Hårboll

Har skaffat mig en sån nu så jag oxå kan slänga upp en fin boll i håret som alla andra. Tycker det blev tjusigt. Speciellt svårt var det inte heller!
 

Systrar


Midsommargänget

En fin dag med härliga människor. Mycket gott att äta och dricka. Lite musik, lite banjo, lite lekar, lite solbränna och två myggbett. Många skratt!


Trevlig midsommar!

Önskar alla mina fina vänner en underbar dag. Hoppas solen skiner på er!


A gift from a friend

Sandra hade med sig en liten present till mig igår när vi sågs på lunchen. Söta ringar med korallfärgade pärlor. Love them!!


Räkdag

Räkor te lunch och räkor te meddag. Dä ä la gött!

 

 


Förlorad syster tebax i stan!

Ikväll kommer Sandra tillbaka till Sthlm!! För sommaren iaf, sen är det ju skola i höst igen. Men vilken fin sommar det ska bli. Den ska vi ta vara på och njuta av oavsett väder.


Tuff dag

Q3 skulle va klart och en kollega ledig imorrn så idag va det lite körigt. Blev inte lunch förrän 15.00. Hittade ett trevligt café i närheten med en uteplats just for me och avnjöt latte och en varm macka med parma och mozzarella. Fick klart det jag skulle och fick gå hem 18.15. Lite slut i huvudet men måste säga att det ändå är roligt att jobba igen. Och underbart att cykla till och från jobbet! Börjar få kläm på cyklingen och idag cyklade jag inte ens vilse!! Framsteg!


Klipporna

Här brukar vi hänga då och då, spana på utsikten och bara tänka och reflektera. Så händer det att vi lyckas göra det samtidigt ibland utan planering.


Tönt!

Japp det är jag det! Men bättre ta det säkra före det osäkra! :)


Kvällsdoppet


Middag

Jag och Anna åt middag. En favorit i repris.


Bullfest

Inhouse kom förbi idag och hade möte med HR. Träffade som hastigast Ellinor och tackade för de fina blommorna jag fick när jag började. Sen fick vi bullar av dem från mötet. :)


Letar efter musen :)


Favoriträtten

Lasagne! Så gott! Extra kul att laga mat i nya förklädet med. :) Den här gången tog jag chilikryddad tomatkross så det blev lite väl starkt för min smak. Men det kan behövas i lunchlådan så man vaknar till. Fy va tufft det är att jobba igen. Va på jobbet 8 till 18. Huhuhuhuuuuu... I lasagnen har jag även slängt i lite morötter och så lite torkade trumpetsvampar som pappa och Anette plockat. Gott!

 

 


Lillebror

He is back in town! Kanske för alltid men iallafall för ett tag. Ingen är gladare än jag över det! :):):) I fredags åt vi thaimat med Anna och igår blev det lite häng och fotboll. Idag en kaffe. Han har bott på min soffa två nätter men ikväll e han hos en kompis. Det va liiiite jobbigt när han kom hem full inatt och drog ner ett glas i golvet vid tre... När jag typ sov. Men annars får han va här hur mycket han vill. Jag är så glad!

 


French

Gjorde en annan french i helgen. Vet inte om jag gillar det eller bara är ovan... Vad tycker ni?

 


Sommarfest

I torsdags bjöds det på sommarfest på Josefina. Det var mycket trevligt att få dricka och äta gott med nya kollegorna. :) Även om jag inte var ute till 04 som några andra, utan gick hem vid tolv, så var jag som ett vrak på fredagen. All ny information, allt nytt. Så fortfarande idag är jag helt slut... måste va åldern?

 


Nationaldagsfirande

På kvällen blev det lite firande ändå. Häng i Tanto med Helena X 2 och V och A. Där tittade vi på underhållningen som ymse krumelurer bjöd på. Samtidigt spelades det musik från två olika musiktält på varsin sida av parken. Det va lite som att hamna i korselden av musik och allt i otakt och ostämt. Men vi hade trevligt ändå! V dansade glatt! Vi som känner oss för svenska satt ned.

 


Bergianska

Nationaldagen började med picnic i bergianska för Anders syster Anna fyllde år. Hon hade gjort världens största och godaste smörgåstårta. Efter lunchen tittade vi in i växthusen.

 


Regn regn regn...

Så här har jag sett ut större delen av helgen. Med paraply i högsta hugg. Fast i lördags åkte jag till cykelbutiken i Aspudden för att hämta hem min nya cykel. Då hade jag förstås inte paraplyt i handen på hemvägen. Resultatet var en genomblöt Mia. Därav lite snuva nu. Men hur som helst. Imorrn hoppas jag på uppehåll för jag vill cykla till jobbet!! Den va jätteskön att cykla med, lagom hög för en dvärg som jag. Gonatt allihopa!

 


Ballong-vovve

I fredags blev det lite festligheter. Hittade den här fina ballongen att leka med. Spana in tassarna!! :)

 


Marathon i regn och blåst

Och ändå klarade hon det galant!! Sjukt imponerad av alla löpare!!

Första varvet hann jag få en bild framifrån. Andra varvet blev det ryggen. :)

 


Likisar!

Jag och den här stiliga herrn diggar rosa prickiga paraplyer! (Jag vill skriva herrn men det kanske egentligen heter herren?) Tycker det blev en bra bild. :)


Det regnade hela dagen igår och inte är det bättre idag heller när Helena ska springa Marathon.. Vilken otur med vädret. Det är ju ok att springa i regn 1 mil, men 4,2 mil i regn är inget vidare eftersom man blir genomblöt och dessutom så blåser det. Hon får ta på mycket varmt och skynda till hotellet sen och duscha varmt. Själv ska jag pälsa på mig och ta på mig gummistövlar och gå ner till Münchenbryggeriet och spana efter henne. Starten är kl: 12 och hon sa hon skulle komma förbi här runt kl 12:36.

RSS 2.0