots allt 7 år sen jag bodde i Florens, och inte ens då hittade jag dit! Jag bara hamnade där då och då. :)
Marina var trött efter massa resande så de gick hem ganska tidigt. Kvar blev jag, David och Monk. Dem va på G men inte jag som tog det lugnt.. iaf så gick jag iväg till ladies room och gissa vad som hände då??? Jo där i kön springer jag på Åsa som jag delade lägenhet med i Florens!! (och inte träffat sedan dess förutom en gång då vi sprang på varandra vid åhléns el nåt) Så sen resten av kvällen satt vi bara och pratade om gamla Florens-tiden. Pasta med champinjoner och Heinz (det måste vara Heinz ketchup), skolan, sambuca och baileys, tvättmaskinen Candy, jordbävningen, lilla blåa stereon, Craig David och Korn,fester med för mycket vin osv. Hur härligt som helst! Jag måste åka tillbaka till Florens någon dag för att se allt igen, det är en så väldigt fin och mysig stad!


Santo Spirito, precis i närheten där vi bodde på Via Maffia

Yam Taley

Mmmmm, kan inte få nog av thaimat....

Som en gammal pensionär

Jaaa så sitter iaf min käre sambo och solar. Han har fått en riktig brassestol av mig eftersom han har så himla svårt att ligga på marken på en filt som oss andra. Hihi, de ser allt lite roligt ut! Idag va det dock lite molnigt och så fort solen försvann så blev det faktiskt svinkallt... och imorrn säger vädergubbarna att det ska komma regn. Boring!

Nu ska söta Fredrika snart åka hem. Blir lite tomt. Det har verkligen varit roligt att ha henne på besök, hoppas hon kommer tillbaka och hälsar på snart igen.

Mitt hår..

Gaah, blir galen! Sitter här med blött, galet krulligt hår och undrar vad jag ska orka ta mig till med det egentligen??? Ute lockar solen och jag vill inte fixa med håret. Men jag kan inte gå ut och se ut som ett troll. Så jag får iaf ta och kamma mig :)

Gadiator Sandals


Nacho Libre

Igår testade vi restaurang Vanadis, det va helt ok förutom pianokillen som sjöng och skrålade för fulla muggar. Vi hade naturligtvis bordet närmast honom med.. så lite ont i öronen hade jag allt när vi gick därifrån. Tanken med livemusik är bra men inte helt 100 enligt mig. Sen gick vi till Vasaparken och satt i solen och åt glass. Myyyyyys! Slutligen gick vi hem och åt snarr och tittade på Nacho.

Solen skiner även idag så ska passa på att njuta lite av den nu.


Fredrika på besök

Ikväll kommer Davids lillasyster på besök, stannar till lördag som jag förstått det. Jag tror det blir trevligt, en chans att lära känna henne lite bättre. Annars tar jag det bara lugnt, ingen stress. Det är sommar och idag skiner faktiskt solen igen.

Nåt annat roligt är att mitt paket från Asos har kommit. Jag ska prova min nya magväska och se hur dum jag ser ut i den.... eller om det mot all förmodan ser ok ut? Det följde även med ett par skitsnygga gladiatorsandaler (hm, de måste ha hoppat i paketet av sig själva) som jag verkligen ser fram emot att använda. :)


Efter regn...

...kommer solsken. Det är iaf vad jag hoppas på och enligt nyheterna så ska sommarvärmen komma tillbaka snart. Men när jag tittar ut genom fönstret just nu finns det fortfarande många gråa moln på himlen. Dock ser det faktiskt ut att kunna spricka upp när som helst. Vi får se vad som händer under dagen. Nu är det iaf dags för lite frukostfika!


Himlen har öppnat sig

Det fullkomligen vräker ner regn och det verkar inte ta slut... Hur tar man sig iväg på en middag utan att se ut som om man badat klädsim? Gummistövlar och paraply!

RSS 2.0