packåsna

Ugga bugga, jag fick väl med mig för mycket saker som vanligt... Ryggsäcken kändes väääldigt tung när jag gick hemifrån imorse. Ändå la jag ur massa grejer i sista minuten. Som jag säkert kommer sakna och önskat att jag tagit med. Hehe... Nu ser jag fram emot en 7 timmar lång bussresa. Yippie!


kär... igen..



♥ Rachel Leigh ♥

Vemdalen

Då är jag igång med packning igen. Denna gången bär det av till Vemdalen för att fira Helena som fyller 30 idag! Hon har hyrt en jätttestor stuga och bjudit dit sina vänner. Det ska bli jättemysigt! Jag packar varma kläder och min älskling!

Helena ville gärna att David skulle följa med. Hon va ju faktiskt med första gången vi träffades och då va jag faktiskt villig att "ge bort" David till henne. Jag ville inte att hon skulle flytta hem till Jämtland igen när hon va klar med sin hudterapeututbildning. Tänkte att om hon träffade en snygg kille så kanske hon skulle tänka om och stanna kvar i Stockholm. Så när David frågade om vi kunde ses igen, så sa jag att jag tyckte att han skulle ta Helenas nummer... Hihi, vilken tur att det ändå inte blev så. Fast förstås lite otur att Helena inte hittade en kille här nere och stannade. Men nu har vi vi setts ganska så ofta ändå, finns ju flera vänner där uppe som jag inte lyckats träffa på 100 år bara för att det aldrig tajmar när man är uppe på besök. I vår ska Helena gå nagelkurs här nere så då blir det nog att vi ses lite mer igen. Skoj! Nu ska jag ta och packa klart. Tänkte försöka komma till jobbet extra tidigt imorrn eftersom jag tänkte smita tidigare... ♥

himmelsk!!


Ni måste prova denna handkräm från Donna Chang! Den doftar underbart och känns jätteskön på händerna. Doften sitter kvar jättelänge och gör en helt lycklig! ♥

tittut!

Igår fick Carina och Fredrik en liten son! Han kom ut 11 veckor för tidigt. Nu får han ligga i en kuvös ett tag. Men allt verkar iaf ha gått bra. Grattis gumman min! Hoppas att jag får se underverket snart! ♥

hurra

Min tremänning Linda är så duktig! Hennes årsrapport är omskriven! Beröm, beröm, beröm! Du är så bäst! ♥

fyndade

Imorrn ska jag ha på mig min jättefina kjol från Filippa K som jag fyndade på rean häromdagen. Härlig hallonröd färg som lyser upp i den gråa vardagen. Hoppas den kan bota mitt halsont med! ♥

Oh, Sandy

Sitter på Sandys och väntar på Madde. Ska ha en liten lunchdejt. :) Det känns kul med lite lyx när man annars mest känner sig risig. Det blir en varmosmal och en latte! Önskade ju att jag skulle vakna frisk, men tyvärr... Måste bli frisk till torsdag iaf, då ska jag och älsklingen åka till Vemdalen. Vi ska fira Helena som snart fyller 30!!

vill inte..

...ha ont i halsen! Usch! Jag vill hellre va riktig sjuk än så här mesigt sjuk. Fjant-ont-i-halsen liksom.


kinkig

Jag har ont i halsen och är lite kinkig. Inte ens chokladkaka med dumle och te hjälper. Och ingen träning blir det heller... Boring! Nej nu blir det hopp i sängen och drömmar om att va frisk imorrn när jag vaknar!

sötnosen


Kontrollera barnens hemläxa

Why parents should always check their children's homework before they hand it in.
A first grade girl handed in the drawing below for a homework assignment:

After it was graded and the child brought it home, she returned to school  the next day with the following note:

Dear Ms. Davis,
I want to be very clear on my child's illustration. It is NOT of me on a dance pole on a stage in a strip joint. I work at Home  Depot and had commented to my daughter how much money we made in the recent snowstorm. This photo is of me selling a  shovel.
Mrs. Harrington

söndagsmys

Idag har jag myst med Malte och Hanna. Druckit massor av kaffe och så ätit av en hemmagjord kladdkaka med dumle i. Smarrigt!! Sjungit lite Lips och försökt få ner några nya låtar... men det va alldeles för avanserat så min älskling ska hjälpa mig med det någon dag. Ska bli roligt att få nya låtar att sjunga till!

