no no no

Jag har inte gått på stan på läääääääääääänge... Jag har inte tittat på kläder på internet, jag har försökt göra mig av med skräp som jag har. Men så såg jag den här. Den skulle jag vilja ha. Men icke. Jag får köpa en säng o en sofffa, saker som jag kommer behöva i mitt nya hem. Och bara sånt!! Hur ska det gå? Nu när höstmodet är här? (Klänningen nedan är ju iofs inte höstig men.. me like!!)


grön el

Jag hann inte ens ringa ett elbolag, blev uppringd av en säljare idag precis när jag kom hem från löprundan. Orkade inte bry mig om var han ringde ifrån, orkade inte säga nej o dessutom lät han så himla trevlig. Dumma göteborgare! Att jag får miljövänlig el är ju oxå bra. Hur miljövänlig nu el kan vara? :) Skönt iaf, nu slapp jag ringa Fortum.

Jag säger ju det... I got flow! Fick veta idag att jag får flytta in i min lägenhet redan i helgen, behöver inte vänta till 1:a september!!! Hur bra är inte det?! Jag är med andra ord mycket nöjd. Och pivottabell har jag lärt mig göra på excelkursen! Tjo, nu går det nästan undan när jag gör avstämningar!! Nej nu ska jag sluta skryta om hur bra jag har det. Men jag tror på karma. Jag har haft tillräckligt med skit i flera år så jag NJUTER av det flow jag har nu. Natti!

excelkurs

Imorse hade vi kurs i excel med Mr Excelmaster himself. Det gick bra, blev lite repetition på det jag redan kunde men även lite nytt, som pivottabell. Snart kommer jag bli grym på det här! :)

pedometer

Man blir ju lätt lite beroende av att kolla hur många steg man går... o sen får man ett tokutbrott när man upptäcker att den inte fungerar!! Sedan börjar man asgarva när man tydligen har tittat på km istället för steg. Ja, ingen fara på taket alltså. Men på en normal dag skulle jag tippa på att jag ligger runt 7000 steg. Idag har jag tränat så då blir det nog lite mer. Va på dansaerobics o såg ut som en clown. Tjohoo!

mot ny adress

Nu har jag gjort adressändring! Tjoho! Om en vecka är jag garanterat i mitt nya hem... förhoppningsvis lite tidigare! Jag ser fram emot det jättemycket! Och sängar har jag kikat på oxå. Det kommer bli gött mos!!

Fötterna kliar fortf mest i hela världen men annars är det kanon! Karro är nere på besök o ska fixa lite grejer så idag passade vi på att ses o ha lite tidigt födelsedagsfirande. Naturligtvis blev det middag på Koppan. Sprang på Johnny o grabbarna grus där oxå. Sa grattis i efterskott till honom. :)

Nu har jag betalat räkningarna o varit duktig. Har gått över 6000 steg idag. Nu ska jag bara packa träningsväskan så man kan lägga sig o förhoppningsvis sova gott o utan besvärlig klåda. Ska ta allergitablett för säkerhetsskull. Natti!

stegtävling

Vi har köpt upp ett företag som heter Wellstep som håller på med stegtävlingar. I och med detta så måste vi ju ha koll på hur det funkar. Så nu har vi startat en stegtävling här på jobbet. Tjejerna mot killarna. Vi får se hur det går... Jag förlorade ju en dag igår eftersom jag va sjuk. Från denna morgon fram till nu så har jag gått 965 steg.

I övrigt känns det bättre idag. Utslagen börjar försvinna även om det kliar som tusan. Hade svårt att sova pga klådan, mest på benen o fötterna. Halv fyra inatt tog jag en allergitablett. Men rödprickig över hela kroppen, vet inte när det kommer försvinna men på bättringsvägen som sagt.


hugg av mig fötterna

Fy fan va det kliar o svider... det kliar på hela kroppen o jag har utslag överallt. Men fötterna är värst, vet inte om det va för att jag va tvungen att ha skor på mig när jag gick ut o det tryckte för mycket på fötterna.. Det va iofs där som utslagen började. Nu vill jag typ hugga av mig fötterna. Man kan ju inte klia under fötterna heller för då kittlas det ju. Dubbelilla!! Vet inte hur jag ska kunna sova inatt när det kliar över hela kroppen. Så less... Varför händer sånt här? Har varken tid el lust. :(

akuten

Sitter på kvartersakuten nu o väntar på att få komma in. Har fått nån allergisk reaktion på nåt, kanske penicillinet... :( Kliar o svider på hela kroppen. Känns som om jag ser ut som Will Smith i filmen Hitch.


