All Good!

Lyssna på mina vänners mix. Nice!
Up To No Good & Big Chief - All Good by uptonogood

Fyra tjejer o en grill

img_3525 (MMS)

Det gick bra att få eld på grillen. Tyvärr gick det inte lika bra för köttet. Ätbart men lite bränt. Vi får jobba på det...


Sol och bad

img_1419 (MMS)

En fin dag med lite ledighet o årets första dopp! Jättegoda laxmackor o söta vindruvor. A har redan tagit en tugga på sin macka medan jag har min i handen som ni ser. Och just det. Vi fick punka på cykeln. Stackars stålponnyn.


Beautiful things...

img_1238 (MMS)

It has allready began.


Wiz Khalifa - Roll Up

Älskar den här låten!! Pepp!


Äta blommor?


Förändringar!

Imorse va det nästan som om jag fortf kände mig bakis. Men det va nog mest tröttheten från att ha varit uppe så sjukt länge natten innan. Jag lyckades gå till nya jobbet o inte det gamla. :) Sjukligt trött nu efter allt nytt som jag ska ta in. Känns så roligt o samtidigt nervöst! Men det kommer bli bra! Jag behövde verkligen denna förändring. Denna vecka går jag på upplärning o sen ska jag va några veckor till på gamla jobbet, efter det blir det lite semester innan jag börjar på det nya på riktigt. :)

Nytvättat



Igår va jag så seg så det finns inte. Jag orkade inte göra nåt. Och så hade jag tvättstuga som jag somnade ifrån lite. Men sen luktade det nytvättat i hela lägenheten iaf. Torkrummet är trasigt så fick hänga lite överallt i lägenheten, det som inte gick torktumla iaf.

Sena nätter tomma glas

Men åååååh... Så seg. Blev alldeles för mycket skålande igår kväll o efterfest o allt. Men hur kul som helst! Totally värt!


X


Hornsgatan kl 05.11

img_9470 (MMS)

Nästan vid porten o det är så ljust ute. Har haft en underbar kväll med vännerna. Imorrn sovmorgon o tvättstuga o fixa lunchlådor för nya veckan. Puss o natti!


Är inte det ditt ex?

img_4545 (MMS)

Bästa avslutningslåten. Kommer sjungas glatt hela sommaren!


Snaps

img_0714 (MMS)

Några snaps blev det.


Midsommarfina

img_7012 (MMS)

Min fina syster o jag!


Trevlig midsommar!

img_2373 (MMS)

Fina Tanja och Tina i Vitabergsparken.


Married Single Other

Jag o sälen har kollat web-tv ikväll. Brukar ju göra det ibland när jag är trött o uttråkad o så. Passar perfekt när det spöregnar ute. Jag gillar den här serien. Fast nu var det sorgligt men ändå fint, bröllop i ett cirkustält med massor av ballonger, en lånad brudklänning. Men en hjärntumör på det... Huuuu... Imorrn ska jag ha sovmorgon. Så skönt! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har tackat nej till alla erbjudanden om att åka till landet. Jag vill verkligen bara va hemma o sova i min säng. Hur tråkig är inte jag?? Men det har varit en intensiv vår. Och vinter. Och höst. Jag skyller på det.


Rolling In The Deep



Sen sista avslutet av Gossip Girl har jag nästan bara haft den här låten på hjärnan...

Mohino

Bara namnet på skomärket tilltalar mig... Och sen ser ni ju skon.
Miho + Mohino = Sant. En katt måste ju få drömma.

High heals

De här skorna har fångat mitt hjärta. Love at first sight!
Frågan är väl om jag behöver ett par skor till?

Besök på kontoret!

img_0721 (MMS)

Rossi är på besök. Vill ha!!


Fyra i katt!

Efter att ha mått piss ett tag känner jag äntligen att det är på väg att vända. Det känns skönt. Och vad passar då bättre än en kväll med bästaste katt?


Lunchpaus med söta kollegor!

img_0657 (MMS)

Ok maten kom inte med på bild... men vi åt faktiskt mat. :)


Soffmys

img_1538 (MMS)

Soft söndag. Mys med brorsan o Sandra o sedan thaimat o Gossip girl. Nu kollat på How I met your mother o käkat ostbågar. A jobbar - fastän han har semester. Stackars...


Blixtvisit

img_6647 (MMS)

Älskade lillebror hörde av sig när han va på tåget norrut men skulle mellanlanda här en stund. Såklart jag hade tid för att ses en snabbis. Så rolig överraskning! Sandra va oxå med oss en stund. :) Me so happy!


Solen tittar fram

img_0597 (MMS)

Hade en heldeppig dag igår o ville inte gå utanför lägenheten. Men så hörde Linda av sig o ville hitta på nåt så vi gick till Debaser Slussen o tog ett glas vin på uteserveringen. Solen kom fram o värmde. Det blev en trevlig kväll o jag var så tacksam över att bli utsläpad. Vi tog ett glas vin på Reisen hos min favvobartender med innan vi gick hem. Idag faller regnet ner utanför o det är så skönt att bara ligga i soffan o kolla på So you think you can dance!


Tofo Tofo & Beyoncé


Sommarfika!

img_3772 (MMS)

Igår blev det gott fika när vi tackade av Christina som ska byta kontor. Från Stockholm till Göteborg. Hon slutar alltså inte, men det betyder att vi ser mindre av henne här i Stockholm. Göteborgarna blir desto gladare med första kvinnliga kollegan på kontoret. Vi avslutade kvällen med lite drinkar på Lydmar.


