Brrr

Fii fääääään vad kallt det är ute! Snöblask och blåst. Uhuhuhuuuu. Kan det inte bara vara kallt och snöigt? Inte regna, vara snöblandat regn och slask. Jag gillar snö men så som det varit senaste dagarna här i Stockholm är inte kul! Då längtar jag efter vinter i Alsen. :) Riktig snö! Det ska bli underbart med en vecka där under julen!


Klappa katt

Skön kväll, mötte Molly när jag äntligen slutat jobba. Kollade lite butiker och satte oss sedan på ett sushiställe och åt och pratade. Nu nerbäddad i sängen med nymålade naglar och klappat lite katt. Dags att sova. Imorrn fredag, finally!!



Buskatterna

 
Mina små älskllingar fångade på en liten film :)

Mysig fika

Lillebror i stan. Kan knappt förstå att han bor här nu. I flera år har vi bott på varsitt håll och inte setts på månader, ibland år. Inte heller så mycket telefonkontakt heller. Väldigt lite Facebook, Skype eller annat heller. Och nu, när vi ses lite då och då, pratar ofta och tar en spontan fika efter jobbet... Då kan man knappt tro det är sant! Hur underbart är det inte med syskon?!


Red lips!

Älskar röda läppar. Läppstift över huvudtaget är fint! Idag var jag väldigt sparsamt sminkad i övrigt och tänkte piffa med läppar. Men det känns som att alla ojämnheter kom fram och det var väl pga att jag inte hade ork att göra underlaget ordentligt, trött som man är. (Rött har ju en tendens att dra fram allt.)


The make up bag

Har rensat lite bland alla mina foundations. Plockat bort sommarfärger och slängt gamla läppglans och sånt jag inte använder. Har även tvättat alla borstar! När tvättade du dina borstar sist? En gång i veckan ska man göra det om man inte har sån där spray till dem. Sedan torka liggandes.


Välkommen tillbaka

Efter att ha varit sjuk och hemma 4 dagar från jobbet och mötas av skrivbord belamrat med papper... Den känslan.


Wiiiiiieee!

Kollar Gossip Girl på stor skärm. Eftersom A typ bor hos mig så har hans dator fått följa med. Två datorer i en etta. Men fortfarande ingen tv. Jag tror vi klarar oss. ;)


Söndagsquiz

Det får lov att bli en tradition det här med quiz på söndagar. Idag så vann mitt lag!! Helt fantastiskt, har ju aldrig vunnit förut! Måste bero på den fantastiska lagkompositionen.

För övrigt har det gått bra att flytta grejer. Lars har fått låna Anders bil och hoppas nu bara att han inte krockar, kör vilse eller får parkeringsböter.


Efter-frukost-mys

Vi har ätit en lång frukost och ska göra oss klara för att åka till Hökmossen och fixa lite innan vi hämtar brorsan. Lite mys hinner man med ändå.


Startkablar

Igår fick jag lära mig något nytt. Jag har väl sett det göras förut men inte direkt lagt det på minnet. Men nu sitter det. Röda kabeln på batteriets plus och den svarta på minus eller i karossen, fäst först på bilen som fungerar och sedan på bilen som är död.

Nu hoppas vi bara att bilen startar idag. Vi åkte runt 40 min för att batteriet skulle ladda. Men det återstår att se. Vi ska hjälpa brorsan flytta idag.


Krutgumma

Vi hälsade på Britta, Kristinas kusin. Hon bodde i ett mysigt litet hus som påminde mig om det första huset jag bodde i när min familj flyttade från Östersund till pappas barndomshem i Alsen. En riktig vedspis fanns det och där kokades det potatis och värmdes kalops. Vi pratade och skrattade och det var mycket trevligt. Sedan åkte jag och Anders en snabbis till stan för att se oss omkring och kolla lite butiker. Fyndade att par 36:or på Scorett. Jag köpte aldrig dem jag hittade på blocket. (De var 37:or och även om jag lagt i sula tror jag de varit för stora, så jag vågade inte chansa.) Sedan åkte vi tillbaka till Britta, fikade kaffe och kaka och så körde vi hem.


