Take me away!


Semester so far...

Sol, parkhäng, lite träning, hänga hos A, vara med vänner, svamp- och bärplockning, shopping, bada, spela Uno, dricka drinkar, baka paj... Jag tycker jag har det fint!


1-årskalas

Klubben JOX firade 1 år på Reisen igår. Vilken fest! Mycket dans o vin. Själv bjöd jag på lårparti o högklackat. Att jag fick ta av skorna o knata barfota hem sedan va ju inte oväntat. Tyvärr kom jag inte så långt utan va tvungen att ta taxi sista biten. Tidigare på kvällen hänge jag på Linda Ladybags balkong o drack vin.


Glittrigt

Har nu beställt ett skal till min iphön. Hoppas det passar o ser lika fint ut på bilden som i verkligheten... kanske till och med är finare på riktigt.

Första intrycket

Jaha. Så har man gjort bort sig lite igen. Jag har sprungit runt i linne o trosor hela dagen. Tänkte väl gå ut en sväng men orkade bara inte. Kom på att jag skulle göra en paj med kassler o broccoli. Vilket kaos det blev i köket! Och varmt! (Har lärt mig att man alltid ska göra dubbel sats pajdeg.) Hur som helst blev det en god paj. A tyckte den va jättegod o tog en portion till :) Men sen ringde det på dörren o det va hans pappa. Kunde ju inte resa på mig eftersom jag inte hade byxor. Satt i soffan med en kudde i knät o han kom in o tog i hand... Haha.

Soyabönor

Bland det godaste jag vet just nu, soyabönor. Hittade precis några goda recept. Kolla in dem här!

Nytt

Idag har jag varit lite seg. Tog några drinkar med tjejerna igår kväll o även om jag va hemma i tid har jag känt mig förfärligt slö idag. Så då har jag pillat lite med att göra en ny header till min blogg. Vad tycker ni?



Svamskogen


Först hittade vi ingenting... sen fann vi 4 kantareller o en massa blåbär. Vi gick runt flera timmar utan att träffa på mer än en snigel!! Hurra! Det va jättemysigt i skogen. Luktade så gott! Jag tror vi kommer åka ut i skogen igen men då hoppas jag på mer svamp. Tips? Av blåbären gjorde vi en paj... Den blev inte så jättefin, men den smakade bra iaf o det va väl huvudsaken.


Morgonmys

img_1033 (MMS)

Lite sovmorgon o mys med Ronja. Sedan frukost framför tv. Kollar på SYTYCD som ett litet avbrott mot all sorgsen hopplöshet som jag sett senaste två dagarna. Det som hänt i Norge är helt ofattbart. Och det är då man får tänka extra mycket på hur bra man har det själv o visa de nära o kära hur mycket man bryr sig om dem. Livet är värdefullt! Ta hand om varandra där ute!


Myskväll!

img_8628 (MMS)

Igår tog jag det bara lugnt, solade lite. Sen på eftermiddagen gick jag o A för att bada lite. På kvällen mötte jag upp Lisa för att gå på klubben Good Life på Mosebacke. Det var som vanligt peppad stämning men jag tyckte det va lite trist att de spelade i "källaren". Kändes lite som en grotta... Men en rolig kväll var det ändå. :) Efter en lugn dag med supertrevligt middag hos A's familj blir det nu myskväll o film med vovven Ronja.


Flyt/Oflyt

Så skrev min kompis Magnus att Bon Iver spelar på Annexet i november. Yes vad kul tänkte jag o kollade efter biljetter. Naturligtvis är det slutsålt. Så är det ju alltid när jag kommer på att jag ska se nåt. Fast Fleet Foxes ska jag iaf se i Köpenhamn. Med bästa kattdamen! Det är iaf klart. Och en natt på hotell i Köpenhamn blir det med! :)


Höst mitt i sommaren

Efter träningen regnade det som tusan. Jag hade förberett mig med stövlar o jacka med luva men jag borde tagit med mig paraply oxå. Ändå var det skönt med regn, svalkande. Fast det känns som höst! Kolla på marken.... Gula löv!! Usch inte redan nu...


Shape

Det känns som en lång väg till att komma i form igen. Jag förstår verkligen inte hur man kan bli så deprimerad av en arbetsuppgift att man tappar all motivation till allt?! Särskilt när man så väl vet att man mår bättre av att träna, får mer ork o energi - ändå tappar man allt när man mår skit. Nu känns det som varenda benböj bryter mina ben o mina armar går knappt att lyfta efter armhävningar, plankan o marklyft o annat vi gjorde på passet idag. För att inte tala om de där små små musklerna runt midjan... Core igår va ingen lek! Antar jag kommer va död imorrn. Men nöjd o glad för det är en ny start!!

