så arg att jag gråter

Jag har nu varit sjuk i två dagar o hemma från jobbet (var halvsjuk hela helgen o veckan innan men jobbade ändå o så kom ju brorsan). Kände att nu är jag less på att sitta i en överhettad lägenhet. Måste ut o få luft. Malin kom hem igår kväll så hon har hållt mig sällis idag. Hoppas jag inte smittat henne. Hur som helst så gick vi ut på en promenad, längs vattnet vid rålis o norr mälarstrand. Fan vad jag ångrar det....

Gissa vem som sitter längs vattnet om inte D's förbannade j**la f***a till exflickvän, som förpestade hela vårt förhållande. Jag kände en blick kall som is som naglade sig fast i mig, jag rös till av obehag o då såg jag henne... Åh jag blir så himla arg, så arg att jag nästan började gråta! Efter tre år tillsammans så lämnade hon oss aldrig i fred, överallt blev jag påmind om henne. Hon ringde, skickade sms, skrev till honom på msn, skrev till alla hans vänner på FB, nästlade sig in på alla möjliga sätt o vis... o han tillät det. Kanske han försökte förklara att det inte funkade att hålla på som hon gjorde, men hon fattade ju inte... o jag försökte låta det rinna av.. Men efter tre år är hon fortf som en vagel i ögat på mig. Även fast det är slut mellan mig o D. Han har tagit bort mig från msn, vi hörs el ses inte, inte mer än nödvändigt iaf, för jag blir arg o ledsen. Men under de år vi va tillsammans hade han ändå kvar henne som "vän". Åh vad det gör ont! Gud vad jag ångrar att jag gick utanför dörren idag.

lillebror på besök

Tapas, shopping, slappa i parken.... Precis vad syster behöver.
Kom o hälsa på snart igen!





sjuklig

Kanske därför som jag hade en sån där svacka igår, who knows? Feber, ont i halsen, snorig o ögonen rinner... plus röd vecka. :( Vaknade kvart över fem av 100 graders värme i rummet trots att balkongdörren va på glänt. Brorsan gick härifrån halv sex för att hinna med tåget. Han borde va framme i Östersund när som helst nu. Jag ska iaf ta mig till affären o köpa en tidning o blåbärssoppa. Tjingeling!

fint väder

Då har man inte tid att blogga, man vill bara njuta av solen. Men nu tror jag att jag fått solsting o tar en liten solpaus. Lillebror är på besök, fast har för några dagar varit hos Rikard.

Men även när solen skiner o allt är toppen slår mig ändå känslan av saknad. Fan vad ont det gör. Kommer det någonsin kännas riktigt, riktigt okej igen?


good night

Sthlm by night!


champagnefrukost

Charlie aka. Mads fyller 25 år idag! Det firade vi med champagefrukost imorse! Snurrade härligt i huvudet en stund! Gott med jordgubbar oxå! Jag bakade muffins till henne som jag tror vi kommer äta efter lunch. Gött!


varning för cyklister!

Imorse cyklade jag till jobbet, lånade Malins cykel eftersom hon är bortrest o Micke inte har hört av sig angående vad som händer med den cykel som han lovat ge mig. Hur som helst... Malin är typ 10 cm längre än mig o jag når knappt ner till tramporna ändå. Vingligt kan jag säga! Men det va inte största problemet, utan trafiken, o då menar jag inte bilarna... utan de andra cyklisterna! Galna!

Efter jobbet gick jag förbi cykelreparationen som ligger bredvid o bad dem sänka sadeln o styret så mycket som möjligt. Det blev mycket bättre! Men sen när jag skulle cykla mot slussen så va de ju i farten igen... De satans cyklisterna som vill cykla in i mig både framifrån o bakifrån o tvärstannar mitt framför. Gaaah! Tror inte min handled gillade den där tvärniten för nu har jag ont som tusan.



