Ny dag - Ny blus

Ok, inte en ny blus, men en ny blus för dagen... Undrar vad jag ska ha för blus imorrn? Blus. Älskar ordet blus. Om man säger blus tillräckligt många ggr så känns det nästan som det är något annat än en blus. Typ ett djur? Blus. Finblus. Vardagsblus. Nä jag är för trött. Måste va förkylning o nya jobbet som gör mig så trött. Läggdags!


Såld!

Nu är första auktionen avklarad på Tradera! Jihooo! Paljettkavaj från Minimum är såld. Iofs så blev det inga bud, tjejen köpte kavajen till priset jag satt ut o ingen la bud över...  Men iaf. En affär! Ska väl försöka sälja nåt mer men tycker än så länge det varit segt... Kanske beror på sakerna jag försöker sälja.


Hej hej hallå

Vilken låååång dag det va idag. Är så trött, o jag tror jag fortf är sjuk faktiskt. Jädrigt jobbig förkylning som hängt med ända sen jag började på nya jobbet.. över 2 veckor. Även om jag känner mig otroligt mycket piggare än förut så är det nåt i kroppen. Urk. Men kanske kan jag träna till helgen iaf. Nej nu måste jag fixa mat. Och städa lite. Sen sova. Puss!


P.S. Jag har en ny blus. Fin va? :)

Lyx!

Jag ääääääälskar att gå o klippa mig hos Carin. Jag känner mig alltid jättefin i håret när jag går därifrån. Nu efter sommaren kändes det som håret va helt uttorkat o frissigt... Det behövde verkligen piggas upp o få kärlek. Och det fick det så klart. Somnade nästan under hårbottensmassagen o kuren med fukt som hon satte i. Det bästa va att jag bokade tiden redan i våras när jag klippte mig, men det hade jag glömt bort. Så för nån dag sen när jag va asless på mitt hår sådär som jag brukar vara o tänkte "jag måste ringa Carin" eller raka av mig allt.. o sen sköt jag upp det, o glömde det. Men sen i söndags plingade det på telefonen för jag hade satt ett alarm att jag skulle till Carin på tisdag! Gissa om jag blev glad!! Nu har jag bokat en ny tid.. i november. Längtar nästan.. Inte för att klippa för jag vill ju att håret ska bli långt, men för att träffa Carin o fräscha upp det. :)


Tradera!

Yes, nu har jag äntligen tagit mig i kragen o lagt in några annonser på Tradera. Men jag vet inte hur det kommer gå för det känns som jag är dålig på att skriva om plagget. Tips emottages glatt! :)

Kolla in mina grejer här!

Discodrink!

Igår va vi bara hemma o tog det lugnt.  A hade hjälpt en vän med målning under dagen (o de fortsätter idag). Så när han kom hem hade jag fixat middag. Lax o broccoli i ugn o ris till det. Sedan satte vi oss i soffan med en liten discodrink o kollade på filmen Muhammad Ali. Den var bra. Jag visste ingenting om honom mer än att han boxades, så det var intressant o underhållande. Idag ska jag kolla om det finns nån tvättid så jag kan få lite rena kläder. Ska försöka mig på att göra ett konto på Tradera med.


Perfect Sculpt

Idag provade jag två av de nya produkterna som jag fick från jobbet. Först Aromessence Sculpt som är en djupverkande naturlig växtessensblandning som ska stärka huden på djupet. Efter det Perfect Scult firming gel-cream natural glow. Den ska dränera och släta ut huden, samt öka spänst och ge en lätt och naturlig gyllene färg. Den ska även stärka huden långsiktigt genom att återuppbygga kollagen och elastin. Vad nu det betyder?

Jag tycker att aromessencen doftar väldigt uppfriskande men gillar inte riktigt den andra doften från krämen... Och jag vet inte om jag behöver den där extra brun-utan-sol-effekten men det är väl iofs fräscht med en lite gyllene färg (även om det inte syns så mycket under alla kläder man måste ta på sig nu eftersom det börjar bli höst). Hoppas iaf att kroppen njuter, för det gör jag. Känner mig mjuk o skön!

