Prickigt!

Idag fick prickiga kjolen följa med till jobbet. Tycker verkligen att den är fin och önskar att jag hade oändligt med plats och pengar att fylla garderoben med fina kjolar och klänningar. Blev av med leoparden. Postade den till Linköping. Så glad att den kommer till användning på en superfin Susanne! :)


Dansa, vila, springa, dansa!

Så har man kickat igång höstens träning! Det känns bra efter att ha legat på latsidan större delen av sommaren. Kan räkna löpturerna efter spring cross på två händer.. Sen midnattsloppet. Oj oh suck.. Men vi gör det igen nästa år.


Brev från pappa

Det är så roligt när det dyker upp handskrivna snigelbrev från min älskade pappa. Träningsvärken från midnattsloppet är borta. Nu har jag istället dansvärk från måndagens street. :) Nattinatt gott folk!


AW med Flexpayaner

I fredags va jag på AW med några Flexpayaner. Både nya, gamla rävar och föredettingar. Ett glas vin på Story och sedan ett till på Bauer plus lite mat. Efter det lite dans på Södra Teatern med Molly, Linda, Anna och Josefin. Men hemma tidigt och lördagen spenderade jag och Anders på stan med lillebror och Anna. Sedan filmkväll. Idag Yatzy och nu en tur på söder och en tur till Bromma zoobutik. Ikväll kanske det blir kräftor. :)


YATZY TIME!


Så söt och skruttig!

Jag älskar den här lilla krabaten!


Baka liten kaka...

...katten vill smaka..


För stor leopard...

Beställde en fin leopardklänning på H&M förut men den var en storlek för stor... Jag vet inte varför jag tog större än jag brukar ha. De andra sakerna jag beställde var bra men kom på att jag glömt skicka tillbaka denna och nu är det för sent att göra det.. Typiskt mig! Försöker nu prova den med skärp och så men det känns sådär. Nån som vill köpa? Den är i storlek 36. Special price just for you. ;)
 

Blus

Provade denna på lunchen... Vill ha! :)


Värkande ben

Mina ben dödar mig. De är fortfarande helt möra och jag ser ut som en gammal tant när jag staplar mig fram. ;)

Men det är ändå en skön värk nu. Inte som igår när jag nästan ville gråta för för jag inte kunnat sova på två nätter pga värken. När jag undvek att gå på toa för jag knappt kunde sätta mig eller ta mig upp.

Idag promenerade jag hem, över västerbron och kärlekslåsen. Benen ömma men de tog mig fram. Imorrn hoppas jag det känns bra och då vill jag springa lite igen. Men nu ropar John Blund på mig. Säg god natt Mia, vi ses imorrn!


Skrutte

Blir alltid glad av lillen :) 


JÄVLA SKIT BREDBANDSBOLAGET

Jag HATAR den här leverantören. Bara strul, långa telefonköer och tekniker som inte kommer. Har suttit i kö i över 20 min mellan varje person som de kopplat mig emellan och jag är så less så jag vill dö. Jag beställde tjänsten i april och i slutet av juli började det fungera och de två betalningsfria månaderna har jag inte sett röken av men däremot har jag fått fakturor på över 1000 kronor.... Jag har ringt och mailat dem säkert 2 ggr i veckan och det är så jävla tråkigt att behöva lägga så mycket tid och energi på nåt som bara ska fungera. Jag hade ALDRIG valt dem om jag vetat att det skulle bli så här och jag får inte säga upp abonnemanget eller häva köpet heller, så jag är bunden till april med denna SKITLEVERANTÖR! 1 timme och 22 minuter har jag suttit och pratat och väntat i kö bara ikväll.... Så nöjd just nu. NOT!!
 
De har inte fixat med min ersättning eller lagt in de två betalningsfria månader som utlovades när jag tecknade abonnemanget.... Det verkar som de ser tiden som min felanmälan låg inne som de betalningsfria månaderna. Hur jävla dum får man bli??
 
