PilatesBall

PilatesBall är en mycket funktionell träningsform. Hela kroppen tränas, även om stort fokus ligger på coremuskulaturen (mage och rygg). Bollen används även för att göra vissa övningar tyngre. Övningarna byggs upp successivt för att kunna passa såväl nybörjare som de riktigt vältränade.

Undrar om detta är något för mig? Får snart veta iaf. :) Dags att prova nåt nytt liksom. Har på känn att jag testade nåt liknande hemma i Östersund, fast jag tror det hette core ball då.

iPhone som vapen

Jag tyckte det här va lite roligt faktiskt. :)

pepp!

AAAAaaaahh vilken satans träningsvärk jag har! Benen känns helt möra sedan street dance igår. Jag lovar, jag har aldrig varit så slut som jag va igår. Det va sjukt roligt o helt galet! Alla körde stenhårt o Camilla peppade oss som vanligt till att göra det bästa av träningen! Gud vad jag älskar detta pass! Känns som en evighet till nästa måndag. Jag o Charlotte låtsades att vi va på Orvar o dansade loss lite extra! Haha.. Nu lyssnar jag på lite musik som spelas på passet o bara längtar till nästa gång. Ni borde verkligen prova street.. Men resten av veckan får det bli styrka, känner att konditionen är bra nu. :)


luftbubbla

Jag har varit förkyld några dagar nu, på bättringsvägen men fortf känns mitt huvud som en luftbubbla. Förvirrad o kan inte koncentrera mig. Börjar på en grej men kommer i nästa stund inte ihåg vad jag håller på med. Jag kanske borde stannat i sängen några dagar men det är ju så roligt på jobbet med mina kollegor. Hellre här än hemma själv hela dagen liksom. :) Men imorrn blir det Orvar! Wiihoooo!


window

Ikväll har jag bara varit hemma. Jag har dammsugit, diskat o fixat lite. Fått upp gardiner o ljuslyktor. Ok, det är inte jul än, 9v kvar. Men stjärnan har varit uppe ända sen jag flyttade in, i brist på andra lampor. Jag tog bilden med iPhone så det syns inte hur fin stjärnan faktiskt är. Den är inte alls julig... Jag älskar den o vill ha den framme jämt. Eftersom det bara är jag som bor här o bestämmer så får den göra det oxå!

Hur som helst, som ni ser så är det för mycket prylar i fönstret, jag måste skaffa bokhylla!! De två enda växterna jag har lever ännu, helt otroligt! 1,5 mån har den gröna levt o orkidéen i 2v precis! Jag brukar ju döda växterna med min närhet annars...



Nu har jag pratat i telefon med papi o sen med lillebror. Saknar dem otroligt mycket men tror att vi ses snart. Och nu är det läggdags igen. Gör man nåt annat än jobbar, äter, sover, tränar? Natti!

sarman

Här kommer en jättefin bild på min kollega Sara aka Sarman! Den lilla gröna filuren är jag. Det är vår kära kollega John på Göteborgskontoret som letat fram denna fina bild...


klant...

Imorse va jag trött, yr o snurrig... o lite stressad.. Smällde igen dörren o sprang iväg.. Halvvägs nere i trappen kom jag på, fan jag har inga nycklar! Men dörren är redan låst för jag har inte fått upp den där pluppen så kunde inte komma in igen. Vilken himla tur att jag har gett Malin o Tanja extranycklar! :) Så nu ska jag strax iväg på lunchdate med Malin. Hoppas ni har haft en bättre start på dagen!

Ceasar

Här kommer en liten bild på sötnosen... Fast han somnade.. Sen hann jag inte ta någon mer bild innan han åkte hem. :(


Dexter

Här kommer en bild på min kollega Therese's lilla Dexter. Visst är han söt! Nu ska vi ha chefens lilla son här med o va barnvakt en timme! Wiiiiih han är så söt lilla Ceasar! Slänger upp en bild senare.

Jag har inget emot att låna en bebis några timmar, men sen vill jag nog gå tillbaka till mitt eget liv ändå. Det är så himla roligt just nu. :) Kram på er o ha en alldeles fantastiskt bra dag allihopa!


uppiggande

Efter att ha försovit mig rejält kom dagen ändå igång o efter en relativt lång dag på jobbet va det dags för Street Dance med Camilla. Åh vad jag längtat! Måndagar är tamejtusan det bästa jag vet - måndagsdans! Camilla är så grym! Idag hade jag lyckats lura med mig Linda. Hon va så duktig! Nu hoppas jag att jag fått en ny streetdancekompis!