Dagsutflykt

I bilen på väg till Örebro med Anders och hans mor. Vi ska hälsa på en släkting. Minns inte om jag varit i Örebro förut men jag tror det, nån gång när jag va liten, på husvagnssemester med familjen. Muntert väder.. Men det börjar spricka upp.


Exotiska norrlänningar...


*snörvel*

Är fortfarande dålig, kände igår att halsontet var på väg tillbaka och nu känns det ännu sämre plus lite hosta. Men ingen feber iallafall. Jag tror jag ska gå till vårdcentralen idag och höra om de kan hjälpa mig men mest troligt lär de bara skicka hem mig. Det kanske är bättre att ringa dem istället, känns aldrig som man fått nån ordentlig hjälp där. Idag är det iallafall fredag. Ha en fin dag allihopa!
 

Nagelpyssel

Tredje dagen hemma. Rastlös och snorig. Men har iaf tid till att fixa naglarna som jag annars brukar vänta med till lacket skavts bort.. Gillar glitter men det kanske blev för mycket. Vad tycker ni?


Onsdag kväll

Film och en skål med katt i knät.


Fint sällskap

Så skönt att mina skruttisar håller mig sällskap när jag är hemma. Känner mig inte piggare fastän jag vilat hela dagen. Vet inte om jag ska jobba imorrn eller vara hemma en dag till. Men till affären måste jag iaf gå imorgon. Maten börjar ta slut.


Candy Shop

Åh vad jag längtar efter att lägga på ett lager av det här godislacket på mina naglar. Speciellt nu när jag sitter i soffan i morgonrock, snorig och eländig och med bortskavt nagellack.. Tur att ingen ser mig. 
 
 
 

Ingen vanlig dag

Nej det är ingen vanlig dag. Det är gullots födelsedag! Grattis Linda!

OBS! Linda är inte en katt!


Plåstra om mig

Nu har jag varit ordentligt förkyld i två veckor. Det började efter middagen på Flippin Burgers. Kände redan när vi satt där och åt hur jag kände mig varm och febrig. Borde väl stannat hemma från jobbet men dum som man är så jobbade jag hela veckan. Fastän jag hostade och nös och hade ont i halsen. Det resulterade i feber på helgen och jag fick ställa in Halloweenfesten hos min kära tvilling Simon som jag inte sett på 100 år. Kände mig lite bättre på söndagen och jobbade sedan hela veckan fast jag va jättesnuvig. Den här helgen gick jag inte på aw som jag tänkt i fredags och jag gick heller inte på Twin Shadows konsert på Strand (som jag planerat att gå på sedan länge med Vivi). I lördags hade vi besök av Anders familj och sen var det fest på kvällen som vi ändå lämnade tidigt pga tråkigt och söndagen riktig slappdag! Ändå inte frisk!! Inget hjälper. Kanske är det för att jag konstant har en klump i magen, känner mig stressad att jag inte hinner allt, att jag inte är fler personer som kan va på flera ställen samtidigt. Är nog bra på att inte visa stressen utåt men hur ser det ut på insidan?


Quiz time!

Söndagen var lugn. Såg filmen Ted och sedan middag på kolgrillen i Hägerstensåsen och musikquiz på Bara bistro bar. Totte, Vivi och Sofia höll i det hela.


