Doppa tårna!

Ni måste gå in och rösta på finaste Lisas bidrag till designade SL-kort! Gå in här eller klicka på bilden!


Playa de Amadores



Just det... Jag vet inte om jag har sagt det men snart blir det solsemester med katterna! Bara en månad kvar till vi åker. Trerumslägenhet med vardagsrum, två sovrum o terrass!! Inte för att vi ska va på rummet så mycket men ändå, terass! Gud vad jag längtar! Och så händer det lite andra saker som gör mig så glad. Men jag ska inte ropa hej än förstås.. Jag bara vinkar lite.

You and I

Ikväll har jag dansat som aldrig förr.. Så känns det iaf. Det är så roligt att det går framåt med stegen. Även när det kastas in nåt nytt står jag iaf inte lika handfallen som jag gjorde förut. Och det känns så bra i kroppen. Att få skaka av sig allt dåligt jag fått på mig under dagen. Bort bort bort med det!


Härliga helg!

Har fått umgåtts med de personer jag tycker bäst om hela helgen. Mysipys. Fika, musik quiz, flipperspel, middag, godis, dans o lite nattmat.


Pinsamt!

Ni måste ju bara se hur pinsam han är... Jag skäms.


Addiction

Ingen dans igår eftersom jag var sjuk... så nu längtar jag till måndag. Det är verkligen beroendeframkallande med dans o träning!


Drömmar om romantik

Febrig hela natten. Halva dagen sovit, drömt o längtat... Romantik. Var har du tagit vägen?


Paella

Igår va jag inte så väldigt pigg... Hade något med fredagskvällen att göra. Det är iaf vad jag tror. Men jag lyckades ta mig ut på en promenix innan jag somnade om igen. Och sedan på kvällen tog jag mig iväg på middag hos Jenny. Sandra, Regina och Ida var oxå där. Det blev mycket mat, ost, godis, några glas cava och tjejsnack. Hemma vid tolv och somnade gott. Idag är det mest städning som står på schemat.


Drinkar, kortspel och hundbus

Så här såg min fredagkväll ut. Dimmigt blev det. Men bra. Snöbollskrig hade jag med.



Last Sunday

Söndagsmiddag hos Vivi katt. Det är aldrig fel.. Pasta, pesto, oliver, ruccola, tomater o halloumi. Namnamnam.



Girls night out

Här kommer några fler bilder från förra lördagen hemma hos Linda. Supertrevligt hade vi. Men nu längtar vi alla efter vår! Solsken o uteserveringar...



Så sant...

Till alla dom män som säger: "varför gifta sig med kon när man kan få mjölken gratis". Här kommer en uppdatering till er. Nu för tiden är 80 % av kvinnor emot äktenskap, varför? För kvinnor har kommit underfund med att det inte är lönt att köpa en hel gris bara för att få lite korv!!

2011

I år får vi fyra märkliga datum. 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11 och 11/11/11. Något annat märkligt är... lägg ihop dom sista två siffrorna i ditt födelseår, t.ex 1980 = 80 + 31 vad du fyller i år, så ska du få se.

1980 + 31 blev oxå lustigt :)

Girls night out


Zzzz..

Har varit på Lakritsroten o köpt lite...lakrits. Mmm gott. Ikväll blir det girls night out. Det ska bli skoj! Är lite trött för jag va uppe länge o jag sovit dåligt hela veckan så jag vill ta en liten nap tror jag. Ser ju så skönt ut på bilden.



Lägga sig i tid?

Det gick ju sådär måste jag säga. På fredagsvinet drack jag knappt ett glas vin, sen gick jag förbi Vivi katt på hennes jobb o dansade lite. Sen hem. Tänkte det blir en tidig kväll, jag är så trött. Tror ni jag lagt mig än? Nej för då skulle jag inte skriva när... Nej jag har suttit o chattat med vänner o mailat o haft mig. Men det har varit en skön kväll! Och nu är det sängdags o imorrn får man sovmorgon!

