Papi på besök

Igår kom papi o Anette förbi o hälsade på. Vi åt lite soppa o pratade. Sen kom pappa tidigt imorse igen o stannar nu hos mig till imorrn o kanske till fredag. Vi får se. :) Ikväll har vi promenixat på Östermalm o Vasastan för att sedan äta thai. Har även hunnit med att bära ner mina stövlar till källaren. Bara sommarskor framme nu! :) idag blev det fint väder. Kanske inte lika fint som i "Universalbyn" men härligt ändå!

Mat Bira Kvinnor Weed

Marcus Price & Carli - Mat Bira Kvinnor Weed from Palms Out Sounds on Vimeo.

 

Nu är min jobbturné över för denna gången. Skönt att få va på hemmaplan nu! Hurra!!


Höll på glömma...

Idag är det föresten ingen vanlig dag, det är älskade underbara papis födelsedag! Usch vilken hemsk dotter jag är som har så dåligt minne. :(

Grattiskramar i massor till dig pappa! Vi får fira dig på onsdag. Puss


Shreek

Har inte så mycket att säga idag... Jag har varit i Södertälje o jobbat, ska dit imorrn med. Trött o ska lägga mig nu. Istället för att läsa nåt får ni njuta av den här vackra bilden. Han stod utanför Madame Tussaudes i Hollywood o väntade på mig. Grön o grann.


Amelie från Montmartre

Alltså det måste vara världens mysigaste film. Blir alltid helt varm i kroppen när jag sett den. Så underbar! Se den om ni inte gjort redan gjort det.

Dragon House

Efter sovmorgon, filmen Amelie, tvätt o lite städ blev det middag på Dragon House i Hornstull med Malin, Magnus o Jimmy. Väldigt trevligt. Det är Magnus som jag o Malin ska bo hos i Paris när vi åker dit en vecka på semester i sommar. Det ska bli så roligt. Iaf så var maten väldigt bra, det var riktig kinamat som vi åt o inte sådan "försvenskad" mat. Riktigt stark va den bläckfiskrätt som jag åt.. Mumma! Nu är jag proppmätt o astrött.. skyller fortfarande på jetlag. Zzzz.. Godnatt!


Vänskapshelg

Fredagsdansen på Södra teatern var superbra. Jag, Hanna o Rosie dansade som besatta. Lisa o Sara var redan där när vi kom. Lisa hade fint vågigt hår, ska nog oxå testa en sådan tång! :)

Igår var jag på picnic med Tanja, Kim o Sandra vid klipporna i Kristineberg. Katrin kom förbi o sa hej! Härligt att vara hemma bland alla vänner. På kvällen gick jag o Frida på EXÖL på KTH. Vår vän Andre har tagit examen o det skulle naturligtvis firas.

Här nedan kommer bilder från Tanjas bye bye twenties i måndags då vi var på Wasahof o åt med landkrabban. Det blev lite ost, hummer o vin o var en supertrevlig vårkväll. Vi satt på uteserveringen o det va inte ens kallt! Men nu regnar det i Stockholm. Det kanske behövs efter en veckas solsting?


Hollywoodstjärnor

Här kommer några av alla stjärnor som jag såg. Det var helt fantastiskt att vandra runt på dem. :)


Kom och dansa med mig!


Försommar

Underbart med värme! Vi käkade sushi i parken idag, jag o mina sötnosar. Tyvärr gillar de inte att vara med på bild. Men jag älskar ju att va med på bild så jag bjussar på en på mig. Håll till godo!

Ikväll hänger jag med kollegorna, vin o pizza. Sedan blir det lite dans på Södra Teatern. Jag hoppas att alla mina vänner kommer o dansa med mig, vi får se vilka som dyker upp!


Måndagslunch

Härlig parklunch med kollegorna, första dagen tillbaka på jobbet innan jag började jobbturnén. :)


Stockholm

Äntligen tillbaka i Stockholm igen!! Så skönt! Jag kom iofs igår kväll. Då blev jag bjuden på kinamat av Tanja o Thomas. Mysigt! Och det va så varmt! 23 grader när planet landade. Haha.. Kändes som jag landat i Spanien el nåt. :)

Nu sitter jag på kontoret, 2:a gången denna veckan. Min jobbturné har gått jättebra! De andra utställarna har varit supergulliga o skämt bort mig med godis.

