Happy times


Torsdagsdans

Som vanligt på torsdagar dansar jag med Camilla. Det är roligt o jag fick sällskap av Linda från jobbet. Vi satt i omklädningsrummet efteråt, pustade ut o va mycket stolta över oss själva.

Idag är sista dagen av september. Vilket betyder att det är den första oktober imorgon. Inte alls någon vanlig dag... Men vi har redan firat den så det känns inte alls så märkvärdigt.


Jag o min älskade landkrabba äter tårta som hennes kollegor bakat!

Tårthimlen

Efter all träning så har jag dött och hamnat i tårthimlen...


Konferensdax

Snart dags för kalas med jobbet igen och i höst är det hiphop-tema. Jag tror jag ska gå old school... Vad tycker ni? Trevlig helg allihopa!


Piruetter!

Jag har snurrat på en fot ikväll! Inte illa va? Jag minns första gången jag va på Mircos pass på Sats söder med Jenny o fattade absolut ingenting... Jag tyckte det var alldeles för många snurrar o det blev så förvirrande. Men det va för flera år sen o nu så går det faktiskt! Man blir bättre! Mirco är en jättebra instruktör. Jättekul att han vikarierat på Odenplan nu två tisdagar i rad.
Det är synd att hans pass på söder krockar med Camilllas i Hornstull på torsdagar. Tänk om man kunde dela sig i två? :) Såg att han har pass på Fridhemsplan på onsdagar men man kan ju inte dansa 4 dagar i rad eller kan man? Har dock slagit i knä't igen o det kommer nog fortsätta va ömt resten av det här året... What can I say? Alla dessa coola grejer man gör på golvet...

Dansa mig lycklig...

Jag försöker verkligen tänka positivt. Och det bästa sättet för att fortsätta hålla humöret uppe är att dansa... Dansa dansa dansa.. Jag kanske borde byta karriär? Tänk att få dansa på heltid? Idag va Camilla äntligen tillbaka o det va så roligt att dansa med henne igen! Lite nya steg o lite gammalt. Jag va helt slut efteråt. Och jag fick en komplimang av killen bredvid som tyckte att jag va jätteduktig. Sånt är skoj! Och han va naturligtvis oxå jätteduktig!
Jag måste säga att det verkligen har förändrats på SATS. Det är så många killar på danspassen och det är väldigt blandad ålder, faktiskt många som ser ut att vara i 40-50-årsåldern! Jag gillart!

Val 2010

Jag har röstat. Det gick bra. Har ni röstat? Om inte, gör det NU!

Dagen efter champagne

AW med jobbet o för mkt champagne o drinkar. Då blir det inte många knop. Har spenderat dagen i pyjamas o bara softat. Kollat på film o så. Sen kom jag på att jag skulle googla den här bilden. Jag såg den i Paris o blev kär i den. Mer bilder från Karen Knorr finns här.


Ömma knän!

Jag har dansat dansat dansat och det är så kul! Jag är fortfarande världssämst på att lära mig koreografi men jag tycker ändå att jag börjar lära mig mer o mer. :) Plus att jag blir på så himla bra humör. Tyvärr har jag ändå svårt att somna o det blir alldeles för lite sömn. Hoppas kunna ta igen lite i helgen.


Tjejkväll

Ikväll har jag bara hängt hos Molly Malone, kollat tjejfilm, lockat hår o ätit svampsoppa. Härligt att bara ta det lugnt.
Jag vet aldrig om jag ska skriva allt jag känner här el inte. Vad som händer i mitt... Jag vill ju berätta men samtidigt är det ju så privat. Har legat sömnlös nu flera nätter o jag nämnde det ju förut men har plockat bort det. Nej det bästa jag kan göra är att dansa bort bekymren. Imorrn blir det tredje danspasset denna vecka.
Gonatt!

macbook pro

Min förra dator dog, så nu har jag en ny. En jättefin mac som jag försöker lära mig hur den fungerar. :) Det går sådär. Men den är fin.. o hittills så gillar jag den jätttemycket!

Jag har det bra!

Det har varit dåligt med uppdateringar här senaste tiden, jag ville bara meddela er att jag har det bra. :) Hoppas ni har haft en skön sommar o känner er redo att möta hösten som verkar stå runt hörnet o stampa.


RSS 2.0