Grattis till oss!

Jag o Mollymo har namnsdag idag.


Putsa sig lite

Sommarshoppat lite med Mollymoooo idag. Vi gick förbi på Vivis jobb, putsade skorna (både mina o Mollys) o så köpte vi sandaler. Det blev de svarta för mig o de bruna för Molly.. Nu kan jag beundra dem på henne ist. Finfint!! Men jag ska prova dem lite här hemma o sen bestämma mig. :) Har oxå köpt svarta byxor, ett linne, en kjol o somriga nagellack.

Bilden lånade jag av Molly

Grönt är skönt

Och så vill jag ha den här från RODEBJER. Var kom det där vill ha begäret ifrån? Det har ju legat vilande nästan hela vintern.

Sommarfötter?

Snart dags för sol- och kattresa. Funderar på nya sommarfötter. Båda dessa var supersköna att tassa runt i och passade en danskatt alldeles perfekt! De översta är bruna o från Vagabond, på nedre bilden svarta från Clarks. Vilka välja?


Katt på hal is

Jag o Vivi promenixade vid Vinterviken samt fikade. Mysig dag i solen men kallt som tusan. Nu är det inte ens 2 veckor kvar till sol- o kattsemester. Slänga av sig vinterkläderna o tjippa runt i sandaler o bikini. Som vi längtar!


En sen kväll

Spontana kvällar är de bästa. Sen kanske huvudet får lida dagen efter men det var helt klart värt det! Härliga tjejer jag har!


TGIF

Älskar fredagar. Fredagsvin. Och sovmorgon i morgon.
5 timmar kvar av arbetsdagen. Tick tack!


My body is a movement

Att röra kroppen till musik. Det finns nog inget bättre. Efter en lång seg dag känns det så himla skönt att få dansa runt. Ibland ser jag ut som en pajas men jag har slutat bry mig! Jag har roligt o min kropp älskar det! Varför ska man neka sin kropp att må bra? Verkar ju onödigt dumt!

You got me walkin' on the moonVaknade imorse o nynnade på en melodi som gjorde mig glad... o jag känner mig fortf glad. Nya grejer på gång. Mmmhmm mmmhmm.

Sova

Det är så svårt att sova när man har mycket att tänka på. Trots träning o bra mat, goda vänner o allt bra som jag har runt omkring mig. Sömnen vill inte infinna sig. Utom precis just då när klockan ringer på morgonen. Känner ni igen det? Jag dansade ikväll. Hela min kropp är helt mör av all träning. Men hjärnan snurrar för fullt. Den blir visst aldrig utmattad. Vad gör man för att slå av hjärnan? Just nu önskar jag att jag hade en stor, varm famn att krypa upp i. Var är den där famnen?

VernissageIkväll va jag på vernissage med Lisa o Vivi på Scandic Malmen. ENGSTROMDESIGN gör jättefina smycken. Kollektionen “Black is the light” är en hyllning till det mörker vi lever i och den kreativitet som kan födas ur det. Det var både smycken och utmanande fotografier av Knotan, Och så fick vi en goodie bag :)

När inte ens godis smakar gott

Då är det inte roligt. Nej fy fan vilken sämste dag jag haft. Den började bra tyckte jag. Jag va på bra humör. Men så snabbt det förändrades... Näe jag hatar det här! Fy usch blä, finner inte orden för min avsky. Jag vill vara en glad danskatt all of the time. Och jag har lösningen på det. Vänta ni bara!

RSS 2.0