Tabita har unnat sig hela natta


Valborg!

Idag vaknade jag pigg o utvilad. Första gången på länge. Väldigt skönt! När jag va på väg till jobbet kändes det lite trist att nästan alla man känner har halvdag el är lediga idag, men väl på jobbet så va den tanken som bortblåst. Mina härliga kollegor gör alltid dagen lättsam o rolig!

Imorse gick jag in på mitt favvocafé o skulle köpa latte, man måste ju unna sig, då sa söta killen som jobbar där att de inte öppnade förrän nio idag... Men sen sa han: Jag kan fixa en latte åt dig ändå, för det är väl det du vill ha... (Jag är ju stammis så vi börjar bli lite tjenis nu.) Sen när jag ville betala så sa han: Jag bjuder på den idag! Jag önskade honom en trevlig dag o tackade o bockade. Tänk hur små små saker kan förgylla ens dag?!

Well, have a nice day!! Vi hörs senare!


salta katter

Världens snällaste Christian försöker muta mig med godis.... Jag kommer gå upp 100 kg i vikt inför badsäsongen. Magen känns bättre så ingen behöver oroa sig. Däremot har jag sömnproblem igen, somnade hos min söta frisör Karin på lunchen... Men det är ju så himla skönt med hårbottensmassage samtidigt som inpackningen verkar. Aaahhh.. thats life! Hårbottenmassage o salta katter!

skrattattack

Klarade en hel dag på jobbet utan att klaga så väldigt mycket... men jag har fortf ont. Vet inte vad det är? Som tur är har jag fått skratta en hel del under kvällen åt annat, så då har jag inte tänkt så mycket på magontet. Pepparkaka o hallonbåtar, bitte!!! Tack Lisa o Chukry för en toppenkväll! Nu dags att däcka för imorrn blir det möte kl åtta. Why God, why? Püss!


finfina ballerina

Älskar mina fina ballerinaskor!


bättre idag

Väldigt öm o svullen men mår bättre så idag är jag på jobbet igen. Vilket känns skönt, för jag hatar att va hemma o inte ha nåt att göra o bara tycka synd om mig själv. Det är lite halvdassigt väder ute men jag hoppas att det skiner upp till jag slutar jobba. Det skulle ju bli 23 grader o sol!


jag mår illa

Inget roligt alls... gick hem tidigare från jobbet. :( Legat i sängen o vilat men det hjälper inte. Det gör ont i magen o jag mår illa. Inte hungrig el sugen på nåt. Det är lite synd om mig just nu.

middag med moster

Idag har jag o Malin suttit vid norr mälarstrand, solat o läst bok o haft det gött. Sen shoppat lite saker till lägenheten. Måste hitta lite bra grejer för balkongen bara så det blir lite mysigare. Blommor, vaxduk, kuddar o filtar.. Haha, börjar skratta varje gång jag säger "vaxduk"..

Igår va jag på Mando Diao med Frida. Konserten va grymt bra, men det va segt innan med två förband o massa tråkig pausmusik... Nej ge mig en konsert utan tråkiga förband o massa väntan!!!

Moster ringde idag o frågade om jag hade tid för middag. Jätteglad överraskning att få umgås lite med henne! Alltid supertrevligt att träffa henne. Men nu är det dags att packa träningsväskan för imorrn är det funkdags!


mando diao va grymma!


morgonmys


Det är inte helt fel att sitta på balkongen o äta frukost i morgonsolen! Njuter för fulla muggar!
Igår va dock muggarna lite för fulla, man kan säga att det rann över... Översvämning!
Tack Peder, Björnen, Malin o Tanja för en supertrevlig kväll!


80-talet!!!





