Lilla jordgubben!

Hängde ju lite med Molly, V och Hugolicious i lördags med efter jobbet. Fick till en så himla gullig bild! Precis när solen höll på att försvinna.

 
 
 
 

Bakiskludd

Igår var jag lite bakis så det blev inte så väldigt mycket gjort. En liten promenad i det fina vädret men sen blev jag trött och gick hem och då fick färgpennorna komma fram lite. Det tyckte Oliwer om. Vi är inte färdig med bilden än men så här ser den ut än så länge. Jag köpte ett nytt block i julas som är A3, alltså större än mitt vanliga A4 så det var faktiskt lite roligt att göra större :) Man får tänka på att fylla hela pappret och inte bara göra nåt litet i ena hörnet.
 
 

Drinkar, middag och kattgos!

Igår var blev jag bjuden på middag, drinkar och kattgos hos Lina i Kärrtorp. Det var mycket trevligt och jag kom inte hem förrän vid halv sex imorse.... Zzzz är inte världens piggaste just nu. Men det var det värt. Mysigaste små katterna hade hon. Kan hon slå mig i crazy cat lady? Tre stycken sötnosar!
 
 
 
 
 
 
 

Lillskruff

 
Lillplutten blir mer och mer kelig och modig. Kommer frivilligt och lägger sig i sängen hos mig. Får ibland använda honom som kudde en liten stund. Älskade bebis. Vad vore mitt liv utan mina katter? I övrigt är väl livet... OK. Inte så mycket mer, inte så mycket mindre. Dansar två ggr i veckan och kör nåt kombinerat styrke/konditionspass en dag. Det fjärde passet som jag försöker få till har det inte gått så bra med... men snart så kanske. Annars känns det mest som jag jobbar. Även om det inte är heltid så är det varje dag och jag är väldigt less på att jobba kvällar och helger. Det är ju då som mina vänner är lediga. Men det är inte för alltid. Det finns ljus i tunneln.
 

FALLINLOVE2NITE

För några veckor sedan premiärspelade PRINCE och Zooey Deschanel den här sköna låten i New Girl. Sedan dess har den blivit soundtrack för mitt liv detta år... 

 


RSS 2.0