Vid slussen mötte jag finaste Lisa o sen kom Sara. Hade en trevlig kväll vid vattnet. Dock blev det kallt även fast solen sken så vid niotiden gav vi upp. Det gick bättre att cykla hem. Nu har jag fixat jättegod kyckling till lunchen o även diskat lite. Natti!


midsommarmys till tusen!

Åh vad det är skönt att va ledig! Jag har njutit till fullo heeeeela lååånga helgen! Slappat, skrattat, lekt lekar, ätit gött, dansat, druckit vin o bara haft det bra i väldigt trevligt sällskap! Det regnade på torsdagen men sen sprack det upp till midsommarafton o det blev hääärligt varmt under dagen o en fin kväll om än kylig o envisa myggor. Men det är så det ska va på midsommaren.

Idag träffade jag tre underbara vänner som jag inte sett på länge. Känns som om det va evigheter sen jag hade en helg i Sthlm men det är ju inte helt sant.. jag va ju här förra helgen med men då va jag mest bara... hmm, här men inte här? :) Hur som helst, allt är bra med mig o nu ska jag sova sött!


risby gård


tidsbrist

Har inte haft så mycket tid över för att blogga nu under midsommarhelgen. Jag är nu på väg till en liten picnic med Molly. Min landkrabba Malin har stuckit iväg för att surfa i Osago o blir borta en vecka, tomt här nu...

Bjuder på en bild på landkrabborna! :)

Glad Midsommar!

Hoppas ni har en superfin midsommar för det har jag! Puss på er!

midsommarmuffins


stackars gubben...


currylovers


primo

Ikväll hade jag o Fridus tur o blev bjuden på en jättegod pizzamiddag på Primo av Candyman. Guldkille verkligen! Tack!! Mätt o belåten ska jag nu efter en liten kvällspromenix hoppa i säng o drömma sött.

Jag är bara lite arg över att handleden inte blir bättre. Hoppas nya meducinen hjälper annars ska de amputera handleden sa doktorn... Har fått väldigt ont i benhinnorna med så nu vilar jag en dag med löpträningen.

Sov gott världen!

1 kg mjöl!


hurtbulle

Yep, thats me me me... Eftersom jag inte kan funka mer för tillfället o inte heller styrketräna så blir det löpträning för hela slanten. Känns riktigt bra faktiskt. Vi har fått en mixer till jobbet så nu kan man fixa smoothies till mellanmål.
Gött mos -  Fruktöverdos! :)


candy mountain

Min kollega Charlie, aka Mads, har en egen film på YouTube!


Good Life!

Har haft en ruskigt bra helg men många skavsår har jag fått av allt dansande. Och igår va jag nog inte riktigt 100% mig själv. Tvingade dock ut mig själv på en löprunda i regnet på kvällen med Malin, frisk luft o massa vatten gjorde susen.

Nästa gång Good Life spelar måste ni hänga med, it's the shit! Det va hett o svettigt o grymt, grymt, grymt! Totally awesome! Kanske ska hoppa efterfesten nästa gång... va inte hemma förrän halv sex. Barfotapromenix i regnet på Hornstulls gator kan jag nog oxå skippa. Men grymt med tunnbrödsrulle o chili cheese för hungriga lilla magen. :P


via maffia

Sprang på min gamla roomie Åsa från Florenstiden på Berns. Träffade även på min gamla chef Jonas från Shell. Och Malins kompis Joanna... Vilken rolig kväll!



Åsa & jag

sushi & gurkdrink

Efter en hel dags nagelfix o shopping blev det en liten paus hemma hos oss för att fräscha upp oss lite. Sedan vi gick iväg för lite sushi på ett bra ställe här i närheten o efter det blev det den berömda gurkdrinken på Lokal. Fast vår favoritbartender va inte där. Buhu...
Promenixade sedan med Helena till nattåget o sen hem igen. Nu är det sängdags. Åker nog till Nypan imorrn o jobbar efter vanliga jobbet. Sjukt va?


