Ny favorit!

Det är både för- och nackdelar med att jobba där jag jobbar. De största fördelarna har varit alla produkter som vi har där, att dofta och känna på allt. Innan man bestämmer vad man vill ha.. Minus för att man gör av med en del pengar. Nu har jag kommit fram till att jag gillar Priori CoffeeBerry® Perfecting Minerals mer än bareMinerals. Tyvärr finns det inte i lika många nyanser som bareMinerals så jag blandar två. :) Men det går finfint det!

På äventyr!

Vi har vågat förflytta oss lite. Det går jättebra och Rufus busar och spinner för fullt. Just nu kollar vi på Ronja och Birk och rumpnissarna.

 


Vänskap


Julafton

Vilken skön dag det varit. Lugn. Frukost. Promenix. Gröt. Lite Kalle o julmusik. Julmat. Bus med Rufus. Finfina julklappar.

 

 

 

 

 

image description

 

image description

 

image description

 


Julen är här!

Nu har pappa, Anette o lillebror kommit. Och alla sover här hos mig inatt. Imorrn kommer Anna o då får vi se hur vi gör, om hon o Anette kanske sover nån annanstans. Men ikväll har det bara varit vi. Janssons, julskinka, lite vin o öl o godis. Mysigt o lugnt. Precis som jag önskat!


Cuddle time!

Världens mysigaste misse!


Christmas lights

Juligt på stan. Ganska mysigt men otroligt mycket folk! Tur man inte behöver ut i stressen mer.

Fikade med Sandra på Bolero o bytte julklappar, sedan dansade jag förbi Vivituff o lämnade en liten julklapp till henne med. Och här hemma är allt färdigklappat. :) Imorrn kommer familjen.

God Jul kära vänner!



 


 


Morgonmys!

Älskar att ligga kvar i sängen på morgonen men min lilla högkurrare!


Julkort

Finaste Karolin skickar julkort på Tyra i tomtedräkt. Gulle!!


Woohohohohooooo

image description


Nu är det julledigt!! :) Firat med en tur till BR o så en brewski o plankis på bästa söderhak med baby. Nu ligger Rufus på min mage o kurrar högt högt högt. Tror han gillar mig.

 



 

 


Never ending story...

Det här pärmjobbet, det tar aldrig slut! Har gjort massor av pärmar o fyllt många lådor. Och nu ska de skickas o sen fortsätta med mer pärmar. Undrar hur många paper cuts jag fått under min tid i pärmfängelset? Och hur många träd som fått sätta livet till?

 



Trampis

Kolla in min trampdyna då... Jag är ju världens sötaste kisse!


Pärmfängelset

Jag hade aldrig trott att ett arbete som kursadministratör skulle vara lika med att göra pärmar på heltid... Snacka om att bli grundlurad. Skönt att man har sagt upp sig.


Computer love

Rufus älskar att kolla webtv, film o att internetta! :)




 


Mysig söndag

Var på wagamama med älskling idag, jag tyckte det va gott men inte han... Sen kollade vi lite julklappar, köpte färska munkar på marknad o åkte hem o fikade. Det är redan 4e advent idag... vad tiden går fort!



 


Fredag

Underbara fredag. Ska bli skönt med helg. Mysa med Rufus o älskling.

 


Novacane


Bus!

Måste ju lägga upp en bild på filuren igen.. Min lilla snuttälskling. 

 


Julstämning?

Det är svårt att få någon julstämning här i Sthlm. Trots att jag lyssnat på julmusik varje kväll. Det är snön som saknas... Det bara blåser o regnar här, smattrar mot rutorna. Det ser inte ut som hemma hos pappa o Anette. Fick den här bilden idag o blev väldigt avundsjuk. Längtar upp!

 


Julrea!

Kom o shoppa julklappar!

Pimp my nails


Städa

Idag har jag dammsugit o vikt ihop lite kläder. Men jag har fortfarande för mycket saker framme. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med allt. Jag önskar nästan att nån kunde komma hit o fixa o trixa. Men samtidigt så skulle jag inte vilja att nån skulle rota igenom mina saker. :) Varje gång jag går igenom mina kläder hittar jag nåt som jag inte använt på länge o som jag ändå gillar, som den här toppen.. Dumt att slänga då!


My sweetheart!

Det va så rätt att bli med katt. Undrar varför jag dröjde så? Nu är det äntligen helg o helt planlös är jag. Så väldigt skönt att inte ha några måsten!


Movietajm

Nu blir det film med katten. En gammal klassiker. Gissa vilken??

Svar: När Harry mötte Sally

 


Trött katt...

Eftersom jag jobbar hela dagarna känner jag att jag måste busa riktigt mycket med Rufus när jag väl är hemma. Igår busade vi så mycket att både han o jag blev helt slut. Så roligt att se honom gå o lägga sig i sin lilla kattbur som han kom i... Men hans snuttefilt ligger kvar där o jag antar att han känner sig trygg när han känner doften av den. Finaste katt. Han e så mjuk o go o luktar jättejättegott. Vill bara borra in näsan i hans mjuka päls!


Chokladbollar

Min älskling bakade chokladbollar till oss igår. Han lät väldigt förvånad över att jag kunde hela receptet utantill... Men jag har bra minne. Sen gjorde vi ju oxå chokladbollar väääääldigt ofta när jag va liten. Så det har ju satt sig. :) Väldigt mumsigt var det!! Farligt att ha dem i kylskåpet nu...


Måndagströst

Jävla bajsdag. Så känns det för det mesta på vardagarna. Spelar ingen roll hur mycket man intalar sig att allt är jättekul. Hur kul det är att va på jobbet osv osv. Då kan man få skämma bort sig med en liten present. Eftersom ingen annan gör det...


Lax kort ligger

Mums idag blev det makaroner o korv till lunch o lax till middag! Nu ska jag äta upp de två sista dumle-godbitarna från igår o klappa katten som ligger här bredvid mig. Myyys!


 


Sötnos!

Det går inte förklara hur mycket lycka o kärlek den här lilla krabaten tillfört i mitt liv... Hela helgen har jag mestadels spenderat med honom. A får va med på ett litet hörn ;) Vi var hos hans familj en sväng igår o åt mat o tittade på nya vardagsrummet o såg ett avsnitt av julkalendern. Det var mysigt. Sen bara hem till kissen o kolla på serier på datorn o fortsätta mysa. Ser gärna att alla mina helger fortsätter så här!


Hittat i handfatet imorse


Hittat i handfatet inatt...


Lycka

Att komma hem o mötas av sötaste kissen o sen äta god mat + ett glas vin o få besök av syster Sandra. Jag måste säga att det verkligen känns helt rätt att ha skaffat katt. Men jag har otroligt dåligt samvete när han är hemma ensam om dagarna medan jag jobbar. Även om lille Rufus inte verkar så ledsen själv. Han skuttar runt i lägenheten o leker med papperspåsar, små papperstussar som prasslar o en liten vit mus som tycks försvinna o dyka upp hela tiden på olika platser. :) A säger att Rufus får 10 poäng på söthetsskalan.


 


RSS 2.0