Senare åkte vi till Ylva på familjemiddag. God mat och trevligt sällskap. David kom oxå efter sin fotbollsturnering. De kom trea.... stackars kantareller. Men en liten buckla fick de iaf så de va inte helt värdo. Stackarna klev ju upp sju imorse och spelade till fem... och Viktor skulle jobba natt, så han fick åka direkt hem och sova nån timme och sen iväg till jobbet. Hårt kan livet va ibland.

Imorrn äntligen måndag och då ska jag på rea med Tanja. Kanske fynda nåt. ;) Sen på kvällen bodyjam! Det ser jag fram emot! Well, good night my friends! Sweet dreams!

berlin


Innan Chris Brown blev jag bjuden på en jättegod middag på Berlin. Jag kan verkligen rekommendera er att gå dit! Vi åt lite smårätter och jag fick mersmak. Vill prova allt på deras meny! Till efterrätt tog vi kaffe och massa goda praliner. Mums! Jag hade verkligen en helt fantstisk kväll igår. Somnade så lycklig. 

Tack älskling för världens bästa julklapp! I love you so much! ♥

CB Forever!


snart smäller det!

Räknar timmarna fram till konserten börjar. Ingen har väl missat att jag ska se Chris Brown ikväll?! Åh jag e så taggad! Sov jättebra inatt och vaknade pigg och utvilad, hann fixa håret och göra mig lite extra piffig! ;) Och lön har man fått oxå!

★ Hoppas ni har en bra fredag! ★


dagen i bilder


svenska språket

Kvinnors svenska i kontaktannonser
1. i 40-årsåldern = fyller 50 i år
2. äventyrlig = har legat med alla
3. vältränad = saknar bröst
4. medelmåttigt utseende = ful som stryk
5. vacker = patologisk lögnare
6. ständigt leende = går på droger
7. emotionellt säker = går på medicinering
8. feminist = fet
9. fri själ = knarkare
10. rolig = irriterande
11. new age = kroppshår på fel ställe
12. öppet sinne = desperat
13. utåtagerande = pinsamt högljudd
14. passionerad = sjaskigt fyllo
15. professionell = bitch
16. mullig = fet
17. något överviktigt = sjuklig fetma

Kvinnors svenska i vardagen
1. Ja = Nej
2. Nej = Ja
3. Kanske = Nej
4. Jag behöver = Jag vill/ska ha
5. Jag är ledsen, men... = Du kommer att få ångra det här..
6. Vi behöver prata.... = Nu har du ställt till det...
7. OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga
8. Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot.
9. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?

Mäns svenska i vardagen
1. Jag är hungrig = Jag är hungrig
2. Jag är sömnig = Jag är sömnig
3. Snygg klänning = Snygg urringning
4. Jag älskar dig = Jag vill pöka nu
5. Jag har tråkigt = Vill du pöka med mig?
6. Ska vi dansa? = Vill du pöka med mig?
7. Kan jag ringa dig nån gång? = Vill du pöka med mig?
8. Ska vi gå på bio? = Vill du pöka med mig?
9. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du pöka med mig?
10. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög

De fem hemligheterna för att få ett förhållande att fungera:
1. Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hushållet, som lagar mat, städar och som har ett bra jobb.
2. Det är viktigt att hitta en man som kan få dig att skratta.
3. Det är viktigt att hitta en man du kan lita på, och som inte ljuger.
4. Det är viktigt att hitta en man som är bra i sängen och som älskar att ha sex med dig.
5. Det är viktigt att dessa fyra män inte känner varandra.


1 dag kvar!

