afterworken

uppgraderas till Overnight Party

Nu är det dags att vägra höstmörkret.

Det bär av på hemlig ort med hemkomst på lördagen!

Som ni alla vet är det ett lag som kommer att vara vackra balettdansöser. Det är upp till de andra lagen att hitta på egna teman för egen utstyrsel för kvällen.

Hemlig  ort betyder som vanligt att vi inte vet ens själva än  mer än att det kommer att bli spartanskt och kalasbra.


Nu gasar vi ut ur lågkonjunkturen!!


batmobile

Nu står den parkerad i närheten av mitt jobb... Robin har tjyvlånat den o sitter o pimplar öl på kinakrogen bredvid. :)


ROOMS

Igår kväll lekte jag fotograf. Sminkade lite o satte på lite fina fransar... Sen gick vi ut i en park o tog bilder inför Sandras dansuppvisning ROOMS som är på Balettakademien 17-18 oktober. Kom o titta vettja!! Kan inte visa fler bilder... hemligt... Efter fotograferandet så va vi lite kalla o frusna, så vi gick o åt fulpizza. :) Det blev en tidig fredagkväll. Skönt.

Idag ska jag kolla när pappa springer Lidingöloppet. Hörs senare!


Malte 1 år!

Idag fyller världens sötaste Malte 1 år. Grattispussar till honom o hans fina familj! Puss puss!


klockren

Håll koll på tiden!

http://www.klockren.nu/

Hihihiii..

cheerleaders

Min chef hade en fin bild från Bellmanstaffeten på oss cheerleaders! Det va en solig o rolig dag! Go Flexpay!!


en koselig dag

Jag o Sandra tog båten till Djurgården i söndags.. Promenixade lite o fikade sedan på caféet där Malin jobbar. Tyvärr ingen bild på världens största o godaste räkmacka som jag åt. Det va väldigt koseligt. Jaoo jaoo!


bada badkar

Eftersom jag har ett badkar så måste jag ju använda det. Och vad passar sig bättre än att ta sig ett dopp efter ett helt sjukt roligt streetdancepass?! Jag dansade som tusan, gjorde dom coola grejerna på golvet o handleden känns helt fantastiskt bra! Fiiiifäääään alltså! Slut..... men grymt imponerad av mig själv o alla andra som va där! *jublar*

Later alligator, nu ska jag bada med mitt husdjur!!


gravity


trerätters

I fredags lagade jag, Chris o Tim middag. Det blev rödbetor med fetaost, pasta vongole och chokladfudgetårta med vispgrädde... Gissa om jag höll på dö av matkoma?? Det va en mycket trevlig kväll, nästa gång blir det trerätters hos mig.



SHIN TANAKA!!

Utställningen igår va fantastisk! Jag vill gå dit igen! Blev helt förälskad i Shin Tanakas söta figurer. Klicka på bilden för att komma till hans hemsida. :)


Kimono Fusion

Min kollega Chris aka Candyman har hittat nåt roligt för mig att se i helgen.
Kimono Fusion på Östasiatiska.


ekonomiguden



Oh du store Niklas!
 
Det glädjer oss att du är medveten om ditt stora jag. Här inne tillber vi dig varje morgon och offrar gåvor för att hålla dig lugn.

Amen.

afrodans

Idag blev det något annorlunda träning i form afrodans. Det kändes konstigt att göra så annorlunda rörelser o va barfota. Men roligt! Har testat förut för lääänge sen men på Stockholms stads träning, inte på SATS. Hur som helst, jag ska göra det igen. Hehe.. Sen får vi se vad det blir för träning i helgen. Landkrabban har oxå skaffat SATS-kort så vi ska träna nåt tillsammans. Skoj! Fler träningskompisar är alltid bra. Malin vill göra en dagsutflykt med bilen i helgen med, det låter trevligt... Har ni förslag så tipsa. :)

quickly

Min John Legend-pepp fortsätter... Ny favvolåt: Quickly. UNDERBAR!


bästa värken

Har precis haft lunch. Sitter o funderar på om jag borde träna ikväll? Men jag har en sån väldans träningsvärk. Har tränat, tränat o tränat senaste tiden, så det är kanske ok med en paus. Miranda är på besök från Nyköping så hon ville ses, sen är det ju fotbollsmatch ikväll som landkrabban ville se. Så ja det får bli paus ikväll, mer träning imorrn o senare i helgen. Japp nu är det bestämt. :)

everybody knows

Jag är inne i en John Legend-period. Lyssnar på honom o känner mig glad. Här kommer en liveversion på en av mina favoritlåtar.


måndagsdans

Ääääntligen måndag! Dags att dra på sig träningskläderna... Känner mig så pepp för streetdance! Även om jag inte ser så här cool ut, inte på långa vägar. :)


hundvakt

Jag fick sms från mr Boss imorse som undrade om jag kunde va hundvakt idag. Jovisst sa jag. Så idag har jag inte bara jobbat utan även varit hundvakt till lilla fina Toke. Vi har varit ute o gått några gånger o han har fått vatten. Jag försökte ge honom hundgodis men det gillade han inte. Här står han i fönstret o spanar efter husse!

För övrigt va jag lite bakis igår, bättre nu. AW med jobbet blev blött. Mr Boss tog in tre rundor med öl till oss... o sen mötte jag Lisa på Obaren. UMYO hade premiär med nya klubben Birthday Thursdays, fick två ölbiljetter... Herregud säger jag bara. Men det va trevligt! Efter jobbet blir det Nyping!



UMYO

Ikväll blir det Obaren och UMYO. Check them out!!

