12 dgr senare

Snart blir det äntligen helg. Jag ser fram emot att mysa hemma i min lägenhet ikväll o bara ta det lugnt. Jag är så trött. Hoppas ni har det bra o att ni får en trevlig helg. Puss & kram!

Beauty Agent 007

Inbjudan till konferensen ser du nedan. Temat var alltså beauty secrets. Vi bodde på Clarion Sign vid Norra Bantorget från fredag till idag. Jag delade rum med Marita från marknadsavdelningen. Fredag kväll ställde vi iordning vårt stora showroom med alla produkter, nyheter o julklappar. Det blev väldigt sent men resultatet blev superfint!
På lördagen kl 9.30 var det invigning o kunder från hela Sverige kom. Hela helgen har det varit föreläsningar i olika skönhetsmärken o områden som forskning, försäljning, kundservice osv. Vi har haft workshops i olika skönhetsmärken, skyltning o marknadsföring på internet. Mycket spännande o lärorikt! Lördag kväll var det middag med lite maskerad. Alla från mitt jobb var beauty agents med rosa peruker o ett hemligt skönhetsvapen i ett band på armen (sminkborste, kräm, läppglans). Sen blev det show med Magnus Carlsson och Charlotte Perelli. Himla kul faktiskt. Men lite segt var det allt i eftermiddags när vi skulle packa ihop allt. Som tur var gick det mycket snabbare än att packa upp!
Mest nyfiken är jag nu på nya mascaran från bareMinerals som jag köpt hem, samt ett litet vitaminkit från Beyond Wishes. Jag längtar även till nya läppfärgerna kommer i november! Och julklappskiten från alla våra märken är helt fantastiska. Nästan så man vill ha jul nu... Och så tog jag en miniprenumeration på skönhetstidningen Visage. 3nr för 99 kr plus att jag fick en fin ittalaljuslykta.
Nej, nu är det sängdags. Ögonen går i kors!! Hoppas ni haft en fin helg o att ni tänkt lite på att det var 11 september idag. 10 år sedan det ofattbara skedde. Puss på er.

Iron and Wine


Beauty Secrets

img_0072 (MMS)

Så mycket nytt o spännande här på konferensen...


Work work

img_4781 (MMS)

Idag blir en lång dag. Vid 17.00 middag o sedan ska vi packa upp allt för konferensen. Jag tror jag fått med mig allt hemifrån men jag va så trött igår när jag packade samt imorse när jag la ner det sista... så vi får se hur det gått.


4v

Det har varit 4 ganska tuffa veckor på nya jobbet. Inte så att jag inte klarat det men det har varit mycket. Jag har varit förkyld nästan hela tiden samtidigt som jag ska lära mig allt nytt plus haft hand om en del grejer inför konferensen som vi ska ha nu i helgen. Men nu är allt fixat. Jag hoppas jag inte behöver göra mer ändringar eller sammanställningar imorrn. Jag har gjort mitt bästa o jag borde känna mig nöjd! Men det känns ändå som jag missat nåt.. Säkert är det nån som kommer klaga. Men så är det väl alltid. Det ska iaf bli roligt o se vad som händer i helgen. Det är ju inte för oss, utan för våra kunder. Och en sån här ska jag ha på huvudet på lördag kväll. Den kan man ju inte ha tråkigt i eller? ;)


Tradera!

Ni glömmer väl inte att kika in på mina annonser på Tradera eller tipsa andra som kan tänkas behöva lite nya kläder. Jag har varit proffs på att impulshandla och därför har jag bara använt plaggen fåtal ggr eller inget alls. ;) Perfekt för petita vänner! ♥
Ni kan klicka på länken ovan eller på bilderna för att komma till Tradera.


♥ Shoes ♥

Geox: Alessia St från Brandos.se


Someone to call my lover

Älskar att lyssna på gamla godingar. Så många minnen är kopplad till musik, är det inte fantastiskt?

Glasögonorm

Har haft lite ont i ögonen senaste dagarna, så då har jag varit glasögonorm. Det går rätt bra förutom att de glider nerför näsryggen hela tiden + att jag alltid har fingeravtryck på hela glaset. Förstår inte varför. Idag är jag gladare än nånsin över att det är helg. Jag är så himla trött o det ska bli så skönt att sova. Hade ont i halsen IGEN när jag vaknade i morse. FAN. Varför blir jag inte frisk? Jag vill träna!! Jag har ätit frukost, lunch o middag, frukt till mellanmål o tagit det lugnt, lagt mig tidigt, druckit vatten, te osv. Hatar förkylningstider. Det känns iaf bättre under dagen men nu känns det igen, plus att jag haft ont i magen hela dagen. Näe, nu ska jag göra sushi o sen blir det till o glo på serier. Trevlig helg! ♥


RSS 2.0