Tjejhelg!


Kräftis med tjejerna

Nu har vi fixat paj, massa sallad och tagit fram kräftorna. Karolin och Linda har kommit, så det e bara Kim och Katrin vi väntar på. Åh va trevligt och gott det ska bli!

Älsklingen ringde för ett tag sen och sa att allt va bra. Skönt att höra hans röst och ganska så snart så ses vi igen. Längtar!

Sova snart?

Har varit vaken i ett dygn snart, el egentligen mer... :S Börjar äntligen bli trött och sömnig och ska lägga mig nu. Hade hoppats på att få höra älsklingens röst ikväll men han var visst på en baseballmatch så det blev lite smskonversation istället! Han skulle ringa imorrn och det ser jag fram emot. Plus liten kräftis med tjejerna. God natt världen!

Thai med Karolin

Äntligen är en av mina allra bästa kompisar tillbaka i storstan! Det har varit en lååååång sommar och bara en enda gång har vi träffats och då bara för ett snabbt dopp i Alsensjön! Lustigt, en vän åker iväg och en annan kommer tillbaka. Kan inte alla vara på samma ställe samtidigt? Iaf så har vi firat återföreningen med att hänga hela kvällen på Koh Phangan, väntat en evighet på bordet och så pratat om allt som hänt under sommaren. Fick äntligen äta Yam Taley igen (säkert en vecka sen sist fast iofs minst tre mån sen det va Koppans) den smakar ju bäst här, eller? För egentligen så vet jag inte om den smakar bättre här eller om det är för att man får vänta så länge på att få bord och hinner bli så hungrig att man håller på svälta ihjäl och att det just därför är det godaste man någonsin ätit? Iaf så är det skönt att ha sin gamla kära vän tillbaka i stan, har verkligen saknat henne mycket!

Bra/dålig idé?

Nja det gick ju sådär med mitt shoppingförbud. Jag gör ett nytt försök med start på måndag... Denna vecka är redan helt körd! Men jag har fyndat så bra saker, saker som jag behövde(?) och verkligen ville ha, sånt som jag kommer använda hela hösten, vintern och när som helst jag känner för det. (Bilder kommer snart.) Inga dåliga impulsköp alltså, sådana har jag faktiskt slutat med! Däremot har jag köpt saker som jag tröttnat på men som fortfarande är fina och dem vill jag inte skänka bort till Myrorna, jag funderar på om jag kan lägga upp bilder på dem här och kanske sälja dem billigt? Jag vill liksom att mina kläder, väskor, skor etc, ska få ett bra hem och hamna hos någon som behandlar dem väl. Vad tror ni om det? Jag känner inte för att hålla på greja med Tradera, Blocket och ebay och allt vad det heter. Verkar alldeles för meckigt.

Insomnia

Jag lider av svåra sömnproblem... Kan inte somna, sover lätt, vaknar 100 ggr/natt och kan inte somna om. Funderar, vänder och vrider på mig, hittar ingen skön sovställning, lyssnar på konstiga ljud, somnar... sen ringer klockan precis när jag somnat. Morr! Så här har det varit senaste halvåret. Är så trött på det, att aldrig få sova ut ordentligt. Att aldrig få känna mig helt utvilad.

Kim sov hos mig inatt, kanske jag hade mer svårt att somna just för att det va en annan person än David som sov bredvid mig? Men det brukade ju inte spela någon roll förut, kunde somna var som helst, hos en kompis, på bio, på bussen, på tbanan, på en sen fest, på jobbet... Haha, kanske inte på jobbet, men om det hade funnits en säng på jobbet så hade jag säkert kunnat lagt mig i den och sovit på lunchen! :)

Slängde iaf iväg ett sms till min älskling där vid fyratiden och han hade just slutat spela på sitt dataspel och skulle sova, och undrade varför jag va vaken så här tidigt/sent? Det kan man fråga sig... Han skrev att han saknar mig och älskar mig sååå mycket och att jag skulle sova gott och ta hand om mig till han kommer hem. Då började jag gråta. Shit, nåt är fel, jag måste få sova snart. Innan jag blir GALEN!

