P.S.

Skulle så gärna vilja ha den här tröjan från Lindex kollektion med Gwyneth...

 


Skruttis

Såååå gylli!

 


10 dgr sockerfritt!

Idag är dag 10. Det har varit lite kämpigt men inte alls så hemskt som jag trodde det skulle bli. Det enda jag velat ha under denna tid är en semla. En stor god semla. Jag har bara ätit en semla i år och det va innan fettisdan. Kanske äter en semla i helgen el så fortsätter jag mitt sockerfria liv. Trevlig helg på er!

 


Kompiskören

Vivi och Stina och alla andra i kompiskören var jätteduktiga. Hoppas att de ska sjunga snart igen. :)


Telefonplan by night

På väg in till stan för att lyssna på kompiskören nu. Ska strax möta Anna. Hoppas ni har en fin lill-lördag!


En förmiddag på stan

Började med en intervju klockan 9.00. Efter det shoppat nya byxor och en blus. Byxor på rea. Blus billigt på H&M. Byxor pga hål och urtvättade, blus för det är kul. Doftat på parfymer (fick två prover!) i väntan på att Vivi skulle komma till jobbet i förbjudna skobutiken bredvid. Pratade om kvällen och att jag ska se henne sjunga med Kompiskören. Sen hem och skriva om CV som rekryteraren nu skickat till kunden. Detta eviga arbete. Men denna rekryterare var iaf hur gullig som helst och gav mig många tips. Därav ändringarna :)


Livet i en skokartong


Born To Die


Shake It Out

Det är skönt att det finns så mycket bra musik att lyssna på när man inte vill tänka. Och så katter att gosa med förstås! :)



Inställda drömmar

Ibland känns allt bara så himla värdelöst. Idag är en sån dag. Det känns som om jag hade så många drömmar och önskningar som jag hade hoppats att jag skulle uppfyllt vid den här åldern men ingenting har blivit som jag önskat. Ibland känns det bara som livet rinner en ur händerna hur mycket man än försöker att göra rätt och vara positiv. Ibland känns kärleken till livet inte så stark som den borde.



Tröttis

Jag är så trött. Sena kvällar hela helgen plus att klockan ställdes fram en timme. Idag har jag önskat att jag var en katt hela dagen. Så jag kunde ligga på soffan med Rufus och vila utan några bekymmer eller oro för morgondagen. God natt på er!


Söndagshäng


Cava


Tabbouli


Finbesök

Sandra och Regina var här i helgen och hälsade på. Det blev lite vin, mat på tabbouli och dans på klubb.

 


Soffmys

Så här ser vi ut just nu. Men det är snart dags att hoppa i promenadkläderna :)


Soliga torsdag

Vaknar av att solen skiner in och det känns som jag försovit mig. Men kollar på klockan och den är inte ens halv sju. Dessutom har jag ingenstans att ha bråttom till. Så nu har jag ätit frukost och kollat morgon-tv. Kollat på gamla bilder och hittade den här, utanför Grauman's Chinese Theatre år 2010. Jag vill resa men har inga pengar till det just nu. Så jag reser bland minnen istället.


Raska räven

Andra gången jag är ute o sportar här i krokarna. Denna gången i bättre skor = inga skavsår. Bara 3 km men skönt ändå. Härligt väder ute! Snart ska jag hitta en bra runda på 5 km som jag kan öka takten i. :) Man måste ju börja nånstans.


Sommarbröllop!

Igår fick jag ett brev på posten. Jag visste vad det var redan innan jag öppnat det... en inbjudan till Tanja och Tomas bröllop i augusti. Så mysigt och romantiskt!



 


10 dagar sockerfritt!

Eftersom Hundra grymma startar idag så inleder jag med 10 dagar sockerfritt. Förhoppningsvis så fortsätter jag vara sockerfri efter det. Men det borde inte va så svårt eftersom jag gillar ost mer än godis. Läsk dricker jag aldrig om det inte serveras med sprit i, men då ska det vara en riktigt god drink och helst på sommaren förstås. :)

Det är föresten det som är det svåra, att undvika alkohol och så socker inbakad i mat. Så mycket mat innehåller socker!! Nästan varje helg är det någon som har fest eller middag eller nåt annat roligt på G, som innebär god mat och vin. Men tänker att ett glas vin kan jag ta om jag vill då det är minst kalorier i det. Man behöver ju dessutom inte dricka en hel flaska. Då undviker man kalorier, baksmälla och det där suget efter allt möjligt när man vaknar upp.

image description


Nails to die for!

Gud vilka snygga naglar! Jag skulle vilja ha mina pimpade så här! Kika in här hos astrowifey för mer inspiration. Det går bra att klicka på bilden med. :)



Hundra grymma dagar!