Hur som helst så älskar jag att prova nya produkter, det känns så lyxigt! Jag är tacksam för presenten. Hoppas jag kan göra nya kollegorna nöjda med mitt jobb där nu så de inte tar tillbaka den o säger att jag inte får va kvar... :)


Khaki Vintage

Har just nu en ny färg på mina naglar. Och jag gillar den. Jag brukar ha lite svårt för annorlunda färger men den här är riktigt fin!


Sömn

Att det kan va så skönt att sova? Efter första jobbveckan med dunderförkylning va jag helt slut igår kväll. Jag va på en liten aw igår med några gamla kollegor o sedan gick jag o Linda iväg själva o åt tapas på café tabac. Det va mycket trevligt. Men vi va båda trötta o lite halvkrassliga så det blev inte alls sent. Mysgurkan hämtade mig i Liljeholmen o vi åkte hem till honom o jag däckade strax efter tio. Vaknade utvilad imorse o åt en bamsefrukost.

Överraskning x 2

Helt plötsligt stod det en present på mitt skrivbord. Gissa om jag blev glad! :) Och det va inte den enda överraskningen. Lillebror ringde o berättade att han va i Sthlm så han kom o förbi o fikade på mitt jobb. Visade honom runt o försökte förklara vad jag gör. Hurra vilken bra dag det va trots att det inte va fredag!!


Fredag?

Trodde det va fredag idag o va så glad över att jag skulle få sova ut imorrn o bli frisk från den här jobbiga förkylningen. Men icke, det är torsdag hela dagen. :( Vad trött jag blev när jag insåg det va torsdag. Men dagen har flyttit på bra, har bara använt typ 100 näsdukar o blivit helt röd runt näsan. Tur det finns te o mycket godsaker på jobbet, kakor, frukt, torkad frukt o olika nötter.


Första dagen

Vilken dag! Lärt mig massa nytt, varit på möte, ätit jättegod buffé på kontoret (+ det fanns dessertbord med oooost, vindruvor, jordgubbar, brownies) med alla kollegor. Sen satt jag lite i shoppen o sålde lyxiga produkter o svarade lite i telefon. Det kändes som om det gick bra... Jag är så peppad! Men totalt död o vill bara gå o lägga mig nu. ♥


Diggiloo

Har varit på Diggiloo med mina nya kollegor ikväll. Det va mycket trevligt. Picnic o gosaker i det gröna. Vädret va helt ok, det va först varmare än jag trodde men sen slutade det med regn o då åkte vi hem... skönt att åka lite tidigare för jag är så fruktansvärt trött. Och jättenervös över att börja nya jobbet imorrn... huuuuuuuuu :)


Hurtbullar och sambadans


Go Molly!

Just det. Midnattsloppet är i fullgång o målet är precis utanför min port. Ska hålla utkik efter Molly vid elvatiden för då lär hon komma i mål. :) Go Molly, go Molly!!

Kajs veranda

Idag blev det sovmorgon o sen frukost med älsklingen. Sedan träffade jag min gamla högstadiekompis Anna som äntligen flyttat hit (efter att ha bott överallt men mestadels Avesta) o strosade runt på söder innan vi hamnade i Hammarby sjöstad på Kajs veranda o tog en drink. Honungsrom med apelsin o jordgubb... sååå gott! Idag har det varit riktigt härligt sommarväder. Känner mig helt färdig nu men har lovat gå ut en liten sväng ikväll med vännerna. Jaja, snart är sommaren över o jobb o träning kommer igång på allvar. Det känns bra. Så det blir ordning på torpet! Men nu njuter jag av mina sista semesterdagar!


Ljunggren



Det blev två supergoda drinkar på Ljunggren's igår med Anna. Mycket trevligt. Sedan kom sötnosen o hämtade hem mig efter sin herrmiddag. Mys! (Det är olika filter på bilderna... Gillar att experimentera med kameran på telefonen.)

