Fikapaus

img_4374 (MMS)

Fikapaus


Lunch!

img_2450 (MMS)

Eftersom kontoret flyttat blev det lunchprommis på Djurgården. Förbi Malins café. Fick med mig en påse med godsaker..


Ny kavaj!

img_0096 (MMS)

Maskeradkavajen måste ju provas. Sjukt snygg. Ska man slå till?


Summer brewski

img_8269 (MMS)

Summer brewski


Debasers uteservering

img_4974 (MMS)

Igår va jag på Debasers uteservering o käkade med Tanja, Tina o Linda. Sedan dök Malin upp. När solen gick ner blev det kallt men det fanns infravärme o två filtar. Sedan gick vi till Reisen där mr Bartender jobbade. Grymt bra musik va det oxå. Vivi, Anne, Hedda, Martin o Anders kom senare. En mycket fin påskafton!


Cherry blossom!

img_9736 (MMS)

Nu blommar det för fullt vid lilla torget på Hornsgatan. :) Sååå fint!


Feed me!

Jag blir så hungrig o jag längtar verkligen tillbaka till Italien när jag ser de här bilderna! Fy farao va god all mat va! Nomnomnom!

Påsklunch

I onsdags åt vi sista lunchen på kontoret, vi som va kvar alltså. Det blev lite påskmat i form av sill, lax, ägg o potäter. Några hade med sig egen mat el handlat annat. Trevligt var det iaf. Undrar hur nya lunchrummet ser ut?


Pösmunken was here!

Efter en väldigt lyckad konferens har jag inte riktigt varit mig själv denna vecka. Inte känt mig utvilad o typ på väg att bli förkyld men peppar peppar klarat mig. Jag har inte tränat alls... I måndags åt jag bakispizza, kändes som det behövdes. I tisdags åt jag ostbågar och i onsdags åt jag smågodis. Nu är det påsk o det är ju godishelgen deluxe. Men nästa vecka.. då blir det träning. Måste bara komma igång på nya kontoret först. Vi skippade mötet igår o jag åkte aldrig till nya kontoret på Torstenssonsgatan. Så det blir en ordentlig överraskning på tisdag! Igår låg jag dessutom i sängen halv tio för jag va så trött. Har sovit 12 timmar inatt.


Det blir flytt

Imorrn kl 8 börjar flytten. Även om några i gänget redan flyttat för flera veckor sedan. Idag packade vi ner det mesta... Jag kommer jobba till 12 ungefär o sen blir det lunch o möte. Det ska bli jättekul att se nya kontoret. Har ännu inte varit där. Får se om jag åker dit imorrn el väntar till tisdag. Nu blir det mat. Kyckling, ris o currysås. Nomnomnom!

White party!

img_6422 (MMS)

Efter lite funderingar så beställde jag hem den där vita klänningen från Bubbleroom. Tyckte den skulle bli perfekt på våran vita kväll ute bland folk o det blev den. Vi va på ett ställe som hette Coco beach club (tror jag) o vi hade vip-rummet för oss själva. Men någon vit kväll blev det egentligen inte. Och klänningen är skitig...


Maskerad!

img_6966 (MMS)

Hittade två sköna lirare och gick på maskerad. Temat va schlager... Men det kan man ju tolka hur som helst.


Gardasjön

img_2154 (MMS)

I torsdags åkte vi iväg.. Länge hade vi gissat o undrat var vi skulle åka. Det blev Milano, eller en bit utanför Milano mot Gardasjön. Vi bodde på en jättefin vingård som hette Pratello. Maten var underbar, vädret fint o allt har varit toppen! Men min kropp är helt slut. Vi kom inte hem förrän sent inatt o idag har jag knappt varit vaken.. Varit som en sömngångare.. Puss o gonatt!


Dinner time!

img_0161 (MMS)

Mmmm... Halloumisallad.


Katt o krabba.

img_2262 (MMS)

Spontan aw blev det ikväll. Först Obaren o sen Story. Vitt vin o nötter. Sen dök landkrabban upp med lite bullar som jag o Vivi smygåt på... Nomnomnom!


Kycklingar!

img_5220 (MMS)

Från landkrabban får man fina mms. :) Sånt här blir man ju glad av!


Upp-o-ner-vända-helgen

Va så glad att det va fredag... Hamnade på förfest med Karolina och fyra grabbar från Helsingborg, sedan blev det dans på ML. Skitbra musik o bra stämning. Fem kullerbyttor hem o i säng.