Jag önskar er alla en trevlig fredag! Här i Stockholm skiner solen o det va riktigt härligt ute redan på morgonen! Idag fylls kontot på med... What a lovely day! :) Puss & kram!!


the battle is over

En glad nyhet är att imorrn får vi ny kyl o frys!!! Tjoho! Då ska vi fylla kylen med rosé! Det kommer va värt allt slit i köket när vi kan laga mat som vanliga människor igen. Men ikväll rensade vi ur kylskåpsmonstret iaf..... uuuuuuuuuuuuh.. ryser..... Iofs gjorde jag inte så mycket, tittade mest på när Malin grejade.

En miljon guldstjärnor till Malin!


Vi har även burit ut frysen o kylen i trappuppgången. Shit va bökigt, fick bära från köket o genom mitt rum pga att köksdörren va för smal... Hur tänkte dem då? Men nu klart. Ser fram emot imorrn.. Ska handla massa gott att lägga i kylen! Yummie! Och framöver kommer det bli inflyttningsfest!

Bjuder på en bild från helgens soliga timmar...


ca 7 km

Idag va jag o Malin ut o sprang efter jobbet. Sprang o gick... *pust o flås* Det va så himla härligt att komma ut o röra på sig. Solen sken o det kändes varmt i luften. Mötte massa människor som oxå va ute o va hurtiga. Det kändes roligt att va en av dem ist för dem som satt på uteserveringarna o drack öl. Men det hade väl inte varit helt fel det heller måste jag ändå erkänna... hehe... Vi får ta vinet o ölen imorrn ist då det är fredag o löning, dessutom har jag hört att det ska bli varmare nu! :)


vårgubben



Så här såg han ut igår, med gröna blad i handen.... Ett riktigt vårtecken!

latte i morgonsolen!

Solen skiner o jag har fått min morgonlatte. Titta va fint den trivs på bron på vägen till jobbet. Den njuter i solen o har det gött! Precis som mig! Have a nice day!



vin- & städkväll


Vi har haft en riktigt trevlig kväll här i lyan. Anna o Lisa kom o supportade oss, vilka guldtjejer! Vi öppnade kylen men smällde snabbt igen dörren... nej fy, inte tillräckligt med vin... Vi ska få ny kyl o frys snart, förhoppningsvis innan veckans slut el början av nästa vecka. Så jag tror vi låser in monstret ist för att döda det. Det kan gott sitta inburat ett tag till!
Vi har torkat ur några skåp o packat ner grejer som inte behövs, hängt upp gardiner, ställt in grejer. Lagat middag o pratat strunt!

Usch trött nu, o imorrn bitti fortsätter kursen om förmånsbilar o sånt... *gäsp* känner redan hur sugen jag är på att kliva upp. Men som tur är försvinner alltid den där trötthetskänslan så fort jag kommer till jobbet. Där känns allt bra o roligt. Go kväll!



projekt: utrota kylskåpsmonstret

Ikväll kl 19.00 börjar projekt: utrota kylskåpsmonstret. Vi har skaffat gummihandskar, yes, ajax universal, svampar, trasor mm för att få bukt med odjuret. Det kommer oxå laddas med lite vin o koskinkorva innan vi hoppar på monstret. Annars vet vi inte om vi törs.. Lisa o Anna kommer hit för att supporta oss. Om ni inte hör mer från mig så vet ni varför. I annat fall kommer en update senare! Gaaah! Mufaaaasa...

morgonträning

Morning gott folk, nu är jag på väg till gymmet! Solen skiner ute o jag känner mig riktigt laddad! Så snart det blir lite varmare ska jag börja med morgonpromenader. :)
Jag önskar er en fin dag! Vi hörs lite senare! Puss å kram!


Update: Det gick superbra att träna, intervalltränade 30 min. Bra start på dagen!
2009-04-21 @ 07:15:47 Permalink Dans, träning & hälsa Kommentarer (4) Trackbacks ()


vårnytt

Jag håller på o rensar i garderoben..... Det är så tråkigt, för jag vill liksom inte göra mig av med särskilt mycket, men måste för det får inte plats. Och ändå känner jag att jag är less på alla grejer..

Så då blev det lite vårnytt i helgen. Titta va fina saker jag hittade på H&M, leopard, korall o rosa!