Anna har bjudit med mig på en halloweenbal 27 oktober, med fokus på vacker ist för oigenkännlig! Härligt att äntligen få damma av festblåsa o finskor! Det är för få glamourpartyn o finfester! Det behöver verkligen inte vara stelt o tråkigt bara för att det är finkläder på! Det beror ju mest på vilken inställning man har o vilka människor man umgås med! Jag ser fram emot halloweenbal! Kanske det finns en prins där med?

Men först, after work på fredag! Spännande att se var vi ska ta vägen?!


skön helg

I fredags blev det vin med jobbet i vanlig ordning. Sen åkte jag hem o sov. Så himla skönt. På lördagen tvättade jag hela dagen. Värdo med bara EN tvättmaskin o torkrum måste ju va världens sämsta uppfinning. På kvällen blev det vin, tacos o fotboll hemma hos Tanja o Tina. Landkrabban o Ullis kom senare. Efter en helt värdelös fotbollsmatch så drog vi vidare till Lokal till favvobartender Christian. Tog sedan en taxi till East o mötte Oskar o några grabbar, sedan dans på Berns. Oj vilken kväll... Idag trött o seg. Fikade med Tanja på Malins jobb. Mysigt o precis lagom söndagsaktivitet. Nu är det sängdags! Nattinatt!!

Selemat canti wanita... Poäng till den som listar ut vad det betyder! :)

trendy

I somras när jag bodde med landkrabban så såg vi ofta på balkongen mittemot, två grabbar i lustiga kläder.. Vi undrade vad tusan de höll på med. Nu har vi fått svar. Spana in sidan TrendGiveAFuck! Loves it!!


drum n bass

Om min birthday thursday va en jättebra dag så vet jag inte vad jag ska kalla fredagen... mer än UNDERBAR!! Jag va ledig o hade sovmorgon. Träffade landkrabban o fikade. Sedan träffade jag Lisa o kollade runt i små butiker på söder, det va fint väder om än lite kyligt. Lagade lite middag hemma för mig själv o mötte sedan upp Mexen för en försenad födelsedagsdrink på AG o därefter dans till bra musik på Fabriken. En dryg vecka senare längtar jag fortfarande tillbaka till fredagen...


1 oktober 2009

Ett sent inlägg om min birthday thursday... Vaknar av att jag hör "Birthday Sex" med Jeremih på SR Metropol. Yeah right, tänker jag o börjar skratta.. Men det är ju sant, min födelsedag förutom sexet. Hahaha.. Segar mig iväg till jobbet, trött som vanligt. På morgonen har vi en tjej på intervju för supporten, som de gillar o bestämmer sig för att anställa o ringer henne o säger att hon ska komma tillbaka vid lunch o skriva kontrakt. Frida meddelar att Therese, som nyss gick på mammaledighet, har fått sin lilla Dexter på morgonen!! Oh... vilken dag! Vi får även veta att en kille inte får vara kvar... 

Strax efter lunch blir det tårtkalas för mig, Hanna o Jack. Hanna är född samma dag o år som mig (galet!!) o Jack fyllde nån dag innan men försökte smyga med det..  Ajabaja! Vi fick stå på stolar i konferensrummet medan de andra sjöng för oss o hurrade 12 ggr!! Eftermiddagen flyter på o sedan kom en eventuell leverantör med fisk o skaldjur som vi fick smaka på.. Jag kan inte påstå att det blev mycket seriöst jobb gjort denna dag men eftersom vi jobbar så hårt annars va det nog ok. :)

Efter jobbet blev det drinkar, vin, hummer o skratt på Musslan med underbara vänner! Fredagen va jag ledig. Min present till mig själv!


oldies

Hittade två gamla bilder... Hahaha.. Landkrabborna o Jimmy!!


Min bonusbror o jag

uppdate

Ok... det va ett tag sedan jag skrev. Har inte haft så mycket att skriva om. Eller egentligen massor, men jag har inte orkat. Jag har kommit fram till att jag ÄLSKAR mitt nya liv. Det är underbart att bo i en egen lägenhet på söder, träffa mina vänner när jag vill, träna o äta precis vad jag vill utan dumma kommentarer från en karlslok. Konstigt att jag inte förstod tidigare hur illa ställt det va, men bättre sent än aldrig.

Jag hamnade av en slump på mitt ex sida på fb igår o såg en av anledningarna till varför hela vårt förhållande va misär. Min första reaktion: Fy fan jävla bitch!! Men efter fem sekunder.. LOVELY!!! Hon är så jävla patetisk. Han kan gott fortsätta höras med den där apan... Självklart ska man ha sina ex som vänner men inte sånna som inte respekterar en ny relation. Hur som helst, its over and no one is happier than me! :) :) :) Detta betyder förstås inte att jag har glömt alla lyckliga stunder vi hade men förhållandet vi hade skulle aldrig ha hållt i längden. Respekt!!!

RSS 2.0