Imorrn smäller det!! Weeeee! Det ska bli så roligt! Innan konserten har vi bestämt att gå ut och äta, vet inte vad ännu. Men det ska bli riktigt härligt med en helkväll med min älskling! Och kamerabatteriet har laddat hela natten och jag ska provfota lite senare idag. Än så länge verkar den helt ok! Hoppas ni har en bra torsdag! Puss & kram!


kamera

Nu har jag äntligen köpt en kamera, och en rosa blev det! Inte direkt meningen men det va så bra erbjudande, man fick med minneskort och en kameraväska. Sen så fanns det bara svart och rosa att välja på.. Så då blev ju valet helt naturligt förstår ni. Nu sitter jag och väntar på att batteriet ska laddas klart och fördriver tiden med att bläddra i instruktionsboken. Sånna böcker och jag är inte helt överens. Plus att jag håller på att somna. Jag är inte skapad för att kliva upp tidigt när det är så här mörkt ute. Ser fram emot ljusare tider och om jag glömt säga det så längtar jag till fredag. Bara 2 dagar kvar nu!! ♥


exclusive

3 dagar kvar till Chris Brown... Tjoho! Det kommer bli grymt! Lyssnar just nu på alla hans låtar på Spotify. Så jag är riktigt inlyssnad. :) En favvo är "wall to wall" som jag har dansat till, på funken med Camilla på SATS hötorget. Hennes funkpass är bäst!. Blir helt dansig i benen när jag hör den! ★

blogglugnt

Jag har varit lite upptagen senaste tiden och det är därför det inte kommit några inlägg. Jag har varit busy busy! Men bara roliga saker! Har även hunnit träna en del! Bodyjam igår va asroligt! Jag är så duktig!

Maltemyset i lördags va underbart! Nästan hela familjen Jakobsson, Wiblom, Forslund kom fastän det från början bara va Malte och Hanna som sagt att de kunde komma. Det blev jättetrevligt. Jag hade bakat en kladdkaka med marshmallows och nötter och till den hade vi glass. Barnsligt gott och kladdigt och segt! Ingenting fanns kvar när dem gick hem! Tur för mig och min figur! :) Vi sjöng även lite "Lips"!

Vi hann oxå med frukost på Vasastans ost under helgen. Supergoda mackor men alldeles för kallt att sitta där mer eftersom dörren stod öppen. Nästa gång får bli till sommaren. Längtar!

Sen va jag på världens roligaste 50-årskalas med! Nomi och Danne som fyllde 25. Champagne och isbitskrig och massa dansande! Oj vad roligt jag hade och fy va trött jag va dagen efter då vi skulle tvätta. Kan säga att det inte blev många knop den dagen.

Jaja, hoppas ni har haft det bra med! Kramar! ♥

härliga helg

Aaaaah.... Ligger i sängen och njuter, tänker på att jag varit så himla duktig denna vecka. :) Busade med älsklingen när jag kom hem, vi lagade varsin maträtt, så där halvhjärtat och sen slappat i soffan. Precis lagom en sån här fredag som idag. Nu sitter han med sitt läskiga tvspel medan jag själv är så trött att ögonen går i kors! (>.<) Jag säger gonatt vänner! Vi hörs imorrn!

champagne

Imorse va jag dödstrött... Kunde knappt öppna ögonen. Men morgonen va bra, promenixade lite med David.. Mys!
Nu firar vi helgen med champagne! Trevlig helg allihopa! ♥

robbadobbarobot

Affirmative!!! 
 

Och så den längre versionen förstås! Affirmative!

matdagbok

Usch vad jobbig jag är egentligen... som ska föra en matdagbok. Men det är inte direkt för att jag vill gå ner i vikt eller bli nyttigare, jag vet att jag äter ganska bra. Men jag vill få i mig mer näring och jag vill känna mig piggare och orka mer. Så nu ska jag föra dagbok i ca 2 veckor och sen ska min PT-kompis Katrin kika på den och säkerligen läxa upp mig. :) Vi får se hur det går. Jag är ganska medveten om att jag måste få i mig mer frukt och mellanmål och så dra ner på godis. Men de vill jag ju inte, det sista alltså! Hihi, vi får se hur det går. Imorrn fredag igen och på lördag Maltemys. ★

the hipp hippityhopopotamus

Jag stod i köket och lagade mat när älsklingen kom hem... Vi började snacka om djur och så började jag tralla för mig själv om the hipp hippityhopopotamus... Efter middagen visade David mig den här. Asgarv! ★