Uppdatering:

Läkaren sa att det va en fördröjd allergisk reaktion. På vad kan man inte vara helt säker. Jag måste gå till en läkare om sex veckor o ta ett blodprov o testa om det är penicillinet. Det är ju dumt att "tro" att man är allergisk mot penicillin om man inte är det. Men vad skulle det annars va? Kräftor? Det är väl det enda annorlunda jag ätit denna helg jämfört med andra dagar. Kan inte tänka mig att det är brieost, pasta, köttbullar, sushi el vatten? Hur som helst fick jag allergi- o kortisontabletter, fick sitta kvar en stund för att hon ville se om det hjälpte. Efter drygt 2 tim fick jag gå hem.
Svullnaden håller på gå ner o det kliar mindre. Men jag är prickig över hela kroppen o det svider. Fötterna va mest uppsvullna så jag fick knappt på mig skor o varje steg jag tog gjorde ont... :( Fötterna börjar oxå bli bättre även om de fortf värker på nåt konstigt sätt.


brudtärna

Efter en helt galen fredagskväll vaknade jag av ett sms halv tolv på lördag morgon o sen ringde telefonen... snark.... Sophia va klar hos frissan o på väg till mig. Bara att masa sig upp ur sängen o skutta in i duschen så att man piggnade till. Roligt att sminka lite igen! Använde Sophias egen foundation o så skuggorna summer, envy, night owl och i'm amused rouge från i.d. Se så fin hon blev! Som en prinsessa! Det ska bli roligt att få se lite bilder från brölloppet sen med tärnklänningen på.



Idag söndag är jag trött o seg. Tanja o jag åt kräftor igår o sedan gick jag o mötte Lisa o Therese. Vi gick till Reisen där det va avslutsningsfest för Saturday Love-klubben som varit hela sommaren. Proppfullt med dansglada människor o grymt bra musik. Träffade några bekanta, dansade men bestämde mig för att gå hem i tid. Idag har jag ägnat förmiddagen till att försöka läsa ut min bok men den tar aldrig slut. Måste packa klart nu i veckan.. så jag antar att jag kommer läsa ut boken i mitt nya hem. :)

soluppgång

Så här fint såg det ut runt halv fem på morgonen från våran balkong. Jag, Tanja, Malin o Joanna hade en helt fantastiskt rolig kväll på F12. Vidare till Patricia, dansat tills vi fått skavsår o sen så blev det lite nattamat här hemma med trevliga nya vänner från Österrike.


kök o klädkammare

I torsdags fick jag se min lägenhet igen. Renoveringsprojekt. Hela golvet va tänkt av skyddspapper o väggarna höll på att slipas o spacklas inför tapetseringen. Köket, klädkammaren o badrumet höll på att målas om. Dörrarna skulle oxå bli uppfräschade. Nedräkningen har börjat även om inflyttsdatumet är lite oklart.


Timbuktu på Mosebacke

Jag o Malin firade att jag fått nycklar o hyreskontrakt i torsdags. Vi hade en helgrym kväll på Mosebacke. Timbuktu va så bra! Solen sken o hela publiken gungade i takt till musiken. Lyckorus gånger 1000!


det är sant

Vaknade med ett leende på läpparna... Lite trött o förvirrad som vanligt.Tittar i väskan o ser hyresavtalet o kuvertet med alla nycklar. Jo det är sant, det är på riktigt. Den är min nu!! Bara min!

snart

Mindre än 4 timmar kvar... Åh.. snart är det dags! :) Solen skiner o allt e tiptop!

