Phonecall

Nu har jag ringt till faster Helen. Hon var jättetrevlig! Hon pratade om Cornelia o Ingeborg o moster AnnMari. Hon förstod vem jag va o ville väldigt gärna träffa mig. Tyvärr var hon lite stressad då det lät som det hänt lite saker. De va precis på väg in till sjukhuset. Jag gav henne Fredriks nr o sa att hon kan ringa när hon har tid o att jag stannar här till 14 maj. Så nu väntar jag bara på att hon ska höra av sig till mig efter helgen.

Fredrik o Paulina har åkt iväg till Arizona. Jag ville inte följa med. Känner mig som tredje hjulet även om det kanske inte är meningen. Men de verkar typ nykära o då kan jag ju inte hjälpa att jag känner mig ivägen. Hade heller ingen lust att ta in på motell med dem om vi skulle va tvungna att övernatta någonstans eftersom det va en bra bit att åka. Istället steker jag på balkongen men ska nu gå ner till poolen ist. Hoppas ni har en fin Valborg!  

Coronado Island


B-day Dinner

Vi firade Paulinas 26-arsdag pa Appelbees tillsammans med Mange o Christine. Muchos drinkos.


Lunchgrilla

Jag o Paulina va ivag o handlade pa formiddagen medan Fredrik va uppe i luften pa flyglektion. Nar han kom tillbaka sa grillade vi lite till lunch.



Sedan akte jag, Christine, Louise, Fredrik o Paulina till Coronado Island. Det va sa vackert dar!! Stranden va sa fin! Men det blaste jattemycket sa kande absolut inte for att bada. Vi far aka tillbaka nagon dag nar det ar varmare. Vi tog en kaffe vid det stora fina hotellet o tittade pa den fina utsikten o njot av solen.

Snygg

Varför är all personal på Abercrombie & Fitch så snygg? Och varför luktar shortsen jag köpte där som om jag precis myst med världens hetaste kille? De luktar sååå sjukt gott!

Nåt som inte är lika hett är att jag spillde ut te på bordet som sedan rann ner på heltäckningsmattan. Äckligt! Heltäckningsmatta är vidrigt!

Shopping in San Diego!

Igår va jag ute på stan o shoppade lite. Smink på MAC, solglasögon o shorts. Försökte hitta färgpennor men måste nog googla. Sephora hittade jag inte heller trots att jag vandrade runt hur mycket som helst! Frimärke hittade jag inte heller, vad är det här?! :) träffade en tant o pratade ett tag o sedan visade det sig att hon va från Västerås! Hon hade bott här sen -86.

Har skrivit ett brev till aunt Helen i Long Beach om att jag är här o gärna vill träffa dem. Måste få iväg det idag o sen hoppas jag de ringer till mig! Igår va det mulet o regnade faktiskt massor på morgonen. Hoppas det är soligt idag. Kl är fyra på natten. Vaknade o va rätt pigg måste va tidsomställningen!

Paulina (Fredriks exfru) fyllde år igår så vi va o käkade på Appelbees. Stora portioner o stora drinkar! Höll på däcka! Somnade i soffan halv elva när vi kom hem. Zzzzz nej måste sova mer nu.  

San Diego

Framme o jättetrött! Inte bara av resan hit utan sedan konferensen, jobb o att de skulle kolla om jag hade sprängstoft på mig både på Arlanda o i Chicago. Plus att det blev lite trassel med att få ut boarding card pga att jag checkat in på internet o inte kunde skriva ut biljetten. Har ätit hamburgare till middag som vi grillat ute. Men ögonen går i kors. Klockan är kvart i åtta på kvällen o hos er kvart i fem på morgonen. Har varit uppe 24 tim. Säääääng!

konferens

Vi kom iväg till Spanien trots allt. Flyget gick helt enligt tidtabell. Idag har vi gått igenom massa processer för kvalitet. Sen blev det ett dopp i poolen trots mulet. Varmt i luften men svinkallt i vattnet. Puss å natti

viva españa

Vi har nu fått reda på att vi flyger från Stockholm Västerås till Girona (Barcelona). Sí!
Vädret ser lite halvdant ut enligt SMHI men ser ut som strålande sol o 19 grader på lördag iaf. Det kan inte va sämre än här i Sthlm, mulet, svinkallt o regn. Igår snöade det!!

