filmkväll

Igår blev det inte många knop. En riktig sovmorgon o frukosten blev sen. Chillade hela dan, lyssnade på musik, pratade o läste i min bok. Lagade middag o sedan kom Linda o kollade på film med oss. Vi såg State of play. Fast som vanligt vågade jag inte titta hela tiden så jag satt på skype o skrev lite med Rosie :) Vilken fegis jag är alltså! :)

Idag blir det till att få ihop bordet o stolarna. Passa på nu medan det är ljust ute... Jag har gjort en felanmälan för en vecka sen men mitt ärende va inte prioriterat skrev de tillbaka när jag frågade varför jag inte hört nåt ifrån dem. Varför skulle man behöva ha en taklampa i sitt rum för?


karaokekväll

I fredags hade vi jullunch på jobbet. Jobbade hårt på förmiddagen o sen vid halv två va bordet uppdukat med massa gott! Riktig julstämning på kontoret, missade dock dansen eftersom jag satt i telefon... Det var verkligen jättetrevligt att sätta sig ner med hela kontoret o äta mat o prata.

Sen flöt eftermiddagen på o efter jobbet blev det en liten tur på stan o hem, käka, duscha o iväg med Tanja till Christian för lite drinkar. Efter tolv nån gång begav vi oss av till karaokestället. Har aldrig varit något fan av karaoke men det va jätteroligt! Vi sjöng o dansade till de i princip slängde ut oss... Jag o Tanja kom väl i säng runt fem. *gäsp*



skål!

Idag blev det lite bubbel på eftermiddagen... Ny kund igen. :) Härligt jobbat! Idag fick jag även lära mig lite smått om hur vidarefaktureringen går till. Jätteroligt, jag ser fram emot att lära mig mer. Chris är jättebra lärare. Jag tror han va lite impad idag över att jag faktiskt satt o skrev upp nästan allt han sa. Jag förstod till o med o såg inte ut som ett frågetecken sådär som jag brukar göra. Nu poppar vi lite The Dream men det blir en tidig kväll. Vill få undan en massa på jobbet imorrn så jag måste va pigg. Imorrn kväll blir det glögg o Lars Christmas!!

hurra!

Jag har äntligen fått en nyckel så att jag tar mig ner till källaren o förrådet!! Wihooo! Har burit ner lite grejer o mer grejer ska ner snart! Gud va skönt! Sisådär tre månader efter att jag flyttat in... men bättre sent än aldrig!
Träningsvärk har jag oxå fått... skulle ha tränat idag efter jobbet men glömde träningskläderna o så trodde jag att jag skulle hinna hem emellan men ack nej.. Blev fast på jobbet med lite trassel. Imorrn ska jag få lära mig nya grejer, det blir spännande! Nu är det läggdags!

årets sista street

Ikväll va jag på årets sista danspass med Camilla... Men vi körde på bra! Kändes härligt att skaka lite på fläsket! Buhu.. Vad ska jag nu träna under jul o nyår? Jag vägrar ligga på soffan o jäsa. Närå, jag kommer nog jäsa en hel del trots att jag jobbar mellandagarna. Sen va det ju det här med nyårsplaner. Vad tusan ska jag göra? Ska alla fira med sina pojkvänner? Är det så det ska vara nu, bara för att man är singel så blir man inte inbjuden på parmiddagar som folk envisas med att ha? Tacka vet jag de fester där alla fick komma oavsett om man va singel, förlovad, gift el player! :) Jag tror jag ska va hemma, dra på mig träningskläderna o dansa street dance hela nyårsnatten, utifall inget annat dyker upp förstås!

minimal

Jag har blivit helt förälskad i minimal. Lyssna på "maybe on friday" på spotify. Eller lyssna på alla låtar helt enkelt..
Tiny Can – Tiny Can

låååånghelg

Jag hade två atk-dagar att ta ut så jag tog ledigt i fredags o idag. :) I fredags va jag o Lisa på Ikea. Fixade bord, stolar o en byrå. Fick grejerna hemkörda på lördag förmiddag. Ikeasnubben ringde o väckte mig.. Hm, det va bra men jag hade gärna stannat i sängen. ;) Fredagkvällen hade jag spenderat hos sötaste Miranda som flyttat hit från Nyköping för att jobba på Sova. Vi lagade middag o drack vin, såg lite av idolfinalen (hade inte sett ett endaste avsnitt så det kanske va dags?) Lördagen spenderade jag med att trängas bland hysteriska julklappsletande människor, fick panik o gick hem. Tog en liten tupplur innan jag mötte upp Miranda för lite party.
Igår hade jag sjukt ont i huvudet av sangrian som bjöds kvällen innan o det va inte många knop på förmiddagen. Tanja kom med sitt lilla flyttlass o nu är vi återigen roomies nån vecka. Vi mötte upp Linda o handlade jättegoda mackor på Blooms o gick hem till mig. Söndagshäng! Efter fikat satte jag o Tanja igång med skruvandet o fick ihop byrån. Shit va bra det blev! Nu är det bara bord o stolar kvar. Ska göra ett ryck snart. Gäsp... är så trött.. kanske måste vila lite till först.. :)

glöggkväll

Igår hade jag o Tanja lite glöggkväll med Lars Christmas. Vi provade den nya årsglöggen från Blossa med clementin... Mums va god den va! Slurrrrp.. Kommer nog köpa någon mer flaska av den. :)