 
1 timme och 37 minuter av min fina kväll... Men nu ska jag iaf få kompensation på 1278 kr och de två betalningsfria månaderna som de lovade i april. Yay!! Kan inte förstå att de försökte blåsa mig på de två betalningsfria månaderna bara för att felanmälan var aktiv då. Är de dumma i huvudet? Jag hoppas jag slipper ringa dem igen. Jävla idioter alltså... Fatta va dålig reklam de gör för sig själva. Som när de säger att den tekniker ska komma kl 8 på morgonen och man sitter o väntar till 11 men ingen kommer... ringer och frågar om de skickat nån och de inte har nåt svar...
 

Pappa & jag

En bild på oss före loppet. Pappa peppad som tusan. Jag med megadeluxeångest. Över att jag inte tränat löpning på över en månad eller mer plus att jag ALDRIG har sprungit en mil! Men det gick. Nån slags grundkondition hade jag ändå. Jag sprang, joggade och i de backar som jag inte orkade springa uppför gick jag i rask takt. Vi tog oss runt på 1 timme och 19 minuter. Pappa kunde säkert kommit i mål mycket snabbare men han ville springa med mig. :) Min krutpappa. Vilken hjälte han är i mina ögon.


Familjedag

Hela familjen samlad en dag i augusti. Sol, glass, kaffe, middag och midnattslopp.

 


Finfredag

Klänningen kom och satt fint en fredag som denna. :) Ikväll blir det myskväll.


Penntrollet!


Ny frilla

Rufus har testat en ny frisyr! Vad tycks? Sötkorven min.


Rensning

Håller på rensar i garderoben. Ännu en gång. Det är en evighetsmaskin... Eller ett evighetsprojekt. Igår rensade jag så jag nästan glömde packa upp maten. Jag blev liksom så till mig när jag hittade en blus jag glömt att jag köpt, helt oanvänd.. Och massa annat kul, att jag liksom glömde att jag handlat mat. Men lugn, jag packade in maten när jag såg den så den har inte blivit dålig :)


Söndagsångest

Det va länge sen jag kände den men nu gör jag verkligen det. Längtar inte alls efter att gå till jobbet och vill inte alls ha en ny vecka. Om veckan ändå kunde börja med tisdag. Bara 4 arbetsdagar. Vilken dröm. Gonatt!


Dinner with friends

Har ätit libanesiskt med Tanja, Thomas och Anna ikväll. Efter det en god drink men sedan hemgång. Alldeles lagom för mig. Imorrn blir det tvättis. Nu ska jag tvätta bort ansiktet och kolla lite film med skruttarna innan jag sommar.

 


Sleepless

Har jättesvårt att somna. Och jag tror jag håller på att bli hungrig men orkar inte kliva upp för att äta nåt. Har kollat igenom min blogg lite, från 2008 till nu. Vad som hänt genom åren. Bytt jobb, dejtat olika killar, gjort slut med vänner, hittat nya vänner. Skaffat två underbara katter! Det är lite trist att jag inte bloggat i vissa perioder men det blir ju så när man inte har nåt att skriva om eller känner att man inte vill dela med sig av allt till alla. Men på det stora hela har jag ändå en bra bild av vad jag har haft för mig och vad mitt mål fortfarande är. Kanske kommer jag dit snart?


Less på garderoben

Klickade därför hem lite nya kläder. Farligt med internetshopping som finns tillgängligt dygnet runt. :) Det blev en klänning, en kjol och en jacka/kavaj eller vad man ska kalla det. De kommer passa bra ihop med saker jag redan har här hemma. Hoppas de kommer snart! Shortsen va jujättesöta men tycker de känns för korta och lite för somriga för hösten som är alldeles runt knuten.


Mjauuu

Mitt liv just nu. Jag och katterna. Underbart.


Polaroid

En polaroidbild på mig och Anders. Tyvärr lite överexponerad och det gick inte så bra att fota på bilden heller. Men tycker den blev fin ändå.


Bröllop

En av mina finaste och bästa vänner gifte sig igår med sin drömprins. Och vi fick vara med och dela dagen och halva natten med dem. Många tårar i mina ögon under vigseln i kyrkan och vid alla talen. Så fint och underbart! Många lyckönskningar till er, Tanja och Thomas!


Rosett

Fyndade en finfin ring igår. Har den på mig idag och blir liksom glad var gång jag ser den på mitt finger.


1 år idag! Hurra!

Småkatterna blir stora! Mina fina älsklingar. :)


RSS 2.0