Morning sleepy heads!

Sitter på jobbet och fryser. Varför fick jag för mig att promenera till jobbet? Morgonpromenad på vintern? Inte ens kaffet får mig varm igen.

Hang with me?

Nej nu ska jag inte sitta här o fundera på kärlek mer. Ska iväg o träffa en vän. Hoppas ni får en trevlig måndagskväll!


Spending My Time


Me, Myself And I


Kärlek

Vad är kärlek? Hur vet man om man är kär? Ska kärlek vara svårt eller ska det vara enkelt? Eller är det så att om det är rätt person så faller allt på plats? Om man mister en, finns det verkligen 1000 till? Och släpper man någon fri, kommer den verkligen tillbaka? I Stockholm vill ingen vara ensam, men ingen verkar vilja satsa eller släppa in någon annan på riktigt heller. Stockholm verkar vara en av de svåraste städerna för kärlek.

Bra och dåliga nyheter

Läste just lite dåliga nyheter på Aftonbladet... Stackars alla Östersundare som drabbats av det förorenade vattnet. :(  Men det känns ju ändå som att det inte är så jättestor grej egentligen, med tanke på att det finns flera länder i världen där man inte ens kan dricka kranvattnet. Eller inte har en kran med rinnande vatten...

En god nyhet är att jag har bokat min biljett upp över julen. Jag har inte bokat någon hemresa ännu för jag vet inte om jag ska fira nyår här eller kanske stanna i Jämtland.

Helgens händelser

I fredags blev det lite spontan tjejmiddag. Supertrevligt! :) Och så här kan det se ut då...
Igår var det inflyttningsfest hos finaste Vivi. Se så söt hon är! Det va en väldigt trevlig tillställning må jag säga. Trevliga människor o trevligt hot. Mina muffins var väldigt uppskattade. Dock tyckte jag att de kanske blev lite torra.. fastän jag följt receptet till punkt o pricka!
Idag har jag varit o fikat med Linda. Nästan 3 timmar satt vi o pratade. En väldigt trevlig första advent! Och det är så mycket snö här i Stockholm. Det känns underbart!

Puss

Nu är jag som vanligt sen.. Men muffins är klara, jag är sminkad o påklädd efter massa klädbyten. Vissa dagar passar ju inget... Hoppas ni får en fin kväll!

Mums

Ser ni vilka fina formar? Snorkfröken!

Home sweet home

Och för er som inte har varit hemma hos mig ännu. Så här ser mitt vardagsrum ut! Ska lägga mig i soffan o vänta på att bakverken ska bli klara. Läsa lite o så. Tjingeling!

Bakdags

Håller på att göra lite muffins till Vivi som ska ha inflyttningsfest ikväll. Under tiden lyssnar jag på min bästa muffin-bakar-låt... You digs?

Glöggmys

Check! Då har första pepparkakan, lussebullen och glögg slunkit ner! :) Känner på mig att det kommer slinka ner många fler närmaste veckorna. Eller vad tror ni? Nu är det även julpyntat på kontoret. Mys. Trevlig helg på er!


Your Love


Torsdagsdans

Weeeeiiiiiiiiiiiiiiiii!! Va skoj! Dansa o snurra! Jag känner mig verkligen i toppform! Härligt eller vad?! Efter flera dagars excel-marathon så behövde jag verkligen detta. Jag kom aldrig iväg på Piloxing igår för det va så mkt på jobbet. Ändå va jag där kl 8. (sömntuta i vanliga fall) Men det är skoj, tiden går fort. Igår va det dessutom bara en endaste månad kvar till självaste julafton! Sa jag det?
Nu är jag helt slut, måste duscha o äta nåt innan jag dör. Jag ska komma ihåg att ringa min kära far idag oxå. Jag såg att han ringt häromdan men jag har helt enkelt bara inte hunnit... Har ju dejtat lite med nu senaste tiden... Men mer om det en annan gång. ;) Köss!

Pink Friday


Glad att upptäcka att albumet fanns på Spotify. :) Läste på DN att det fått bra betyg. Se själv här. Själv har jag lyssnat jättemycket på "Your Love" och "Right Thru Me".