På återseende

Ikväll tog vi farväl av Esteban som åker tillbaka till Amsterdam och sin skola imorgon bitti... Middag på ÖstgötaKällaren och så en glassdrink på Vampire Lounge. Annika och Mange kom oxå, men ingen Monk... :( Mystrevligt så här en vardagskväll. Det har varit en rolig sommar och jag märkte att vi verkligen saknat hans sällskap då han varit borta för sina studier. Men sommaren är verkligen slut nu, hösten har kommit. Men då får jag iaf tillfälle att börja använda min nya kofta!  Så helt illa är det inte med höst!
Se dagens outfit på MissPetite!

Innan vi mötte Esteban så fikade jag och Kim med Maria och Anna, Jon kom oxå förbi. Hade inte sett honom på läääänge... han va skäggig. Hihihi... :)

Dags för sängen

Så har ännu en dag passerat... 6 dagar kvar till min älskling kommer hem. Det känns väldigt länge kvar. Börjar tröttna på att ligga ensam i en jättestor säng, även om det är roligt att ligga mitt i sängen och på tvären, bara för att jag kan! Men ingen att pussa på, ingen att busa med, och ingen att fråga "hur har din dag varit" osv osv. Man vänjer sig snabbt vid att va sambo och att alltid ha någon vid sin sida.. Dock skönt att va ensam nu när jag har stökat till hela lägenheten och allt är upp och ner, hehe... Han skulle bli galen om han såg hur det ser ut just nu kan jag tro!

Tidigare ikväll träffade jag Kristina och blev uppdaterad om vad som hänt sen sist vi sågs för nästan en månad sen. Då berättade hon att hon precis hade träffat någon, eller ja inte börjat dejta men bara träffat en kille, och att de skulle ses efter att vi fikat. De pratade i fyra timmar då, fick jag senare veta i ett sms... och sen kom facebookstatusen - in a relationship, facebook på gott och ont! Vad tusan händer undrade jag? Och nu får jag alltså veta vad som hänt, att hon inte är singel längre!! Tjohoo! Blir lycklig av att höra glada nyheter! Känns det rätt så är det rätt och då är det inga konstigheter! Hur enkelt som helst!

Och massa saker händer med MissPetite, så himla spännande nu när de börjar komma igång på riktigt! Så i fortsättningen kommer jag nog lägga mina inköp och sånt på den sidan... vi får se hur det går. Men peppade är vi och på söndag blir det petitemöte och ännu mer pepp!!

Kunde inte säga nej...

"Köp mig, Mia, köp mig...." och så gjorde jag det! Visst är de söta?!


Första kommentaren!

Hihi... Nu har vi fått vår första kommentar på MissPetite! Roligt! :D

Höstnytt i garderoben

Mysiga stickade koftor är det jag har kärat ner mig totalt i den senaste tiden. Men ärmarna är alltid för långa så man måste vika upp dem.. Och det söta linnet.. Ja det kan jag ju nästan ha som klänning! Fast det är inget problem, det är ju bara så det ska vara väl*? Jaja, det var iaf love at first sight! Och jag kommer va jättefin och beredd på mys när hösten anländer!



*Nej, det är inte så det ska vara och det är därför vi har startat vår hemsida, för att det i framtiden ska bli någon förändring på detta petita problem. Glöm inte att kika in på MissPetite!!! 

Myspys för mig själv

Ikväll ska jag glo på film och ha en alldeles egen myskväll med lite godis och ännu mera frukt. Bananer, vindruvor och biggaråer! Och ett stort glas vatten! Mums!

Ja just det, Sophia har ju köpt vårt soffbord så nu har jag gjort ett eget provisoriskt bord av mina rottinglådor (fyllda av väskor och modetidningar). Det får duga tills vi hittat nåt ordentligt soffbord som vi vill ha. Mattan finns fortf kvar om nån är intresserad.. 500:- typ.


Nutellabagel med Malin

Idag blev det nutellabagel till lunch med Malin, min kära vän från inkassotiden. Mmmm det va så gott! Vi passade på att sitta ute eftersom det än så länge går att göra det, utan att frysa häcken av sig! Slängde iväg ett sms till älsklingen som i sin tur svarade att även han hade ätit bagel, fast till frukost, och våra bagels här på Bagel Street är mycket godare än dem i Boston! Det va ju inte dåligt betyg! Hihi.. Vi hann även gå förbi några butiker och Malin fyndade en jättesöt vintageblus... som jag vill ha! Malin säg till om du tröttnar på den! ;)


