Get away


Puss

 
Hemma i soffan och myser. Har tittat på New Girl och Forever. Pussat på Rufus. Försökte pussa Oliwer men han ville inte. Det är läggdags nu och hjärnan är trött efter allt nytt man måste lära sig på en ny arbetsplats. Men ack så skönt man sover sen! Vi hörs mer en annan dag.

Happy birthday!

Ett år äldre, inte mycket klokare... Firade med att börja nya jobbet denna vecka samt jobba en 6-dagars vecka och så ett mindre lyckat restaurangbesök. Utsikten från nya arbetsplatsen är fantastisk! Passade på att baka en äppelkaka med glutenfritt mjöl till min födelsedag och tog med den till nya jobbet. Mycket uppskattat! Jag fick ett paket på posten av min älskade pappa med sambo som både Rufus och jag var nyfikna på att öppna. Finfint innehåll bestående av choklad och smycken!
 
 
Födelsedagsmiddagen blev på Belgobaren då Akkurat var fullbokat. Det var absolut inget fel på mitt sällskap men däremot hade jag förväntat mig att musslerna skulle smaka gott och servicen var verkligen urdålig. Det kändes som det var två personer som hade hand om 50 bord och de glömde bort att fråga om mer dryck eller efterrätt och lämnade notan men kom inte och tog betalt. En halvtimme senare sa de att vi kunde komma till kassan och betala. Mitt humör var i botten och jag gick hem rätt besviken på maten och faktiskt fortfarande hungrig, trots 1kg musslor. Men i mina musslor var det iaf inte sandkorn som det var i Annas! Trots middagsfloppen var jag glad att några av mina vänner ville ses för att fira lilla mig. 
 

 
 
 

RSS 2.0