äntligen

Karro är tillbaka i stan! Även om det bara blir för ett halvår. Det firade vi med att äta thaimat och snacka om det senaste som hänt. Alltid lika trevligt! På lördag får jag träffa Malte igen. Undrar om han växt massor nu med? Det är så spännande! Usch, nu ska jag tänka på refrängen. Tvätta bort ansiktet och packa träningsväskan. Imorrn satsdans. Jag känner av träningen igår och det känns skönt.. Kroppen vet att den lever. Och det är bara att fortsätta. Ska prova lite nya saker nu, afrodans, satspowerstep och bodyjam! Kul!!

löneförmån

"Att gå på toaletten under arbetstid är också en löneförmån!"
★ ★ ★ ★ ★

Spinning & core

Yes! Då är man igång igen! Kändes riktigt bra!! Plus att jag alltid går till och från jobbet. Inget busskort här inte!! Vi får väl se om jag kan röra mig imorrn. Ska upp tidigt!! Natti!

ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag, nej för idag är det Monkys födelsedag!!! Hela dagen och fortsätter fram till midnatt! Jag hoppas han har en fiiiiiiiin födelsedag! Kanske han får några pussar av sin tjej!

★ 2008 ★

Året då allt kraschade totalt men ordnade sig på bästa sätt. Året då jag sökte mig själv och tyckte om vad jag hittade! Jag sa upp ett förstahandskontrakt och flyttade ihop med min älskling. Jag sa även upp mitt SATS-kort, ångrade mig och sa sedan upp det igen. För att nu idag skaffa ett nytt igen, Robin garvade åt min historia på SATS, jag har ju t.o.m jobbat där... Jag förlorade en av mina bästa vänner pga ett fånigt omoget bråk. Jag grävde dock ner stridsyxan ganska snabbt men inte hon, inte förrän just nu i dagarna. Ett oväntat men glädjande mail om att hon äntligen tappat bort sin yxa med. Skönt! Jag bytte anställning tre gånger, tredje gången gillt. Eller man kanske kan säga sjuttielfte gången gillt? Jag har ju tamigtusan jobbat på nästan varenda företag här i Stockholm. Detta är mitt allra första jobb med en tillsvidareanställning, inget vikariat, projektanställning, konsult, timanställning eller annat tjafs. 2008 har varit ett fantastiskt år, precis som alla andra år iofs, men detta år har jag lärt mig vara vän med mig själv. Och att vara tacksam över vad jag har! Vilken resa! ♥

osvensk

Efter att ha varit och hämtat mitt nya SATS-kort på Stureplan så tog jag bussen till Nortull. Satte mig bredvid en äldre man och jag lyssnade på musik och va in på fb en sväng. Då petar han på min axel och frågar "är det där en sån där iPhone?" Jag svarar att det är det. Sen sitter vi och surrar om teknikens framgång, musik och instrument. Jag får reda på att han är musiker, spelar gitarr och gillar språk. Han lär sig nya språk genom sin musik, det är ju fantastiskt! Jag blev glad av att prata med honom och jag kände mig osvensk. Vanligtvis brukar jag nonchalera folk som börjar prata med mig, på ett vänligt men ändå klart och tydligt inte-intresserad-av-att-ha-någon-vidare-konversation-sätt. Men idag kände jag mig pratig och osvensk, plus att jag faktiskt är intresserad av vad äldre människor har för sig. Livet börjar väl på allvar när man går o pension?! ;)

fullmåne

Jo jag måste bara säga att jag har sovit som en kratta hela helgen.... Och jag tror det beror på att månen har varit full. :( och inte jag! Jag sover alltid dåligt när det är fullmåne, det slår aldrig fel. Även om jag inte vet att det är fullmåne så sover jag dåligt, och sen när jag får veta att det varit fullmåne så förstår jag varför jag sov dåligt. Om ni förstår. Så här såg den iaf ut igår, sett från plattan. Klockan va bara runt halv fem. Visst ser det lite spöklikt ut? ♥


värdelösa presenter

Idag hade Monky Monksson födelsedagsfika. Så vi har varit där nästan hela dagen. Han fick en jättefin godiskaktus av oss. Hela krukan va fylld med Polly, Kinapuffar och choklad! De hade tydligen pratat om värdelösa presenter på jobbet och då hade den kommit på tal. Så därför fick han en sådan av oss. Jag har aldrig någonsin fått en sådan, så jag skulle faktiskt bli jätteglad och inte alls tycka att den va onödig. :) Har du fått någon värdelös present någon gång?