090909

Vilken dag!! Den började ju sisådär... Men sen blev det bra. Nu har vi möblerat om på kontoret igen. Sen gick jag på body combat. Imorrn är det lanseringsfrukost för en ny kund! Go Flexpay!! Innan frukosten hade jag tänkt promenixa till jobbet för det blir ingen träning imorrn el på fre. Efter jobbet är det nämligen aw för två från Göteborgskontoret kommer på besök. En liten tur till Obaren blir det oxå eftersom UMYO har premiärklubb.
Sen blir det Nyping på fre för att säga hej då till Fredrik som ska åka till San Diego o bli pilot. 13 mån ska han visst va borta... Nej nu är det sängdags! Natti!

ketchupeffekten

På morgonmötet om nya skatteregler för hushållsnära tjänster lyckas jag med detta:

"Meeen, det kommer ju inget..." och då åkte locket av... Splaasch!!!

Så synd att det inte var någon av våra leverantörer här...


step

Jag va på step efter jobbet. Känner mig helt mör o öm i benen nu. Men skönt på nåt sätt att veta att man har en kropp som fungerar. Härligt att utmana den o bli av med all energi som jag samlat på mig hela sommaren, o speciellt medan jag va småsjuk nästan 2 hela veckor efter semestern. Konstigt bara att det fortf känns som jag skulle kunna köra ett pass till?!

mobilt bredband

Nu har jag internet hemma!! Tjohooo, helt fantastiskt! Kan lyssna på Spotify o kolla fb o skriva på msn. :) Hahaha... konstigt att man kan känna sig så lättad av att få internet hemma?!


utsikt

Dagens lunchblogg. Så här ser det ut om man tittar ut från mitt fönster. Mmmm... söder. Me like! Imorse va jag jätteduktig o gick hela vägen till jobbet. 40 min promenad. Fick med mig träningskläderna oxå!


street dance

Aaaaaahhhh!! Fy farao va härligt att dansa loss ordentligt idag!! Älskar Camillas pass! Så sprudlande av energi! Spelar ingen roll att de bytt namn från funk, det va ändå typ samma lika. Det gick bra med handleden. Imorrn blir det spinning. Not my favorite men bra träning. Nu ska jag fixa middag! Go kväll!!

dåligt uppdaterande

Jag har ju inget internet hemma så därför blir det dåligt med inlägg. Nu lunchbloggar jag lite o tänkte dela med mig av några bilder som jag snott från Lisa (min kamera ligger nerpackad någonstans). :)

Fredagens spontana tjejkväll med Lisa, Malin, Therese o Anna. Therese ville ha lite massage.. väldigt obehagligt att trampa runt på hennes rygg men hon tyckte det va jätteskönt!


Det jättefina kakfatet som jag fick av Lisa har hon gjort själv. Här fyllt med kex, bröd, ost, vindruvor o choklad! Mums!! Tack!


Therese gjorde en bröd-ost-vindruva-cupcake!


Fina fröken Lisa däckade nästan av all ost på min fina gräsmatta :)


En bild på mitt husdjur...


Och till sist en bild på mig :)


svininfluensan

Rädslan för svininfluensan sprider sig!


1v

Det har gått en hel vecka sedan jag flyttade in. Har hunnit få väldigt bra ordning redan. Jag trivs jättebra. I fredags hade jag mina fina tjejer på besök o vi skålade o dansade av lycka här hemma. Jobbet flyter på bra. Nu ska bara alla rutiner komma igång ordentligt. Då menar jag komma upp tidigare på morgonen, träning (kanske t.o.m. morgonträning), matlådor o sånt där nyttigt o vuxet som jag senaste halvåret slarvat med lite grann... Jag känner dock redan nu att jag är på god väg. :) Jag älskar mitt liv, jag är lycklig. Jag måste nypa mig själv då o då för jag knappt tror det är sant att jag har det så här bra! Som nu när jag ligger i underbara mjuka nya sköna sängen, lyssnar på Norah Jones o tittar ut från sovalkoven på rummet o min lilla mysiga soffhörna. Lovely!!

rommel

Titta va gullig!! Lille Rommel som äter skorpioner. :) 


matlåda

Åh det e så fint här hemma.. Lite rörigt men mysigt. Spisen fungerar bra, har lagat middag några gånger o det har gått jättebra. :) Kylskåpet börjar bli fyllt. Känns dock inte som nån panik över att fylla det eftersom affären nedanför är öppen nästan hela tiden. Hur som helst så blev det matlådor idag. Ska ta hand om dem nu o sen läsa. Har inte internet hemma än o det är nog bra så att jag kan packa upp. Däremot har jag ingen byrå el bokhylla än så vet inte var jag ska göra av sista lådorna... Idag fyndade jag en jättefin papperskorg till badrummet. Turkos o med lock!! Sökte faktiskt extrajobb i butiken. Den verkade så mysig o vad ska jag annars göra i vinter om helgerna? :)

gubbe vid 30?

Vi fick ett mail från en leverantör idag:

Vi erbjuder även gruppträning i form av;

- "gubbgympa" till gubbar över 30. Vi tränar stela och ömma ryggar.

- "funktionell träning" till för att förbättra kroppens rörelsefömåga, styrka och stabilitet.


wc

Jag har inte lyckats ordna något internet hemma ännu o det är kanske lika bra så att man får upp alla sina saker. :) Det är väldigt rörigt där hemma just nu, men det är såååå fint! Här kommer en bild på badrummet. Det är väl det enda rummet i lägenheten som ni inte fått se något av ännu... Det är som ni ser ljus turkos o brunt som gäller. I love it! Hela lägenheten är så fin! Jag kommer bo där tills jag dör. Man kommer få skrapa bort resterna av mig från golvet.


RSS 2.0