Ljusstakar

Önskar mig dessa rosa. Tycker de är så himla fina! Har googlat runt på nätet för att hitta dem lite billigare än vad de kostar i butiken men nada. Tips? Eller skänk ett bidrag! ;)


Smoothies

Liten fikastund med fröken Lisa idag på Café Rival. Det blev alldeles för kort stund så vi ska ses ikväll igen tror jag minsann.


Inspekterar

Rufus vill va med och kolla så det funkar. Att ha spegeln så här på byrån utan att den ramlar. Att penslarna står på sin plats. Det blev godkänt.


ByggareBob och hjälpredan

Igår fixade Anders stommen på nya byrån och idag skruvade jag ihop alla lådor. Rufus ville va med hela tiden. Har möblerat om lite men är inte nöjd. Dock skönt att få undan kläder.




Vill ha!

Några fluffiga alpackor att mysa med vore inte fel. Undrar om de botar magont o all världens bekymmer med sin gullihet?


Tröttis

Ont i magen och trött. Men finaste filurerna har jag här hemma. Gonatt världen!


Mumsig middag

Två dagar i rad. Räkdumplings, Ebi fry roll och gyoza. Nomnomnom!!


Svettigt

Testade Grit plyo idag. Passet är bara 30 min men var bland det jobbigaste jag varit med om. Lite virrigt men ändå bra. Ska nog testa nästa lördag igen. Det brukar liksom va så att man måste ge det några gånger innan man förstår det o gillar det. :) Detta pass ska förbättra spänsten. Sen finns det ett Grit strength för styrka som jag oxå vill testa. Det är dyrt med träningskort på sats men det är ändå så värt det när det finns så himla mycket att välja på o så många anläggningar att gå till!


Fint sällskap

Hade bara tänkt va hemma igår eftersom jag hade ont i magen men kom iaf ut på middag med Anders, sushi o dumplings blev det. Nomnom. Sen träffade jag Lisa som var glad över att ha lämnat in sin skoluppgift o äntligen hade lite fritid. En väldigt lugn o fin kväll.


Från sängen

Har haft ont i magen några dagar o hemma från jobbet idag. Tid för reflektion. Älskar internet o att titta på bilder på andras hem. Drömma om hur jag vill fixa mitt hem den dag jag bor större o har mer pengar. Om det någonsin kommer att hända. Letar efter bra förvaringstips till min lilla etta. Jag hatar att det är stökigt här men jag vet helt enkelt inte var kläder o prylar för två personer ska få plats med bara en byrå o en klädkammare. Måste hitta ett fint klädskåp o få upp nån mer hylla.


Dance dance dance!

Har jag sagt att jag älskar att dansa? Det blir roligare för varje pass jag går på, när min tröga hjärna börjar komma ihåg o lära sig koreografin. Idag ropade Charlotte ut "Vad duktiga ni är!" Då tog jag åt mig o dansade lite extra snyggt o bra. Nästan så det kändes som jag fick feber ett tag för jag blev så varm o glad!


Ännu är det vinter

Imorse snöade det som tusan o nu är det vitt på marken igen. Men det blir iaf ljusare. Sakta men säkert. Med ljuset kommer våren o den ihoptjänade semestern. Som jag längtar! Att ha obetald semester ett helt år måste va det tråkigaste jag varit med om nästan. ;)


Power!

När man tränar måste man äta lite mellis. Fick rekommenderat att prova Skyr. Så idag blev det en blåbär innan träningen o den va yummie. Imorrn blir det hallon/granatäpple. Dagens power step va kul men jag gillar inte att det är så trångt på passen. Snubblade nästan på tjejen brevids stepbräda o hon på andra sidan sparkade mig när hon sträckte ut benet. Men så är det alltid vid terminsstart. Sen tunnas det ut på folk. Det känns iaf i hela kroppen från yogalates igår o imorrn lär det kännas mer av stående rodd, marklyft o hopp upp å ner. Skönt med andra ord!



Sushilunch

Hann med lite lunch med Helena idag innan hon skulle på en lägenhetsvisning i Solna o sedan hemåt mot Östersund. Det va gött tyckte både hon o jag.


Tjejkväll

Middag på Koppan med Anna, Linda o Helena o sedan en drink på Himlen där till. Det var trevligt med den fina utsikten. Anna gick hem o Linda ville att vi skulle gå till Kvarnen. Motsträvigt hängde jag med. Väl där träffade vi på Anders o hans vänner. Vi satt där ett tag men sen gick jag o Anders hem. Skönt att bara druckit ett glas vin. Det var gott o det räckte gott o väl.


Gulligt!


Jamtlandstauserna

Middag på olearys o sen lite häng på Lokal. Mitt o landkrabbans gamla stammishak. En hel kväll på bara vatten med citron i. Vad säger ni om det?! Ikväll ska jag nog unna mig ett glas torrt vitt vin iaf. Livet är till för att levas.