Danskatt


Bästa värken - träningsvärken!

Wiiiii vad skönt det är att träna! Älskar att juluppehållet är över! Jag har dansat två ggr denna vecka plus varit på Shape. Det känns bra! Och jag har inte tappat all kondition ändå som jag va lite orolig över pga förkylningar o så. Ännu bättre att upptäcka att grundkonditionen är kvar. Och jag har blivit bättre med maten, speciellt frukosten. Fast så är det ibland så jävligt att man mår dåligt o inte KAN äta, som senaste dagarna... man hör hur magen kurrar men man KAN INTE äta för man är ledsen. Det är jobbigt... Men med träning så blir det iaf lite bättre o när man inte är ledsen längre blir allt bättre. Den dagen kommer. :)


Pontus!

Igår spelade Frida skivor på Pontus! så jag, Malin o Lisa gick dit o tog en drink. Pratade lite o sedan gick jag hem. Skönt att gå hem när andra går ut. Härligt att höra människor fulla ute på gatan o själv ligga nerbäddad i sängen o tänka att jag kommer iaf inte va bakis eller seg imorrn :) Fast jag har varit seg hela dagen ändå... Bara kollat film o degat i soffan.


Jag vill oxå ha sommar!


Guitar hero

Hängde med Vivi till Totte o gänget igår o spelade guitar hero. Fast jag spelade inget men sjöng lite. Oh vilka höga toner jag tog.. skar sig i örat på mig själv. Huh.. En mkt trevlig kväll. Känns så skönt att bara ta ett glas vin o sen gå hem. 2011 har startat bra förutom den här envisa förkylningen som gör att jag inte kan träna. Men på måndag ska jag va frisk. Då börjar dansen.


Apan fick oxå va med på ett hörn :)

Önskar sommar...

I väntan på tvätten så bloggar jag o lite sånt... Längtar efter sommar o parkhäng o sånt. Det är ju aldrig fel.


Bäste mustasch!

Nyårsmustasch! Jag säger det funkar!


Gratis är alltid gott

Igår hängde jag med min syster Sandra hela dan. Sen kom Vivi katt på middag o kaka som jag o Sandra bakat. Vi åkte till Landet o tog en öl, lyssnade på Hägerstens botaniska. Ledig idag. Skönt. Försov mig. Alltså inte egentligen, men jag skulle vakna 12 men vaknade typ kvart över av att telefonen ringde. Dagen var inte förstörd. Skönt. Ringde 3:s kundtjänst eftersom jag lyckades slå in fel kod 3 ggr igår till mobila modemet. Imorse kom jag på koden men jag fick välja en ny kod nu. Yippie internet funkar igen! Sen åkte jag till stan för att kolla om tallrikarna hade kommit in. Det hade de inte. Fick skriva upp mig på en lista så nu kommer de att ringa mig när tallrikarna finns där. Halleluja! Efter det gick jag för att kolla om katten jobbade men hon var på lunch. Knallade iväg till Jensens böffnöffhus där hon satt med Totte o käkade. Jag fick gratis kaffe. Det var gott. Nu tvättar jag o ikväll blir det lite guitar hero. Så här kan man absolut spendera en ledig dag.

Mmmm

Åt lite smårätter på Roxy igår o det va så himla gott! Ett glas vin blev det med o så en drink efteråt som hette Assburner.. Med chili o ingefära. Den kan jag tyvärr inte rekommendera.. Bläää. Men sällskapet va trevligt o stället är kanon! Sen bara hem i säng o sov nästan till 12. Skönt!


Roxy

Ikväll ska jag käka middag med några kompisar på Roxy.. Längtar.

Glas...

Om jag skaffar nya tallrikar så vill jag även ha nya glas. Och jag gillar dessa. Men blir det för mycket? Jag är inte så bra på sånt här.

Stockholm lets dance!

Detta låter ju som värsta roliga grejen! Jag undrar om jag vågar va med? :) Ibland hatar jag att vara svensk för jag känner mig så otroligt feg. Det är så tråkigt, hur kommer man över det?