Utgång!

Vi hörs imorrn! ;)

Augusti

Jag vill ha sommar en stund till. Och jag vill ha den här!!


Cupcakes

Jag älskar cupcakes. Inte nödvändigtvis att äta dem, utan bara att titta på dem. De är ju så fina!


Köttfärspaj

Har fått lite dille på att göra paj... Men det är ju så gott o så enkelt o man har lunch dagen efter osv. :)


Födelsedagsfrulle

Sötnosen fyllde år i måndags o då blev det en lång mysfrukost. Här är ljuset utblåst på muffinsen men ja ni ser ju hur mysigt o gott det va. På kvällen blev det grillning. Nomnomnom.


Lite mer chokladsås, tack!

Ibland räcker det inte med lite, ibland måste man ha mycket. Och det fick jag... fast jag tog ingen bild på det... Gott var det iaf och jag skulle så gärna vilja ha en bananasplit just nu! Så fort jag börjar jobba igen så blir det diet, slut sockrat. Det har varit världens mesta pösmunkssemester!


Pride


Igår hade vi party hos mig o kollade på Prideparaden. Det var väldigt roligt. :) Mycket bra stämning o alla verkade ha trevligt ute på gatan. Det kom en störtskur av regn men det tycktes inte få någon att tappa stämningen o bara en liten stund senare så sken solen igen. Ibland har man kanske undrat varför det är en Pridefestival o en parad som går genom hela stan, men då läste jag detta som en vän till mig skrev på facebook:

"överallt hör man folk diskutera prideflaggorna. är det rätt, är det fel, men då vill vi ha heteroflaggor, varför ska dom synas så mycket.. det handlar inte om en dag då homosexuella syns, det handlar om dom andra 364 dagarna då solidariteten är som bortblåst och man dagligen får förklara att man älskar en person och inte ett kön."


Badrumsmatta

En sån här vill jag ha!! Från H&M Home.

Drinks!

Har käkat thai med Tanja o sedan blev det drinkar på Tiki Room. En Leap Frog blev det o en Tiki Room. Kan rekommendera Leap Frog (bilden). Syrlig o god. Mycket trevligt!! Men nu är det sängdags! Imorrn ska jag fortsätta med mitt projekt utrensning!


Kappa

Här kommer en bild på höst/vinterkappan som jag pratade om förut. Fin va?
Jag håller på rensar i min garderob nu, igen. Men den här gången ska jag sälja grejer på blocket eller tradera tror jag. Har inte bestämt vilken sida som fungerar bäst. Jag är värdelös på sånt här. Men som det ser ut så säljer ju alla allt möjligt på dessa sidor så jag borde ju kunna få tillbaka lite pengar... :)

Can't get enough...

Igår va jag o Anna o käkade på Koppan. Det va så himla gott! Hon tog YamTaley som mig o sa att hon förstod varför jag alltid äter samma! Underbart! Sen slog vi till på efterrätt med. Så gott!! På måndag börjar dansen igen så då ska jag jaga bort alla kalorier som jag fått i mig i sommar. Hehe.. Ikväll blir det faktiskt thai igen, men med Tanja denna gång.


My Little Pony


Till Kungsholmen och tillbaka

Idag har jag hängt med Molly o promenerat från söder till Kungsholmen och tillbaka igen. Vi försökte sola i Rålis men det började regna. Inget ihållande regn bara några droppar, molnigt var det oxå. Tillräckligt för att vi skulle känna oss frusna o vilja lämna Rålis. Vi gick förbi Petit France för att köpa Macaronger men det var stängt på måndagar. Det visste jag egentligen för jag har gjort det här misstaget förut, men det kom jag inte på förrän efteråt. O dessutom glömde jag att det var måndag. :) Vi fikade istället på Eldkvarn, ett litet café vid Stadshuset. Då tittade solen fram igen. O det började regna igen, en kort stund, men sen uppehåll. Åter på söder blev det lite shopping för Molly.


RSS 2.0