Italien & rosé

Jag drömmer om att få packa väskan igen och åka till Toscana. Vad drömmer ni om?

Bilden är från konferensen vid Gardasjön. Underbart gott rosé i glaset!

Solskenshelg!

Det har varit en jättefin helg med tjejerna. Mycket skratt och många blåbärsshots. Två skidturer och solen har även tittat fram lite. Pappa och Anette hälsade på en stund i stugan. Igår fyllde Helena år och då firade vi henne och gick sedan på Vemdalsskalet och dansade loss. Men när de andra tjejerna gick på efterfest gick jag och la mig.

Efter 8 timmars bussresa med 50 min stop i Ljusdal kom älsklingen och hämtade mig. Tacosmiddagen var klar när jag kom hem, så gulligt att han fixat! Skönt att va hemma igen, har saknat älskling och Rufus. ♥


Första milen!

Årets första skidtur är avklarad. Över en mil på längdskidor! Hujeda mig vad det va jobbigt men härligt med. Sedan blev det lite korv och after ski. Alla tjejerna har kommit och det har varit en trevlig kväll med chilisoppa med räkor och broccoli, blåbärsshot och spel. Hälften gick ut på vemdalsskalet ikväll men andra halvan stannade hemma. Som tråkmånsen Mia ;) Jag orkar inte. Milen tog alla krafter!


Utsikt från sovrumsfönstret

Redan folk i backen! :) Internetdongeln fungerar utmärkt här i fjällen och jag har sökt ett jobb här på morgonen. Nu ska vi snart ut i skidspåret.


Vemdalen

Efter 6,5 timme på bussen kom det några riktigt glada tjejer och mötte mig. Väl inne i stugan fick jag lasagne, vin och en smarrig kaffedrink! Ikväll är vi 5, sen kommer 4 till imorrn. :)


Mot fjällen!

Nu är jag och mitt rosa bubbel på bussen till Vemdalen. Men den ska förstås inte öppnas förrän i helgen! :) Det ska bli jätteroligt att träffa alla tjejer igen, nåt nytt ansikte blir det nog med. Och roligt med snö och skidor!

Januari

Måste ju va den längsta och fattigaste månaden av dem alla. Igår kom äntligen lönen och jag tror varenda kotte va ute på aw eller för att äta nåt annat än nudlar ;) Jag och älskling va på min favvothai vid st eriksplan och hade en mysig kväll tillsammans. Idag bär det av mot Vemdalen. 9 tjejer, 8 bäddar, 1 toalett och 1 dusch!! Wiihoooo!

 


Landet

Glömde säga att vi va på Landet i lördags och tog ett glas. Bara jag och min älskling. ♥ Måste säga att det är skönt det finns ett ställe att hänga på här ute med om man inte orkar åka till stan. Annars finns ju pizzerian här bredvid med... Men sån alkisstämning där.



 


Chill i bokhyllan

Han hittar många ställen att hänga på min lilla krabat... Och snart får han sällskap!

 


Charisma

Idag hade jag färgen Charisma på läpparna. Den är lite för somrig men kändes fin ändå en dag som denna. :) Älskar verkligen pretty amazing från bareminerals.



Vilodag

Idag råkade jag stänga av alarmet vilket resulterade i att jag vaknade halv elva o hade missat yogalates-passet. Då passade jag på att ta en vilodag. Det känns helt ok med tanke på att jag tränat en massa dagar i sträck. Anna slutade jobba kl 14 så vi hade hela eftermiddagen att sitta o fika o prata strunt. Det va supermysigt! Sen va jag hem en sväng o letade vinterkläder inför helgens bravader.


Nu börjar det släppa...

Träningsvärken alltså. :) Idag var det mitt favoritdanspass street... Imorrn är det tänkt att jag ska prova något nytt. Yogalates. En blandning av yoga och pilates. Jag har aldrig varit på yoga, men pilates och pilatesboll gillar jag ju, så det blir spännande. Se videon här nedan från SATS. På onsdag tänkte jag prova crosstraining, alla säger att det är tufft men kul. Jag är rädd att cirkelpass kommer kännas som skolgympa.. På torsdag blir det förhoppningsvis lite löpning innan jag ska sätta mig på en buss till Vemdalen för en helg med tjejerna.


Puss

Igår efter träningen åkte vi till Hökis, mitt gamla hood, för att hälsa på Anders pappa som bor där. Men övriga familjen var där med. Amy, Anders systerdotter, som jag träffade första gången i somras har hunnit bli 6 månader. Så himla söt o go! Starka ben o väldigt hungrig. ;) ♥


Träningshelg

Jag har hängt i gymmet både igår o idag. Fast det är inte så allvarligt som det låter. Bara cyklat o joggat lite lätt, lite axlar o så stretch. A har oxå varit med men kört på sitt håll. :) Vi är duktiga.

Pilatesboll med träningsvärk

Idag träffade jag min gamla kompis pilatesbollen. Vi kramades en hel timme och det var faktiskt asjobbigt. Träningsvärken från gårdagens shape gjorde att jag knappt kunde använda benen. Och nu börjar det göra ont i magen. Vilken ynklig liten kropp man har. Men nu är det iaf helg. Om det blir nån mer träning i helgen så är det verkligen bra jobbat av mig.