Söta Malin

Studiebesök

Igår gjorde jag och Sophia studiebesök i petitebutiken i Stinsen. Det va ju ett äventyr för sig. Åkte till Häggvik och vandrade runt lite, frågade en man vid pressbyrån var Stinsen låg. Under bron och sen höger vänster... Ok sa vi och gick under bron och sen va vi lost igen. Sophia ringde Fia som jobbar där i närheten om en vägbeskrivning. Samtidigt mötte vi en äldre dam som började prata med mig om en speciell blå blomma som växte längs gångvägen som var väldigt ovanlig. Hon sa att den gjorde vi kaffe av under andra världskriget när vi inte fick tag på kaffe, det smakade skit! Men den är fin att titta på, om det nu är den blomman... Sen förklarade även hon vägen till Stinsen för mig. Så då hade vi två vägbeskrivningar som var ganska lika och vi hittade till slut dit! Men butiken va inte alls vad vi hoppades på, inga jeans med kortare benlängd och inga direkt små storlekar över huvudtaget... Tommy Hilfiger, Sand, Odd Molly och andra märken men som sagt, inget direkt petitevänligt. Jag menar då att man ska kunna ta den storlek man har på en tröja och då ska den inte va för lång i armarna eller ryggen. Alla klänningar och kjolar var dessutom i helt fel längder eftersom de slutade typ på vaden när man höll upp dem framför sig. Nä den butiken va inte värt ett besök även om själva centrumet va jättefräscht, och resan gör jag definitivt inte om utan bil. Promenaden från Stinsen till Sollentuna va inte speciellt rolig den heller även om vi gick i gamla hoods på Malmvägen där jag bott för typ 6 år sen.. Det gick iofs en buss från stinsen till sollentuna centrum men den gick ju bara 2 ggr i timmen och den lyckades man ju inte tajma alls.. Hmmmmm

I'm in pancake heaven

Åh... komaläge! Har varit och brunchat med Sophia och Johan på Sirap. Gud va gott med blueberry pancakes, bacon och massa massa lönnsirap! Jag tror jag dött och hamnat i himlen!! Inte riktigt som i NY men nära på!

Mysig tjejkväll

Det blev en väldigt soft kväll hemma hos mig med härliga vännerna Anna, Linda N, Linda A och Helena M! Planen var väl att gå vidare men ingen var på vidare festhumör, så vi satt bara och pratade om livet i allmänhet och drack lite vin. Sophia hade somnat hemma och kom inte, hon gick ut senare och mötte några andra vänner... Jag hade tänkt möta upp henne ute men det va så trevligt här hemma och blev så sent och nu skulle hon inte va ute så länge till iaf, och då kan jag lika gärna hänga kvar här. Vi brunchar imorrn istället, det blir toppen! :) Imorrn kommer även en kort beskrivning om vårt äventyr till Stinsen för att kolla in den där petiteaffären.... Hmmmmm säger jag bara!

Idag skiner solen

Efter många gråa dagar är det äntligen dags för en blå himmel och solsken. Underbart! Hösten får allt vänta lite till tycker jag!
Denna natt har varit hemsk, några nätter varje månad blir jag typ sjuk och har frossa och blir helt sömnlös.. Helt utmattad nu men vad ska man göra? Bara att acceptera att man är kvinna. Nu ska jag fånga dagen!

Mysmiddag

Har varit på mysmiddag hemma hos Amanda och Micke, Annika och Mange kom oxå. Det va bara älsklingen som saknades... Han skickade sms att han va framme i Boston och resan hade gått bra. Lite senare pratade vi i telefon och det va så skönt att höra hans röst. Men det e sjukt dyrt att ringa, kostar typ 15 kr/min. Kom överens om att skicka många sms ist och bara höras några få gånger. Det kommer gå bra att va hemma själv. Men jag ångrar lite att jag inte hängde med, det hade varit värt pengarna är jag övertygad om!
Jag hade iaf en jättetrevlig kväll. Nu är jag sjukt trött och har jätteont i magen.. vet inte om jag ätit nåt olämpligt el vad det kan vara men jag hoppas det är över till imorrn. Då ska ju jag och Sophia på studiebesök. Och sen MissPetite-mys-party med tjejerna. :)

