Misslyckas bättre

"Fortsätt misslyckas. Fortsätt. Men nästa gång, försök misslyckas bättre."
Sagt av Samuel Beckett

Giant Fortune Cookie

Jag drömmer om dig inatt!
image50

Sakta men säkert

Sophia och jag har jobbat med sidan hela kvällen, sammanfattat info, försökt lägga in den på ett bra sätt på sidan. Toppen med internet, vi kan sitta i varsitt hem och ändå kommunicera hur bra som helst! Nästan iaf. Har en lista på saker som måste göras, t.ex. kontakta dem vi vill länka på vår sida så att det är ok, kolla med prv om vårt namn är ledigt. Försöka rätta små stavfel som hoppat in lite här och där... Men gaah, mitt huvud, vad är det för fel, känns som det ska explodera! Måste ge upp för ikväll. Bra jobbat Sophia! Och tack för att du ger mig inspiration!

Det jag skriver här är inte på dödligt allvar

Så det du läser här ska inte tas helt bokstavligt. Men jag är upprörd.

Varför säga "jag tycker inte du ska skriva vissa saker i din blogg, men du gör ju självklart som du vill" om man nu inte vill få personen (mig) att ändra sig?

Jag har huvudvärk och mår dåligt och kan inte koncentrera mig, kanske är jag sjuk.

Singstar, oväntade sammanträffanden, premiär och sidan börjar ta form

Jag e så grym på att sjunga! Not! Men kul hade jag iaf. :) Supertrevlig middag hemma hos Anna och Petrus. Tack för ikväll. Hoppas vi ses snart igen, nästa gång hos oss.

Sedan blev det premiär för Tranan. Har bott i Stockholm i snart 10 år men inte varit där förrän i kväll. Det va ju grymt. Apropå ställen jag INTE varit på så ligger fortf Café Opera först på den listan, följd av Solidaritet, Cliff Barnes och Lemon. Hahaha... Alla ställen ska väl testas åtminstone en gång?

Mötte Sophia en snabbis tidigare idag för att kolla vår hemsida. Vi gick till Bagel Street och blev helt oväntat omfamnade i dörren av Nomi. Hon va där med sin kille och hade sett oss på håll komma gående mot fiket... Galet sammanträffande och ännu mer oväntat när min älskling kommer dit en kvart senare med sin kompis.
Hur som helst så har Sophia skaffat en ny lap top och fått den pimpad med alla saker vi behöver för att komma igång ordentligt, så nu börjar byggandet på riktigt. Länkar och lite text har kommit upp... Sjukt spännande att se hur resultatet blir. Tänkte jobba lite med mer info till sidan nu.

Till er andra, god natt och sov gott!

Jetlag

Hela dagen igår gick jag runt som i en dimma... Fattade ingenting av vad jag gjorde på jobbet och det kändes som att jag inte fick någonting gjort. Skar upp handen på en sax när jag försökte öppna ett paket! AJ!!! Men vädret här hemma var överraskande fint och hela eftermiddagen pep min mobil från vänner som ville ses för en AW i solen. Så efter jobbet åkte jag till Medis och mötte upp Sophia, Carina, Anna och Johan. (Och vad gjorde jag på vägen till Medis då? Jo, jag sprang förbi VILA-butiken och såg världens sötaste väska i skyltfönstret som jag bara måste ha... Suck! Har sprungit runt i NYC i en vecka och inte blivit kär i en enda väska på hela tiden, så händer det här hemma!) Senare kom även Sophias pojkvän Johan med sina vänner. Det var en riktigt trevlig, lagom lugn kväll och kom väl hem runt halv tolv till min älskling som också varit på AW med sina kollegor. Härligt att krypa ner i vår egen säng och bara mysa bland våra egna täcken och kuddar! Borta bra men hemma bäst!

P.S. Nu har vi fått upp en "kommer snart" på vår hemsida... http://misspetite.se/

NYC i min mobil

       
Bilder från hotellet vi bodde på. Här är adressen dit: http://www.carltonarms.com/ 

          
Lite bilder från Times Square, Top of the Rock (Rockefeller Center), taxi och deras vita gubbe! 
http://www.topoftherocknyc.com/
http://www.rainbowroom.com/

  
Latte på Starbucks är ett måste!