Spinning & Core

Huuuuuu va jobbigt det va! Trodde jag skulle dö. Det blev nästan svart för ögonen för jag tog i som f**n! Men det gick! Imorrn ska jag på Shape tror jag. Men nu är det matdags o senare ska jag iväg för att träffa Sophia. Föresten så älskar jag att äta på mina nya tallrikar. Maten ser extra god ut på dem! :)



Jättekrokodil

Läs mer om den på Aftonbladet!

Glasspaus i Tanto

Igår solade jag med Molly o Sandra. Senare gick Sandra till jobbet medan semesterkatterna låg kvar o stektes. Men vi blev rastlösa o tog en liten promenad fast kom på att vi ville ha glass o gick tillbaka. Satte oss vid minigolfen o tittade på de som envist försökte få bollen i sitt hål. Konstaterade att banorna va bara i plast o ingen av banorna hade grönt låtsasgräs. 70 spänn kostade det med! Ovärt.


En till...


Bon Iver



Underbara Bon Iver. Mysrys. Nej nu ska jag gå o lägga mig o hoppas på sol imorgon! Nattti!

Trädgårdsmode!


Lördagskvällen spenderade jag med Lisa på Trädgården. Dansade till jag knappt kunde stå. Så bra va musiken! En fin kväll!
HEH! #1 Promo Mix by Nypon

SEMESTER!

4v ledighet nu innan jag börjar mitt nya jobb. Jag kan inte fatta att tiden på Flexpay är över. Det känns sorgligt men samtidigt skönt. Jag har lärt mig mycket, fått många nya vänner som jag kommer sakna. Men många gånger har jag samtidigt känt mig väldigt ledsen o inte tyckt att det varit det roligaste i världen att kliva upp på morgonen o tvinga mig själv att gå till jobbet o ta tag i saker som känts riktigt jobbiga. För dem som inte haft mina arbetsuppgifter kan det nog vara svårt att förstå. Hur som helst ska det bli skönt att få lite ledigt, få distans till det hela, samla nya krafter o sedan starta på nytt i augusti!

Balkonghäng!

img_4744 (MMS)

Hänger med Vivi o Jenny. Sen blir det nog en uteservering någonstans. :) Underbara sommar!


Kattvakt!

img_3962 (MMS)

Hemmma hos Anna nu och vaktar Tiger. Jättesöt o mysig katt!


Solnedgång på Långholmen

img_6705 (MMS)

Jag, Anders o Ronja har varit o promenerat o myst på Långholmen. Härligt väder o härlig kväll!


65 mil!

Klicka på bilden för att komma till artikel i ÖP.

Hurtbullarna!

Bästa moster A-M och pappa har cyklat hela vägen från Östersund till Stockholm!
De började i söndags och kom fram igår kväll. Jag är så stolt!


Cyklisterna är framme!

img_3762 (MMS)

Vi firar moster o pappa med god mat på Papa Grappa precis i närheten där jag bor.


Irish coffsee!

img_3247 (MMS)

Kvällsdopp avslutas med irish. Gött moss!


Nytt smink!

Det va så himla länge sen jag köpte nåt nytt smink. Produkterna räcker ju så himla länge så det känns som man vill använda upp det man har först. Men så kommer de sånna här fina kit och då kan man ju bara inte låta bli!! Dessutom behövde jag nya borstar och då tänker jag att man fick lite mer grejer som bonus. Bara plus alltså! ;) Den grå skuggan är verkligen superfin och läppglansen är så mjuk och skön. Den bronziga pennan är fin tillsammans med skuggorna men även att använda ensam. Rougen går även att använda som ögonskugga, det är oändliga möjligheter med det här kittet! Happy days!

Innehåller:
- Original Mineral Veil
- Limited Edition: Satin Ruffle Eyecolor, mild puderrosa
- Limited Edition: Frills Eyecolor, grafitgrå
- Limited Edition: Pink Ribbon Blush, krispigt rosa
- 100% Natural Lipgloss Icing, mild jordgubb
- Big & Bright Eyeliner Charbronze, brunsvart
- Flawless Definition Volumizing Mascara, svart
- Flawless Application Face Brush
- Eye Shaping Brush

Balkongmys

Sandra har fyllt 25 så igår va jag där på lite kalas. Lugnt o stillsamt på den jättefina balkongen. Jag vill oxå ha balkong!! Åkte sedan vidare o mötte upp Lisa, Molly o Karolina på Reisen. Men det va en lugn kväll. Skönt att va pigg idag. :)

På väg mot 25-årspartaj!

img_5822 (MMS)

Finklänning dagen till ära! Hittade oxå ett fint halsband som jag fått i present som låg bortglömt i en låda och inte blivit använt på länge, från Swarovski.


RSS 2.0