Surfin for boys!

Jag vill ha det här lacket från China Glaze! Ser ni färgen och känner ni känslan? Sommar!

 


Fåglar

Klickade hem fina nya sängkläder från H&M igår. Har haft tankarna på dessa ett tag och tyckte det var dags nu. Dessutom var det 10% rabatt på allt för medlemmar plus hade 25% på valfri vara. Kanon tyckte jag och sängen!!

Konad

Har testat Konads stämplar nu. Olika mönster på varje nagel bara för att se hur det funkar. Måste säga att det är roligt men pillrigt! Det gäller att sätta stämpeln exakt där man vill ha mönstret och trycka precis lagom hårt för att lacket ska fastna och man måste vara snabb så att det inte hinner torka på stämpeln.. Annars blir bara halva mönstret på nageln eller inget alls... Hehe.. Övning ger färdighet.


Norska våfflor

Vivituff tyckte det var dags för våffelfrunch idag. Och jag höll med! Fortfarande mätt.


14 februari

Dagen då allt förändrades och lilla sötskruttan kom till världen. Jag är nu världens stoltaste faster! Ingenting är längre sig likt och livet har en annan mening. Igår fick jag äntligen träffa henne, endast 9 dagar och det finaste som finns. Längtar till nästa gång jag får se henne. Lukta och sniffa på mjuk bebis! Mys!


Fettisdagen

Medan alla andra åt semlor idag så dansade jag mig svettig till R&B och åt sallad med prosciutto till middag. Fick visst i mig nån pannkaka med nutella och grädde till efterrätt.. ;) Det har varit en fin dag. Trots allt.


Gulligheten

Har ni sett nåt gulligare någonsin??


Mitt andra hem?

Igår kom jag på att jag tränat 6 ggr på en vecka. Undrar hur det blir denna vecka? Jag är väldigt öm i armarna men det är skönt. Det beror mest på att jag tidigare bara dansat och sprungit och nu kör jag styrkepass och yogalates med vilket är väldigt kul men jobbigt!

En glädjande nyhet idag var att Camilla hade Street på Hötorget idag igen! Hurra! Så nu måste jag dit nästa måndag för att fira! Annars har måndagar varit en fast power step-dag. Gillar rutiner jag. :)


Silverhjärta

Puderrosa naglar och silverhjärta. Det blev fint men jag tror att det behövs mer färg för att det silvriga ska komma fram. Vad tycker du?


Sminkshopping

I fredags följde jag med Frida som smakråd när hon skulle förnya sin sminkväska. I butiken fick jag tillbaka känslan av att välja ut bas, vad man använder för att dölja, framhäva, lägga rouge osv. Kändes inspirerande! Har även fått lite inspiration för nya naglar jag vill göra.


Lördagsfin!


Bort med bollarna

Halv nio imorse lämnade jag min lilla älskling Oliwer hos veterinären för kastrering. Det gjorde så ont i hjärtat att lämna honom där. Han sa inte ett pip på vägen dit och inte heller nu när jag hämtade honom vid halv två. Väl hemma har jag bäddat ner honom i en filt på sängen. Klappat honom försiktigt men han sover. Han kommer nog sova hela kvällen. Tydligen läker såren fort, så nu hoppas jag bara allt blir bra! Min lilla pluttälskling!


Titta det snöar!

Rufus och Oliwer var mycket intresserade av att kika ut genom fönstret idag. Snöflingor som svävade runt! Huvva tänkte jag för mig själv, jag som vill ha vår och varmare, ljusare tider.


Kaffe

Just nu kaffehög. Två koppar på Café Rival med fröken Lisa. Googlat kattungar i flera timmar. Sedan dök Sara och Tim upp och jag promenerade hem. Funderar på att träna men efter fyra dagars träning kanske man kan unna sig en vilodag?


Street

Dans gör både knopp och kropp lycklig. Syns det på bilden på väg hem från träningen? Tyvärr fick jag skavsår på foten idag pga dumma strumpor som inte sitter på plats. Det är skillnad på strumpor och strumpor har jag upptäckt. Tänk om man kunde få lite nya träningskläder i present? ;) Nu ska jag sova gott. Skönt när kroppen är slut!


Träning

Försöker hålla igång min träning så gott det går. Just nu skriker kroppen av värk. Igår blev det yogalates och idag power step igen. Det blev oxå en efter-tränings-semla!

Yogalatesrummet är fint, stillsamt och med levande ljus. Mycket bra söndagsträning. Jag tycker det är skönt att andas och tänka på hur kroppen rör sig när jag andas.


Hembakat och kattgos

Igår bakade jag kärleksmums och sen kom Tanja och Thomas på besök. Det blev mycket kattgos och sedan promenix i finvädret.


Ofrivillige Ollie

Efter en snabb kaffeträff med Anna så är jag hemma i soffan och tvångsmyser med Oliwer. Kollar på Pretty little liars och är glad att jag har en katt till vänster om mig och en i korgstolen mittemot. För även om det är en töntig tjejserie så är det ändå läskigt och jag klarar knappt mer än detta ;)

Älskar att ha katt.. Aldrig ensam!


Promenix i solen

Efter träningen tog jag en promenix i solen. Alltid skönt att träna och sedan gå hem men det är extra skönt i solsken. Det ger hopp om att våren snart kommer och förhoppningsvis nya tider. Älskar vår och sommar i Stockholm.



God morgon!

Har gosat med kurrmaskinen och nu blir det upp och hoppa och iväg på power step.


Nytt favvoställe?

Rufus på nya byrån. Spanar på nystädade lägenheten. Gillar livet minsann.


Städning

Det tråkigaste jag vet men så skönt när det är gjort och allt känns rent och fint och inget ligger framme. Ok kläder hänger framme på klädstången men den går inte in i klädkammaren just nu. Efter städningen igår fick jag med gott samvete dricka lite bubbel och vin med Vivikatt och Fröken Fräs!


RSS 2.0