Gräsänka

Igår kväll försökte vi ha en mysig middag på Peppar, det gick så där... Det tog lång tid att få maten, och varken servicen eller maten va speciellt bra. Sen kan jag inte direkt påstå att det va så mysig miljö heller. Nja dit går jag nog inte igen, om det inte gäller bara för att ta en öl, då är det nog ett ok ställe. Men sällskapet var det absolut inget fel på, det bästa sällskapet man kan ha! Underbara David! Efter middagen så packade David klart det sista och sen kollade vi på Harry Potter, Fenixorden. Det va mysigt att ligga i hans famn men jag kunde inte riktigt koncentrera mig, kände mig ledsen över att han skulle åka... Sen hade jag väldigt svårt att somna, låg i hans famn och bara vred och vände medan han somnade på fem sekunder. Och usch va jobbigt det va imorse (kl. 04.30) och säga hej då, kramades och pussades och sa att vi älskade varandra flera gånger... Började gråta när han gick och sen kunde jag inte somna om innan jag själv skulle upp. Ganska trött nu faktiskt. Får se vad jag ska hitta på i kväll, om någon vill umgås med mig. Annars blir det nog Sex and the city-tjejerna som får hålla mig sällskap! :)



Vill inte...

Vill inte att älsklingen ska åka iväg till Boston i nästan 2v och lämna mig ensam hemma... :( Måste hitta på massa roliga saker så tiden går fort. Hjälp mig snälla söta vänner! :)

Shoppingförbud

Nu ska jag försöka mig på några månader utan shopping igen, förutom ett undantag, och det gäller studiebesöket i petiteaffären i stinsen och ev. någon annan petitevänligbutik om jag fyndar. Men endast detta undantag! Hmm vi får se hur det går. Känns lite jobbigt nu när höstmodet är här och man vill uppdatera garderoben. Men kan Sophia sluta röka, så måste jag ju kunna sluta shoppa. :) Iaf för några månader... Under tiden får jag vara lite mer kreativ med de plagg jag har. Det gick ju jättebra i början av året då jag faktiskt klarade nästan 4 hela månader och fick ihop till en resa till NY plus boende och shopping!

Nettanspyssel

Igår kväll hjälpte jag Anette över telefon, att få igång hennes blogg där hon lägger upp lite bilder på sådant som hon och pappa har gjort. Det verkar gå bra för henne. :) Gå gärna in och titta på Nettanspyssel.

MissPetite blir blogg

Innan helgen berättade jag att det skulle ske lite förändringar på vår hemsia, och detta kanske ni märkt av genom att man inte kom in på sidan... Nu har sidan blivit mer bloggliknande, detta för att vi lite enklare ska kunna uppdatera sidan dagligen. Ikväll skrev jag mitt första inlägg, kolla in det! Men sidan är fortfarande under ombyggnad, så jag hoppas ni har lite förståelse för det.. :)

Natti!

Jakten på NIKITA

Nu har vi varit på jakt efter NIKITA-byxor till Malin hela helgen och ikväll fann vi dem på ONEOFF, till halva priset!! Så då bestämde Malin att även en jacka fick följa med henne hem till London. Vilken lycka! Sen hittade vi en hel del andra plagg som även dem har turen att få åka till London. Kan hon inte packa ner mig med?
Det är konstigt för i London verkar dem inte alls sälja NIKITA någonstans... Malin har letat och frågat runt men utan resultat. Om nån vet var man kan köpa dem i London, meddela mig så kan jag föra det vidare till Malin. :)

Imorrn bitti åker Malin hem, men vi ses om exakt en månad för då ska vi se Coldplay!!!! Yippie vad roligt det ska bli! Såg dem 2005 när de spelade men det känns som en evighet sen! Åh vad jag längtar! Sen ska vi försöka hitta några billiga biljetter så vi kan åka till London och hälsa på oxå. Gäller ju att passa på medan vi har vänner där borta som kan visa oss runt och som man kan bo hos så det blir mer pengar över till..... SHOPPING!!!

Leggings på rymmen

Fem par leggings har helt mystiskt försvunnit ur min garderob... Jag har  vänt upp och ner på min garderob flera ggr denna vecka men fortf inte sett spåren av dem. David har inte lånat dem heller så jag har inga ledtrådar alls. Det enda jag kan tänka mig är att de på nåt konstigt sätt följt med mina gamla skrotkläder som jag inte tyckte att jag behövde till Myrorna. Men det är ändå konstigt om de har det för leggingsarna behövde jag ju. Speciellt nu när hösten verkar ha kommit och man inte kan gå helt barbent längre...