2009-04-20 @ 18:51:14 Permalink Wants & Needs Kommentarer (1) Trackbacks ()


bye bye slappfis!

Nu är det bye bye med slappfisen... Denna vecka är det nya tag o nya mål. T.ex. komma tidigare till jobbet, komma igång med löpträningen o dra ner på godiset (den sista vet jag inte varför jag skrev för den kommer jag inte hålla). Men iaf, bye bye slappfis!

2009-04-20 @ 08:35:58 Permalink Dans, träning & hälsa Kommentarer (1) Trackbacks ()


förstår ni?

Varför det inte fungerar när jag ska mobilblogga? Ibland går det o ibland går det inte. Imorse gick det tydligen inte. Ville visa er hur mysigt jag o Malin hade det på balkongen i morgonsolen....
Det blev en väldigt trevlig kväll igår. Lagade lite mat, drack lite öl, sminkade oss o gick iväg på en liten barrunda här på Kungsholmen för att lära känna kvarteret lite. Träffade på väldigt trevliga människor o va på efterfest till kl fem. Men som sagt, vaknade tidigt o har sedan varit ute o gått en massa idag. Sen ikväll har vi fixat massor här hemma. Men det är fortf lite kaos. Men vårat kaos!!!!

2009-04-19 @ 22:05:34 Permalink Happy Times Kommentarer (0) Trackbacks ()


my roomie is here

Nu har min lägenhetskompis Malin kommit!! Tjohooo! Ikväll ska vi fira det litegrann!
Det blir roligt att bo med en vän igen.

Imorrn ska vi fixa o trixa. Sen kanske vi får lite besök. :)

Hoppas ni har en fin lördagkväll!

2009-04-18 @ 21:01:52 Permalink Familj & Vänner Kommentarer (0) Trackbacks ()


äntligen!

Fem över fem o fredagsvinet är igång!
Va skönt att påsken är över! :)
Solen skiner ute o det är helg!
Hoppas ni får en fin helg för det ska jag minsann ha!
Dansa lite robot o så...

Peace out!

2009-04-17 @ 17:07:35 Permalink Happy Times Kommentarer (0) Trackbacks ()


inför badsäsongen

Tänk på att sätta på dig baddräkten åt rätt håll.....
2009-04-17 @ 14:46:02 Permalink Tidsfördriv Kommentarer (4) Trackbacks ()


starstruck

Jag är helt såld på Lady Gaga... Det svänger o då är det roligare att fixa o trixa! Hihi.. 
Och imorrn el på lördag kommer äntligen Malin!! Längtar, längtar, längtar! Mer fixa o trixa o kanske en sväng till Ikea. Men nu är det sängdags. En riktigt tidig kväll för en gångs skull.

2009-04-16 @ 22:03:26 Permalink Film, TV & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


madrid

Denna veckas nagellack heter Madrid!


2009-04-16 @ 18:48:17 Permalink Skönhet & Make up Kommentarer (2) Trackbacks ()


nhu's, strand och morfar ginko

Nu är jag hemma efter en heltrevlig kväll med Lisa o Erik. Vi käkade lite thai på Nhu's, mumsigt som tusan! Sedan gick vi till Strand på P3 Bar o tog en öl. Det va väldigt lugnt där så vi gick vidare till Morfar Ginko. På vägen dit sprang vi på Lisas klasskamrat Anton med vänner o de hakade på oss, spontant o roligt! Nu är jag trött som en stock. Hoppas ni haft en skön kväll!
 
Lånat fina bilden från Lisa

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2009-04-16 @ 00:41:32 Permalink Mat & Mums Kommentarer (0) Trackbacks ()


P3 Bar


Ikväll ska jag hänga med söta Lisa till Strand. Det ska bli sköj!

Dagen har flytit på fint trots att jag va uppe till mitt i natten o fixade o trixade. Va lite trögstartad i morse men efter lite kaffe så kom jag igång bra. Sushi till lunch gjorde super för magen oxå! :)
Nej nu ska jag kila vidare!

