En kattskål

 

 


Lanseringsmingel

Var på mingel hos Andrea G Design tidigare ikväll med Anna. Det var trevligt, lite bubbel och godsaker och finfina klänningar och t-shirts. Dock inget köp för mig, men när jag blir rik ska jag minsann ringa Andrea och åka förbi hennes showroom igen och köpa en fin. :) Träffade söta Hanna där och vi lovade att höras om lunch då det var alldeles för länge sedan vi sågs.

Klicka på bilden för att komma till hemsidan eller här för att komma till hennes blog!


Midnattsloppet

Jag känner mig helt galen. Vad håller jag på med? Är nu anmäld till midnattsloppet med pappa. En mil. En hel mil och inte en halv. Jag har aldrig sprungit så långt. Och grejen är den, jag gillar inte ens att springa!!

 


♡ Tjejhelgen ♡

Det va verkligen en helt underbar helg, mycket skratt, god mat, lite shopping, SpringCross, dans och tokigheter. Helena, Maria, Tanja och Anna gjorde den fulländad!!


image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

SpringCross

Vi tog oss runt! Jag var väldigt nervös innan och eftersom jag haft ont i halsen flera dagar innan så kändes det inte som jag va i toppform. Väl där så gick det ändå bra, men det va värre än jag trott då det var väldigt backigt. Efter fredagens ösregn hela dagen så va marken blöt och på många ställen rena rama lervällingen på lördagen. Men det var fin miljö att springa i, vid vatten och i skog. Många funktionärer som hejade på längs spåret. Tiden blev 49,27 min. Det kändes helt ok för 6 km terränglöpning i lervälling. Maria var hack i häl och jag är så stolt över henne. :)

 

Helena sprang 12 km och kom in på 1 timme och 6 min, duktigt jobbat av henne med!

 

 


Early in the morning

Kan inte sova så sitter nu och läser Lasermannen. Oliwer och en kopp te som sällskap. Jag ryser och mår dåligt av boken, ibland känner jag igen mig. Rasism och främlingsfientlighet....

 


Väckarklockan

Idag var jag den perfekta väckarklockan och ringde exakt 02.40 för Anders ska iväg på konferens i Rom och skulle med en buss nu. Själv får jag sova ett tag till men har lite svårt att somna om...
Ikväll kommer tjejerna och så börjar vår tjejhelg :) Men det där loppet på lördag får vi se hur det går med då jag varit förkyld hela veckan.


Terribly Dark


Besök

Igår hade vi besök av Tanja. Vi pratade om hennes och Thomas bröllop i augusti och hennes resa till Island nyligen. Åh vad jag oxå vill åka dit, se naturen, rida på islandshästar och bada i gejsrar. Och så busade vi med katterna förstås. Hon har ju två britter hon med.


Saknar

Första natten som mina älsklingar är helt ensamma. Jag är hos Anders och det känns nu jättekonstigt att inte ha busfröna som hoppar runt här... Jag undrar om de saknar mig? Ska imorgon tvätta lite och plocka ihop lite grejer som ska med hem till mig. Jag hoppas de inte rivit huset till dess...

Rufus har lagt sig i min fruktskål... så typiskt honom.


Myser inne

Jag och katterna myser inne. Anders gick till gymmet och sen var det visst fotboll. Åh det känns bra att va hemma igen, bland mina grejer. Och att dejta min älskling, sånt som man liksom inte riktigt gör när man bor ihop ;)

 


Sleepless in Södermalm

Det märks så fort min älskling har mycket på jobbet. Då gör han konstiga saker i sömnen. Som att sätta sig upp och va helt stirrig och förskräckt mitt i natten. För att lite senare när jag nästan somnat om skriker rakt ut för att sedan hoppa upp ur sängen och springa iväg till han sekunden efter det vaknar och går och lägger sig igen. Men jag har då redan blivit så chockad och rädd när jag väckts så plötsligt att jag inte kan somna om. Så nu klev jag upp klockan sex för att jag vridit och vänt mig sedan timmar tillbaka. Zzzz vad trött jag är!!


Ombytta roller

Jag har kommit fram till att jag måste ha badrumsdörren stängd för annars kommer Rufus att bosätta sig i handfatet! Förstår inte varför han trivs så himla bra där? Men så såg det ut så här en kväll. Oliwer ligger i handfatet och Rufus undrar varför?