Hotellsäng

Mmmm äntligen i säng.. Kollar lite slött på tv, just nu Anna Anka. Kul att se bilder från Hollywood, där va jag nyss!! Jag är så slut av allt resande o att se så pigg o glad ut hela tiden :) Det tar på krafterna. Imorrn är sista turnédagen här. Ska bli skönt när det är över att få stanna hemma i Stockholm ett tag. Tvätta, städa o bära ner vinterkläder i förådet. Umgås med vänner. Sova.

Turné

Första dagen på jobbet va katastrof för min dator va paj. :( Hur kan den fungera när man går därifrån o sen va paj när man startar den efter tre veckor?? Teknik. Jag förstår verkligen inte! Sedan var det bara till att packa om inför jobbturné, två dagar i Göteborg o en dag i Lund. Har hälsat på mina fina kollegor i Göteborg oxå o sett hur deras kontor ser ut. De hade det fint o så lugnt o tyst det var där jämfört med vårt kontor där det alltid är spring....

Inatt sov jag på Hotel Vanilj, ett jättemysigt hotell mitt i centrum. Jag åt middag med Ida på en nyöppnad restaurang som hette På Hörnet. Gottegrisen de lux åt jag o det va precis som det låter bara godsaker. Smaskens alltså!

Ikväll blir det Scandic Star i Lund o jag sitter faktiskt på tåget just nu.

Home sweet home!

Åh, det är så j**la skönt att va hemma! Ni fattar inte! När jag satte mig på planet från San Diego så började jag nästan att gråta av lycka över att få åka hem. Det har varit ok, jag har gjort trevliga saker men det hade varit roligare med vänner än med någon som låtsas att den är min vän, knappt ens försöker va en vän. Men två nya vänner fick jag iaf under resans gång.

Igår kom jag hem, stupade i säng... sov sju timmar. Gjorde mig i ordning för födelsedagsmiddag med Sophia o tjejerna på Fridays. Den första jag springer på är Mexen, som jag inte sett på flera månader.. Senare träffar jag på maskeradkillen. Vad är oddsen? Hade en helt fantastisk kväll o jag är så glad! Nu återstår bara packa upp o packa om. Det känns jobbigt för allt jag vill göra är att lägga mig o sova.


Hollywood va det bästa med hela resan. Jag ska tillbaka dit någon dag. Med vänner.


Beach girl

Mmmmmm, I love the beach!! Har haft ett par fina dagar där. Hoppas att det blir fint väder hemma snart så man kan ta sig till någon strand i närheten. :)


Last day...

Spenderade förmiddagen med att packa. Väskan väger 21 kg typ o jag funderar på att kasta mjukisbyxor, handdukar o ett linne. Antar att det inte hjälper så mycket men kanske lite iaf? Sen har jag en bag som handbagage + handväska. Måtte de släppa mig igenom utan att betala nåt extra imorrn. Och jag hoppas att allt ska gå bra, jag vet inte hur jag får ut biljetten här men antar jag får den när jag checkar in... Fast ska man inte ha biljetten för att checka in? Hmm... Efter packandet har jag bara legat vid poolen. Sååå skönt!

Wisteria Lane

Åhh glömde ju skriva att jag varit på gatan där Desperate Housewives bor. Åkte en tur med ett tåg som visade massor av coola platser där de spelat in allt möjligt. Ja ni ska få se sen... Weeeeeiiiiiiiii är helt överexalterad o lycklig. Den här trippen va bäst med hela semestern. Synd att ni inte va där med mig...

Näääää nu måste jag sova. Mår lite illa o imorrn är sista dagen. Har packat det mesta men måste väga väskan. Hehe.. Lite shopping har det blivit. På lördag är jag hemma. Ska bli underbart att träffa tjejerna på lördag. Sophia fyller år på fre men vi ska äta middag ute på lör. Jag hoppas verkligen att jag ska orka trots jetlag.

Universal Studios

F&P dök upp strax efter att jag skrivit förra inlägget. P hade med sig en liten macka med kycklingröra till mig. Sååå tacksam över den. :) Det har varit fint väder o varmt hela dagen. Har druckit massor av vatten men har inte återhämtat mig...

Vi tog oss iväg upp till Griffith park för att kolla på utsikten över L.A. o för att se Hollywoodskylten. Det va så fin utsikt!! Sedan ner till Hollywood boulevard igen för att se hand- o fotavtrycken som vi inte kunde se igår pga de spärrat av en del av gatan för premiären av Letters to Juliet. Häftigt var det!