Bultsaxen

I förrgår va jag på bodybalance. Nån blandning av yoga, pilates och nåt mer. Väldigt lugnt o stillsamt pass men när jag vaknade igår kändes det ändå att jag gjort nåt. Så det var bra. Jag känner mig väldigt harmonisk efter sådana lugna pass.

Igår hade jag inget pass bokat så efter jobbet kollade jag vad som fanns o åkte till odenplan för street. Det var ett väldigt roligt men svårt pass. Alla kombinationer gick så fort till reggeaton-musik. Han som hade passet va grym på att dansa! Slut blev jag iaf o eftersom jag skulle träffa Linda o Helena på aw efter träningen så hade med mig duschgrejer. När jag hoppat ur träningskläderna för att duscha låser jag skåpet men inser direkt att nyckeln ligger i skåpet. Där står jag i handduk men duschkräm i handen o undrar hur dum man får bli?! Som tyr var gick en tjej o hämtade receptionisten o hon klippte sedan upp låset. Detta är en av anledningarna till att jag alltid duschar hemma.


Hålla tass

Finns inget bättre än att mysa med skruttarna efter en skitdag. Tur det är helg snart.


Pausa

Hade tänkt träna men en vilodag är ok. Träffat lillebror, ätit tacos och nu badkarsdax. Ny dag för träning imorgon.


Träningspåsen

Mitt enda godis för en tid framöver. Fniss.


Detox!

Hittade mitt paket från Beyond Wishes som jag köpte förra året tror jag... Innehåller en 4-veckorskur med olika örter som tillsammans ska hjälpa till att rena kroppen och forma figuren. Vet inte om det funkar men kan ju inte bli sämre iaf tänker jag.

Idag blev det street och det var jobbigt eftersom jag körde styrka och kondition igår. Öm i armar och ben och inte särskilt smidig. Men kul var det! Charlotte är bra!! Inte samma känsla som med Camilla men väldigt nära! :)


Nu kör vi!

Årets första träningspass. Tungt men skönt för kroppen och knoppen. Målet med min träning är att må bra och känna mig frisk och stark. Jag hoppas att jag får hålla mig frisk nu, det var så segt i höstas när jag blev förkyld gång på gång och ont i halsen nästan hela tiden. Jag ska dra ner på socker och alkohol nu och det känns faktiskt inte så svårt. Ok, kanske svårare att dra ner på socker men tänker att en bit mörk choklad får duga om det krisar. Sluta helt är inget kul men jag får helt enkelt välja mina tillfällen!


Rosa leo

Försökte göra lite leoinspirerade naglar men det gick sådär. Bomullen är slut så får gå såhär till jobbet ändå.


Myshelg

Fredag middag med Anders och Sandra var med på ett hörn men hon drack te och åt glass istället för thaimat. Sedan hem för att kolla film. Lördag lugn dag och kväll med middag, vin och film. Söndag lunch med Therese och lilla Dylan och sedan 1-årskalas i Farsta. Känner mig inte redo att gå till jobb imorrn och ångesten är på topp. Nån annan som känner igen sig efter julledigheten?


Poetiska planeter

 
Det finns gott om planeter där ute och på flera av dem finns det säkerligen någon form av liv. Den här bilden är helt underbart vacker tycker jag! Läs artikeln här

Vad ska du bli när du blir stor?

Jag har ett problem och det är att jag inte vet vad jag vill bli när jag blir stor. Jag har minnen från när jag var liten då jag sa att jag ville bli dagmamma, flygvärdinna eller ridskolelärare. Men inget av det låter speciellt lockande. Jag har jobbat i butik med både kläder, leksaker, make up/hudvård, ramar och bilder, jobbat i kundtjänst, reception, varit inkassohandläggare, administratör och senaste åren ekonomiassistent. Men jag hatar ju siffror. Hur hamnade jag här frågar jag mig själv? Det har varit helt ok att arbeta i butik, jag tror faktiskt att jag gillat det bäst förutom att behöva jobba helg och att lönen varit kass. Nu gjorde jag ett Utbildningstest på Studentum och det visade så här (och det var väl ingen överraskning direkt). Så nu ska jag kika lite på förslagen som jag fått.
 
 

Vill ha minusgrader!

Önskar att det var kallt här i Stockholm. Riktigt kallt. Då hade jag testat detta!


C is for cookie


Gott nytt år!!

Middag och festligheter hos Anders vänner på Kungsholmen. Fyrverkerier vid norr mälarstrand vid tolvslaget. Skjuts hem alldeles nyss då vi inte kunde få tag på taxi. En precis lagom kväll. Hoppas nu att 2013 blir ett fint år!


RSS 2.0