Hjärtan

Så här ser jag ut idag. I en jättesöt klänning från H&M med små hjärtan på. Det sista jag köpte i klädväg innan mitt nya shoppingförbud. Det gäller till årsskiftet men jag kommer ändå fortsätta tänka noga på vad jag köper. Man behöver faktiskt inte köpa kläder hela tiden. Jag vill komma ifrån konsumtionssamhället lite.

Hurra, det snöar!

Kan man bli annat än glad av snö? Underbart med vitt virvlande puder som faller! :) Ok det är lite kallt o halt, men mest mysigt. Jag gillart! Och jag ser verkligen fram emot en jul hemma i vinterland. Mys ska det bli med kära familjen.

Oooooost

Det fanns en jättestor brie i kylskåpet sedan lanseringsfrukosten i morse. Gissa vem som smaskade lite på den nu på lunchen?


You got me

Jag har verkligen haft en så himla bra dag idag. Och nu ska det bli så skönt att lägga sig i sängen, luta huvudet mot kudden o somna. Dröm sött mina vänner!


Ego

Ikväll är jag lite kär i mig själv. Jag gillar den här bilden. Den är lite så som jag känner mig (vill känna mig?) när jag dansar... Glad, lite sexig o lite cool. Skaka på rumpan!


Måndag hela veckan

För mig skulle det inte vara några problem. Jag älskar måndagar! Jag får gå till jobbet o träffa trevliga kollegor o kl 18 då är det dans dans dans! Jag skulle kunna ha en vecka bestående av måndag, torsdag, fredag, lördag o söndag. Det är ju dans på torsdagar med, fredag då är det ju helg o ja.. lördag, söndag är det ju verkligen helg. Men när jag tänker efter så är det ok med tisdag o onsdag med. :)

Phi phi island

Maten igår va så himla god. Jag börjar nästan dreggla när jag ser bilden. Mmmm vad jag älskar thai! Kan helt klart rekommendera ett besök på Phi phi island på Birger Jarlsgatan 121.

Dansbilder

På min fina syster kan ni se här

Fotograf Anders J Larsson

Hoummus

Min nya favvo... På knäckebröd tillsammans med avokado. Namnam. Bäste frukost! Och så lite te o nyponsoppa. Idag va jag uppe tidigare. Frukost kl 11 o inte halv två om ni trodde det.

Längtar

Jag vet att det är lördag o man ska njuta av nuet, vilket jag oxå gör... Men. Jag längtar till måndagsdans!

Sovmorgon

Ok.. idag vaknade jag halv två. Inte normalt. Så sent kom jag inte i säng igår även om jag va ute o hängde runt med vänner på OliverTwist, Sense o till sist Cocotaxi.. Men den här veckan va faktiskt helt knäckande jobbmässigt. Jag behövde nog sova ut ordentligt. Skönt va det iaf! Sushifrukost fick det bli oxå.. :)
Ikväll blir det 30-årsmiddag med Ladybag & co. Ska bli trevligt! Men först har jag lite disk att ta igen.

Kaffebröööö

Klockan 15.00 kommer jag att köra en repris på gårdagens fikapaus. Tack till landkrabban som kom med den goda chokladbollen! Mumma!

Föresten, visst är det underbart med fredag?


Take a look at my shooooes!

Nytt musiktips från Mr DJ. Och jag tycker det passar perfekt på mig! Eller vad tycker ni?

Dance Therapy

Oh yeah! Ikväll har jag dansat som aldrig förr. Så skönt att rensa huvudet från all skit man bär med sig. Man blir som en ny människa helt enkelt! Jag hade lite ont i knät sedan piloxing igår, måste ha gjort nåt galet i nån övning. Visste först inte om jag skulle klara att dansa men det gick bra. Känner mig lite öm nu men det är inte så farligt, så det går över hoppas jag. Jag är stark!