Dagen efter började ganska bra, frukost, lite shopping, lång promenad o lunch... sen tråkigheter o jag kände mig som vovven ovan. Vivi tröstade mig med att låta mig prova lite gummistövlar o så som skulle va bra att ha inför Way out west. :)
Som tur kom Anna på besök o fick mig att glömma mina bekymmer. Kulturnatt bjöd på många aktiviteter. Vi bestämde oss för att testa tango o fick med oss Annas kille Edgar o hans vän Alex som danspartners. Tango var faktiskt hur kul som helst!! Det var inte "vanlig" tango, utan argentinsk tango som är mer improvisation. Svårt men kul. Kan tänka mig gå igen!
Sedan tog vi en drink på Mellow innan vi begav oss av mot Nationalmuseum för att se utställningen Lust & Last. Utställningen var sådär...
Efter utställningen tänkte vi gå till Kulturnattens efterfest på Nalen men kön var hur lång som helst. På 1900 var det oxå fullt så vi gick förbi KGB. Kändes rätt eftersom både Alex o Edgar har ursprung från Ryssland. :) Vi drack bubbel o satt o pratade där till det stängde. Lärde mig tre ryska ord. Tårta, hamburgare o ost. De enda tre orden jag behöver kunna för att klara mig i Moskva.
Imorse vaknade Anna o jag pigga o glada över den lyckade tangokvällen o för att vi skrattat så mycket. Gjorde oss i ordning o gick till Blooms för frukost. Sen skulle hon o Edgar iväg för att kolla lägenheter o jag tog en liten promenad.
Nu håller jag på o tvättar o snart så kommer Frida förbi för lite fika. All good in the hood!!

gronlandic edit

Idag är det fredag. Äntligen. Den här veckan har varit så lång. Tråkig. Och lång. Ikväll tänkte jag antingen dricka öl på en förfest eller träffa Vivi och Molly och dricka öl på en bar. Sen vill jag svänga förbi Stockholmsnatt och UMYO på ML om jag orkar. Imorgon kommer min gamla vän Anna på besök. Regina är oxå i stan, hon har varit här en del även fast hon flyttat hem från Oslo. Hur som helst så skulle de ut så vi kanske joinar dem imorrn. Vi får se. Hoppas ni får en trevlig helg!


Stjäla en hund?

img_4132 (MMS)

Det var ganska nära att jag gjorde det igår. Titta vilken liten sötnos!


Frestelse!

img_6517 (MMS)

Landkrabban skickar otrevliga bilder medan man sitter o sliter på jobbet. Fruktansvärt otrevligt att få en sån här bild... Ni förstår ju själva att man måste gå o dansa för att få dessa ur tankarna!


Titta vad jag hittade! 

img_0159 (MMS)

I en låda låg det här fina armbandet med matchande halsband o skräpade... Tänkt vad mycket saker man har utan att veta om det!


Sleep tight! 

img_9006 (MMS)

Det är sängdags för länge sen men jag har haft mkt i tankarna o inte känt mig trött förrän nu. Puss


Pannkakskoma

img_6787 (MMS)

Pannkakskoma


Frukost!

Eftersom jag bara va hemma igår så vaknade jag tidigt o va hungrig. Men idag skippar jag havregrynsgröten o käkar rostade mackor (ändå nyttiga) o äter blåbärsyoghurt o dricker apelsinjuice. Idag blire tvättstuga! Men först kolla lite film...


Black And Yellow

Saker jag gör en lördagkväll. Kommer på 21.40 att jag ska handla mat. Affären stänger 22. Tur man bor ovanför. Sen sitter jag framför datorn med ett glas vin och lyssnar på musik. Jupp. Bäst så. Nära till sängen.


zZZzz..

Jag är så trött. Jag tror jag måste sova lite. Igår orkade jag knappt med aw trots att jag sett fram emot den hela veckan. Och sen bangade jag en fest med för att mysa o sova istället. Lååång sovmorgon imorse men är ändå trött. Så jag vilar lite nu så får vi se om jag orkar nåt överhuvudtaget ikväll.

Sommarklänning

Ska egentligen städa men sitter som vanligt och drömmer om sommaren. Jag vill ha sommar och vita fina klänningar som denna... Med skärp och ett par sandaler... ååååh...


Mys!

Igår kom min bonusmamma Anette på blixtvisit. Vi gick till Rival och åt middag och drack lite vin. En himlans mysig kväll må jag säga!


RSS 2.0