Red Carpet

Nya skivan med Wiz Khalifa finns på Spotify nu. Det var en glad överraskning :) Annars är jag mest nervös o orolig nu när jag går runt o bara väntar o väntar...

Under the tuscan sun



Den här filmen planerar jag att se i helgen. Den verkar mysig! Tänk att köpa ett hus i Italien! Lovely!

I'm into you!



Bara en till. Ok. Nu blir det god natt! Puss

I always fall for your type



Jag tror jag lagt upp den här förut, men jag älskar den så jag gör det igen. :) Idag var en sån där dag när jag verkligen försökte peppa mig själv att va mitt allra bästa igen. Det är tufft. Men jag tror det gick bra. Nu ska jag iaf lägga mig i sängen med ett leende på läpparna. För jag gjorde mitt bästa. Man kan inte göra mer än så. Natti!

Rabiosa



Hemma med mensvärk o känner mig nere. Tur det finns låtar som lyfter upp!
Jag har varit ute på en långpromenad med. Det va skönt att rensa huvudet.

Fladdertå!

Hihi.. Molly filmade mina tår när vi va på picnic i Humlan. Skojsigt!


Picnic i Humlan

img_9923 (MMS)

Eftermiddagen bjuder på bubbel o trevligt sällskap i form av Molly o Vittorio i Humlegården. Sedan blir det avslutningsutställning i arkitektur på KTH.


Trädgårdsmys!

img_3456 (MMS)

Ett glas rosé med Linda på Trädgården i finfint sommarväder. Lovely!


Hurra för Danmark!

img_4402 (MMS)

Vi har en dansk kund på jobbet. Firas med smörrebröd, gammeldansk o öl.


Räkmacka & grillat

Jag o Sandra firade nationaldagen med att sola på Djurgården. Godaste räkmackan köpte vi med oss från Systrarna Helin & Voltaire. Mums!


Lite senare på kvällen åkte vi till Micke för att grilla. Det var supertrevligt. Mycket skratt o så gott med grillat! Jag är så avis på Micke o Ciccis lägenhet. Sjöutsikt o stor balkong. Vi satt där hela kvällen o bara myste! Jordgubbar blev det med. Söta o goda! Det är på tok för tokigt att vi ses så sällan fast vi bor i samma stad.

Ljuva blomstertid!

Där det finns blommor, där trivs jag. Så länge jag inte måste pilla i jorden bland maskar o larver.

Sunday brewski

Idag var det inte alls lika varmt som det har varit tidigare dagar.. Gick ut i shorts o t-shirt men fick vända o byta till byxor o långärmat, samt en sjal. Solen sken men det va ändå kallt när den gick i moln. Jag o A promenerade lite o tog en öl på en uteservering innan vi gav upp o gick hem igen. Det är så härligt med sommar o lediga dagar när man kan göra precis vad man vill när man vill. :) Hade tänkt gå till Thaiboat ikväll för det är premiärkväll för deras houseklubb men jag orkar verkligen inte. Jag stannar hemma o kollar film istället. 



Föresten, varför är det ibland så svårt att fatta ett beslut o hålla sig till det? Vissa saker är så enkla men andra så svåra.

Burning England going home!

Igår kväll samlades vi ett gäng i Tanto o hängde lite bland alla glada sommarfirare o sedan gick vi till Trädgården där det va premiär av en ny klubb som kallas HEH. 2step o garage spelades o det va rätt bra. Tyvärr var det lite kallt, känns inte som om sommarkvällarna kommit igång ordentligt ännu. Så min hals känns lite rosslig. Kanske var det oxå för att jag absolut skulle gå barbent. Strumpbyxor gör verkligen skillnad även om man inte tror det... Men lite dans o mycket skratt blev det iaf innan det blev lite nattamat på ett grekiskt ställe i Skanstull. Mums med gyros!!


En macarong i solen

Igår solade jag o Sandra i Rålis. Sen smet Sandra iväg för att köpa en macka o kom tillbaka med en macarong till mig från Petit France. Jag har alltid velat gå dit o fika men det blir aldrig av. Men jag ska ta mig i kragen o ta mig dit någon helg framöver. Mums va god den var den där lilla sötsaken!!


Gulliga!


Sommarhäng!

Det är verkligen underbart att sommaren börjar komma igång på riktigt. Jag och Sandra har njutit av solen mest hela dagen. Ronja o Anders kom förbi o busade en stund. Nu är jag hemma o känner nästan att jag har fått solsting. Hungrig är jag oxå. Skulle lätt kunnat äta mer sushi från Svenska Sushi Köket. En av de bästa sushi i stan! Så fint upplagt o så gott med allt annat som man får till... Ser ni hjärtat med?


Hundvakt!

img_0240 (MMS)

Hundvakt!


Tacos, jordgubbstårta och Bezzerwizzer

Härliga försommar!! Igår samlades vi hos mig för att äta tacos, tårta o spela spel. Det var mycket trevligt. Sedan gick vi en sväng till Debaser för att dansa lite. Imorse såg det ut som ett slagfält hos mig. Nu ser det bättre ut men inte bäst. Men långledigt o hoppas nu att få ordning på stöket. Åt tårta till frukost med Sandra. Funderar nu på att äta upp den sista lilla biten. Det är ju så gott!!

Ny sedel...




Jag går aldrig förbi roliga gubben längre... Men jag tyckte att det här inlägget kunde gå under den kategorin. :) Hoppas ni får en skön lååång helg!

RSS 2.0