En ny sak som jag vill börja med i höst:


lääääängtar

Åh.. jag längtar till imorrn... Snart så.. Nu ska jag sova. Linda Nyh va här ikväll o åt middag med mig o sen hängde vi allihopa framför tv:n o såg lite på sportuna o sen stilpoliserna. En mycket rolig kväll! Men imorrn... Skynda morgondagen o kom!! Imorrn, imorrn, imorrn.... Längtar!

sportuna

Det har aldrig varit så roligt att kolla på sportuna som ikväll med tjejerna. Höjdhopp o löpning. Gud vad jag längtar efter att träna. Snart, snart, snart! Kanske på måndag. Ska äta medicinen en vecka. Men sen kör jag. Japp. Wait and see!

toppat

Efter jobbet mötte jag Anna. Gick hem o sen fick Anna jämna till håret lite. Har inte klippt mig på hela sommaren... Sen fixade jag lite mat som tack för hjälpen. Kyckling med ingefära, vitlök, purjo, sweet chili, citronpeppar o kokosmjölk med bulgur till... Mumsigt värre! Och sen så fick jag en present!! En jättefin gul Adidasträningstopp! Glad! Toppat i dubbel bemärkelse, TACK, jättefina snälla Anna! Om jag bara kunde bli frisk NU så att jag kan sätta igång med träningen igen, i min gula topp! :)

Igår va jag faktiskt jätteduktig, jag packade två lådor o en ikeakasse med stövlar. Ikväll tvättar jag överkastet o badrumsmattan o så tänkte jag måla naglarna. Tanja håller på att göra ansiktsmask o filar naglarna så det passar bra med en lite lugnare kväll. Har ju ändå inte varit helt slapp ändå. Anna gick hem samtidigt  som Malin stack iväg till sin syrra för ett litet besök. Nej nu måste jag göra nåt innan jag somnar..


stenålderstänkande

Idag är jag upprörd över nyheterna som sköljde över mig imorse på nyheterna, om o om igen... Det är stenålderstänkande o fruktansvärt dåligt. Jämförelsen mellan allvarliga sexualbrott och "ordningsförseelser". Det är väl inte så konstigt att det anmäls så få våldtäkter..


aaaaaaaaaaaaahh

Äntligen är dagen slut... Trodde jag skulle kunna gå strax efter fem men mina försäkringar tar längre tid än man tror. Jag tycker det är jätteroligt med allt nytt men ärligt talat är jag helt koko just nu, tom i bollen. Jag är så himla glad att jag har Candyman till hands på jobbet, min riddare i shining armour! Jag ska ge honom nåt fint när jag får lön. :)

Nu ska jag o Tanja fixa lite mat. Det blir gött! Och lite ny energi så att jag kanske, kanske kanske möjligtvis, orkar packa en låda till ikväll.


nu så...

Nu finns det två sovplatser o massa massa massa prylar i lägenheten. Men det blev bättre än jag trodde iaf. Jag känner mig astrött efter allt fixande o trixande. Så det blir en tidig kväll. Natti!

landkrabborna


finns det hjärterum...

Håhåjaja... nu e hela lägenheten fullproppad av saker. Tanja har precis varit här två omgångar med flyttkartonger o påsar. Jag håller på packar för fullt oxå. Det är en enda röra här hemma. Men två veckor ska vi nog klara. Stackars Malin, just nu kan man inte ens komma in i hennes rum för det är blockerat med grejer...

en till roomie

Idag får jag o Malin en ny roomie. Tillfälligt. Tanja ska bo här med oss fram till att jag flyttar ut 1 sept. Förhoppningsvis har även Tanja hittat ett nytt boende till dess. Senast jag o Tanja bodde tillsammans var -99 på Kreta, precis efter studenten. Hehe.. det va en rolig tid det! :) Vi funderar på att göra en repris nästa år... kanske inte jobba som inkastare men iaf åka tillbaka o kolla läget i Rethymnon.

Malin kommer bo kvar ett litet tag till o någon annan trevlig tjej kommer flytta in. Det har varit några o tittat o troligtvis blir det en tjej som Malin "känner" sen tidigare, som hon spelat lite fotboll med o t.o.m. gått i samma skola som. Har sagt det förut men säger det igen, det är en liten värld.

rensar

Jag är hemma o är sjuk o vad kan va bättre än att passa på att rensa ut ordentligt bland kläderna inför flytten? Rummet ser ut som ett slagfält. Jag hostar o snorar o nyser, men det går långsamt framåt iaf... Skönt att få undan lite så det inte blir allt på en gång tycker jag. Usch.... brorsan sa just att jag låter som en kille som andats in helium.. Kul. :(


poetry slam

Glömde ju säga att Malin o jag va på poetry slam i Boule baren i söndags. Efter en ordentlig sovmorgon o några timmars slappande i solen med Sandra o Linda, vad kan va mer perfekt än lite apelsinjuice o diktläsning i kvällssolen? Tråkigt bara att några jädrans neandertalare i baren brölade, buade o förstörde... Hade god lust att säga åt dem att gå hem! Förmodligen kan de varken skriva el läsa, så de kände väl att de blev träffade på en öm punkt. Hmpf!

