Weekend i Västervik

I fredags åkte jag, Vivi och Kristoffer till Västervik för att hälsa på Anniz. Men eftersom SJ som vanligt skulle strula så missade vi vårt tågbyte i Linköping och vi fick vänta där i lite över två timmar på nästa tåg. Men vi tog en kall öl på en uteservering så det gick ingen nöd på oss... Väl framme i Västervik väntade Anniz på oss med grillen och rosé i hennes mysiga trädgård. Senare promenerade vi ner till hamnen för att se på solnedgången och ta en öl och kolla in hamnlivet. Det var fint!
 
Dagen efter blev det en liten vända till centrum och sedan iväg till badklipporna vid Gränsö. Där blev det lakrits, kaffe och yatzy och en hel del sol och bad. Brände nästan axlarna för det var så varmt, fick lägga klänningen över axlarna när jag satt i solen! Efter det var vi rätt möra när vi vandrade hemåt genom en somrig idyll och behövde lite stödvila och iskaffe innan vi orkade grilla igen. Kvällen avnjöts i trädgården med lite mer vin, yatzy, kortspel och sedan spotifychallange.
 
Sista dagen var det lite muligt men vi vandrade runt längs hamnen och förbi kyrkor och små hus. Sedan fikade vi i mysiga trädgården och hann med lite mer yatzy innan det var dags att kliva på bussen hem. Naturligtvis blev det broöppning vid Söderköping och vi blev en timme sen med bussen innan vi äntligen kom hem. Men en riktigt lyckad helg var det!
 
Här hemma har vädret hållt i sig och mina ben är nästan svarta nu efter allt sol och bad, fastän jag helst hållt mig i skuggan. :)
 
 
 
 
 

Semesterfirare!

Lata dagar vid badbryggan. Jag är redo! Ca 27 grader ute och bastu inomhus. Stackars småskruffar ligger i badrummet och jäser. Igår blev det ett dopp vid norr mälarstrand med Sandra och Regina. En tant sa att det va glas på botten med.. men som tur var märkte vi inte av det. Föredrar badbryggan eller Långholmen, men så är det ju oxå på söder och mycket närmre.

 
 

Sommaravslutning med Lashia-tjejerna

Det blev en härlig kväll på Grönan! Inte många som kunde hänga med men vi fyra hade jätteroligt. Blev medlurad att åka massa bergodalbanor och skrek och skrattade tills jag höll på att krevera. Hahahahahaa..
 
Jag hade min sista kund på förmiddagen och nu är det äntligen semester!
 
 
 
 
 

Kladdfia

Hon börjar bli så stor nu! Snart 1 och ett halvt år. Uj uj uj vad tiden går undan.

 
 
 
 
 

RSS 2.0