sneakersfest

Bjuder på en bild sen jag o tjejerna va på Sneakersfest. Jag hade iofs jätteont i halsen den kvällen o gick hem tidigt. Men det va trevligt att komma ut en liten sväng o se folk, träffa vännerna o dricka en baileyskaffe! Brukar inte gå ut i glasögon heller så det va nåt nytt.. Plus att jag hade sneakers på fötterna!!


kär

Bara för att jag inte kan träna har jag gått o kärat ner mig i en väska från Tiger... Är det inte dumt, så säg?

sovkalas

I helgen har jag inte gjort annat än sovit, för att sova bort förkylningen... Sov hela fredag kväll. Sov hela lördag dag, klev väl upp runt tre. Käkade, städade, fixade mig för Lindas kalas o sen kom Tanja. Sminkade henne lite o sen gick vi till Linda. Hade jättetrevligt med tjejerna o sen drog vi ut för att dansa. Egentligen skulle jag på Good Life på Kägelbanan men eftersom vi hade så himla trevligt så ville vi inte dela på oss så alla åkte till Fasching. Det blev en väldigt lyckad kväll om än lite drama... Söndagen sov jag oxå bort. Halsen kändes jättebra så jag trodde faktiskt att jag skulle kunna träna idag, men icke! Den känns konstig igen!! Så jag lät bli. Astråkigt.

vissla

Jag skrev till Deportees o frågade vad visslingslåten heter. Nu har jag fått svar! Har visslat på den hela förmiddagen o kommer förmodligen fortsätta hela dagen, kvällen, natten, helgen....
Aynsley Dunbar – Watch 'N' Chain

vardagsmys

Igår kom Sandra över o kollade på film med mig. Jag är fortfarande halvkrasslig... Satans tråkförkylning som vägrar ge sig. :( Vi kollade på Pretty Woman o åt grönsaker med dipp o så lite dillchips. Jättemysigt! Fram för mer vardagsmys! Nu är det äntligen fredag. Ska bli så skönt med sovmorgon imorrn!

Deportees på Södra Teatern


Deportees!

Igår fick Linda sin födelsedagspresent, en biljett till Deportees som spelade på Södra teatern. Men innan va vi o åt lite mat på Berlin på Skånegatan. Vi hade världens minst serviceinriktade servitör någonsin o kände inte direkt för att stanna för kaffe även om maten va god. Så vi gick vidare till String o tog kaffet där. Malin dök joinade oss på String o vi gav oss av mot det hemliga målet. Linda hade en liten aning om vad hon skulle få men va inte helt säker förrän vi närmade oss Mosebacke. Yeeey va roligt det va att göra någon annan glad!! Underbara Deportees.. Jag är helt lycklig över musikupplevelsen! Dessutom kom Frida Hyvönen som hemlig artist o sjöng två underbara låtar. Plus att det blev lite jazzig allsångsvissling!!

överraskning

Åh... det ska bli så roligt att överraska söta lilla Linda idag. Jag tror hon kommer gilla min present jättemycket! Heheh...

bläää

Igår va typ sämsta dagen någonsin. Krasslig o kunde inte gå på street dance.. Usch det kändes som om hela veckan skulle bli paj. Jag kickar ju alltid igång veckan med dans... Jag låg i soffan, kollade på film o åt upp nästan hela kakan som jag o Sandra bakat. Ville nästan gråta, ja så illa va det. Men idag känns det mycket bättre! Och imorrn kommer det att bli toppen, då ska Linda få sin överraskningspresent efter jobbet. :)

söndagshäng

Denna söndag blev det häng med Sandra. Vi lagade stuvade makaroner o stekte köttbullar o gjorde en jättegod sallad. Vi bakade sedan en tigerkaka o kollade på "Honey" o några nya avsnitt av "So you think you can dance". Ni förstår, vi älskar allt som har med dans att göra. Försökte visa några steg från min street dance, men det kändes mest pinsamt att klumpigt försöka visa nåt som liknar steg för någon som Sandra som är proffs. ;) Sandra visade oxå lite bilder sedan ROOMS på balettakademien. Underbara bilder, tänk om jag kunde få se dansuppvisningen igen...

bubbel o maxi yatzy

Lördagen spenderade jag mestadels i sängen.. förkylningen vägrar ge sig. Tog mig ut en liten sväng, mötte Tanja, kollade in MIO, sen handlade vi mat o gick hem. Vi försökte kolla på en film men min dator ville inte (kommer snart slänga den ut genom fönstret o hoppas att en lastbil kör över den). Så ist spelade vi maxi yatzy o drack lite bubbel. Det va väldigt trevligt!