åka el inte åka?

Det är spännande o nervöst att följa vad som händer med askmolnet. Kommer vi iväg till Spanien imorrn el inte? Kommer vi bli kvar där? Kommer jag tillbaka i tid för mitt plan till SD? Jag hoppas verkligen det. Snart färdigpackad tror jag. Inte lika sur längre men har jädrans ont i huvudet istället...

kisse

Det va en sötnos hos Jessie i lördags. :)

sur som citron

Så känner jag mig idag. Kul. Precis allt känns fel o jobbigt! Varför har man sånna dagar? De borde förbjudas.


sämsta sporten - packa

Nu är det packa som gäller o jag kan säga att det är inte något som jag är bra på. Jag suger faktiskt på det! Dessutom ska jag packa för två resor o inte en! Och så måste jag fixa punkkläder för det är temat på konferensens fest. Hahahaa..

sista helgen i sthlm



Lördagen spenderade jag med söta Sandra som kommit hem från Oslo. Strosade i gamla stan o fikade. Sen slappade vi hemma i min lägenhet o pratade om livet o framtiden. Sent på lördagkväll bestämde jag mig för att åka o träffa Mirr o Nyköpingsbrudarna. Det blev en supertrevlig kväll. Mötte sedan upp Lisa and the gang på Vassa o i vanlig ordning avslutade vi på Berns o med efterfest. Va något seg i söndags när jag skulle möta upp Ladybag för fika. Men det va helt klart värt det!! Sista helgen i Sthlm på jättelänge!

full clip


R.I.P GURU!!

Har just läst att Guru har lämnat oss. Det känns sorgligt. Jag lyssnade väldigt mycket på Gang Starr förut o naturligtvis lyssnade jag på Jazzmatazz. Jag hade även turen att få hänga med Guru efter att jag o Fatima sett konserten Guru's Jazzmatazz i Florens 2001. Vilka minnen...




strand



Jag och några kollegor hade en jättetrevlig aw på Strand i fredags och sedan blev det lite musik quiz. Det var faktiskt jättesvårt! Johan, Andre och Rogert dök oxå upp. Tyvärr tyckte Strand att man skulle gå därifrån vid halv tio o komma tillbaka igen vid tio o betala 100 kr i inträde så vi gick vidare till ML istället. Ångrar det såhär i efterhand när jag fick höra av andra vänner som gått dit att det varit hur bra som helst på Robyns klubb. :(


fredags groove


lunchdejt

Åt lunch med pappa o Anette idag. Jättemysigt! Härligt att vi hann ses en snabbis på deras blixtvisit. Fick jättegott tunnbröd. Pappa o Anette... tunnbrödsdealers! :) Brorsan ringde o meddelade att han gärna vill flytta upp hit. Någon som vet om någon lägenhet som ska hyras ut här i Sthlm? Vore oerhört tacksam för tips!! Please, håll öronen öppna!

happy

Dansade så hela Hornstull lyfte idag! Det va så himla roligt o samtidigt så jädrans jobbigt!! Alla va så peppade o bara körde! Glädjerop hördes hela tiden! I love it!! Hur ska jag klara mig utan dans i nästan 3v?? Ja ja... det ska nog gå. Hinner med ett pass till på måndag. :)

2v

Ja nu går det undan... Snart är det dags att börja packa. Måste typ bli klar i helgen för kommande vecka kommer gå fort. Nästa torsdag åker vi ju på konferens o ännu har de inte berättat var vi ska. Bara att vi ska packa badkläder. Blir tokig!! Kommer hem sent på söndag kväll. Sen blir det jobb en dag o sen bär det av på tisdag morgon. Gaah!
Linda Sundblad tipsar om hennes San Diego. Ska se om jag hittar hennes ställen! :)

karma

Efter jobbet satte vi oss på Tranans uteservering o drack årets första glas rosé. Lika härligt som igår när jag åt årets första glass i solskenet på eftermiddagsrasten. Underbara sol o vår! Kär i livet!