Kalaset

Lördagens fest var inte alls så bra som jag trott. Kanske var förväntningarna för höga? Alla var väldigt fint klädda, maten var väldigt god (det fanns många goda ostar) och drinkarna var det inget fel på. Men, det fanns nästan ingenstans att sitta och att komma vid åtta och mingla och sedan när maten serverades och upptäcka att man inte skulle få sitta, det var ingen hit. Inte ens efter maten kunde man sitta ned för att prata och de flesta hade väl inte sina bekvämaste skor på sig.. Till slut kunde vi sätta oss ned på några pallar intill dansgolvet. Men musiken var fruktansvärt hög och dålig och man fick verkligen skrika för att höras. Nej jag vet, låter kanske neggo men det va verkligen inte min typ av musik. Det va inte hits och det va inte ens schlager (som jag inte heller gillar men iaf kan tycka det är kul att dansa till om man är ute med vänner och kan fula sig till). Det va nån slags dunkadunk som inte alls passade mig och förstår inte att dj fortsatte spela det fast dansgolvet var tomt. Sen vid tolv blev det väl lite bättre men det va nog mest för folk började bli dragna då... Vi beslutade att kvällen fick ta slut och det va bra så. Här kommer några bilder från mobilen.


Hair bow!

Det blev en rosett av håret!! Ganska fin för att va första försöket!


Finbesök

Hade tänkt vila, ta det lugnt, leta reda på skor o prova lite olika frisyrer i lagom tempo men det har varit tempo sen imorse. Städa, plocka undan, fixa lunch då Anders mor och syster med pojkvän och barn kom på besök. Mycket trevligt. Önskar bara att min förkylning kunde släppa. Min näsa är öm efter alla snytningar!


Ballerinaknut med lugg

Kanske detta blir kvällens frisyr. Finns hur många tips som helst på internetmachine! Klicka på bilden för att komma till sidan eller klicka här! En bild på kvällens klänning kommer senare. Frågan nu är: Vilka skor?!

 
 

Festligheter på gång

Imorrn blir det en hejdundrande fest med Bond-tema. Jag är peppad. Ska sova ut ordentligt och så vila och ladda under dagen så jag orkar. Har varit förkyld 1 och 1/2 vecka nu och är så less. Förra helgens Halloweenfest hos Simon och Leticia fick jag ställa in... Men imorrn då ska jag orka! De hade börjat fixa i lokalen när jag gick från jobbet. Spännande!


Losing You


Solange!

Lyssnar på "Losing you" hela dagen idag.


Barnsligt gott!

När chefen fyller år och själv får välja. Då blir det så här!


Finaste älsklingar

Världens bästa investering. De här små guldkornen. Vad vore livet utan dem? Idag när jag legat sjuk i sängen har de legat här bredvid mig o pratat o busat. Det är lite annorlunda med brittisk korthår än bondkatt som jag tidigare varit van vid. Jag får inte lyfta upp o ha dem i knät hela tiden som jag är van o inte heller står de o "trampar" på mig när jag ligger i sängen. Men de är väldigt goa o keliga ändå o vill med var jag än går i lägenheten.


Fars dag!

Grattis världens bästa pappa. Inte bara idag utan alla dagar på året.


Rapport från sängen

Här händer inte mycket. Vaknade förkyld i onsdags o trodde det skulle försvinna till helgen så att jag skulle kunna gå på halloweenkalas men icke. Var tvungen att erkänna mig slagen. Klockan nio igår kväll låg jag i sängen o har inte gjort många vändor idag mer än för mat, te, toa och hämta katt för mys. Kollat film o serier. Den här godingen Totoro t.ex.


Snälla tomten..

Jag önskar mig detta kit "Simply Irresistible" från bareMinerals i julklapp.


Sisterhood

Finaste Sandra på besök i storstan. Det blev middag på East. Vin och sushi. Nominominom! Massa catching up. Sååå trevligt. Saknar min syster mycket!


Flippin

Ok, här kommer bilden :)


Flippin

Igår va jag på hypade Flippin Burgers. De va gött mos. Även om jag inte är nåt fan av hamburgare.. Milkshake till det. Mums. Nyttigt. NOT!

Bara för jag hoppade träningen igår och åt skräpmat vaknade jag imorse med värsta förkylningen. Ska sova nu o hoppas den är borta imorrn. Va en jättelång jobbig dag idag. Natti!


Fluffiga mysiga tofflor!

Fick dom här av min baby när han kom hem från Dublin idag. Jättevarma och sköna. Myyyys!


RSS 2.0