Ett besök på restaurang TAO likaså! Prova deras stora fortune cookie till efterrätt!!! Mums!
http://www.taorestaurant.com/    

    
GRATIS färja - Staten Island Ferry. Varför betala när man kan åka gratis?


Regular size på dricka och popcorn när vi va på bio. Fick inte ens i mig halva läsken och popcornen tog aldrig slut! Vi såg "Smart people" och den var bra, den kan jag varmt rekommendera!

  
En liten ekorre i Madison Square Park.


Empire Diner i Chelsea är helt klart värt ett besök!
http://www.nyc-architecture.com/CHE/CHE004-EmpireDiner.htm/

     
Vi åkte till Botaniska trädgården i Brooklyn, men de hade tydligen stängt på måndagar... Så vi gick hela vägen från Brooklyn in till Manhattan, över Brooklyn Bridge. Dagen efter åkte vi tillbaka och då var det öppet, gratis inträde och vädret perfekt för att vandra runt i den stora trädgården!

http://www.bbg.org/


Nu åker vi!!!!

Somnade utmattad igår efter alla försök till att packa väskan, jag tror jag är klar. Vaknade halv 5 pigg som en lärka och nu ska jag göra mig klar för att åka hemifrån om 45 min. Shit.... Nu är dagen här, idag åker vi!

Svårt att packa

Jag tackar och bockar, Sophia lånade ut sin superstora rosa resväska till mig. Den ser inte ens halvfull ut. :)Problemet med att ha haft shoppingförbud i tre månader visar sig nu, genom att jag känner att jag kan ju inte packa för lite kläder för jag kan ju inte köpa en massa nytt "bara för att"... Så nu har jag nog lagt ner för mkt saker iaf.

½ dag kvar

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Snart så åker vi! Det kommer bli så himla fantastiskt bra!
Åh va jag längtar!

Nu på förmiddagen har jag visat Maza hur man tar hand om receptionen och det kommer inte bli några problem alls med själva receptionen. Men jag vet att kaffedelen kommer rasa, fallera totalt. Men det är inte mitt problem. Jag fullkomligt skiter i hur det funkar när jag är borta för jag vill att de ska inse att de behöver någon mer här. Maza tittade på mina kaffegrejer och sen tittade hon frågande på mig med sina stora fina ögon.... Ska jag göra det där? Hur hinner du? Nej du slipper, lyckliga du... och jag vet inte hur jag hinner, om jag hinner.
Men nu ska jag jobba lite av lunchen så jag kan gå iväg lite tidigare sen och växla pengar! Dollar!! Yeah!

Hoppas eftermiddagen går fort och smärtfritt nu bara! Man kan ju alltid hoppas.

Städa, tvätta & packa

Nu är snart alla maskiner med tvätt klara, sen ska det bara torka och så kan vi börja förbereda lite packande. Men jag har ännu inte bestämt om jag ska köpa en ny resväska eller ej. Det vore ju ganska tråkigt om den gick sönder på vägen dit och alla ens favoritkläder försvann.. och sminket!!! Gaah! Hmm.. Ska iofs inte packa så mycket eftersom jag tänkt shoppa loss ordentligt där borta. Eftersom jag har shoppingförbud detta år och har hållit mig från att köpa kläder och smink i över 3 månader fast jag velat så känner jag att det kan bli lite galet när jag får dispans för NY-resan! Hahaha! Om allt snyggt och roligt är slut när du kommer till NYC så vet du varför!

2 dagar till NYC

Nu är det bara 2 dagar kvar, fy fan va skönt att slippa helvetet på jobbet. LÄNGTAR!! God, I hate my job! Det är sååååå mkt som inte alls blev som jag tänkt mig och det känns som jag sliter arslet av mig för ingenting!!!
Jobbet som jag va på igår va däremot så mkt roligare. Jag ser fram emot att få igång det där ordentligt! Och eventuellt kommer det bli något samarbete med en modesida med!! Yey!!!
Men imorse hade jag sån lust att bara skita i allt och gå och lägga mig igen, istället tvingade jag mig upp och tog på mig det bästa leendet i staden! Nu är det bara 8 timmars tortyr kvar...

