Cross training & sushi

Söndagsmys på bästa sätt. Thrusters, stående rodd, kettelbells, vipr, armhävningar, magövningar mm. Sedan dusch och sushi. En bra söndag efter allt slappande. :)


Reeekor

Myskväll med Anna igår. Kollade film och råkade somna i soffan. Skönt.. Zzzz


Frunch

Innan hemförd fick vi lunch. Men eftersom jag sov över frukost kallas det frunch! Gott var det!


Dinner & Dance

 


Karate kids

Kick off med jobbet fre-lör på Knistad golf och konferens. Mycket nytt och nyttigt men även party, dans och opera. Promenad, regn och björnbär. Träffade mina kollegor från kontoren i Göteborg, Malmö och Köpenhamn plus nytt smeknamn "ekonomia".


♥ Chrvches - The Mother We Share ♥


Drake - Where Were You ft. Dawn Richard


Ciara - Sorry


Gardiner

Dags att hänga upp något nytt. Behöver förändring i hemmet ;) Det blev tjusigt!

 


Solig lördag!

Från ett par skor till ett par andra. :) Började dagen med power step. Sedan hem, duscha, äta och cykla till Aspudden för att lämna cykel på service. Sen träffa upp vänner, kolla lite second hand och loppis. Fika lite i fina vädret och slutligen hejja lite på duktiga löpare som sprang Halvmaran.


Bling bling

Fyndade ett halsband förut. Kommer bra till hands när man vill blinga till det lite en dag som denna...


Nytt trix!

Oliwer har ett nytt trix! Putta ner en papperstuss från bordet men ståendes på golvet. Lillskrutte!


Surprise!

Idag fick jag en överraskning på träningen. Ingen street dance... Istället nån dålig crosstraining (cirkelträning) utan riktig musik och endast 7 personer och typ 6 stationer. Jag blev så less, ville verkligen dansa idag.. Och när detta pass inte ens va ordentligt planerat av instruktören med dålig musik och mestadels tystnad så blev det bara pannkaka. Jag tror dock ändå att jag kommer ha lite träningsvärk imorrn men det va inte ett bra pass.


Tidigt

Mitt nya jag är nästan först på jobbet. Halv åtta igår och idag. Rekord. Och ack så sömnig. Nånstans ska man börja för att vända på den tröttmössa jag varit. Men nu är det gonatt!


Shiny & Sparkly

De nya rosa och pärlemor verkligen skiner. Den tredje gnistrar!

Me wants!


Dancing in the streets!

Dansade iaf hela vägen hem. Va så glad i hela kroppen! Höstens första dans med underbara fina Camilla! Jag ber till högre krafter att ge henne styrka att klara sig igenom sin cancer. Jag tänker på hur tacksam jag är över att jag är frisk och jag lovar mig själv att ta hand om min kropp och mig själv. Det är klart att jag vill LEVA. Här och nu. Och jag önskar jag kan ge av min styrka till henne. Varför finns cancer? Den person som inte känner någon som drabbats av denna sjukdom. Finns den?


It's a rainy day...

Det bara regnar och regnar och regnar och regnar i Stockholm. Det här är en bild från en annan regnig sommardag. Men idag är det 1 september. Betyder det att hösten verkligen är här? Jag tror jag ska bädda ner mig i sängen en liten stund till... det är ju trots allt lördag och jag har ingenting som jag måste göra idag. Mer än att städa, men det kan jag ju alltid göra sen. 
 
 

Kräftis

Inga kräftor förra året men ikväll blev det äntligen av. I sällskap av några av mina nya trevliga kollegor plus en jättegod drink på El Diablo. Mums!

Hemma i tid och hittade en gullig lapp här  ;) Imorrn blir det träning och på söndag med... Plus lite choklad på jobbet minsann!

 


RSS 2.0