Later alligator!

2009-04-15 @ 18:02:28 Permalink Film, TV & Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


paper gangsta

2009-04-15 @ 12:50:07 Permalink Film, TV & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


guldstjärnor

Ikväll delar jag ut två guldstjärnor till mina vänner Fredrik M och Fredrik C som båda hjälpt mig på varsitt sätt. En har varit här o hjälpt mig skruva ihop den förbannade hyllan som jag försökt få ihop i en evighet. Tack vännen, du är GULD! Den andra ängeln hjälpte mig för ett tag sedan, vilken hjälte!!! Jag är så oerhört tacksam för att ni finns!!!

Här är en jättegammal bild på mig o Fredrik M.

Annars hemma i Sthlm igen o det känns skönt! Alltid roligt att resa runt men man saknar ju sin egen säng o så. Härligt att va tebax på jobbet oxå! Älskar att höra att kollegorna saknat en, precis som jag saknat dem! Träffade Lisa för att skvallra lite efter jobbet oxå, hann ju hända mkt på en påskhelg. :) Nu börjar det nästan blir lite ordning här hemma... Kylskåpsmonstret har jag dock inte vågat ge mig på... njae.. väntar nog till Malin kommer ner. När hon nu fixat bilen. Verkar dröja lite. Jaja.. Natti!

2009-04-14 @ 23:37:31 Permalink Familj & Vänner Kommentarer (5) Trackbacks ()


Trubadurkväll på pensionat Svensson

7fbe199561b448329bfe6fbc5ea0ad79.png
Trubadurkväll på pensionat Svensson! Igår åkte jag in till Östersund med Helena. Vi åkte ut till Maria o Erik för att gosa med lilla Arthur. Sen blev det lite vin med tjejerna. Ner på Olearys o där mötte vi Trubaduren som sen följde med oss hem en stund för att sjunga oss till sömns. Nu sitter jag i en bil till Örebro. Sen får vi se hur jag tar mig vidare mot sthlm...
2009-04-13 @ 10:30:33 Permalink Livet i allmänhet Kommentarer (0) Trackbacks ()


skidbacken



Här kommer ett något dåligt filmklipp från skidbacken! Men man ser ju iaf hur härligt det va, nästan iaf. Hehehe.... :)

2009-04-12 @ 16:33:15 Permalink Dans, träning & hälsa Kommentarer (1) Trackbacks ()


en bild från fjällen

0-175f166be78aa5115b0de87c7945a246.png
Vilken upplevelse det va, det kändes som jag va i extas hela dagen! Sov som en stock inatt. Idag är jag lite mör i benen, slalom är bra träning...

2009-04-12 @ 11:56:19 Permalink Dans, träning & hälsa Kommentarer (0) Trackbacks ()


dubbeltrött

Igår va jag på after ski på Fjällgården, det va riktigt roligt men väldigt svettigt o tror jag fick halva ölen på mina kläder o inte i munnen. :) Som vanligt alltså. Sedan sa jag hej då till A-C o hennes vänner o hängde med hem till Malins familj på lite middag, öl, vin, tårta o skratt. En vända på Broken o Dahlboms blev det oxå..
Sent kom jag hem till A-C, men uppe före tuppen imorse pga att det va så fint väder o jag bara ville UT i backen! Jag stod i backen, redo långt innan liftarna ens va igång! Ivrig o laddad! Men en hel dags skidåkning, massa sol o för lite sömn.... Det tar nu ut sin rätt o jag håller på däckar. Men en helt fantastisk dag har det varit! Tack A-C o Malin!!