Om nån vet nåt om mina leggings, hör av er!

Grolsh Party

Seg idag... Malin kom igår och vi var ute och shoppade och sen blev det öl och shots och party så det stänkte om det i Brunogallerian. Det var superbra musik och massor av folk. David och Monky va förstås med. Idag har vi kollat lite möbler, dumt att sälja vardagsrumsbordet innan man köpt ett nytt... :) Jag och Malin har käkat kräftor och räkor och grabbarna fulpizza med bea. Nu ska vi snart iväg och kolla när en kompis springer midnattsloppet. Kanske träffa Sophia, Ira och Anna med. 

Ha en fin kväll! Pöss!

Nytt smink, som godis fast bättre!


Pinga

Man kan tydligen pinga sina inlägg... Jag förstår inte hur, eller varför, men mest för att få fler besökare tror jag. Det är väl trevligt antar jag. :) Det är lite som en utmaning det här med att blogga, vad man ska skriva om och hur personlig vill man bli? Och lite beroendeframkallande helt klart. Ungefär som facebook. Kolla om någon skrivit en kommentar och så kolla vännernas bloggar och kommentera nåt där. Tidsfördriv. Jag är nyfiken i en strut så det är bra med bloggar tycker jag!

Äppelpaj

Vi köpte en pajform för några veckor sedan och ända sedan dess har älsklingen tjatat om äppelpaj. Så nu tänkte jag göra ett försök medan han är iväg och spelar fotboll. Hittade ett recept som verkade enkelt och bra, jag borde väl klara av att göra en smulpaj?!

Uppdatering:


Den såg fin ut och smakade jättegott med vaniljglass till! Mumma!

Inspiration

Ikväll ska jag träffa Sophia för att prata lite om vår hemsida. Det har verkligen gått framåt senaste tiden och det är endast Sophias förtjänst. Jag behöver få lite inspiration, vad mitt nästa projekt ska bli och om jag kan hjälpa till med lay out el så. Och inspiration är Sophia jättebra på, det bara sprutar idéer ur henne. :) Ni har väl varit in och tittat på MissPetite?

Uppdatering:
Som sagt, efter att ha träffat Sophia så har inspirationen åter infunnit sig hos mig. Ni kommer märka förändringar på sidan efter helgen. Yey!!

Första löprundan

Ja så här efter semestertider och så kan man inte direkt skylta med någon vidare kondis... Jag trodde att jag skulle orka jogga runt men ack nej! Jag pustade och frustade så David trodde jag skulle ramla omkull och dö, fick gå det mesta. Skandal!!! Nä nu är det minsann andra bullar som gäller! Eller ja, inga bullar alls skulle jag vilja säga. Inte förrän jag återfått min kondis. Ska ta med mig Sophia till Sats oxå så att vi kommer igång ordentligt. Eller vad säger du gumman? ;)

Grattis Malin!

Min tremänning Malin fick en liten flicka i fredags, 080808. Så liten, knubbig och söt!

Ja nu börjar det att dra ihop sig för alla de andra vännerna som ska ha barn snart med... Oj oj, vilken baby boom! Men roligt! :) Själv vill jag än så länge bara ha en katt!

Lyckad helg!

Bröllop, dans, nutellabagel, sushi och sällskap av underbara vänner och älsklingen.... Det kan nog inte bli bättre än så! David och Larsa gjorde ett fantastiskt jobb som toast masters och Esteban var superbra som best man. Bruden och brudgummen var så vackra att man ville gråta... Cermonin hölls i Cedergrenska tornet. Det var tänkt att den skulle vara ute på takterassen men eftersom vädret var lite lurigt så hölls den inne istället. Det blev ganska mysigt med nästan 80 pers i rummet. Inte så stort, halvtomt och stelt som det brukar kännas i kyrkan. Det kändes verkligen att det var deras bröllop, väldigt personligt. Middagen var supergod och vinet flödade, glasen var aldrig tomma. Sen fanns det brudsnapsen oxå. Dansen kom igång och det var så väldigt roligt! Alla, ja verkligen alla, dansade och hade trevligt!
Jag ser fram emot den dagen som jag själv får stå brud. (Hör du det älskling?)

Lördagen var vi inte så aktiva... tog oss ut i regnet och försökte hitta en restaurang att äta middag på men alla var fulla.. Berodde det på regnet? Det slutade med att vi plaskblöta beslutade oss för att äta på indiska restaurangen 2 meter från vår port. Hmm.. Men det blev bra. Och sen såg vi Beowulf. Åh vilken crappig film!

