Finbesök!

Igår hade vi besök av Helena och så åt vi lite sushi. Senare kom Elin och vi satt här hemma, drack lite vin och tjöööötade till sent. Mycket trevligt!

 
 
 
 

Vårkänslor

Jag är ungefär lika kär i Postiljonen som jag var i Chvrches förra våren/sommaren.
 

Påskhelgen!

En långhelg fylld av sol, ledighet, vänner, parkhäng, promenader, träning, några drinkar och ytterst lite godis. Kan ha varit den bästa helgen på länge. Älskar våren!
 
 
 

En sån dag...

...när man lyssnar på mycket Hurts.
 

Fundersam

Idag har jag varit ledig, brukar egentligen vara ledig på torsdagar när jag ska jobba lördag. Men nu vet jag inte vad som hade hänt i mitt schema... En grå och regnig dag har det varit men jag har spenderat tid med katterna och jag har varit på stan och gjort lite saker och så har jag kickat igång veckan med dans. Egentligen dansar jag inte på måndagar (brukar köra styrka/kondition) men i morgon kommer jag inte hinna dansa och inte heller på fredag. Och dansen är det som håller mig flytande just nu. Funderar över framtiden. Det är inte hållbart för mig att bara hålla på med fransar. Jag får ont i nacke, axlar och rygg och mina ögon blir helt knallröda av limångorna. Det känns som jag ser sämre men jag ser bra... men det är grumligt till och från. Jag tror verkligen inte att det är hälsosamt!! Nu när det är pollen i luften så känns det som det kliar i ögonen exakt hela tiden och jag nyser väldigt mycket. Mestadels är det i kombination med jobbet. När jag jobbar så sticker limmet i näsan med och det kliar oxå, ett tag använde jag nässpray för jag blev tätt i näsan och samtidigt rinnig men det har jag slutat med. Blir lite orolig över att utveckla nån konstig allergi men det kommer inte vara så här för alltid. Jag har planer. Men jag älskar att göra fransar med, så vi får se hur det löser sig.

 
 
 

Sötstrumpan!

Eftersom jag varit så väldigt dålig att uppdatera bloggen första månaderna på året så kommer en liten uppdatering om sötnosen... Hon har fyllt ett år och har tagit sina första steg nu. Hon är helt bedårande! Hon var här och hälsade på och klappade katt en dag med. Jag önskar verkligen att jag kunde träffa henne varje dag men det brukar gå ungefär 14 dagar till en månad mellan gångerna jag ser henne... Tiden går så väldigt fort nu även om den ibland står helt stilla.
 
 

Proportioner

Det är inte så himla lätt alla gånger... och inte heller det där med färger. Jag vill gå en kurs! Ska försöka hitta nån i sommar. :) Det är iaf bra att när färgen torkat så kan man korrigera lite. Här är ett av de senaste projekten.
 
 

Dancing makes me happy

Igår skulle jag egentligen köra styrka men jag var på så dåligt humör så gick iväg på dansen istället. Och blev glad igen! Sen blev det tvättstugan när jag kom hem. Idag har jag dansat igen. Men det var variation, för igår var det gamla koreografin som jag kan och idag den nya som jag fortfarande håller på att lära mig. :)
 
 
 

RSS 2.0