Gick sedan förbi Bauer för lite dumplings o trevligt sällskap. 1000 stjärnor till Mr Bartender som hittade mitt busskort o gav mig det åter! Är så lycklig! Jag hoppas verkligen att hans karma är på topp för det förtjänar han. Jag har haft en konstig men bra dag. Jag tror verkligen på karma.


semesterplaner check!!

Så här kommer sommaren se ut:
  • En liten tur hem till Alsen/Östersund
  • En weekend i Paris
  • Safe träningsresa!

träningsresa?

Och så va det ju det där med semester igen... Måste bestämma nåt. Det här låter väldigt intressant:
Här kan du njuta av en vecka med ordet balans som ledord - lyssna till ditt inre, träna lagom mycket, delta aktivt eller passivt på föreläsningar som berör och sist men inte minst lära känna Safe’s lärare och instruktörer. Du har även möjlighet att nyttja alla härliga faciliteter som resorten har att erbjuda, läs mer på www.ving.se

SAFE`s balanspaket:
Individuell coachning vid två tillfällen (frivilligt)

Föreläsningar som berör:
Balans i livet, Hitta kraft i tider av förändring, Personlig utveckling, Att bryta vanans makt och nå dina mål, Hitta träningsmotivationen, Vad, när och hur ska jag äta för att må bra?

Varierad träning:
Mindfulness, Afro, Funktionell träning, Långsamma rörelser, Cirkelträning, Streetdance, Avslappning, Box m.m.

Allmän träningskunskap

SAFE lärarna och instruktörerna på resan är:
Camilla Kostenniemi, Helene Ohlsson, Johan Stenbäck och Suss Björklund

Pris:
10 800 kr. I priset ingår flyg, mat på flyget, transfer, boende och SAFE paketet.

street dance

Åhh... jag är helt slut o mör i benen! Kan knappt gå! Det kändes verkligen på idag. Kanske för att jag latade mig hela förra veckan? Men jag va helt knäckt då o hade inte sovit nåt alls. Kan säga att jag tog igen den sömnen i helgen. Och nu är det sååå fint i min lägenhet. Jag älskar mitt hem!

Ingrid kom igår kväll o vi lagade middag, drack vin o åt ost o kex. Jättetrevligt! Idag hade hon lite kundmöten här i min lägenhet. Tänk att Pippi har varit här!! :)

Nej nu blir det skölja ur inpackningen o sen gå o lägga mig. Ska promenixa till jobbet imorrn. Natti!!

drinks

Efter lite vin här hemma gick jag, Tanja o Karolina till Reisen i gamla stan o drack lite drinkar. Mr Bartender jobbade så it was all good! Blev inte så sent heller. En mycket trevlig kväll! Jag gillart!


shoppingutflykt

Igår va jag o Tanja på en utflykt. Tog oss till Skärholmen o kikade lite där o så en tur till Ikea. Köpte finfina gardiner/drapperi till min sovalkov. Blev superbra!! De kanske är lite långa men ska fixa till det sen. :)
Hittade oxå världens sötaste skor på Bianco. De fick följa med hem... Ska slänga upp en bild på sovalkoven sen med. Nu måste jag fortsätta med mitt muffinsbak innan tvättis börjar.


nattinatt

Har varit på aw med söta kollegor o killkompisar. Lugnt o trevligt o tidigt hem. Men som vanligt svårt att sova o nu kom jag på att jag va lite hungrig med. Så nåt att äta o sen gonatt. Hoppas John Blund vill komma förbi ikväll.

mera mums

Idag fyller kollegan Magnus år. Det firar vi med marrängswiss!


cupcake

Måste ju visa den jättefina cupcaken som jag fick av min kollega Rosie häromdan. Hon har bakat den alldeles själv o den va fantastiskt god! Lika söt som den ser ut!



Idag är jag så trött att jag inte vet vad jag heter. Jag lääääängtar så till min semester! Tur att det iaf är fredag. Trevlig helg på er!

klipp klipp

Idag va jag hos Carin på lunchen o blev fin i håret! Underbart kändes det, att bli lite ompysslad o få bort lite vinterpäls!

