Busa & Mysa

Det är det vi gör bäst!


Katt i påse!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


Omnomnom

Helena har varit på besök i helgen o efter shopping o ett besök på Fotografiska bjöd Helena på festmåltid. Musslor i vitt vin, citron o vitlök o färsk pasta o lite räkor! Nu proppmätt! Rufus fick smaka lite räka han med. Gott sa han! :)

 


Min nya kompis

Sent på torsdagskvällen kom min nya älskling äntligen hem till mig. Rufus! Finaste katten ever!

 


White Nights


Sun Of A Gun



Igår va det konsert med Oh Land på Strand som jag missade. Tur man kan lyssna hemma! :)

Christmas could have been good

Lite julstämning så här i förkylningstider. Krax krax. Skön jullåt med Mando Diao.

Beyoncé - Countdown


Tur...

...att man vet var man lägger sina saker. Vantarna ligger i tryggt förvar hos Anna. Som jag misstänkte.. Eftersom jag inte har dem på mig. Och det va en trevlig kväll ute. :) Tack Sandra o Anna!


Sööööt!

Hälsade på den här sötnosen idag o blev helt kär!


Sushi-bakelser!

Sjukt fina tycker jag! Och de går att äta! Nomnomnom!
Kika in hos Tårtan vettja. :)


Årets halsdukar!


Yxa & Jeansie – A$AP Klubby [MIX]

På lördag tror jag minsann att det är dags att göra ett försök till att dansa lite med tjejerna. Känns som jag har tofflat hemma lite väl mycket senaste tiden. Men så är det ibland när man inte är på humör. Man får helt enkelt vänta till man känner sig på humör för party o dans o sena kvällar. Det bli så mycket roligare då när man väl gör nåt! :) Eller hur?? Och vem vet, jag kanske hinner ändra mig igen innan lördag...




A$AP Klubby Mix - Yxa & Jeansie by Jeansbjörn

Nya jeans

Igår köpte jag nya jeans för första gången detta år. Jag använder typ aldrig byxor för de jag har sitter inget bra, de är för tighta o obekväma. Så sprang jag förbi de här på MQ o de va så korta i benen att de redan på galgen såg perfekta ut för en dvärg som mig. Tog en storlek o gick till kassan. Där visade det sig att de prismärkt fel, till ett lägre pris... Så jag fick köpa dem till det lägre priset o gick hem o provade i lugn o ro. Perfa!! Nu när jag kollade MQs hemsida står det att byxan är i ankellång längd... Fick mig ett gott skratt. Det är alltid så. Hade de varit normallånga hade jag behövt lägga upp en decimeter minst!! Är så glad att jag kan ha ett par byxor i vinter iaf! :)

 


Red lips

Idag bjuder jag på röda läppar! Enjoy!


Finular på...

...att bli med katt. Den här rackarns söta vill jag gärna ha. Men tid, råd o rum?


Minimuffins!

Provade ett nytt recept idag o det blev jättebra. Minisar med mjölkchoklad! Sen ett glas kall mjölk till dem. Nomnomnom!


Fars dag!

Slänger in en hyllning till min älskade pappa! Du är bäst! I vinter blir det nog en skidtur med dig hoppas jag. Kram

 


Längtar bort

Kollade igenom mobilen o hittade den här bilden. Längtar bort. Till värmen o ett land där det finns så mycket att upptäcka o se. Här är det bara grått o trist så här års. Och mörkt, ett halvår till värmen o ljuset börjar komma tillbaka.

 


Happy friday!


Lycka en torsdag

Hittade denna i min väska sedan mitt frisörbesök i tisdags. 9 supergoda gram mörk choklad. Ska bara hämta lite kaffe :)


Nomnom

Baby lagar god mat till mig. Fried rice med kyckling. Jag la bara på koriander. Det va lite jobbigt...


Yam Taley

Någon dag ska jag lära mig att laga den här maträtten. Jag äääääälskar den! Jag kan få sånna cravings efter den o det bara vattnas i munnen! Som nu! :) Receptet hittat här.