Jag skrev dikter förut när jag va yngre, men så som dessa poeter skriver har jag aldrig skrivit. Det va rytm, känsla, politiskt, kritiskt o humor blandat i en härlig slam! Hur som helst, i höst vet jag vad jag ska göra... Skissa, skriva dikter o spara pengar till symaskin o resor! Här är en länk till Poety Slam Sverige


mitt nya hem

Ni kanske undrat över mitt lyckorus senaste tiden? Men för dem som inte vet, så är det så att jag äntligen har fått tag på en egen lägenhet. Jag är sååå lycklig! Att den ligger på söder o att det är låg hyra är ju bara bonus! Att jag sedan har fått välja tapeter o golv idag, o har fått nytt parkettgolv o ska få nytt kylskåp o bänk i köket, det är ju dubbel- el rent utav trippelbonus!!

Vet inte vad mer jag kan säga, förutom att det är helt jävla U N D E R B A R T ! !

Så här ser det ut just nu, lite renoveringsprojekt... Kylskåpet o spisen står i sovalkoven pga fuktskada i köket. Men det kommer bli tokfint! Åh, jag är så lycklig! 


Madonna!!



Madonna va grym! Hade velat höra fler gamla hits men det va bra ändå! Fint sällskap hade jag oxå, Cicci, Helena o Linda. Tack för en toppenkväll!!

Göteborg

Tjejerna hade fullt upp med shopping, äta mat, åka o fixa sig fina inför Madonna osv... så jag hängde med kollegan Rasmus o hans kompis Daniel i väntan på Madonna. Vi promenixade i stan o sen begav vi oss mot Liseberg för att välta kaniner. Hittade inga kaniner att välta men åkte istället karusell o åt karamell. :) Det va helt fantastiskt bra väder i Göteborg!


Jämtland

Underbara vackra Jämtland! Fint att promenera i naturen med papi o sedan få skjuts in till stan med bonusbror o Fredrik. En liten tur på krogstråket i sommarvädret o träffa kära vänner som man inte sett på länge. Sånt man ska göra på sommaren helt enkelt!


pleasure

Jag ska köpa en tavla, som Fjodde har målat. Jag har alltid velat ha något som han har målat o det finns väl inget bättre tillfälle än att slå till nu?! Så här ser den ut! Om jag har tur så hinner jag träffa honom nu idag i Gbg. Tavlan får jag dock hämta senare. Vill inte att den försvinner på konserten el går sönder!


Madonnatåget

Nu sitter jag på tåget till Göteborg. Ett speciellt tåg för oss som ska se Madonna!! Hela tåget är fullt av glada fans! Jag hade ingen aning om detta tåg förrän igår då Rasmus sa att han skulle åka med det. Så då fick jag sällskap oxå! I Gbg möter jag Helena o gänget!! Hon har meddelat att solen skiner o att de har bytt tältplats så de får skugga när de vaknar. :)

Se upp för blottaren...


paltkoma

Paltkoma är ett norrländskt dialektalt uttryck som blev riksbekant genom tv-programmet Värsta språket. Ordet beskriver den dåsighet som drabbar den proppmätte efter en stadig måltid, eller som Norrländsk uppslagsbok definierar det: "det fullständigt utslocknade tillstånd av total kroppslig utmattning som inträder kort efter inmundigandet av ett stort antal (pite)paltar". Dåsigheten kommer av kroppen efter intagande av föda uppreglerar det parasympatiska nervsystemet för att fokusera på matsmältningen. Andra dialektala ord för paltkoma är paltschwimen och grötsvimmen. Fenomenet är på engelska känt som post-lunch-dip.

hårfärg

Igår träffade jag Sophia efter jobbet, det va supertrevligt. Satt i solen o drack lite juice. Sen köpte jag hårfärg o gick hem, tvättade, sorterade lite bland kläderna o fick bort den förbannade utväxten. Men hårfärgen, jag tog en färg som va mörkbrun... Tror ni att mitt hår är mörkbrunt?? Nej det är kolsvart. Känns lite konstigt. Mitt hår är liksom inte ens kolsvart när det är sin naturliga färg. Det känns väldigt onaturligt nu. Men men..

