Butterflies

Förra sommaren var jag och Anna på stan och kollade på skor och jag föll för de här. Inte bara för att de var fina men de var oxå så himla sköna! Det är som nån inbyggd kudde under foten så de var otroligt sköna att gå i. Tyvärr tyckte inte min plånbok om priset... 1 049:- ungefär. Men nu, hittade jag dem på Brandos, priset nedsatt och dessutom hade jag ett presentkort på 200 kr så totalt blev det 539:-. Mycket mer vettigt i mina öron! :)
 

Trött kattmamma

Ikväll har jag diskat, plockat undan kläder och gjort en broccoligratäng. Men jag är så trött så trött.. somnade på sängen med katterna och nu är det visst mitt i natten. Skönt att det är påsk och långledigt! :)
 
 
 
 

Rosa och glitter!

Målade naglarna somriga ännu en gång för några dagar sedan. Tyvärr var underlacket slut vilket gör att det börjar flagna snabbare än vanligt. Så ska köpa nytt underlack i veckan och måla om dem. :) Det är roligt med nagellack!

Nåt annat som är roligt är uppsättningar. Eftersom mitt hår är otroligt slitet just nu men jag inte vågar gå till frisören är det skönt att det finns alternativ!


Gosigt

Hann med lite gos med älsklingen Joni i fredags med. Så roligt att hon växer och blir större och knubbigare. Nu väger hon nästan 3,5 kg... Lillpluttan!


Flytthelg!

Nu har vi packat och flyttat grejer i två helger men äntligen börjar det bli klart. Igår sov vi första natten i nya lägenheten. Äntligen! Det kändes jättebra och kommer bli toppen här för Anders. Får se om jag och katterna kommer husera här med eller om vi kommer hålla oss hemma på Hornsgatan.


Tjejmiddag på Supper

Sandra och Regina är på besök i storstan och då samlas alla tjejer för middag och några drinkar på Supper. Väldigt trevligt men ack så trött man är en fredagskväll... Hemma och i säng vid 23. #gammalochgrå


Joni

Igår spenderade jag hela eftermiddagen med lillebror och Joni. Så himla mysigt!! En liten promenad, lite mat och massa gos.

 


Sommar / Vinter

 
För mer vår- och sommarkänsla målas naglarna numera bara i somriga färger. Trors detta glada och somriga tänk fryser jag ändå om fötterna och raggsockarna åker på. Men när tänkte den där våren komma på riktigt, och värma ordentligt? Längtar! Skynda dig vår!

Hallå Grindsgatan!

 
Nu har Anders fått tillgång sin nya lägenhet! Vi var hos Familjebostäder imorse och fick nycklar, blomma och en brödkorg (som jag tänker använda som kattkorg). Fick även en påse med "bra-att-ha-saker" som innehöll toapapper, hushållspapper, bh-tvättpåse, diskborste, diskmedel, diskhandduk, ficklampa mm. Himla gulligt faktiskt att de gav bort sånt! I helgen blir det lite flytt av kartonger och sen vet jag inte när han tänkte ta stora lasset. Undrar hur mycket tid jag kommer spendera där eller hos mig i sommar... med tanke på att han har balkong?? 

Gäsp!!

En väldigt trött liten kisse...


Tösabiten som stulit mitt hjärta!


Kalas!

Det bjöds på godsaker idag när familjerna träffades för att fira sötnosen som blivit 3 veckor och 2 dagar. Smörgåstårta, fransk kladdkaka, kärleksmums och rullrån slank glatt ner i magen! 

 


Fredagskaffe

Bad om lite grädde i kaffet istället för mjölk. Blev ju finfint! Fast tror dessvärre det va socker i grädden och det hade jag kunnat skippa..
 
Trevlig helg på er!
 
 
 
 
 
 

Every cloud has a silver lining

 
Det där magontet kan man aldrig riktigt styra över. Det har varit borta ett tag men sen kommer det tillbaka. Smygandes. Gör sig påmind med sömnlösa nätter och mardrömmar, eksem och irritationer, trötthet och oro. Även om man gör roliga saker och tänker positiva tankar och har gullig familj och vänner så händer det. Men saker kan inte bli värre, de kan bara bli bättre. Så måste det vara. Det finns en lösning, allt blir bra. Men ingen träning idag. En promenad fick det bli och en värmande dusch efter det.

Träningskläder

Tränar man mycket så behövs det oxå kläder för det om man inte ska behöva tvätta precis hela tiden plus att de går sönder. Jag tränade i lördags och när jag kom hem sa Anders... "Du har ett hål i rumpan." 
Undrar hur länge jag haft det hålet? Har ju haft de byxorna några gånger och inte sett nåt hål? Hm.. Bjuder på det. Men nu alltså dags att köpa nya byxor. Kollade in Sportamore's hemsida och såg att de hade köp 3 betala för 2 på många grejer men specillt bra tyckte jag om erbjudandet på sport-bh, kolla in det här.
 

Gårdagens brunch

Yummie in my tummie! På Mississippi Inn med lillebror och Anders. Anna var med en liten stund innan hon skulle möta en annan vän. Efter att ha suttit en halvtimme knackar någon mig på axeln. Vänder mig om och ser Lisa och Mattias med vänner. Liten stad. :)


Barnvakt

Igår, ett tappert försök att vara barnvakt. Alla överlevde. Ingen gråt. En fin kväll.


RSS 2.0