Vi var även o plingade på hos grannen för vårt försök att bryta oss in i mitt förråd fungerade inte. Trots låsolja. Snälla grannen följde med o visade förrådet, den andra tvättstugan o grovsoprummet. Helt fantastiskt stort där nere i källaren, känner på mig att jag kommer att gå vilse en dag. Jag har pratat med min hyresvärd o han skulle fixa fram en ny källarnyckel för den jag hade gick bara till tvättstugan. Yippie! Ny nyckel o tillgång till förrådet o den andra tvättstugan! :)


dålig thai

Igår va det inte alls bra thaimat på Koppan.. jag blev riktigt besviken på min Yam taley. Första gången jag kännt så. :( Men sällskapet va trevligt så det vägde upp! Senare kom Karro o vi satt o surrade en stund innan vi båda höll på somna i soffan o tyckte det va dags för sängen. Hade så svårt att komma upp imorse trots att vi la oss i tid. Drömde massa lustiga saker. På morgonen drömde jag att Charlotte från jobbet ringde o väckte mig när hon satt på tåget från Uppsala. Jag tittade på min telefon flera gånger innan jag förstod att det inte va på riktigt...

besök x 2

Ikväll blir det först en middagsdejt med Helena på Koppan o sen kommer Karro för lite te o nattmacka typ. Roligt med finbesök från Östersund, det är inte allt för ofta. Hint, hint! Kom o hälsa på mig!! ;)

söndagshäng

Idag har jag fikat med Linda o sen gick vi en liten sväng på söder. Vi sa hej då o jag fortsatte till Ringen för att kolla om det fanns några schyssta prylar till min walk in closet... Hittade två "hänggarderober" som jag nu ska installera. Härligt att fixa o dona! Det ska se bra ut här när lillebror kommer i jul. Jag har två atk-dagar att ta ut nu innan årsskiftet så ska prata med Rosie om det imorrn. De två dagarna blir det massa fix o så en tur till Ikea o jag ska banne mig se till att få hit en elektriker med så att man får något ordentligt ljus i rummet. :) Nog för att det är mysigt med levande ljus men ibland kan man ju vilja se ordentligt. Well, time to fixifix the closet!! Sen kommer Sandra o det blir mer söndagshäng!

tjejkväll

I fredags var det dags igen för en ny tjejkväll med mina underbara kollegor. Halv fyra började vi med att skåla i champagne för en ny kund. Sen jobbade vi lite till o så blev det fredagsvin. Klockan fem satte vi på musik o började stänga ner för dagen. Bytte om, sminkade o fixade håret. Vi drack vin o åt finfint tilltugg som Jack, vår man i supporten, fixat till oss. Han är för rar!! :) Therese som är mammaledig kom o joinade oss. Vid 20.00 tog vi oss iväg ut o åt en fantastisk middag på Hoummos. Älskar libanesiskt! Jag tror jag åt så att jag klarar mig utan mat i en vecka nu... Sedan rullade vi vidare till East för en drink o slutligen till Collage där Sara fixat drinkbord i vippen. Sweet! Vi dansade o hade jättetrevligt. Tack tjejer för en rolig kväll!
Jag har lånat bilderna från sötaste Tilly

long time no see

Hoppsan va dagarna smiter iväg.. och jag vet, jag är dålig på att uppdatera, men jag orkar/hinner inte plus att min dator är så seg. :( Vad har hänt sen sist? Jag har köpt en hylla till hallen. Flyttat kläderna från rummet och det känns riktigt luftigt o fint i mitt rum. Sängen är fortfarande lika fantastiskt skön o det är förmodligen därför som jag har så himla svårt att kliva upp på morgonen. ;)

I veckan va jag ute hos en kund o demade lite, det va kul att få lite feedback på hur systemet fungerar för våra användare. De frågade inte så mycket men av det som de sa till mig så verkade de mycket nöjda och tyckte att det blivit enklare o mer synligt att se sina förmåner! Skoj!

Jag har haft ont i halsen o varit förkyld till o från så min träning har blivit lidande. I måndags tog jag mig iväg på street för första gången på två veckor men naturligtvis fick jag ont i halsen igen... På måndag blir det ingen street för då kommer finaste Helena ner en snabbis o då måste jag faktiskt umgås med henne! Ikväll blir det hemmakväll för hela slanten, mysigt med levande ljus, film o bara mitt eget sällskap! Lovely!

RSS 2.0