möbler

Jag funderar på att köpa det här matbordet från Ikea. Sittytan ser dock lite liten ut så jag undrar om min stora rumpa kommer få plats? Sen har jag hittat en byrå oxå. Det kommer bli så skönt att få undan kläderna som ligger o skräpar i korgstolen.


tygdrömmar

Jag har varit på middag hos Ann ikväll. Jag pluggade med Ann i Florens. Vi ses inte ofta trots att vi senaste åren bott i samma stad. Konstigt att det blir så. Hur som helst så har hon fortsatt med att sy och alldeles nyligen fick hon sitt gesällbrev!! Grattis Ann! Är så glad för din skull! Jag är övertygad om att det kommer gå bra för dig! Åh jag vill oxå sy.. Måste ta tag i det här nu. Blev så inspirerad av att se allt som Ann sytt. Titta på fina tyger o spetsar. Jag vill!!
Middagen va jättetrevligt o maten jättegod, hon bjöd på fiskgryta o sedan blev det äppelkaka till efterrätt. Nu är jag så mätt att jag inte vet vad jag heter. Orkar inte röra på mig.. tror jag ska sova. Det lilla halsont jag hade har förvandlats till rethosta så bäst att vila så mycket det går.

söndagshäng

Jag o Linda har börjat med en liten tradition, att försöka ses o bara hänga på söndagar o peppa varandra inför den nya veckan. Två söndagar i rad har vi nu setts. I must say, jag gillart!! Idag hängde vi i Solna o sen i Vasastan. Jag tycker att jag har på tok för lite traditioner, så det är verkligen dags att införa några. Nu har jag två, måndagsdans o söndagshäng.

Hm, annars då? Jag funderar på svinis, om jag ska ta o vaccinera mig el inte. Jag har pratat med nästan alla jag känner om svinis men nästan alla är lika kluvna... Jag funderar lite till... funderar säkert för länge o då är vaccinet slut så då löser det sig av sig självt.

maskeradbal goes drag

Förra helgen va det halloween o den firade jag med mina underbara vänner på Ett litet kök på kungsholmen. Några vänner till mina vänner hade hyrt hela stället o fixat med middag, vin, mordgåtor o dj. Det blev en massa dans efter middagen så det va en väldigt lyckad kväll. Tyvärr stängde stället för tidigt så jag o landkrabban jazzade ner till Lokal o dansade lite till (trots att dem inte har nåt dansgolv). Hittade några roliga typer att dansa lite med oxå. :) Mr Bartender bjöd på champagne och mr dj gav oss en varsin shot... Mmm vilken underbar kväll! Love to be me!

Moneybrother

Jag fick en biljett till Moneybrother i födelsedagspresent av Malin. Så tisdag 27 oktober så va vi först o käkade lite tapas o sen blev det konsert på Cirkus. Det va grymt bra!! Tack så jättemycket för den jättefina presenten Malin! Du är min favoritlandkrabba!!

träning

Angående PilatesBall så va det helt ok träning. Jag måste dock prova det några fler gånger för jag är osäker på om jag gör rätt rörelser. Det va verkligen annorlunda jämfört med de pass jag brukar på, så väldigt lugnt o stillsamt, dämpad belysning med levande ljus o avslappningsmusik.. Men visst, jag hade träningsvärk dagen efter! Jag har fortfarande mitt träningskort på SATS, känns inte som om jag kommer att byta, det finns liksom ingen anledning.


lördag

Vilken bra rubrik. :) Jag har inte gjort mycket idag, har haft ont i halsen senaste dagarna så tänkte lika bra att passa på att vila medan jag kan. Under veckorna hinner jag ingenting känns det som, mörkt när man vaknar o mörkt när man kommer hem. Jag måste va frisk till måndag för då är det Street Dance som gäller!

Igår va jag dock på aw med Sofia o Sophia, mötte upp Ira o hennes kollega med vänner o så sprang vi på deras gemensamma vänner Ted o Anil. Från en soft aw på AG förvandlades den till en helkväll och slutade på Spy Bar. Jag hade faktiskt riktigt roligt på spyan, måste bero på det roliga sällskapet! Hur som helst va jag ovanligt lugn. :)

RSS 2.0