Efter det tog vi oss iväg till Universal Studios. F&P tyckte inte det va värt pengarna till inträdet så jag gick själv. Det va dyrt o jag hann inte med allt eftersom jag bara hade tre timmar på mig o det vanligtvis tar minst fem. Men det va så coolt! Har sett massa specialeffekter, varit med om jordbävning, varit med om översvämning, sett bilar sprängas, olika filmbakgrunder, sett Waterworld show med skådespelare från CSI o Entourage o träffat dem efteråt.. Gaaah, det går inte beskriva! Ska lägga upp bilder när jag kommer hem. Farao jag måste tillbaka till L.A!! En o en halv dag va inte tillräckligt...

Hangover

Heter det så på engelska? Hur som helst, jag är bakis, trött o nu börjar jag bli hungrig. Vi va ute igår kväll. Trevligt va det. För trevligt. Hmm nu står jag på parkeringen, checkat ut. Väntat på P&F 20 min nu då de gick o åt frukost utan mig för jag ville stanna i sängen. De skulle va tebax elva... Snark. Kram

Hollywood!

Oohhh jag är i Hollywood! Kan knappt tro det! Har ett eget rum på ett helt ok hotell. Nice! Har kollat in stjärnor på Walk of fame, kollat i butiker o lunchat på Hooters. :) nu ska vi ut o kolla in nattlivet. Blir extra kul eftersom jag inte varit ut något sedan jag åkte hit. Imorrn blir det Universal studios!

Seaweed salad

Mmmmm... Komaläge. Paus.

Jag börjar med att berätta att jag, Kristin o Paulina åkte till fashion valley på eftermiddagen för att köpa lite presenter. Blev så himla hungrig så efter shopping köpte jag sushi, massa sushi o så en stooor sjögrässallad. Mumma! Fick i mig all sushi plus Paulinas pommes som hon inte ville ha. Nu är det bara lite sallad kvar. Ska se om jag kan äta upp den el spara till senare.

Julian

Jag somnade till slut igår. Ledsen över att inte kunna ta mig hem tidigare men det va skönt att gråta ut. Tack underbara Anette o pappa för att ni finns o för att ni tittade på alternativ.
Jag vaknade iaf av att F stod o stekte pancakes vid elvatiden. Skönt med sovmorgon. Annars är vi alltid uppe vid halv åtta.. Så vi åt pancakes till frukost o sen vilade jag lite tills P kom o frågade om jag ville åka till byn Julian uppe i bergen. Det blev en fin utflykt. Kom tillbaka vid fem så hela dagen var vi borta. Jättefin utsikt i bergen men vääääldigt blåsigt va det. Julian var en mysig liten by. Där hade de världens godaste äppelpaj o cider.
Hm... På tisdag ska vi åka till L.A. Jag hoppas det blir bra...

Vill hem nu..

Vi har pratat om att gå ut. Det är min sista helg här o jag har inte sett nåt av San Diegos nattliv. Jag har gjort mig i ordning o är färdigfixad innan middagen bara för att jag vet att jag är seg på att göra mig klar. Mange o Kristin är ute men skulle komma hem innan utgången... Ännu har de inte dykt upp. F&P har suttit i pyjamas hela kvällen o gäspat o klagat på att de är trötta (vilket underförstått betyder vi orkar inte gå ut). Innan klockan ens slagit elva sitter jag ensam i tvsoffan igen. Lördag kväll. I San Diego. Det är inte ens San Diego, det är El Cajon. Låååååångt överallt härifrån, man tar sig ingenstans utan bil. Inte konstigt att amerikanare är feta... Det går inte ens buss här.

Mitt liv suger. Jag är ensam. Jag är faan jämt ensam. Jag hatar det här. Jag vill hem. NU. Det känns som det är min lott i livet att vara ensam, bli besviken o sviken av "vänner". Jag ska aldrig göra planer med någon någonsin igen om jag kan undvika att känna så här.

Och säg inte att jag inte försökt, jag har försökt göra det bästa av situationen, njutit av vädret, poolen o stranden. Men enough is enough! Nu orkar jag inte låtsas mer!!

Sand

Jag sitter på stranden o bloggar! Gratis internet på beachen, inte illa! Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder eftersom blogg.se inte har mailfunktionen o det är dyrt att MMS-blogga utomlands. Varmt är det iaf. Men vågorna är stora o det blåser lite småkallt... F&P är iväg o promenerar... Precis en sån här semester som jag ALLTID drömt om! Tack Gud för din ironi. Jag älskar iaf stranden o min iPhone som håller mig sällskap! Och den som beslutade om gratis wifi på beachen förstås!