Idag är det fredag, solen skiner o imorrn blir det MADONNA!!

jobb jobb jobb

Jag tänker på alla tråkiga jobb jag har haft.... o sen tänker jag på jobbet jag har nu. Gud vad jag har det bra! Ingen dag är lika som den andra o vi har alltid roligt tillsammans här på kontoret. Självklart är det halvsegt vissa dagar, men mestadels är det toppen. Så jag har det bra. Jättebra! :) Idag fick Frida fixa lite med gardinerna o persiennerna o då passade hon på att dansa o poséra lite med. Hhihiii..


aw på debaser

Det blev lite aw på Debaser Slussen ikväll med Linda o Malin. Härligt med soliga kvällar o supertrevligt sällskap! Imorrn efter jobbet blir det tvättis. Hoppas på att hinna träffa Sophia en stund med... Det va så länge sen. 

Nattis!

nipprig

Åh jag kan inte sitta still.... Jag är helt uppe i varv, glad, förväntansfull o fullkomligt lycklig! Av flera anledningar. Inatt har jag inte sovit alls knappt, bara drömt, filosoferat o längtat... med ett jättestort leende på läpparna. Aaaaaaaaahh!!

Det är ungefär som när jag åkte den där helt fantastiska karusellen på Yran. Det bara pirrade o hissnade i magen om o om igen...


pantertanterna goes west

I helgen va pantertanterna på Storsjöyran. Helgen som kommer drar vi vidare till Göteborg för att se Madonna!!! Det finns två biljetter över om någon är intresserad. Ståplats, 850:- per biljett!


Helena & jag!

regler?

I dejtingvärlden finns det regler, men kärleken är blind o har inga regler? Hur mycket tolkar man in själv egentligen i det runt omkring en?? Kär o galen.... Ja jag vet då rent utsagt inte ett skit, ni ser ju hur det går för mig. Men det va en underhållande film. Precis vad jag behövde ikväll när jag försöker kurera mig. :) Hoppas ni har haft en fin afton! Jag har haft det jättebra, o är jättejätteglad! I got flow!!!


back 2 reality

Imorse ringde klockan kvart i sju.... snark... tror ni jag va pigg då? Nope, inte det minsta. Men likväl skuttade jag upp ur sängen. (jo jag låg väl o drog mig en kvart.. ok då.) Men sen va jag pigg o redo för jobbet. Och det känns jätteroligt att vara tillbaka! Det är fortf väldigt många på semester, men en liten tapper skara är här iaf! Och så har vi fått en ny medarbetare oxå! Förkylningen har inte släppt än o jag har varit på toa typ 100 ggr o snytit mig, men det går bra. Har handlat lite frukt, sånt är bra har jag hört. Kram!

hemma

Åh hem ljuva hem! Har ätit lite middag med landkrabban o nu ska jag hoppa i säng. Upp tidigt imorrn o jobba. Hehe... konstigt det känns, lite overkligt att ha varit ledig. Bilresan ner gick bra även om vi va jättesjuka båda två, snörvel o snor. Vi mötte Ingrid o Bosse längs vägen (de va på väg upp till papi o Anette) o fikade lite. Håll tummarna nu för att jag är frisk imorrn.. el iaf inte lika snorig. :) Puss o kram!

Lady Gaga

Shit va bra hon va!! Bra låtval men hade verkligen velat höra "starstruck" o "paper gangsta".... Nu är jag helt hes o fötterna ömma o fulla av skavsår. Precis som det ska va efter en Yra!! Dags att få lite sömn nu så att man klarar en bilresa hem imorrn. Men har dragit på mig en bautaförkylning efter allt nattsuddande... Hoppas innerligt att den e borta till måndag för då ska man tydligen jobba igen, tjoho! Hej älskade kollegor, försäkringar o friskvårdsbidrag!! :)

östersunds hamn by night


sovmorgon

Mmmmm va gött det är att vakna efter en hel natts yrande o inse att man kan somna om. Ledig... Jag är hos väldens bästa Karro nu o hon hade bäddat så fint till mig i vardagsrummet så det va bara att hoppa i säng inatt när jag kom hem. (Gumman du vet att du alltid får crascha hos mig när du kommer till Sthlm!) Ok, nu drar jag täcket över huvudet!!

RSS 2.0