3 dagar till NYC och nytt jobb ikväll

Jag börjar få resfeber... Igår satt vi och gjorde en lista på alla ställen vi vill se i NYC och försökte planera dagarna genom att tänka lite på vad som låg i närheten av vilka sevärdigheter, så vi tar alla saker i ett område samma dag. Spännande, spännande! Och tydligen kommer påven till NYC samtidigt som oss så vissa delar kommer vara avspärrade. Jodå, fina gäster! Ska köpa en ny resväska också för den jag har nu har nog sett sina bästa dagar... Men när jag ska hinna, det är frågan? Ikväll börjar jag mitt nya jobb, imorgon kväll tvättid och ja då får det bli onsdag innan jag sätter igång att packa allt. Appropå mitt nya jobb så börjar jag bli nervös, även om jag inte vet varför. Jag vet ju inte vad jag ska göra egentligen men det kommer jag ju att få lära mig, så vad är det att oroa sig över? :)

Shoppinglista Sephora

Det kommer ju att vara som att komma till himmelriket att gå in på Sephora! Jag är så förälskad i bareMinerals i.d. make up. Dessa små kit har jag fallit för än så länge men vi får väl se vad som får följa med mig hem. Jag är dessutom jättenyfiken på att se hur deras nya foundation Golden Medium ser ut, och om det kanske finns nån annan spännande färg som jag inte har provat.
Varning till David! Du kommer att få släpa ut mig därifrån!

              

Familjemiddag & Sin City

Ikväll blir det inget jobb med vår modesida, jag är alldeles för trött. Stressat runt på jobbet och fått höra både det ena och det andra från envisa säljare som försöker komma förbi mig och bli kopplad till vår försäljningschef, marknadschef eller vd. De förstår helt enkelt inte att det är mitt jobb att mota bort dem...
Efter jobbet skyndade jag sedan hem för att fixa lite innan min pappa med sambo skulle komma på middag. Kläder över allt sedan denna veckas stora vad-ska-jag-ha-på-mig-dilemma som jag har VARJE morgon. Jag har försökt några gånger med att planera redan kvällen innan vad jag ska ha på mig följande dag och lagt fram en outfit, men på morgonen känner jag naturligtvis inte alls för samma kläder som jag tyckte verkade bra kvällen innan. Stuvade in allt huller om buller i garderoben, smart tillfällig lösning tycker jag!
Middagen blev iaf väldigt lyckad, alla mätta och belåtna och det var precis vad jag behövde ikväll. Nu väntar jag bara på att Sin City ska börja så jag kan lägga mig i tv-soffan och mysa. Devon Aoki är så cool!
Imorgon blir det först sovmorgon och sen ska jag träffa Sophia och brainstorma nya idéer och försöka få igång själva byggandet av sidan. Jag ser verkligen fram emot det!

525679-1

Välkommen till min nya blogg!

Det händer så mycket i mitt liv just nu så varför inte blogga lite om det? Jag och Sophia håller på att skapa en sida om mode, skor och accessoarer för petita kvinnor så som oss själva. Att ingen av oss egentligen vet något om att göra en hemsida gör ju det hela så mycket mer spännande! Mycket forskande blir det.
Sen ska jag även bli ansvarig för en webshop som har hudvårdsprodukter för män. Att jag ska få det ansvaret är ju helt fantastiskt och jag kommer lära mig så mycket! Det hela började med att jag skickade in en spontan ansökan på deras infomail och efter två möten så är det alltså bestämt att vi kör igång på måndag!
Iofs har jag ju ett heltidsjobb så det kanske verkar konstigt att ta på sig ännu mer jobb, men jag vantrivs så vansinnigt mycket på det jobbet och det tar emot varje dag att gå dit... så jag fann ingen annan lösning än att jobba med roliga saker på fritiden. Förhoppningsvis kommer det ju leda till att jag i framtiden får jobba med det jag brinner för.

Och om exakt sex dagar kommer jag och min pojkvän befinna oss i New York! Hur coolt är inte det? Jag längtar ihjäl mig!

RSS 2.0