 


Klick klack

Snart kommer en vårpresent till mig själv på posten. Jag har varit så otroligt duktig så jag kommer få en belöning. Av mig själv. Because i'm worth it!! :)

Borta bra men hemma bäst

Vi har flyttat hem nu, jag och katterna. I väntan på att vi kan byta till nåt större. Det kändes lite trångt hos Anders, två katter och så vi i en tvåa. Och jag hade ju inte några av mina möbler där, så kändes inte riktigt som vårt hem. Även om vi haft det väldigt mysigt.

Det är ingen brådska men jag hoppas det inte tar allt för lång tid att hitta nåt större. Det blir skönt att få lite mer space, men jag kommer sakna allt det vardagliga och det mysiga med att alltid somna och vakna tillsammans!

Rufus känner sig som hemma redan, han kände igen sig tror jag. Men räddharen Oliwer har ju aldrig varit här och gömde sig därför under soffan ett bra tag. Nu är han framme men så fort jag plockar med något eller om Rufus går förbi så blir han rädd. Han har alltid varit lättskrämd men jag hoppas det försvinner så han blir lika lugn som Rufus. Inte så orolig i själen. Vi är ju hans familj nu. :)

 


Powerwalk

Idag har det varit jättefint väder! Vi har varit ute på powerwalk runt Vinterviken, Gröndal och Trekanten. Lite kyligt men desto bättre för att man gick extra snabbt då... Fast vi hade faktiskt underställ på oss. ;) Det är inte sommar än på ett tag. Nu sitter vi och dricker lite välförtjänt vin och kollar på facebookbilder och tv. Sköna långhelg!

 


Påskgrillning!

Vi var hos Anders syster Anna igår och firade påsk och Maja som fyller 6 år. Solen sken och vi målade ägg.

 

 


Påskägg

 

 


Glad Påsk!

Snö på marken utanför men solen tittar fram. Det blir en fin dag. Lite träning och sedan påskmiddag och kalas för lilla Maja.


 


Snöblask

Tog en joggingrunda ist för gymmet. I snöblask! Men det var faktiskt riktigt uppfriskande :) Nu vill jag ha påskgodis!

 


Brevkatt!

 

 


Power nap

Efter världens längsta promenad igår, så kröp jag ner under täcket. Fick sällis en stund av Rufus. Idag vill man nästan lägga sig under täcket igen då det snöar ute! Aprilväder! Inte kul. Men vi går till gymmet istället. Där är det varmt trots snö ute. ;)

 


Lååååångpromenad

Vi gick från hökmossen till city igår. Vi tog dock tbanan mellan liljeholmen och mariatorget. Va förbi djuraffären och köpte kattsand som jag ställde i min lägenhet eftersom jag tänkte flytta hem snart. Anna har köpt lägenhet i Årsta, kanske jag sagt det? Så hon behöver inte min mer och då vill jag inte hyra ut mer. Så vi får ha två hem igen till vi kan byta till större.

 

Sjön Trekanten


Skärtorsdagen

Idag är älskling ledig. :) vet inte vad vi ska hitta på men hoppas på promenad och kaffe i sooooolen. Hoppas solen vill värma idag!

 


Utmattad skrutt

Busade mycket med katterna igår kväll...

 


6 km

Ökade min bana igår, från 3-4 km till 6 km. Det tog 50 min att gå och springa. Det känns länge sedan jag sprang 5 km på 24 min. Men jag är ju på väg iallafall :)

 


Häng med landkrabban

Igår mötte jag landkrabban vid odenplan, knatade iväg till hagaparken och gick runt där en timme. Sen till vasaparken för lite macka och latte som vi köpt med oss från Vurma. Satt i solen och hade det mysigt. Tyvärr värmde den inte så mycket som vi önskat.

 


Karatestenar


Det ser ju mysigt ut men Louise har varnat mig för att det finns karatestenar längs vägen som kan skada en... Huga.. jag tänkte inte på det. Men jag ska ta det lugnt, springa försiktigt och ta mig runt. Blir glad om jag inte kommer sist!

Svart & Creme

Så fina tillsammans! Mina älsklingar! Även om de lever rövare och klöser på allt emellanåt... ;)

 


Anmäld

Vad har jag gjort? Anmälde mig igår kväll till SpringCross. :) Haha.. 6 km är väl ingen match? Hm, vi får se. Nu gäller det att komma igång ordentligt om man ska orka runt. 21 april är det dags och det är inte långt dit!

 


RSS 2.0