Tvätt- & städkväll

Ibland måste man göra någon nytta oxå.. Rena kläder kan va skönt att ha liksom fräscha sängkläder. Eftersom det är mindre än en vecka kvar till Paris känns det extra viktigt att fixa iordning mysigt här hemma. Hatar att åka iväg o komma hem till ett klädkaos. Så det ska jag försöka undvika :)
Här kommer ännu en badbild. Ja, vilken härlig midsommar det var! Längtar tillbaka...


A day off

Igår var jag ledig, spenderade dagen på lilla essingen med Sofia o Malin. Sol, jordgubbar o bad. Lovely!


Sill & potäter

Traditionsenlig midsommarlunch. Visst slank det ner någon nubbe med till Jockes sköna stämma.
Vädret var helt fantastiskt! Inte en droppe regn på heeeeela dan..


Grillkväll

Midsommardagen bjöd på mysig grillkväll på altanen. Mmm god mat o supertrevligt sällskap! Iofs grillade vi på midsommarafton med men då var det alldeles för mörkt för att ta någon bild med iPhonen. Hoppas att någon annan tagit några bra bilder. Nu är det iaf sängdags. Har varit o tagit en drink med Malin, Hedda o Martin på Lokal o Gerdas. Sommar... vad annat kan man säga?


Bad vid klipporna

Midsommardagen bjöd på sol o bad trots att dagen startade med spöregn. Sofia kom äntligen o joinade oss :) Och här tar jag o Sofia oss ett dopp. Så härligt!


Nattdopp

Första kvällen nere vid båtbryggan. Solnedgång o nattdopp med finfint sällskap.. Kan det bli bättre? ;)


Värmdö

En liten lägesrapport kommer här. Midsommarfirandet har varit helt underbart. Sol, bad, spel, sill, jordgubbstårta, grillning, nattdopp... Ja allt som är mysigt o bra! Idag regnar det tyvärr så det blev sovmorgon o sen frukost. Nu lite fotbollstittande. Vi är nio personer här just nu och förhoppningsvis kommer Sofia senare så vi blir en till. :) Kram o ha det gött!

Midsommarfirande

Sitter på jobbet o läääängtar ut i solen. Men snart så.. Bara halva dagen kvar o sen blir det so long suckers... för ikväll åker jag iväg till landet med Kim o Alex. Får se om jag kommer tillbaka el ej? Glad midsommar på er! :)


Livet

Ibland är livet så fruktansvärt orättvist... Mina tankar går till min älskade vän o hennes familj o de nära.
Ta ingen för givet o var rädd om dem du har!


Grillning i Gubbis

Söndagen spenderades i solen på trevlig grill/gårdsfest i Gubbängen. Härlig stämning, god mat o en Mia som höll på somna...


Bröllopsfirande


Foto: Claudio Bresciani

Det blev ingen bild på bröllopsparet så jag lånade en bild.. Men jag såg dem åka förbi i sin vagn o vinka till oss... Så vackert! Många tårar i ögonen.. Blödig? Mmm.. Under dagen o kvällen blev det många skålar för brudparet. En hel dag i kärlekens tecken! Sedan begav vi oss ut i Stockholmsnatten o tittade på allt som hände på stan. Miike Snow m.fl. spelade på Gustaf Adolfs torg. Riktig festivalstämning. :)


Tjejmiddag

Jag orkar verkligen inte blogga längre, har ingen lust liksom... Hemma fungerar datorn knappt o på jobbet ska man ju som sagt jobba. Men här kommer iaf bilder från en jättemysig tjejmiddag med bästa Jenny o Evelina. Helt underbara tjejer! Evelina ville tyvärr inte vara med på bild. Som vanligt åt vi Yam Taley och avslutade med cheesecake. Yummie! Bilderna har jag lånat från Jenny. :) (Hur trött ser inte jag ut då?)




Söt!

Klicka på bilden för att komma till artikeln!


Tisdag

Dagarna går fort när man har roligt! Jag har börjat styrketräna lite smått, känns otroligt bra! Det kan den här klena kroppen behöva.. ;) På jobbet rullar allt på.. Snart börjar semestertiderna på riktigt.

Hoppas ni alla njuter av försommaren!

Fredag!

Äntligen är det fredag o jag börjar bli frisk! Jag hoppas verkligen att jag ska kunna träna något i helgen. Fy jag börjar bli så dålig form o det är ju nu på sommaren som man vill va i sin finaste sommarform! Fast om det regnar kan man iaf bylsa på sig kläder ;) Trevlig helg kära vänner!


Present till mig

Jag fick ju en jättefina presenter från världens bästa Tanja när hon flyttade ut från mig för sista gången...

Jag tror minsann det blir lite bakning till helgen :)


Hudterapeuterna

Hade en supertrevlig kväll med hudterapeuterna för någon helg sedan. Här är en bild från F12 med Helena och Ellinor.


Jordgubbstårta

Har varit sjuk flera dagar... Men i fredags fick jag nog av att va ensam så på kvällen gick jag iväg o spelade biljard med Kim, Alex, Oskar o Danne. Det va trevligt om än lite jobbigt pga hostan. Igår va Kim, Alex, landkrabban o jag på Skrattstock på Långholmen o sedan blev det grilla o jordgubbstårta hos Tanja o Thomas med Lina. Slutligen lite dans på F12 med Regina o Jenny. Det är så sjukt härligt att va hemma bland vänner igen. Förra helgen var oxå helt fantastisk! Jobbet känns oxå roligt o på måndag så börjar min gamla Shell-kollega Sandra hos oss. :) Förutom förkylningen så är allt verkligen toppen! Tjingeling!

Waterworld

Ni måste ju få se de här härliga bilderna från Universal med. Kollade på en vattenshow som va som filmen Waterworld typ. Efteråt fick jag träffa några av dem som varit med, kolla på deras stuntgrejer o så :) Coolt var det!

Uttråkad

Hemma o sjuk idag med. Ute verkar solen gassa på ordentligt.. 29 grader säger min termometer här på Hornsgatan. Jag har haft feber hela natten vaknat flera gånger av att jag o täcket är helt klibbigt o fryser. Fy fan säger jag bara. Huvudet fullt med slem oxå.. Och jag har så tråkigt.. Nu försvann min msn-kompis iväg på lunch oxå. Jag funderar på om man ska försöka duscha o sen ta sig ut på en liten promenad? Det kan man väl inte bli sämre av?

Här är en bild från Hollywood. En av mina favoritstjärnor. :)

Buhuu

Ynklig o trött. Hur mycket sömn, te o vatten kan man behöva? Helt förstörd känner jag mig. Ledsen över att missa vårruset o ännu värre premiären av FMK på f12 med UMYO. Men är man sjuk så är man. Natti!

tech tech

Denna låt är tillägnad mina underbara vänner på jobbet. Hoppas ni inte saknar mig allt för mycket! :)


Vårruset vs. Halsont

Igår gick jag hem från jobbet direkt i säng. OOOOONT i halsen. Det började kvällen innan men jag tänkte att det gick sova bort o på morgonen kändes det inte så farligt. Så där att det försvinner nog under dagen. Men tji fick jag. Tror jag hade feber när jag kom hem. Försökte äta lite mackor o dricka massa te men var liksom inte hungrig. Riktigt besviken på att jag inte kunde va med i Vårruset. Halsontet vann. :(
Imorse när jag vaknade hade jag knappt nån röst o när jag ringde min chef sa han: Mia du låter krasslig, stanna hemma idag o imorrn om det inte känns bättre.

RSS 2.0