Hade tänkt träna men det va en olycka på röda linjen så jag kom aldrig till hornstull. Istället gick jag hem o la mig i sängen, försöker vila. Känns som mitt huvud ska sprängas. Det är så mycket just nu. Känns som jag inte sovit sen jag lämnade Alsen. Jag brukar typ ALDRIG ha ont i huvudet så jag tycker det är riktigt obehagligt. :(

let it shine!


3v

Hade nästan glömt bort vilken dag det va idag. Tisdag. Endast tre veckor kvar! Dagarna försvinner fasligt fort nu... Bjöd in mig själv på middag hos Tanja ikväll. Det va mycket trevligt! Jag kände för att umgås efter en låååång dag på jobbet. Kan säga att dagarna går ännu snabbare när man har mycket att göra. Ibland känns det som man inte gjort nåt fast man fått undan massor!!

Här är en fin bild tagen genom bilrutan på vägen från Alsen på väg mot Östersund. Alsensjön som syns där nere. Vackert!

”Den där skiten är magisk”

Näääken var namnet (UMYO remix) by Alex Thunder

note to self

Never ever bus again! Huga, drygt o segt va det! Ont i hela kroppen av att suttit stilla 100 år. Tur att jag hade musik. Kunde inte läsa eftersom jag började må illa. Nej aldrig mer buss!! Känns sådär att va hemma. Helgen gick för fort. Det var så trevligt att träffa familjen o vännerna, några nya vänner har jag oxå fått. Solen har varit framme nästan hela tiden o skidspåret varit så fint. Mmmmmmm. Kanske va värt den där bussresan ändå...

Jo just det ja. Polaren Pär va på den andra bussen. Sjuuukt. Hade inte sett honom sen jag åkte hem från konferensen i Åre förra året. :)

hemfärd

Vill inte åka hem. Vill inte packa ihop mina grejer. Jag har haft en jättemysig påskhelg. Jag skulle inte kunna tänka mig att bo här på heltid men vill absolut INTE åka hem. Innan jag hoppar på bussen hem ska jag träffa Maria o lille Arthur. Ska bli roligt! Han har nog växt massor sedan jag såg honom förra påsken. Helt otroligt att jag inte sett honom på ett helt år!!

filmkvällar

Vi har sett Solstorm och Bröllopsfotografen under påskhelgen. Solstorm va sådär. Bröllopsfotografen sjukt underhållande.

Nu är det sängdags. Vill inte åka hem imorrn. Buhu...


alla vi som...

Bilresan upp var rolig. Vi kom på flera olika facebookgrupper... Alla vi som älskar Tuttifrutti Passion. Alla vi som älskar att åka bil. Alla vi som har en iPhone och Alla vi som tänker skaffa en iPhone.

påskmiddag

Igår va vi på middag hos Linda o Peter i Lit, nästan hela familjen samlad. Mycket trevligt! Busiga o glada små barn överfyllda av godis. :) Efter middagen gick jag på kalas o träffade Thure, gick sedan till Plaza o mötte andra glada påskfirare. En mycket bra kväll även om jag kan tycka att Östersunds uteliv är det tråkigaste jag varit med om. Vi fick skjuts hem av Stefan som va ute o körde taxi. Somnade gott på Thures soffa.


skidor

Pappa och jag har åkt skidor två dagar i rad. Snabb är han, far min. Jag blir helt slut av att försöka hålla hans tempo! Idag har jag träningsvärk o ska bara vila i solen. Njuta. 
 

Alsen

Kom fram runt två inatt... Efter en lååång bilresa. Det va underkylt regn som orsakade halka, så Erika körde försiktigt. En bil låg i diket... Riktigt läskigt! Men jag hade väldigt trevligt sällskap så resan kändes inte jobbig alls. Tack Erika, Olle o Molly! Nu är det dags för lite frukost med pappsen o Anette. Sen får jag se om jag ska ta o snöra på mig pjäxorna o dra ut i längdspåret!!

påskharen was here

Och nu ska jag studsa iväg för att möta Helena o åka iväg för påskfirande i Jämtland! Åhh.. mys!

GLAD PÅSK mina fina vänner!


RSS 2.0