Efter födelsedagsfikat så gick vi med Mange, Ankan, Biff och Amanda till Caprinia.... eller Caliente som det egentligen heter. Biff hade missuppfattat namnet eller nåt. Hängde inte med i skämtet. Det va iaf en jättetrevlig dag. Nu ska jag hoppa i sängen. Natti! ♥

rätt riktning

Snart är jag igång med måndagsfunk igen!! Tjoho! Kan man bli lyckligare? Underbart! Plus att jag kan träna med Katrin och Sophia! SATS here I come! Yey!! ★

lördagsgodis

Det innebär thaimat med Sandra, Elisabeth, Katrin och Marta. Det innebär oxå chips, jordnötsringar och geléhallon! Mmmm... och så mys i soffan med min älskling förstås! ♥

I love my Lips ♥

Igår träffade jag Sandra och så gick vi hem till mig och drack vin och gjorde tacos. David kom oxå hem och åt och tittade på Lets Dance med oss. Sen lämnade han oss i fred och vi sjöng Lips halva natten. Jätteroligt!

Nu har jag hälsat på Fatima och Nasser. På väg mot stan för att träffa fler vänner.
Hoppas ni har en bra lördag! ★

Dance, dance, dance!!

Åh det bara sprätter i dansfoten!! Jag vill på funk!!

helg

Oj oj... veckorna har varit riktigt korta senaste tiden. Helg igen nu! :)

Jag hoppas alla får en trevlig helg! Det ska iaf jag ha!

Kramar till alla! ♥

borstar i tub

Bara några borstar oxå... :) Ska ta itu med att köpa borstar snart.
Dessa va väldigt fina och i en praktisk aluminium tub. Perfekt att ha med i väskan!
Finns på eleven för endast 149:-

beauty and the beast

Blöööööööööö... Är så himla trött.... ligger i soffan och degar till en av mina favoritfilmer. Men jag har haft en jättebra dag så jag är så nöjd så!! David är på tv3-fest. Hur orkar han? Han gick dessutom tidigare hemifrån imorse för att hinna träna innan jobbet! Grymt imponerad! Nåväl, en dag är väl jag på G igen. Men nu ska jag njuta av filmen innan min dejt med John Blund. Jag tror han kommer tidigt ikväll! ♥


mat-Tinas rumpa

Såg just på "årets tvtittare" när hon råkade visa rumpan i lets dance.. Mycket prat om det... Men jag tycker inte hon ska skämmas, hon har ju en snygg rumpa!! ;)

vardag

Det är på något sätt lite skönt att alla röda dagar och helger är över... Nu har vardagen börjat och mina vänner har kommit hem från jul- och nyårsfiranden. Ikväll ska jag träffa Sophia. Sist vi sågs va på glöggkvällen och den känns väldigt avlägsen nu. Det enda problemet jag har just nu är att vända tillbaka dygnet och komma ur sängen på morgonen. Och att bli av med sockersuget. Det gick inget bra igår, det stod en chokladask på bordet som ville bli uppäten och så hade jag en påse med geléhallon som jag va tvungen att äta lite av... hehe... Narnia-filmen va jättemysig, lite bättre än tvåan. Men "Sagan om ringen" är fortfarande favoriten. ♥

