Måndagsmys

Lite vin o Gossip girl medan älggrytan stod o puttrade. Väntan på A som va duktig o gymmade va helt ok! ;) Grytan blev nomnomnom sa A. Det godaste han ätit på länge.

Ännu en längtan

Ända sedan konferensen har jag längtat till november bara för dessa. Pretty Amazing. Nu är det inte länge kvar :) Tänk om man hade bott i USA el London. Då hade jag redan haft dem. Konstigt att längta efter en produkt men sånt gör man ibland om man heter Mia. Jag längtar även efter de nya skuggorna bareMinerals READY som är i fast form. OM de nu kommer till Sverige...


image description 

 


Vill ha...

..en katt! Tänk vad mysig att ligga i sängen nu, lite halvseg, mulet ute o en spinnande katt i famnen. Nääää vad mysigt. Jag vill!! Här med Prince i famnen. Rackarns söt krabat!

 


Du vet det är bra när...

...folk dansar på borden. JOX på Reisen! En helt vanlig lördagkväll med litet inslag av Halloween.

 


Lördagmorgon

Jag har ätit frukost, tittat på en film o nu läser jag min nya tidning som kom i brevinkastet under veckan o dricker en kopp kaffe. En tidning enbart om skönhet. Ska snart göra mig i ordning o ta mig ut i det fina vädret. Unna mig att köpa nya strumpbyxor. :)


Mjau...


Katterapi

Bestämde mig för att få lite kattmys, tänkte det kunde göra mig piggare så har varit hos Vivituff en stund o kelat o busat med Roscoe o Prince. Mollytuff kom oxå o hängde. Skönt att boyfriend hämtar när man e så snuvig med.


Sötsaker

Sitter på jobbet o allt jag kan tänka på är sötsaker. Förmodligen för att jag är sjuk hela tiden o aldrig kan komma igång med min träning... :(


Snuvig... igen!

Den här hösten har inte startat så bra. Nu är jag snuvig igen. Satt på t-banan imorse o nös o sen fortsatte det hela dan. Känner mig helt frusen o snuvig o snorig o eländig. Det är dags att krypa till kojs o hoppas att få vakna frisk imorrn. 1-dags-förkylning. Tack det räcker så.

Wordfeud

img_2731 (MMS)

Att man ens får skriva sådana ord...


Höstsol!

img_3044 (MMS)

Har varit ute i höstsolen på lunchen. Jättehärligt. Åt lunch på Brasserie Elverket med Sara o Hanna o pratade av oss det senaste... Äntligen fredag!


Water for elephants

Om ni inte har sett den så är det ett utmärkt tillfälle att göra det i höst eller vinter. Jag tyckte den var fin och det tyckte A med.


Onsdagsmys

Igår träffade jag Vivi en stund på Folkbaren över ett glas cava. Det va så mysigt fastän jag va så trött så trött o mest satt o gäspade. A kom ner o tog en öl med oss sedan. Men hemma redan vid halv tio o tidigt i säng så jag orkade jobba idag. Jag har blivit en trött gammal tant som inte orkar med uteliv mer känns det som.


31 & 32

Jag och A firade födelsedagar på Selma Spa. Hans för sent o min för tidigt. Tror det va 25 sept. Har inte haft så mycket lust att blogga o dagarna har flutit förbi. Mysigt var det iaf. Massage + kurbad o sen det varma utomhusbadet på taket av Clarion Sign.

På min födelsedag va pappa o Anette här o firade. De va här hela helgen faktiskt. Vi hann till Ikea, sätta upp två hyllor o en läslampa, en hylla i badrummet samt göra älggryta o umgås o sånt där trevligt. Nu är det visst redan mitten av oktober! Tiden går fort!


RSS 2.0