Gryta

Gjorde någon slags gryta på hjort ikväll efter träningen.
-Det blev jättegott! sa landkrabban o tog en portion till.
-Mmm, sa jag o tog oxå en portion till. Det va faktiskt ganska gott!

Tummen upp!

Nyss hemkommen från min nya onsdagsgrej. Va på jobbet tiiiiidigt o gå iväg på Piloxing kl 17. Soft. Nu har man hela kvällen på sig att göra trevliga saker. Som att umgås med landkrabban. :)

Morgonstund

Jag tyckte det va jättehärligt att vakna tidigt o va på jobbet redan klockan 8. Väldigt ovanligt. Tyvärr glömde jag lunchen hemma men men... Äta lunch ute kan kännas som lite vardagslyx eftersom jag nästan jämt har lunch med mig. :) Hoppas ni får en fin dag!

Danspepp

Jag vill bara dansa. Det är så himla roligt. Ända sedan i torsdags har jag velat dansa o jag har längtat hela helgen till idag... o så vips så är passet över. Nu är det några dagar till torsdag. Känns som en evighet.

Att hota på Strand

Det är grejer det. Jag, Linda, Vivi o Molly. Pingis. Lite brinnande hår... Lite efterfest o så en lååång soft söndag. 
Fördrink hos Molly

Lördagsfika med Sandra


Who says?

Lite skön morgonmusik...

God morgon!

När man vaknar av att telefonen ringer, tror det är alarmet men inser att det är lördag! Underbart! Och att det va en så trevlig person som ringde med. I say win win!

TGIF

Alltså det är såååå skönt med fredag! Bara softa o lyssna på gamla låtar som jag älskar! Ingen som klagar på min musik! Vad skönt det är att bo själv! :) Så här kommer en till favorit. Kan hända att jag lagt upp den förut. Men men.. guldfiskminnet kan jag inte göra nåt åt. Eller så är det åldern.

t-shirt remix

Och här kommer en till underbart smörig låt med rösten jag vill gifta mig med. The-Dream

Friday

Äntligen helg! Ska bli såååå skönt! Ikväll blir det lugnt, men ev. en drink på Reisen. Umyo spelar med DJ internet o så tror jag mr bartender är där. Imorrn är planen att sy klart det där förklädet jag började med o att rensa bort massa skräp som jag samlat på mig.. Det innebär även ännu en gallring i den överfyllda garderoben. Jag ska inte köpa nåt mer nytt i klädväg i år. Undantaget är att jag kan få köpa strumpbyxor, annars blir det kallt att ha kjol eller klänning. Nej, nu blir det pasta med pesto o ett glas rött. Mums!

Trevlig helg på er!!

Missa inte!

Missa nu inte att fira 101112 13:14:15 om mindre än en timma!

Me and u


Addiction


Street

Finns det nåt mer upplyftande än att dansa? Jag tror inte det... Det va helt fantastiskt roligt att dansa idag. Jag är glad i hela kroppen! Hoppas ni kan känna det? Nu ska jag göra mig i ordning för att möta upp lite vänner o kolla in Good Life o Blandad Bas. Laters!

Dagens oldie

Den här gamla godingen plågade jag mina rumskamrater i Florens med. I slutet av det härliga året i Italien tror jag faktiskt att båda gillade den. Mohahahahaa.. Jag tror att jag gillar 3 bäst av Blacknuss skivor.


Vackra ord

Lyckan smiter in genom en dörr man inte visste att man lämnat på glänt.

Truth of today

Först tänkte jag att jag borde ha köpt en mindre säng eftersom den känns alldeles för stor o tom. Guuu vad jag HATAR att va singel o att alltid sova själv. Sen påminde någon mig om att sängen skulle nog kännas tom även om den va mindre. Slutsatsen av det - jag borde inte ha köpt någon säng alls. God natt!


Oh no.. Herregud vad jag blottar min själ! Jag är ju superduperlycklig singel menar jag. Sängen är rymlig o jag kan sova på tvären om jag vill. Mycket bra sängval. Lagom mjuk oxå, perfekt för mig, bara mig mig mig. MIG.

