Vintertid

Pappa vaknade halv nio. Nu är det vintertid sa han! Och så blev det morgonkaffe i fin mugg från Paris.


Lördagsmiddag

Jag och pappa har ätit rotsaksgratäng och tjälaknul. Gårdagens helstekta ryggbiff blev det visst ingen bild på. Jag är så mätt och belåten... Ni anar inte. :)

Pärlan!


Sent firande

Papi o Anette är på besök. Jag släppte in dem i lägenheten, smet iväg på Street Dance o kom hem till tjälaknul, potatisgratäng o vin. Mumma! Sen fick jag min present från hela familjen + bonusfamilj. En symaskin! Så fin! Tack tack tack!! Längtar till imorrn. Jag är ledig o då ska jag prova den. Sen ska jag ta med mig papi o Anette på äventyr.

Fuldans

Se mig fuldansa här :)

Helenabesök

Jag tog mig ut en sväng igår iaf. Lisa, Erik o Sanna fick med mig till slut. Det va jätteskoj! En sväng på Reisen där bästa Christian serverade vin o drinkar o sedan till Berns. Kom i säng runt femtiden... Idag mår jag prima o har hämtat Helena på centralen o chillat lite hemma. Sen bjöd Helena mig på middag på Koppan i födelsedagspresent. Yummie!

Brrr

Jag o Molly va ute på långpromenad idag.. Till Djurgården, fikade o så tebax till söder igen. Brrr... Höll på frysa ihjäl trots att jag hade letat fram varma kläder. Fick ta ännu en lång varm dusch när jag kom hem. Nu sitter jag o lyssnar på gammal rap o dricker kaffe. Om man skulle våga sig ut igen? Hm...

En gammal oldie

Precis som jag... :)

Hummerskiva

Måste bara dela med mig av dessa bilder på hummer o fyrverkerier. :)
(Även om det är hummerspa över hela duken)

Sally Shapiro - I'll be by your side (Tensnake Remix)


Wagamama

Har varit o käkat med underbara landkrabban ikväll på nyöppnade nudelbaren Wagamama. Kan varmt rekommenderas! Fick bli efterrätt med eftersom vi inte setts på ett tag o ville sitta ner o prata massa. Cheesecake med vit choklad o ingefära samt chokladtårta med wazabikolasås! Proppmätta o jättenöjda!

HipHop

Igår var det alltså dags för höstfesten med tema hiphop på hemlig destination (visade sig vara skärgården). Så himla nice fest! Den stora champagneflaskan (15L) som stått o väntat på att drickas upp öppnades äntligen o alla var på sitt bästa party mode, iklädda hiphopkläder, bling bling, grillz osv.. Själv körde jag en Eve-variant. Tassarna ritades dit med en tatueringspenna. Åh vilken galet bra kväll! Hummerskiva, fyrverkerier, karaoke o massa dans. Liftade sedan hem med Million Dollar Charlie o hennes man. Så skönt att vakna hemma istället för att behöva åka båt när man är bakis. Men ni kan ju förstå att det inte varit många knop idag o att jag är långt ifrån återställd. Så bra att det är en dag till på helgen! Gonatt!

p*fect

När jag var på Balettakademien igår o såg Sandra dansa så var det även andra grupper som uppträdde. Och jag blev helt förtjust i p*fect. Det är sån dans jag vill dansa, blandad med street... så häftigt!


Hemmakväll

Jag har sån träningsvärk i hela kroppen av allt dansande, så jag beslöt att ha en lugn hemmakväll. Behöver ändå fixa lite här i lägenheten. Kanske läsa lite sen. Men så fastnade jag naturligtvis lite vid datorn o upptäckte den här roliga grejen. Man kan ju ta bilder med den här! Fantastiskt! :)

Idag

Så här känner jag mig idag


Stickat

Jag älskar årstider! Det är inte bara tråkigheter för att sommaren är över... Nej nej, man får köpa lite nya stickade tröjor o ta fram stövlar, mössa o vantar. Underbart! En sån här mysig tröja har jag fått i present av mig själv. Lite lyx med Filippa K istället för H&M som det annars ofta blir.. Eftersom jag inte är så lång så fungerar den jättebra som klänning med. Det är bra att vara liten!


Grattis från kollegorna


RSS 2.0