Snart dags igen

Eller ja i april alltså... Förra året va vi utanför Girona, där var det varmt o skönt. I år blir det nog snö igen eftersom det brukar vara vartannat år varmt o vartannat kallt. Men just nu lockar värmen... Det är inte så att jag vantrivs med kylan, men det vore så himla härligt att få känna solens strålar igen! Det är väl fler än jag som känner så?

Bilder från vårt s.k. Flexpay Mansion. Två pooler hade vi!


Butterflies

Har länge gått runt och funderat på att köpa dessa tallrikar... Men när jag väl bestämt mig finns naturligtvis inte tallrikarna i vitt kvar. Kanske kommer en leverans i veckan. Jag hoppas det! Är så less på tallrikarna som jag köpte för 100 år sedan o de ser så slitna ut. Nej nya tallrikar blir fint som 30-årspresent. Det ska jag använda mitt presentkort till :)

En vecka kvar!

Jag är ju inte direkt nåt fan av Justin Bieber men Usher har jag ändå en liten svaghet för o denna låt den är grym! Bara för jag dansade till den så många gånger under 2010... Undrar vilka låtar jag kommer att få dansa till 2011? En vecka kvar... Olidligt!!


Sköna söndag

Träffade Lisa idag för lite trevligt söndagsfika o söderfönstershopping. Sedan har jag gjort middag o lunchlåda o nu är det dags att sova så jag orkar med den här 3-dagars-jobbveckan. Och den inplanerade träningen. Jag tänkte faktiskt försöka gå till o från jobbet imorrn eftersom det inte är någon dans o det är ju inte ens kallt ute. Men vi får se hur det går. Alla vet ju vilken tröttmössa jag är...

Årets första träning

Imorse blev det lite styrketräning... I väntan på att ordinarie schema ska komma igång på SATS. Längtar efter dansen... 3 veckors olidlig väntan. I år har jag lovat mig att köra 3 ggr/vecka. Det ska nog gå bra det eftersom jag gjorde det förra året med o för det mesta utan att ens tänka på det. :)

1/1-11

Vad konstigt det känns att skriva dagens datum. :) Det har varit en bra dag. Lugn. Nästan för lugn. Och mestadels har jag legat i sängen. Undrar om det är fler än jag som haft det så idag? Jag känner mig snuvig o har lite ont i halsen, jag undrar om det beror på snöbollskriget? Hur som helst hoppas jag att det går över. Natti!

Tolvslaget

Tiden sprang iväg o vips så var det dags att bege sig till Engelbrektskyrkan o titta på fyrverkerier o fira tolvslaget. Det snöade som tusan men det var inte kallt. När alla fyrverkerier slutat smälla så hade vi snöbollskrig o sedan begav vi oss av mot söder för mer festligheter hos Vivis vän Johanna som bokstavligen bor runt hörnet från mig. Där firade de milleniumskiftet igen med glitter o glamour...  Vi hade jätteroligt o dansade till gamla hits o jag kom väl i säng nån gång runt tre halv fyra. C-E dök oxå upp o dansade loss med oss. Lagom pigg idag men helt klart en jättebra kväll. Hoppas ni haft det lika fint som jag!

Sötkorvar

Frida o Anton dök upp med Fridas syster o man. De hade tagit med sig chokladtårtor med after eight som Frida bakat. Så lite kaffe o vispad grädde till det... Nomnomnom!

Nyårsmiddag

Det blev en väldigt trevlig kväll igår. Förmodligen för att jag hade absolut nada förväntningar på kvällen. Jag kom till kalaset vid halv åtta o då var nästan allt klart. Duktiga killar som hade stekt hel fläskfile i ugnen o gjort potatisgratäng, jättegod sås o sallad. Sen var Johans syssling Charlotta där med pojkvän o flera av hans vänner. Så vi var hur många som helst. Men vid mitt bord bara jag o grabbarna + en Max. Han fick dispens.. :)


RSS 2.0