Bostadslös?

Nu är Sophias lägenhet till salu. Kolla in här

Bärhjälp efterlyses

Nästa lördag 31 juli behöver jag lite hjälp med nya soffan. Om du kan hjälpa mig kan du väl höra av dig?


AW på Mosebacke

Igår va jag på AW med detta sköna gäng. Helena håller i kameran så hon syns tyvärr ej på bild. En himla trevlig kväll. I säng kl 23 och 8 timmars sömn inatt. Gött mos!


Paris Paris Paris!!

Har varit hemma nästan en vecka nu. Jobbat o slitit i värmen... Men veckan i Paris var uuuunderbar! Jag o landkrabban på semester! Vi fick bo hos världens snällaste Magnus som visade oss runt o stod ut med vårt tjatter. :) Men han sa att vi va de bästa gäster han haft.


Svettigt!

Det har varit runt 30 grader nästan varje dag. Härligt att inte frysa men kläderna klibbar fast... Vi har gått, gått o gått lite till. Tittat på triumfbågen, lyxiga bilar o shoppingstråk. Vi har hittat mysiga gator, second hand-shopping, barer o restauranger. Varit upp en sväng i Eiffeltornet o in en sväng i Notre Dame med. Idag kollade vi in Louvren. Mmmm vi har det bra. Kan inte förstå att tiden går så fort när man har roligt!!

Je voudrais de canard

Idag har varit en av mina bästa dagar denna sommar! Åka till Paris med Malin, fint väder o möta upp Magnus som vi får låna soffan av. Vi har tagit första kaffen, sett Notre Dame, vandrat runt i Latinokvarter o längs Mouffatard. Ätit o druckit gott, övat lite franska o tittat på folk. Jag njuter till fullo! Imorrn ska vi ha picnic vid Eiffeltornet! Längtar!!

Paris Paris Paris!!

Nu är vi på väg!! Jag o landkrabban! En vecka i Paris! Weeeeeeee! Det kommer bli fantastiskt! :)

Midsommartjejer

Finfina flickor i somriga kläder o somrigt väder!


RSS 2.0