Piloxing

Idag testade jag som sagt Piloxing. Det va annorlunda men kul! Om jag va mör i benen sedan tidigare street-pass så kan ni tänka er hur benen känns nu. Vet inte hur jag ska palla dansa imorrn med? Men ni vet, det är bara att köra på! Den som inte avsätter tid nu för träning måste annars sätta av tid senare för sjukskrivning o sånt har jag verkligen inte tid med! Det är ju dessutom otroligt tråkigt att va sjuk o ynklig. NEJ TACK!
Oturligt nog vet jag inte var min midja tagit vägen? Hallå? Nån som sett den? Jaha, jag lämnade den kvar i 90-talet..

Human Nature

Alltså, jag bara fortsätter langa upp gamla hits som jag äääälskar. Jag kommer döda er med smööör... men tänk vilken ljuvlig död att dö? ;) Denna gamla goding blev jag påmind om alldeles nyss av DJ Crona. Sjukt bra musiksmak har han. Jajjemen!


Underskattad

Grym låt att dansa street till... Men det blir först imorgon. Idag blir det något nytt. Nämligen Piloxing.


This is me

Varför låtsas vara någon annan än den man är? Det verkar ju dumt. Jag är den jag är. Take it or leave it. Jag har kommit fram till att jag allt för ofta försökt vara någon annan till lags, varför gör jag så? Det är ju larvigt! Så om du tycker att jag är fånig när jag gör som jag gör o när jag gillar det jag gillar, då får det va så. Jag tycker om supersmörig rnb, jag gillar street dance fast jag inte kan koreografi, jag gillar att sjunga falskt o jag jag älskar ost, jag gillar årstider, jag älskar livet o jag hatar maskar, sniglar o larver. Hah!

Köttfärssås

Jag e grym på att göra köttfärssås. Trist att ingen annan än jag får uppleva den eftersom jag i princip äter alla mina middagar i ensamhet. Nej inte är jag bitter inte! Nu är det iaf dags att sova o imorrn efter jobbet är det Street dance. Skönt med rutiner säger jag. Sleep tight everybody!

Smööör

Lyssnar på The-Dream... Skulle vilja gifta mig med hans röst. Smör e bra! Fast jag verkar nästan ensam om att tycka det. Hahahhaaa..


Söndagsfika vid vatten

Gårdagens firande var supertrevligt. Sushimiddag o sake. Sedan karaoke. Jag höll mig lugn denna gång o bråkade inte med någon om micken, ingen råkade illa ut. Ingen fick fläskläpp. Sjöng en av mina favoritlåtar "Ring of fire" tillsammans med C-E. Det lät sådär.. hahaahha.. Idag har jag inte varit bakis som man kanske borde varit av alla tillbringare med öl som kom in. Nej jag har mått prima. Så jag har varit vid vattnet o fikat på en brygga. Härligt!


Blandad Bas

Just det, jag tycker att alla mina vänner ska skriva upp sig på listan oxå o gå hit med mig på torsdag när det är premiär. Gör det HÄR o nu. :)

Dålig bloggare

Det är nästan bättre att kolla in Mollys blogg än min för jag är med där ibland. Som igår :) Kika in här.
Ikväll blir det sushi o karaoke när jag ska fira en vän som fyllt år. Hoppas ni har en fin lördag.

Som ett brev på posten

Igår kände jag mig helt sänkt... Jag visste inte vad det va.. Det gick dåligt på street o jag va irriterad på småsaker som hänt som i vanliga fall inte spelar så stor roll. Imorse hade jag klädkaos o så på eftermiddagen - "jaha". Det är alltid så. Där kom förklaringen. Det är den tiden på månaden. Åh vad jag älskar att va kvinna! Inte alls ironisk. Men det är ju skönt att veta att man fungerar någorlunda som man ska.

Mr Bartender

Se min grymma bartendervän blanda drinkar. Grymmish I say!! :)



Papi

Det var roligt att ha pappsen lite för sig själv ett par dagar. Här är en bild från en promenix på Mariaberget.
Nu är det godnatt!

RSS 2.0