Julstämning

Den här julen blir det Mariah Carey, Love Actually och The Holiday hela julhelgen lång.
 
 

Kul med lådan

 

Lillstrumpan!

Åkte med brorsan till Lotta och Joni i torsdags. Så himla stor lilla stjärnan blivit. 10 månader med. Tiden går för fort! Hon har redan sagt "mamma" och nu väntar jag bara på att hon ska säga "Mia". I fredags var hon hit en snabbis med brorsan för att hämta post så då fick jag en mysig kram med. Åh vad jag älskar lilla filuren. Så väldigt go och mysig!!
 
 

Katten är hemma

För ca en vecka sedan kom Vivi hem och det har firats med både kaffe och alkohol. Vi fick till och med äran att träffa på Molly och Rob en kväll. :)
 
 

8-dagars

Har man inget bättre för sig så kan man ju köra en 8-dagars arbetsvecka.. Inget fel med det. Inte om man inte gillar att va ledig förstås. Men idag var ändå en skön dag. Två jättegulliga kunder och bara 8-12. Nu väntar jag på att brorsan ska höra av sig så ska vi åka och hälsa på Joni. Finaste skruttan! 10 månader nu. Tiden går för fort!
 
 

Äta med katt vid bordet...

Fick den här bilden av min kollega häromdan... Det va så träffande. Hade gjort i ordning en tallrik med lax, avokado, brysselkål, broccoli och skulle hämta vatten. När jag kommer till bordet sitter Oliwer där och försöker nalla av min lax!
 
 
 
 

Julfest med jobbish

I lördags hade vi personaldag som avslutades med julfest och julgalan på Tele2 Arena. En riktigt trevlig tillställning! Vi gjorde även ett försök till en gruppbild. :)
 
 
 

Timbuktus tårfyllda tal

 
"Jag kommer att älska i Sverige, jag kommer att leva i Sverige och jag kommer att dö i Sverige." Så sant som det är sagt. 

Kaffe och rosa läppar

Jag gör inget annat än att jobba. Just nu trivs jag med det även om jag längtar efter att vara ledig med. Men med ledighet kommer tid att tänka och det vill jag inte. Vill inte tänka på allt som gått snett i mitt liv, var jag trodde jag skulle befinna mig i denna ålder. Jag vill tänka på det som är bra. Målar läpparna rosa och på nåt sätt blir dagen bättre så. Plus massor av kaffe. Har haft en bra vecka än så länge med många stammiskunder. Börjar gilla dem. :)
 
 
 

RSS 2.0