The Young Victoria

Då har vi sett ännu en film. Och ätit massa mexikanska nachos med dipp från det mexikanska stället här bortanför, Sombreros. :) Filmen va iaf bra. Dock hängde jag inte helt med i historian. Varför kunde inte historia varit mer intressant när jag gick i skolan? För att man hade tråkiga lärare?? Jag tror faktiskt att jag ska gå o låna lite historiaböcker när jag kommer hem.

Det va bra att vila från solen idag. Men imorrn blir det nog lite sol o bad. Sedan ska vi försöka ta oss ut på kvällen. Har ju knappt sett nåt av San Diegos nattliv...

El Cajun

Har bor vi... fast var balkong ar bakom palmerna till hoger. Brukar sitta dar pa morgonen o ata frukost. Sedan blir det alldeles for varmt. Pa eftermiddagen ar det skont men senare pa kvallen blir det lite kyligt.



Sa har kan det se ut en dag i poolen. Det ar inte varmt i vattnet men det svalkar skont nar det ar hot hot hot i luften! Man branner nastan fotterna pa marken nar man gar till poolen fran solstolen. Huuuuu vilka problem.. hehe


Sunglasses

Me and my new sunglasses!! Me like a lot!! Happy happy!


Mexiko

Jaha, jag kom inte till Mexiko men har iaf sett Tijuana pa avstand.... Vi akte till en outlet som ligger precis dar vid gransen. Jag har kopt skor, smycken, en klanning o lite annat smatt o gott som va absolut nodvandigt. Hihi, roligt o pa bra humor blev jag. Nu sitter jag o dricker lite vin o ska kolla tv med lagenhetsvannerna.

The Back-up Plan

Det blev bio ikväll med Kristin o Paulina. Vi såg nya filmen med Jennifer Lopez. Jag skrattade massor men förmodligen va den inte jättebra. Alltså man kan inte vänta sig värsta handlingen när man ser en tjejfilm. Den ska bara va underhållande o sluta lyckligt. Det jag tyckte bäst om var när läkaren skriker "vagina" tio ggr till hennes dejt... osså den söta hunden i rullstol. Gulle!

Nu fortsätter jag filmtittandet för mig själv i tvsoffan. Fantastic 4 & the silver surfer. Jupp sånna filmer gillar jag!

Solbränd

Jag har bränt hårbotten tror jag.. Det ömmar iaf framme vid luggen... Och så flagnar jag i pannan. Ännu en dag vid poolen. Skönt men rastlös, gjorde några armhävningar o simmade lite. Ikväll blir det bio med Kristin. Så glad att hon frågade om jag ville med! En vecka kvar till jag åker hem. Har ringt Helen igen men inte fått nåt svar. :(

Ghosts...

...of girlfriends past.. Ja den filmen har vi sett ikväll. Skrattade en hel del. Så jag kan rekommendera den om man vill se en lättsam film. Klockan är nu halv elva o det känns som om det är dags att sova. Jag förmodar att de flesta av er är på väg till jobbet så jag önskar er en bra dag! Snart helg! ;)

The beach

Hängde vid poolen för mig själv nån timme o sen kom Paulina o frågade om jag ville hänga med till stranden. Gick o hämtade Kristin med o sen åkte vi till Pacific. Mycket bättre väder denna gång, varmt o det fläktade skönt. Men två timmar senare blev det molnigt så vi åkte hem igen. Grillade lite o sen blev det tvsoffan för mig. F&P är ute. Hade ingen lust att hänga med. Jag längtar hem. Det går låtsas ett tag men jag vill hem nu så jag kan få slappna av på riktigt.

Pancake coma

Åhhh jag e så mätt! Har varit o käkat pancakes på IHOP. Själva stället va inte alls mysigt, typiskt amerikanskt o massa människor som inte såg speciellt sunda ut... Som vanligt i USA. Det va gott men nu mår jag nästan illa!! Det blir lite väl mycket o lite för sött till frukost. Men är det semester så är det!! Nu ska jag gå ner till poolen. Vi får se om vi tar oss någon annanstans senare.

Omelette

Ikväll blir det omelette for dinner! Gott!
Min hy börjar bli torr.. Smörjer o smörjer men hjälper knappt. Kan det bero på klor o sol? Imorgon ska vi försöka ta oss till stranden istället. Hm, annars händer inte mycket. Semester mode påslaget o bara degar, kollar Greys o läser skvallertidningar.