a day off

Idag har jag varit ledig, såååå skönt! Första dagen på över två veckor... Helena kom ner imorse för att göra sitt slutprov i naglar. Skriftligt o praktiskt. Jag fick klippa av mig mina egna naglar o va modell. Se så fint det blev! Som tack fick jag ett jättefint rött nagellack, Creative i färgen Company Red. Skitsnyggt! Sen va vi en sväng på stan, shoppade ett par beiga byxor o ett halsband. Helena letade kläder till 60-årskalas men fann mer än så. :)


nacho nacho nacho!


sömnmarathon & sushi

Jao... idag kan jag lätt säga att jag är utvilad. Somnade innan halv elva o vaknade kvart i åtta. Gött mos att sova så mycket o länge! Vaknade inte en endaste gång o hade inte mardrömmar heller. Jag tror minsann att jag måste behålla John Blund hos mig. Jag ska kedja fast honom... :)

Idag fick jag världens smaskigaste sushilunch oxå, o trevligt sällskap! Prova Sushi Devil om ni inte varit där redan! Tjollahoppsi!


kidnappad

Åh vad jag älskar att sova.. när jag kan sova. John Blund har redan kommit så jag tänkte ta tillfället i akt o joina honom i sängen nu. Jag tänker låsa fast honom o inte låta honom gå förrän imorrn bitti.

nypan

Ännu en helg avklarad... Jobb o trevligt sällskap. Men ack va trött man blir. Ska snart sätta mig på tåget till Sthlm. Sen ikväll blir det filmkväll. Ska försöka hålla mig vaken till filmen. :) Hoppas ni har en fin söndag!

Här är en bild när vi är ute o dansar på Tellus... Mange, Alex, Tess, jag o Thomas är väl dem som syns i bild.. hehe... Lånat bilden av Henrik.

singstar & disco

Har haft en superduper kväll med mina nya vänner i nyping. Fotboll, singstar o disco. Sen efterfest o pizza. Ja livet är gott ibland. Ska försöka sova lite nu för imorrn blir det jobb igen. Gonatt sov sött!!

nationaldagen

Det är visst 6 juni idag. Det firar jag med att jobba lite, skriva ut deklarationer. Tjohoo! Imorse va jag så trött att jag inte visste vad jag hette. Hade väldiga svårigheter med att komma ur sängen... Kom till Nyköping kvart i tolv ist för kl nio som jag tänkt. Jaja... det är ju lördag. Får väl stanna till kl tolv inatt. Men jag hoppas att Frida kommer hit ikväll, eller att mina nya vänner här i Nyköping vill hitta på nåt. Jag vill helst inte jobba hela natten. :)


Grattis älskade Karro!

Nu är du snart sjukgymnast!! Ikväll har jag firat Karro och Maria som blir sjukgymnaster! Tjohoo! Har träffat deras familj o vänner. Väldigt trevligt, massa gott att äta, o jordgubbstårta. Smaskens! Firade även Maria o Olles nya lägenhet (och min tillsvidareanställning. Mycket att skåla för!)

Men usch va trött jag är... o så ska man upp o jobba imorrn igen. Fy, det värker i hela kroppen. Nä måste sova nu om jag ska orka. Snark.., Zzzzz...

större

Världens sötaste Malte har blivit större... Fick träffa honom en snabbis igår. Och massa tänder har han fått oxå. Åh han e så go, vill bara äta upp honom! Här kommer en bild som jag lånat från Hannah.


ZZzzzzzzzzzzznark

Åh jag sov så gott inatt. Sov som en stock.. Slocknade framför tv:n, vaknade o borstade tänderna o kröp ner i sängen. Klev upp halv åtta. Promenerade till jobbet o köpte en latte på vägen. Morgonen ska alltid börja så här tycker jag. :) Ha en bra dag! Kram

skepp ohoj landkrabba!

