Fullmånen


Friends Arena

Igår hängde jag med några kollegor på invigningen av Friends Arena i Solna. Det var kul! Sven-Ingvars var dem som drog igång mest ;) First aid kit var jättebra och kul att höra Roxette med gamla godingar som it must have been love och she's got the look. Icona pop och Agnes sjöng sina hitlåtar. Tråkigt att The Hives och Loreen inte gjorde det.. Sen var det lite ur Ronja och Kristina från Duvemåla. Trevlig kväll som avslutades med drinkar hemma hos Carolina.


Street

Kickade igång veckan med dans i vanlig ordning. Men nu med Charlotte. Världens sötaste. Det känns bra men tänker på Camilla. Vill att hon blir bra. Så svårt att förstå det här. Orättvisan i världen.


Middag

Igår bjöd jag hem lilla familjen på middag. Lillebror, kusin Linda och så Anders förstås. Det bjöds på gryta av kalv och trattisar, vin och kakor och kaffe med baileys. Sen tog vi en öl på Morfar Ginko. Mycket trevlig kväll!

 

 


Morgonmys

Mycket mys med katterna. Ångrar inte beslutet att skaffa katt en sekund!


Drömmar

Fick sms idag av en kille som är jätteintresserad av att byta lägenhet med mig. Blev så glad för det har inte hänt mig förutom om det varit nån som har lägenhet i typ Tensta, Hässelby eller Bagarmossen. Så imorrn efter jobbet blir det zumba och sen titta på lägenhet!


Dance my face off!

Det finns inget som slår en bra dans! Musiken är hög, fötterna börjar röra sig, rumpan skakar lite, viftar med armen och du ser ut som en clown. Men hela du ler inombords. Svettig blir du på köpet!

 

Min älskade Camilla har en paus från instruerandet men det ska inte hindra mina dansfötter. Jag tänker att om jag dansar lite extra så kommer hon förhoppningsvis tillbaka snabbare. Jag vill tro att positivt tänkande, vilja och kärlek övervinner cancer! Jag tänker på det nästan varje dag. Hur livet kan vara så orättvist. Jag blir ledsen när jag tänker på det här, men samtidigt försöker jag verkligen glädjas och tänka på alla lyckliga stunder jag haft och kommer att ha på dansgolvet och i huvudet. Jag dansar för henne, för mig, för mina vänner, familj och för alla. Har även fått belöna mig med en träningsjacka då jag kommit igång ganska bra med träningen igen.

 

Puss puss

 


Hemmahelg

Kollat film, sovit, gosat med katterna. Tvättat. Ätit choklad. Tagit ett glas vin. Tänt ljus. Lyssnat på rnb. Den här helgen har varit lugn. Så skönt. Tyvärr har inte förkylningsblåsorna gett med sig än men det är bättre iaf.


Kvällens outfit!!

En bild räcker för att ni ska förstå hur bra min kväll blir!


Hearts

Här kommer en liten dagens outfit. Gammal byxdress från H&M som jag älskar plus nyare kofta från samma ställe. Älskar att Rufus ligger i bakgrunden och undrar vad jag håller på med :) Föresten så invigde jag rosa kappan med. Den kändes bra! Men ännu osäker på längden.


Good bye

En kollega i vår grupp slutade idag. Det kändes tråkigt. Nu när vi precis blivit en hel grupp... Vi fick blommor och godis av henne (så sött) och hon fick blommor och ett höst-kit med te, två fina koppar, ljus, choklad och bubbel av oss. Lycka till på nya jobbet Anja!


Ebay

En helt ny värld av shopping! ;) För ett tag sedan budade jag på en rosa kappa som jag inte vann. Jag blev så besviken för jag ville så gärna ha den.. Så då testade jag igen på en annan korallrosa kappa och körde samma fula knep som personen som vann mot mig innan gjorde. Exakt 20 sekunder innan tiden för auktionen skulle gå ut så la jag mitt maxbud - det fick bära eller brista! Och jag vann!! Och dyr blev den inte heller. Några dagar senare kom den med posten. Inga problem alls. Nu funderar jag bara på om jag ska korta av den lite. Den e lite väl lång på en kortis som mig.


Bullensdag!


Måla rosa

Var på Rosa Bandet-mingel med Molly och hennes kollegor på Clarion i afton. Där bjöds det på rosa bubbel o söta minicupcakes!

Skänkte 50 kr till Rosa Bandet genom att skicka sms till 72988 och skriva: MålaRosa
Busenkelt och bra! Gör det du med!!

 

Toppenkväll! Nu säng säng säng...

 


Presenter

Parfym, väska och blommor som Oliwer blev väldigt förtjust i :)


Grattis till mig!

Igår firades det med street dance (i vanlig ordning) o sedan middag på Koppan med bästa vännerna.

 


RSS 2.0