Aslan

Ikväll ska jag se Narnia, vi såg andra filmen häromdan, så nu blir det den första. Gör saker tvärtom här! :) Aslan är ju min favvo, har ju döpt mitt lejon efter honom. Aslan Leonardo Persson. Fast just nu ligger han i en låda på vinden. Kanske dags att hämta ner honom. Han har ju varit min beskyddare i många år. ♥


chocka magen

Har börjat chocka magen med havregrynsgröt och sallad och försöker dra ner på sötsaker sedan jul och nyår... Magen tycker sådär om det. Men men, nån gång ska man ju börja! Eller?! Jag tycker ju dessutom om havregrynsgröt och sallad så det är inget problem egentligen... det är bara sockersuget som klagar. Igår gjorde jag dock ett undantag eftersom det blev marängswiss till efterrätt. Mums! Vi får se hur det blir med träningen här framöver, har inte bestämt mig för vilket träningskort jag ska ta... SATS-kortet lockar med alla danspass... men så finns det ju så många andra ställen som har bättre priser. Tjoooo! ★

Mmmm, sushi..

Sitter och smaskar på sushi... Fy tusan va gott det är!! Mmmmm... Igår blev det bara lite städning och matlagning. H & V kom över med Malte. Kändes som om han växt massor sedan sist! Så go och glad. Åh vad jag längtar tills vi ska ha barn.. Nästa år kanske...hmm.. Sen efter middagen (potatisgratäng, älgbiffar, sallad) så sjöng vi lite Lips! Jätteroligt! H & V blev riktigt bitna tror jag! :) Nä, nu ska jag smaska lite till! ★

soppa på en spik?

Hihi nej så farligt va det inte... Soppan va jättegod med morötter, potatis, zucchini, fänkål, vitt vin och chili, buljong och timjan... Ja allt man kunde få ner, tomater med!! :) till det baguetter och ost. Mums, ost... Och så kaffe och glass. Jag vet, sista kvällen med Esteban nu igen... Inte alls roligt. Varför?? Måste ta oss iväg och hälsa på rackarn och tvinga honom att titta på vårtulpanerna i Amsterdam!!! Det är min plan, jobbar lite smått på dem andra. Men nu sova. Helt slut... Snaaaaark... Imorrn Maltemys!!! :) ★

söndag

Man blir lätt dagavill när det är helgdagar och ledighet titt som tätt. Men idag va det iaf slapparsöndag. Sov jättelänge och drömde roliga drömmar om träning och olika kort och medlemskap som man kan välja på. Kanske ett tecken på att komma igång igen... Men en sak i taget. Jag är nöjd med det jag presterat senaste tiden. När helgdagarna är över, då blir det mer träning och mindre snacks, det kan jag iaf lova! Natti! ♥

skridskor

Brrrrrrr.... Har just kommit in från en jättemysig em i Vasaparken. Vi har busat o åkt lite skridskor med några vänner. Jätteroligt! Efter det blev det lite "after blades" på Tennstopet. En värmande irish coffée. Men sen va jag tvungen att gå hem, va lite frusen o fuktig sedan Mange sladdat snö på mig... :) Myser i soffan nu. Vet inte vad vi ska göra ikväll. Film eller kanske lite Lips?

super remi kart

Jag gillar inte youtube så mycket men detta va riktigt riktigt roligt! Hurra för Remi kart!!!! :)

halleluja!

Tjoho vilken underbar dag det har varit! Är så himla lycklig!
Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem så ska vi fira! Gaaaaaah! Vilken underbar start på 2009! JOY!!! Trevlig helg allihopa!

Jag bjuder på två bilder till sedan nyårsmaskeraden! •::~♥::~*´♥ ~ •:★.•::~♥::~*´♥ ~ •::~.


Jag, Katrin och Linda


David och Jonas

maskeradfina


GOTT NYTT ÅR!

God fortsättning! Detta år kommer att bli fantastiskt! Igår blev det en massa förberedelser för festen. Stressigt men roligt! Många gäster som kom och det va full fart hela kvällen! Tolvslaget firade vi utanför huset med många andra i området. Såg lite raketer och frös häcken av mig... Gick ut barbent! Sen in i värmen igen. Vi kom väl i sängs runt halv sex. Idag blev det städa och massa tvmys. Hoppas ni hade lika trevligt som mig igår och att nya året startat på bästa sätt!

RSS 2.0