Jacuzzi

Igår va jag ute o käkade med Paulina o sedan drack vi drinkar, lyssnade på musik o badade i jacuzzin. Det va faktiskt riktigt trevligt. Fredrik la sig tidigt för han hade skola på morgonen. Vi satt väl ute till ett typ. Sen skrev jag med mina fina kollegor på Skype. Miss them a lot!! Det va liiite segt att komma upp i morse.. Men ett dopp i poolen gjorde susen o nu har jag kommit ännu ett steg närmre bränd pepparkaka! :)

Swimming

Idag har jag solat o simmat omkring i poolen! Det känns i armarna! Skönt! Typ enda träningen jag kommer få men jag är ju på semester så det är ok! Det brukar va kallt i skuggan men inte idag. Så ett tag satt jag faktiskt i skuggan o chattade lite med vännerna hemma. :) Helt sjukt att man kan göra det. Alltså sitta vid poolen o chatta på iPhone - Wifi når till poolen!

Sunshine

Underbart väder idag! Kommer inte lämna solstolen eller poolen på hela dagen. Vad har ni för väder där hemma? ;)

MovieTime

Ikväll har jag sett "the imaginarium of doctor parnassus" med F&P. Lustig film. Heath Ledgers sista film var det. :(

Klockan är nu halv elva o det känns som ögonen går i kors. Känns väldigt lustigt att tänka på att vännerna där hemma gör sig redo för att gå till jobbet när jag själv känner att jag måste sova.. Strange! Hihi..

Fashion Valley

Wow, här fanns det massa butiker må jag säga! Tyvärr infann sig inte shoppinghumöret.. Helt otroligt! :( Men jag hittade iaf det jag behövde, MD's ansiktskräm, vässare till kajalpennan o en tygpåse från Forever21. Jag ska ju va kvar här ett tag så hinner nog shoppa mer. Häromdan köpte jag föresten vita låga Converse för typ 300 kr!!

Sleep all night

Vaknade inte en enda gång inatt. Bye bye jetlag? Det ser lite molnigt ut men hoppas det spricker upp. Senare idag tänkte vi åka till Fashion Valley o shoppa. Där finns tydligen Sephora!! Helknasigt att det inte fanns en enda Sephora-butik down town! Världsproblem av högsta klass...

By the pool

Hela dagen har vi legat vid poolen. Jag, Kristin o Louise. Läst skvallertidniningar o solat. Vridit på solstolarna allt eftersom solen flyttat sig. Jag satt med benen i vattnet ett tag, det va inte så kallt men inte heller så jag ville hoppa i. Kanske imorrn. Vid halv tre kom Louises kille Fredde o joinade oss. Senare ikväll har vi grillat o druckit lite vin. En riktigt trevlig dag o kväll. En perfekt första maj skulle jag vilja säga. P&F kom hem vid elva.

May

Första maj idag. Vaknar till strålande sol. Mmmm.. Frukost på balkongen väntar o sedan pooltime om inte tjejerna tar med mig på äventyr förstås. Sol o frukost är dock en bra start!

Awake

Så va det fjärde natten som jag vaknar o är typ halvpigg... Men det gör verkligen ingenting, det är så skönt att va ledig o om en liten stund blir jag trött igen o då är det bara att somna om! :) Paulina o Fredrik kom inte tillbaka igår o inte hörde de av sig heller. Jag gjorde rätt i att stanna här. Grand Canyon kommer alltid att finnas kvar o jag kommer definitivt åka tillbaka till Californien!

Allvarligt

Det luktar så gott om mina nya shorts. Antingen så får jag aldrig tvätta dem eller så får jag gå o köpa parfymen. Hahaha.. Eller tänk om man kunde få en dejt med någon av puddingarna i butiken?! ;)

Pacific Beach

Efter att ha suttit o solat o ätit frulle på balkongen så förflyttade jag mig ner till poolen. Typ 20 meter bort.. Efter ett tag kom Kristin o frågade om jag ville hänga med till stranden lite senare. Naturligtvis ville jag det! Så vid tolv åkte hon, jag o Louise mot Pacific Beach. Den stranden va inte alls lika fin som den på Coronado Island. Men vädret va bättre idag, strålande sol om än väääldigt blåsigt. Vi hängde där ett bra tag o käkade mahi mahi-tacos på stranden. Någon slags fisktacos med koriandersalsa, asgott!! Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt. Duschat, fixat håret o så kollat tv. Det är sååå skönt att va ledig. Men jag längtar faktiskt hem lite o jag saknar mina vänner o familj. Det är konstigt att saker aldrig kan bli som jag önskat. Dock tror jag det kommer något gott ur detta med! Som nya fina vänner som Kristin o Louise, helmysiga tjejer!

RSS 2.0