Ingredienser
16 stora kokta och skalade räkor
250 gr bläckfisk (Eller annan fisk)
1/2 kg färska musslor eller motsvarande på burk
1 lök
1-2 teskedar chilipulver (efter smak)
3 vitlöksklyftor
Salt
Färsk koriander
3 matskedar lime eller citronjuice
3 hela färska chilifrukter eller röd paprika
Bladsallad
Tillagning
Tvätta salladen noga och låt den rinna av. Arrangera bladen på serveringsfatet. Skär med mycket vass kniv skåror i kors på ena sidan av den rena bläckfisken  och dela den sedan i bitar. Skålla bläckfisken hastigt i kokande vatten och låt den rinna av. Öppna de färska musslorna i en kastrull med lite kokande vatten i botten. Ta av kastrullen så fort de har öppnat sig och ta bort skalen. Blanda fisken, musslorna och räkorna i en skål och tillsätt chilipulver efter smak och pressad vitlök, löken skuren i tunna ringar och limejuicen. Salta och rör om noga. Servera fiskblandningen på fatet med salladsbladen och strö över korianderblad. Skär de hela chilifrukterna eller den röda paprikan i tunna strimlor och dekorera salladen med dem.

Glasögonorm

Idag så trött att jag inte vet vad jag heter. Jätteont i ögonen pga sömnbrist. Alltså ögonen som blöder idag och inte fötterna. Tur jag har fina glasögon o skönt att lägga fokus på läppar ändå, o så blev jag ju nyfriserad hos Carin igår.. ;)


Underbara rävar!

Jag har nästan nyss kommit hem från en fantastisk spelning på Annexet... Underbara Fleet Foxes! Mina fötter blöder men öronen är så lyckliga. Vilka ljuva toner.


Solnedgång från jobbfönstret


Äntligen!

Nu har de kommit hit. De efterlängtade Pretty Amazing Lipcolors! Igår testade jag Moxie, den kändes inte så bra färgmässigt. Men nu provar jag Ambition o den känns suuuuper! Känns jättemjukt o skönt på läpparna. :) Jag tror det kommer bli den o Strenght (röd) till en början. Om jag har råd.


Filmvisning

Ikväll blir det filmvisning med Bazooka. Den här ska vi se :)

Lördag

Idag har jag tagit det lugnt. Plockat lite här hemma, träffat A för lite fika på café tabac. Sen kom Anna hit o vi åt lite sushi, drack lite vin, pratade strunt o åt lite choklad. Funderade en liten stund på att gå ut men sen ändrade jag mig o bestämde det är skönast att krypa ner i sängen. Alla andra får ha en kul kväll ute. För mig räcker det bra så här. Har haft en jättetrevlig kväll o är nöjd!


Biodate

Jag o A va på bio igår o såg Tintin i 3D. Den va mycket underhållande tyckte jag. A tyckte den va lite väl stökig. Fniss.

 


Tro, hopp & kärlek

Varför ska det vara så svårt jämt? Eller alltså, är det jag som är besvärlig och vill ha för mycket? Jag har inte tålamod att vänta forever... Det känns iaf alltid som om jag väntar för länge på det goda. Jag drömmer om samma saker nu som jag drömt om sedan jag var 15. När ska de drömmarna gå i uppfyllelse? Var jag än vänder mig ser jag folk som förlovar sig, gifter sig, är gravida, precis har fått sitt första barn, sitt andra barn, ska ha sitt tredje barn eller köper ett hus.

Att inte känna någon stress eller press när jag ändå är i den ålder då jag trodde jag skulle ha något av allt detta, det är svårt. Jag vet att allt har sin tid. Men det hjälper inte när folk runt omkring säger det till mig. Inte heller när de säger "tänk vad skönt du har det, som inte har barn o kan göra vad du vill när du vill..." När jag ändå känner att jag är redo för alla dessa saker. Jag antar att jag skriver detta nu för jag har en 30-årskris. Och det känns lite som om jag förlorat hoppet.


Frukostdate

Släpade mig upp ur sängen imorse för en mysig frukost med min älskade landkrabba. Gäspade käken ur led innan jag va framme vid Östermalmstorg. Men väl värt när jag va framme. Härligt att se henne o höra allt som hänt.


I like


RSS 2.0