Söndagen hade Kim önskemål om att samla gänget och äta brunch klockan ett men vi kom väl alla runt halv två till Bagel Street, förutom Monky som kom först och Kim själv som kom runt kvart över två. Hahaha... Hade sprungit runt och letat efter sin nyckel som hon tydligen lämnat i låset kvällen innan. Den har man ju varit med om själv några gånger. :) Jag fick äntligen min nutellabagel som jag drömt om i flera nätter! Sen vandrade vi runt i stan hela gänget. Kollade lite möbler på BoConcept och en glass till David i Gamla stan. Sen ett besök på Pontus by the sea. Slutligen vandrade vi hemöver och åt väldigt god sushi på Ki Mama. Det nygifta paret kom även dem och åt lite sushi! Efter det köpte vi godis och hyrde filmen "There will be blood". Men den var inte heller min påse chips. Somnade sedan i älsklingens armar....

Så det har varit en skön helg må jag säga! Jag gillar verkligen det lilla gänget som vi har blivit!

Mrs Officer

Just nu diggar jag till denna... Kanske inte blir bästa kvalité här men iaf ett smakprov.


Prima ballerina!



Hittade dessa sötnosar på Din Sko igår i storlek 36, för endast 99:-
Vilket fynd!! :)

Dripp dropp dripp dropp

Vad är det som faller på våra paraplyn? Vad är det som faller ner från skyn?
Och varför slutar det inte regna undrar nog många.. Själv tycker jag faktiskt att det är lite skönt när det regnar så här mycket, att lägga sig i soffan och kolla på tv och inte behöva känna att man "måste" hitta på nåt bara för att det är så fint väder. Min kväll blir alltså soffläge och Ugly Betty.

Pride

Idag försökte jag se Pridetåget för första gången på de nästan tio år som jag bott här. Det gick så där... Efter flera dagars solsken så bestämde vädergudarna att idag är dagen då vi låter regnet falla hela dagen. Men det stoppade inte mig, nej nej, jag tog på mig några av mina mest färgglada kläder och tvingade David att göra likadant. Sen begav vi oss av. Fast först till Bagel Street. (Tredje gången denna vecka.) Mmmmm ny favvo, "mrs nutella" ist för "sushi". David vägrade nåt nytt och körde som vanligt "veggie". Ankan, Mange och Esteban va oxå med, och sen kom Kim.
Ska väl berätta att det blev en väldigt rolig och sen kväll igår. Förutom ovan nämnda så kom även Fredrik och Mia förbi en sväng plus Ankans kusiner och så även ett litet besök på Berns och så stökade vi i Monkys lägenhet för han är i Nice, hihihi. Så vi va lite sega, men efter en såååå nyttig frukost så va man ju fit for fight och redo för paraden.
Åkte iväg mot söder, mötte Sophia, Johan och Fia och trängdes med hur mycket människor som helst, för att upptäcka att jag ändå inte skulle få se nåt.... Jag såg ballonger och såpbubblor och lite folk på lastbilsflak men inte så mycket mer.. Usch, besviken... Fick se resten på nyheterna nyss.. Men glad stämning var det allt!! Nästa år vill jag nog gå med i paraden! Nån som vill hänga med?
Vi försökte även shoppa en skjorta och fluga för bröllopet nästa helg men vi va för sega och trötta... Hittade en fluga men vi vet inte om vi ska behålla den eller byta. Gav upp och åkte hem. Har diskat världens största disk, ätit rester sen igår och nu kollat på film. Men kroppen skriker efter sängen.. Och just det ja, vi hade ju tvättid imorse klockan åtta oxå, vad pigg man va då?! Hihi... Lååååång dag, men efter en sån här rolig och lyckad helg är det värt att va trött och helgen är ju faktiskt inte ens slut ännu!

Brunnsviken

Badat där nu två dagar i rad. Lagom svalkande i vattnet och härligt med lite sandstrand. Idag fick vi sällskap av Esteban, Annika och Magnus. Kastade lite wabeboboll eller vad den nu hette... Den studsade på vattnet iaf. Ikväll ska vi grilla på vår fina innergård med vännerna. Mys.

(Inte en enda kotte har hört av sig angående mattan eller bordet... )

RSS 2.0