Igår hade jag en lite FÖR rolig kväll. Ett besök på Gerdas o sen Lokal. Rosé o gurkdrink, jo en får tacke! :) Mår inte direkt prima idag. Som man sår får man skörda... el vad säger man? Botten är nådd? Ja, i dont know.
Men en sak är jag säker på o det är att Mr Bartenders gurkdrinkar är för goda för att låta bli... Jag tror inte det va drinkarnas fel heller, det va nog den där catch eucalyptus. Dumma idéer får man lida för. Men Charley snusar ju sånna så jag va ju tvungen att se om de va någe gott el om de va lika äckligt som det låter. Det va det senare o nu behöver ni inte va oroliga över att jag ska börja snusa. Nej till tobak! Man kan ju få cancer o så mår man ju tjyvens!!

om någon undrar

Koffein är en bitter vit kristallin xantinalkaloid som fungerar som en psykoaktivt centralstimulerande drog och ett milt vätskedrivande medel hos människor och djur. Koffein upptäcktes av en tysk kemist vid namn Friedrich Ferdinand Runge 1819 och isolerades första gången av honom året efter. Han myntade begreppet "kaffein", en kemisk förening i kaffe som i Sverige fick namnet koffein. Koffein är även känt som guaranin då det återfinns i guarana, matein då det återfinns i mate, och tein då det återfinns i te; alla dessa namn är synonymer för samma kemiska förening.

i got the key!

Hihi hittade den äntligen.... Jo jag vet, skulle lägga mig i tid men hittade ju inte den förbannade nyckeln förrän nu. Vikt ihop alla kläder o tittat i alla lådor o skåp o väskor... till slut hittade jag den i en liten partyväska som jag inte ens använde i fredags. Jo så atte... den hade ramlat innanför fodret som tydligen va trasigt. Det lustiga är att sen i lördags så hade jag den väskan som plånbok/partyväska o då märkte jag inte heller att den va där.. Men jag har alltså gått o burit runt på den i princip hela tiden! Ungefär som att ha glasögonen på huvudet o gå runt o leta efter dem. Hehe.. Natti!!!

den som söker ska finna

Håller på letar för fullt efter min nyckel nu. Måste hitta den... Panik! Var är den? Jag är jättemätt, jättetrött o har jätteont i handleden o det är tur att jag är ensam hemma just nu för jag är ganska jättevresig. :( Va till doktorn i måndags o då kändes det bättre i handleden, men idag på jobbet gjorde det så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Knapprar värktabletter mot inflammationen men det verkar inte hjälpa. Svullen o varm på handleden o det gör ont bara man typ smeker över handleden..... Äh här ska jag inte sitta o gnälla... Det tar lite för lång tid att skriva med bara vänsterhanden iaf. Ha en fin kväll!! Kramar!


en lycklig dag

Förutom att jag blev så himla chockad häromdagen så har det varit en jättebra dag! 1 juni 2009 o jag har Ä N T L I G E N fått en tillsvidareanställning! Jag har haft lunchpicnic i parken o solat i bikini o jag känner mig nästan i toppform. (Skulle bara behöva träna lite.) Efter jobbet åkte jag till Lisa, Erik o Alex. Efter en lite uppfräschning gick jag o Lisa till Medis, kollade på folk o så... sen vidare till Ljungan o träffade hennes klass. Senare kom även Malin för en öl. Vidare till Lokal för en öl innan vi gick hem. Åh vad jag är lycklig över min anställnng! Det känns så sjukt bra!

lunchsola i parken



Firade min tillsvidareanställning med picnic i parken på lunchen. Passade på att använda min underbara bikini från Vitamin A. Visst är den fin? Och visst ser jag brun ut?! :)


LYCKA!!

Hej Mia!

Självklart borde jag sagt det tidigare men du är i alla fall tillsvidareanställd nu.

Känns super med dig på skutan. Jag och Rose-Marie är jättenöjda med din attityd och jobbet du gör.

Vi kommer att boka upp ett mer formellt utvecklingssamtal snart.

Med vänliga hälsninga

Markus Kullendorff

run mia, run!

Shit pommes alltså, hur gör man för att komma i tid? Hm, kanske börja med att lägga sig i vettig tid o sluta tänka på sånt som man ändå inte kan påverka. Men det är ju så mycket lättare sagt än gjort! På tåget till sthlm nu, hann precis!

RSS 2.0