Girls night!

 
 
I fredags kväll var det reunion med tjejerna. Jessica och Maria var nere från Östersund och bodde hos Helena och Susanna hälsade på sin syster och Therese över helgen. Bra tajming! Vi åt god middag på Koh Phangan och sedan tog vi en drink på Babylon innan det blev hemgång.
 
 

Fin dans! ;)


The-Dream

Äntligen! Ikväll händer det. The-Dream kommer till Sthlm och spelar på Berns. Släpar med mig booboo som sällskap. :)
 

Girl with hat 👒


Fuck cancer!!

Idag (11/9) gick Camilla bort. Jag har berättat om henne förut, denna underbara person som spridit glädje, inspiration, positiv energi och styrka. Jag har gråtit hela kvällen. Livet är så orättvist. Varje gång jag dansar kommer jag tänka på henne och dansa för livet. Här och nu. Precis som hon brukade göra. Välja det tillstånd jag vill befinna mig i. Hon har lärt mig mycket. Jag vet inte vad jag ska säga mer. Det känns tomt. Jag sänder tankar till hennes familj... Jag hoppas hon dansar bland molnen och fåglarna nu, fri från smärta. Lycklig.


Kludd

Har tagit fram färgpennor och penslar igen. En bra höstsysselsättning.


Hösten är här...

Det betyder att man måste ha strumpbyxor. Dock kan man ha nästan alla sina klänningar året om och det betyder därför köpstopp på kläder resten av åter. Undantag för strumpbyxor, riktiga vinterskor och vinterjacka. Ska försöka hitta regnkappa med så det går cykla trots dåligt väder. ;)


Loppis

Igår va det loppis i Aspudden och då körde vi café på jobbet. Jag hade dock kunder när det va som mest rushigt.


RSS 2.0