2009-04-11 @ 20:49:03 Permalink Happy Times Kommentarer (0) Trackbacks ()


fantastiskt väder i fjällen

53e130004d3c7521cb443d946d6b4e43.png
Helt fantastiskt väder i fjällen. Åker slalom med Malin o solar o njuter till fullo!
Livet kan inte bli bättre! Puss o kram

2009-04-11 @ 14:14:38 Permalink Happy Times Kommentarer (1) Trackbacks ()


grattis bloggen

Idag den 11 april, påskafton, fyller du ett helt år! Va mycket som hänt sen jag startade dig! Och det va ju därför som jag startade dig. Jag är faktiskt asglad att jag gjorde det för då kan jag kika tillbaka på vad som hänt, jag börjar ju bli gammal och senil. Inte länge kvar till 30 nu inte. Muhahahaaaa... Grattis iaf, hoppas du har en bra dag i bloggvärlden!

Själv är jag superduperpigg o ska bege mig ut i skidbacken så fort liftarna öppnar! :)

2009-04-11 @ 07:19:14 Permalink Livet i allmänhet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glad Påsk!



Snodde denna från Sofie för den va så himla söt! :) Hihi
2009-04-10 @ 14:31:05 Permalink Årstider Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre again

Tjoho! Så bär det av till Åre igen! Ska träffa kusin AnnaCarin o Malin med flera. Imorrn ska jag förhoppningsvis måla ägg med Fredrik o hans familj,  sen blir det Alsen med min familj o släkt. Söndag kväll kommer jag troligtvis spendera i Östersund med vänner. Sen får vi se hur jag ska ta mig ner till Sthlm igen då Malins bil tydligen bestämt sig för att krångla. Väldigt typiskt nu när tågen är fullbokade. Jag har dock många vänner som är uppe över påskhelgen, så någon ska man nog kunna hitta som har plats för en liten tjej som mig. :) Annars går det ju buss. Hej o hå!
2009-04-10 @ 14:20:56 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()


redo för blåkulla

Ingrids 60-årsfest var en riktigt lyckad tillställning. Alla gäster var nöjda o glada o Ingrid var superfin i sin lila klänning o blomsterkrans. Hon såg ut som en sommardröm! När kalaset började lida mot sitt slut hängde jag med Cecilia, John o Fredrik hem till Fredrik för att kolla in hans nya lägenhet o dricka ett glas vin o sedan gick vi iväg till ett ställe som heter Tellus. De har inte lillonsdag i Nyköping, där har de tydligen lilltorsdag.. Men det va rätt mycket folk ute o hur som helst hade vi väldigt roligt! Men jag kan säga att jag va riktigt trött idag... Och efter gårdagens bravader passade det ju väldigt bra med en nästan 10 timmar lång bilresa till Jämtland. *gaah* Mådde nästan lite illa ett tag... Försökte sova men pappa hade på full värme så jag höll på få panik! Vi stannade i Tönnebro för fika o sen åt vi som jag tidigare berättat middag i Åsarna. Där stötte jag på gamla vännerna Adde o Carro. Alltid trevligt att se bekanta ansikten!

Nä nu gott folk har jag inte tid att sitta här mer... Kvasten är trimmad o katten redo för en tur till Blåkulla. Ska möta upp några vänner oxå så blir det värsta festen inatt! Vi ses där!
2009-04-09 @ 23:08:35 Permalink Årstider Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åsarna

Nu sitter vi i Åsarna o ska äta middag. Det har bra B A R A  tagit 8 timmar hit från Nyköping. Gott med mat nu! Sen blir det väl ca 1 o en halv timmes resa tills vi når Alsen. Puh!

2009-04-09 @ 19:31:43 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Ingrid!


2009-04-08 @ 10:08:10 Permalink Wants & Needs Kommentarer (5) Trackbacks ()


sovmorgon

Hmm... skulle ju sova till tio men vaknade halv nio, nåväl, det är väl sovmorgon iaf. Nu försöker jag packa lite och sen ska jag iväg o träffa Carina o lilla Victor! Tänk att jag äntligen ska få träffa lillprinsen! Har en liten present som jag köpte i Vemdalen när jag va uppe för att fira Helena. Äntligen ska jag få ge bort den! :)
2009-04-08 @ 09:47:20 Permalink Familj & Vänner Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 dagar ledigt!