Har anmält mig till detta nu. För att få mer motivering. Har funderat en hel del på vad som är mitt mål? Gå ner lite i vikt, bättre kondition och starkare. Framför allt må bra och känna mig bekväm med min kropp. Jag vill springa 30 min utan paus. Kunna göra armhävningar på tå istället för på knä. Och jag vill att mina favoritplagg ska sitta snyggt på mig igen! Jag ska ta före och efterbilder men vet inte om jag vill lägga dem här.

Det kostar inget att anmäla sig. Vad väntar du på? Klicka på bilden för att komma till sidan. 



 


Biffen!

Igår var det bara en tråkig söndag utan några större händelser. Jag gjorde biffar på älgfärs och de blev faktiskt supergoda. Skickade med några i Anders lunchlåda. Får se om han gillar dem. Nu är det ny vecka och nya tag!


Pizzatajm

Efter några månaders uteblivna pizzakvällar så tog vi upp det igen, denna gången hemma hos Frida med Johan och Andre. Det blev väldigt gott och så lite vin på det. En supertrevlig kväll. Lilla Flow fick oxå vara med, smaka lite chips och så.


Motion

Det har blivit lite sisådär med min träning senaste tiden. Lite promenader och så men inget ordentligt pass. Igår tog jag mig ut för att leta reda på en runda som jag kan springa. Men jag hann inte så långt förrän jag fick ordentliga skavsår. 3 km mätte min nike-app. Hem för att äta lite lunch och vila fötterna. Nästa gång tar jag de andra löpskorna.



Pimpade naglar!

Sånt man har tid med när man är arbetssökande... Pilligt är det att få de där dekorationerna på rätt plats utan att sabba hela lacket.


Storasyster och Lillebror ♡

Jag är så glad att jag har honom. Min älskade lillebror. Så skönt att veta att man har en vän som man kan prata med om allt.


Spontanfika

Igår va jag in till stan och köpte kattmat. Katternas uppfödare sa att jag kunde byta från Kitten till British shorthair på torrfodret. Hoppas det blev rätt. :)

Sedan hörde jag spontant av mig till Molly för att kolla om hon hade tid för fika. Hon slutade jobbet om dryga timmen så under tiden gick jag runt i butiker och fönstershoppade... med 4 kg kattmat under armen. Ni kan förstå att jag har lite träningsvärk i armarna idag. (Köpte dock ett 5-pack strumpor till karl'n min för hans tycks ha försvunnit spårlöst!) Slutligen gick vi iaf till Barista på Götgatan, Victoriabiografen. Köpte en fruktboost med jordgubb och så pratade vi strunt. Sedan ropade någon från bordet bredvid; Men Miiiiiaa, hallå! Tittade upp och där satt Lojsan. :) När hennes sällskap gått så kom hon till vårt bord och fick veta att hon fått jobb här så nu bodde hon tillfälligt på sin pappas soffa men hade sin lägenhet i Norrköping kvar till hon bestämt om hon ville flytta helt eller pendla. Skoj skoj med ännu en Östersundsvän i stan :)


Uppe med tuppen

Halv sju var jag uppe imorse och åt frukost med älsklingen. Eller typ iaf, han åt snabbt, sen sprang han runt som vanligt och undrade vad han skulle ha på sig, letade efter träningskläder, fixade håret, borstade tänderna osv... Innan han skulle gå sa han; Du kanske kan hjälpa mig med en grej i badrummet? Men en annan filur hann dit före mig. Hahah... Skön fredag på er!


Rastlös

Idag fick jag veta att jobbet jag ville ha blev tillsatt av en tjej pga hon kände någon chef på företaget. Varför känner inte jag sådana människor undrar jag? Eller, jag kanske gör det men ingen som har möjlighet att få in mig så? Ibland känns det här med jobbintervjuer som att bli vald sist till fotbollslaget i skolan. Man känner sig världssämst. Men det finns ju så många andra bra som man tävlar mot så det är väl bara att vänta på sin tur. Och fortsätta göra sitt bästa. Plockade fram en sommarfavorit idag. Våren verkar ju iaf vara här för att stanna. Det gör mig glad! Och lite mindre rastlös :)


I knew it!!


Skruttisar

De tar över badrummet...


Loppan lura...

Eller försökte slappa... Jag har fått nån allergisk reaktion på nåt, trodde det va nya sköljmedlet men det kan lika gärna va apelsinerna jag ätit senaste tiden. Små utslag över hela kroppen även på ansikte och hals. Sedan i fredags har det kommit och gått men nu börjar det äntligen ge med sig. Men jag har slitit mitt hår över vad det kan vara? Det har kliat som tusan! Ska tvätta om alla kläder UTAN sköljmedel och låta bli apelsiner några dagar. 