Shape med Camilla



Har varit på Shape idag. Och kan säga att jag är långt ifrån in shape! :( Jag gillar shape med än body pump just för att det är funktionell styrketräning och varierade övningar för hela kroppen. (Pump känns mest bökigt med viktbyten på skivstången och 1000 utfall och knäböj.) Men det var väldigt mycket ben på detta pass med kändes det som idag... var helt skakis i benen när jag gick därifrån och kunde knappt gå uppför trappan. Och jag hade redan ont i sätesmusklerna från dansen så får se om jag kan gå alls imorgon.


Det är på ett sätt positivt att va arbetssökande för jag kan gå på vilka pass jag vill i mån av plats då förstås. Passet idag var med underbara Camilla som även har street dance. Kändes extra bra då att gå på hennes pass. Önskar att jag kunde få ett jobb på Odenplan så jag alltid kunde gå på hennes lunchpass med! ♥

Mer spam! ♥


Jag spammar min blogg och alla sociala medier med min älsklingskatt! Han har världens sötaste nos, mjukaste pälsen och gulligaste trampdynorna. Och han kurrar vackrast i hela världen. Min Rufus! ♥



Fotbollskväll

Man blir som dem man umgås med... eller hur är det? A är världens största fan av Zlatan så ikväll har jag lovat kolla på fotboll. Men jag kanske kommer ta en paus eller två för att busa med Rufus. För övrigt flyter det på med jobbsökandet. Hoppas bara att nån ska anställa mig snart. :)


Street

Kan säga att det känns att jag kommit igång med träningen igen. Och varje gång jag haft ett uppehåll så frågar jag mig själv varför? Det är ju så roligt att dansa. Zumba i fredags, dance aerobics i lördags och street dance igår. Idag tror jag det blir vila...


 


Belle Of The Ball

Igår målade jag om mina naglar, sökte jobb och så var jag på årets första street dance.

Färgen kommer från Orly, men det är ett gammalt lack så vet inte om det finns kvar. Hallonfärg. Mums!



 


Mys

Varje morgon börjar vi med att gosa en liten stund. Högkurraren och jag. ♥


Söndag

Igår var en fixardag. Jag städade badrum och kök, hängde lite tvätt, bytte duschdrapperi, A tvättade, städade sovrum och v-rum. Jag stekte pannkakor som vi åt med sylt och grädde. Mums! Sen plaskade jag lite i badkaret medan Rufus diggade nya drapperiet. :) Han vill vara med överallt!

Såg lite Milan - Inter... till jag råkade somna. En skön kväll! Men nu är det en ny vecka och nya tag!


 


Födelsedagsfest

Har varit på 35-årskalas hos Jennie med Vivi. Det va skoj. Massa ost! Och vin förstås.


Zumba!!

Efter min omtumlande dag va jag hem en sväng till mig för att hämta lite grejer (är hos A just nu) innan jag drog iväg på mitt allra första zumba-pass som dessutom var årets första träningspass!! Det va skoj! Undrar varför jag inte testat zumba förut? Men antar jag va för upptagen med street dance? :)

Det händer mycket nu... Arbetssökande är jag ju oxå... Har ni nåt jobb till mig så hojta! Kram och trevlig helg till er alla. ♥


Rosa träningsgrejer gör träningen roligare! ;)


Fredag den 13:onde

En sorglig dag på ett sätt.. men en väldigt trevlig dag trots allt. Min fina syster Sandra flyttade tillbaka till Östersund för att börja studera. Det känns väldigt sorgligt eftersom vi umgåtts ganska mycket och när vi ses så är det alltid väldigt okomplicerat och enkelt. Men det är positivt med flytten, hon kommer utvecklas och lära sig mycket nytt och jag kanske får ändan ur vagnen och tar mig uppöver mer än en gång om året. ;)

Så idag har vi fikat på Espresso House och packat ihop det sista. Sen kom pappa Peter och lillebror Philip och packade in allt i flyttbilen. Vi kramades-hej-då och sa vi ses snart! ♥

Sandra & jag på nyårsafton

Sandras tomma rum


Ett klipp till

Älskar min lilla Rufus... Här kommer ett till klipp när han busar i en påse.

Rufus kollar fotboll


Pappa & Rufus

Det va mysigt att ha familjen på besök vid jul. Tror Rufus tyckte det med fastän han inte ville sitta stilla i pappas knä...


Sovmorgon

Det är omöjligt att kliva upp när lilla filuren ligger bredvid mig o spinner. Han är så otroligt mysig o kelig på morgonen!


Äntligen fri!

Firar med ett glas vitt. Rufus ligger här bredvid mig o sover. Det kan bara bli bättre nu!


Fruktstund

 

 

 


Migrän

Migrän är en av våra vanligaste folksjukdomar. Det viktigaste symtomet vid migrän är attacker av svår huvudvärk. De kan bland annat utlösas av stress, sömnbrist, fasta, viss mat och - hos kvinnor - hormonförändringar.


 


5 månader

Lilla killen börjar bli stor...


Gott slut, gott nytt!

Nu är det 2012! Ser fram emot ett nytt år fullt av kärlek och utmaningar!


RSS 2.0