Jag säger bara en sak:

U N D E R B A R T !

Det blir en ordentlig och välförtjänt sovmorgon imorgon + fika med Carina och Victor, innan jag åker till Nyköping för att träffa släkten och fira Ingrids 60-årsdag. Aaaah, vad jag ska njuta!

Ikväll blev det äggcurrymöksallad med Frida och en liten runda på stan utan att shoppa! Fantastiskt! Vi funderar på att boka en resa till Sicilien i maj, det vore väl inte helt fel?! Nä nu ska jag slappa framför tv:n och kanske packa inför min turné. Ha en fin kväll!

2009-04-07 @ 20:37:49 Permalink Happy Times Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bilder på gubben

0-6ece8011f3218be1d86c27582a4358f5.png
God morgon!! Ännu en härlig morgon med solen i ögonen när man vaknar! I love it! Hur som helst, inför en ny grej här på bloggen: Bilder på gubben. Han har nästan varje dag olika saker i sina händer när jag går förbi. Roligt tycker jag! Ha en riktigt bra dag, för det ska jag ha! ♥
2009-04-07 @ 07:03:49 Permalink Roliga gubben Kommentarer (2) Trackbacks ()


påskfin

Mina kollegor är så söta! Titta vad fin vår maskot Dick är i påskrosett! 

"Hej Mia! Jag har gjort mig fin för dig :-D "


Snart är det påsk! Ledig onsdag-måndag! Inte dåligt! Längtar som tusan! Hoppas vädret kommer fortsätta va så här härligt! Först en tur till Nyköping på kalas och så en sväng till Åre har jag tänkt mig och kanske lite pimpeltävling i Kluk, och måla lite ägg med Fredrik i Mörsil. Och träffa släkten, grilla korv i Alsen och se om Louise har växt nåt... och träffa Helena och Maria i Östersund och kolla om Arthur har växt och kanske är vaken denna gång.. Oj oj... känner redan att tiden kommer försvinna snabbt... Men så blir det när man ska ut på turné!

Vaknade som sagt med solen i ögonen imorse och visste att det skulle bli en underbar dag. Tänk er, bara 6 april och redan suttit ute i en park och ätit sallad!! Nice va? Och glajjorna har jag letat fram oxå! Vårigt som tusan! ♥
2009-04-06 @ 18:13:57 Permalink Årstider Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ lovely day ♥

When I wake up in the morning love
and the sun light hurts my eyes

And something without worning love
bears heavy on my mind.
Then I look at myself and the world's alright with me
Just one look at myself and I know it's gonna be -

A lovely day - lovely day
lovely day
lovely day
lovely day

Lovely day
lovely day
lovely day
lovely day.

A lovely day - lovely day
lovely day
lovely day
lovely day

Lovely day
lovely day
lovely day
lovely day.

When the day that lies ahead of me seems impossible to face
And someone else instead of you always seems to know the way
Then I look at myself and the world's alright with me
Just one look at myself and I know it's gonna be -

A lovely day - lovely day
lovely day
lovely day
lovely day
...
When the day that lies ahead of me seems impossible to face
...
A lovely day - lovely day
lovely day
lovely day
lovely day
...

2009-04-06 @ 07:39:50 Permalink Film, TV & Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


det gäller att nyttja all plats

6c9bd2a0d9b89858ec3e61f91da06f20.png
Det gäller att nyttja all plats som finns. Hittade ett bra ställe för några av mina alldeles för många skor. Ska annonsera ut en hel del på tradera el blocket tror jag... Plus en massa kläder och väskor som jag varken behöver el har plats för.
2009-04-05 @ 19:09:09 Permalink Hem & Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


bubblor

Vad jag gör en regnig o molnig dag som denna...... Finns det något roligare än att smälla bubbelplast eller att blåsa såpbubblor från 8:oende våningen?
2009-04-05 @ 11:48:39 Permalink Tidsfördriv Kommentarer (1) Trackbacks ()