Tårtkalas

Anders systerdotter Ida fyllde 16 i lördags så vi var där på lite mat och tårta. Årets första grillat! Jättegott! Sedan åkte vi hem och slappade i soffan.


Blixtvisit

Helena kom förbi en sväng i fredags. Blev lite vin och flottig buffé på O'learys och sen hem till tvsoffan. Lördag förmiddag vinkade jag av henne vid flygbussen. Tokan skulle iväg på en veckas sportresa till Portugal. Tyckte hon sa nåt om att hon skulle ha sprungit 11 mil på 6 dagar när resan var över.. och då är inte de andra träningspassen med yoga, crossfit, dans och annat inräknat. Hujeda mig! Men det låter faktiskt riktigt roligt med träningsresa, massa roliga pass utomhus i solen. :)


Game of Thrones

Jag vill se allt NU!


Bus i tvättkorgen!



Medan somliga roar sig så får jag ta hand om tvätten. De har sprungit runt runt runt nu i en timme... Tänkte det var bra att tvätta idag eftersom Helena kommer och sover över en natt innan hon åker till Portugal imorgon. Hon kanske vill ha några rena lakan att sova i. Är lite avis, jag vill oxå åka till Portugal! Men det är ingen viloresa hon ska på, hon har bokat en träningsresa! Hurtig som hon är! :)

Kattmys

Det är inte varje dag man hittar dem bredvid varandra i soffan. Blir så glad när jag ser dem så. :) Lillen där bakom är föresten väldigt svår att upptäcka i soffan... Har varit nära på att sätta mig på honom några gånger nu.



Besviken

Jag hatar den där känslan. När det inte blir som man vill. Men det finns inget annat att göra än att rycka på axlarna åt det och köra vidare. Idag är det 8 mars. Kvinnodagen. Tänker det är en bra dag att köra vidare på.

Jag vill oxå vara med!

Underbara katter. Ska va med när man duschar, går på toa, borstar tänderna, sminkar, när man sitter i sängen och kollar sin mail och bloggar... Ja överallt.



En dag i city

Hade en dejt med Udden idag. Vi tog en kaffe och satte oss i kungsan, njöt av solen och pratade om vad som hänt sedan sist. Tänk att vi har jobbat tillsammans på två jobb. Undrar om vi kommer arbeta tillsammans nån mer gång i framtiden? Jag har ju nada pengar för shopping men jag följde med som sällskap. Gissa om det var bra? 3 par skor gick hon hem med! Själv fick jag bara titta och prova lite... :) Såg fina små rosti-slevar på NK som jag vill ha med... rosa förstås!!



Här kommer en bild på Oliwer. Han är så söt men det är svårt att fånga honom på bild med mobilkamera. Han är så svart så man ser knappt... :) Lilla sötnosen. Känns knappt som han växt sedan han kom hit. Lite kanske, men han är fortfarande liten och mycket smalare än Rufus.

Glatt! :)

Lördag morgon tog jag och Anna en promenad i vårsolen och fikade sedan på Gildas vid Nytorget. Det är väldigt trevligt där, men väldigt mycket folk och lite surrigt. Salladerna är alltid bra. Anna berättade glatt att hon köpt en lägenhet i Årsta så snart kommer jag ha min lägenhet åter. :) Det känns bra. Hur mycket jag än älskar att vara med A så känns det ändå skönt att ha mitt. Och jag hoppas verkligen att det inte tar för lång tid att byta min lägenhet till något större! Det kommer kännas mycket bättre att flytta ihop tillsammans i något nytt och större, än som nu att flytta in i någons redan färdiga hem. Om ni förstår vad jag menar?


Festligheter

Helgen bjöd på härliga promenader i solen och festligheter! Och även idag vaknade man upp till strålande sol. Jag känner mig hoppfull och undrar om min känsla kommer att få fortsätta veckan ut? ;)




Sol & bus

En riktigt busig dag för katterna. De gillar verkligen sin leksak. Men jag funderar på om det kan vara så att solen gör dem busigare än vanligt? Får hoppas de sover extra bra inatt. :)

 


Hihi...


Knasparet

Håhå jaja. Jag har redan fått iväg 3 ansökningar och blivit kallad till en intervju, klockan är inte ens 11.00. Bra start inför helgen, då kan man få känna sig ledig på riktigt!
Imorgon ska jag fika med Anna på förmiddagen och sen på kvällen ska jag och knasbollen iväg och leka med ungdomarna på 25-årskalas. På söndag ska jag eventuellt träffa en annan Anna men det beror lite på dagsformen. :)


Solskensprognos

Hoppas den har rätt :) Trevlig helg på er!

 


RSS 2.0