sunshine

Shit vilket sommarväder det har varit idag!!! Helt fantastiskt underbart härligt!! Det satt en granne o solade i bikini på innergården....... Sjukt!! Det är ju bara början av april! Nu ska jag iaf efter dagens gympapass ta o slänga mig i duschen o sen blir det drinkar för hela slanten! Tjoooo! Hoppas ni har det lika soligt o gött som mig!!
2009-04-04 @ 17:57:21 Permalink Årstider Kommentarer (0) Trackbacks ()


tomtebesök i april

Glömde säga att jag hade besök av tomten igår... Hittade nämligen detta i min låda på jobbet. Hihi... Christian på ekonomi va så gullig o gav mig godis efter att jag hjälpt honom med några små uppdrag. Hoppas att det blir flera sånna.. :)
2009-04-03 @ 20:15:38 Permalink Jobbet Kommentarer (0) Trackbacks ()


bananananananananana....split

Måste ju lägga in denna med.... Hahaha... Kan inte sluta garva åt swedish chef som mer snakker norsk än svenska. :) Ikväll hade vi möte efter jobbet. Är väldigt trött nu o ska lägga mig i tid o förhoppningsvis drömma härliga drömmar o inte mardrömmar som jag gjorde natten som va. Va helt kallsvettig när jag vaknade. Uggabugga... ska kolla på detta klipp en gång till innan jag somnar. Natti!! ♥

2009-04-02 @ 22:24:53 Permalink Tidsfördriv Kommentarer (1) Trackbacks ()


top chef

2009-04-02 @ 17:01:47 Permalink Tidsfördriv Kommentarer (2) Trackbacks ()


april april

Ja nu är det inte längre mars utan april. Och i Sthlm är det vårväder! Vad tycker ni om skämtet nedan då? Det låg inne på vår websida idag.. Hahhaa... herregud va vi skrattade när vi läste det! Killarna på kontoret i Göteborg är galna!!! Muhahahahhaaaaaa...

Vi hade lanseringsfrukost idag på jobbet så va där supertidigt o efter jobbet hade vi kurs om förmånsbilar. Efter det åkte jag till Lisa o Erik för en sen våffeldag. Gött o mycket trevligt! :) Sen träffade jag Katrin för hon ville sova här inatt. Alltid trevligt med sällis. Imorrn efter jobbet har vi möte o middag.. så blir oxå en sen kväll. Men sen härliga fredag o helg!

Natti!! ♥
2009-04-02 @ 00:15:33 Permalink Årstider Kommentarer (0) Trackbacks ()


sex som friskvård

Skatteverket meddelade idag att sex kommer att godtas som en avdragsgill friskvårdsförmån. Roine Gustavsson på Skatteverket förklarar. -Denna har vi diskuterat länge. I slutändan blev valet enkelt. Man förbrukar i genomsnitt mer kalorier av att ha ljuv älskog än av en löptur. Dock kommer inte all sex godtas. Det måste förekomma någon form av fysisk aktivitet. -Man kan ju bara inte ligga där som en död säl. Det kommer vi inte att subventionera. I samband med detta väljer nu riksdagen att legalisera prostitution.
VD är lyrisk. -Detta har vi väntat länge på, det är underbart! Vi har redan kontaktat de stora bordellerna och de kommer finnas valbara i systemet inom kort. Tills dess gäller det att ta kvitto och skicka in videofilmer som bevisföring.
2009-04-01 @ 17:11:22 Permalink Happy Times Kommentarer (3) Trackbacks ()


chokladbananmuffinmums

Smaskar lite så här efter lunch på det godaste jag ätit på länge. Yummie! Åt lunch med Frida o Peder idag. Härligt att komma ut från kontoret o det är soligt o varmt ute! Vårväder! Hurra! Ikväll ska jag träffa MissDita för lite lill-onsdags-häng.
2009-04-01 @ 14:04:09 Permalink Mat & Mums Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0