Mer blommor!

Idag fick jag mer blommor. Från PS denna gång :) Jag blev så glad! Att alla är så gulliga mot lilla mig. Jag har en bra magkänsla. Hoppas nu bara att alla bitar i mitt liv ska falla på plats.

 


Blommor



Första dagen på nya jobbet. Började med morgonmöte med hela företaget, sedan hade vi i ekonomi en egen genomgång. Hälsade på många nya trevliga kollegor idag (som jag inte riktigt minns namnen på). Lärde mig lite om fakturaflödet, projekt, scanning och kontering. Många konton att hålla reda på! Blev bjuden på lunch och sedan på eftermiddagen kom det blommor från Inhouse. Rekryterarna där är de allra trevligaste och gulligaste jag har träffat på! Det har varit en bra dag. Nu är jag så trött så trött jättetrött och ska lägga mig. Katterna verkar ok fast jag varit borta hela dagen. Hoppas nån av dem vill sova hos mig inatt. Natti!

Nyköping

Söndag och morsdag. Mini-road-trip till Nyköping där vi hälsade på pappa och Anette. De hjälpte Anettes dotter Anna att flytta och komma i ordning i nya lägenheten.


Lördagshäng

image descriptionimage description
image descriptionimage description
Det blev både dagssol och solnedgång i Skinnarviksparken i lördags. :) Det blev även gnuggisar!

Två koppar kaffe

Ingen bra grej att dricka efter klockan tolv... Försöker sova men det går inget vidare. Dagen och kvällen har varit trevlig. Mycket parkhäng. Träffat många vänner. Pöss på er!

Nedbäddad

Äntligen i säng! Två timmar senare än planerat. Typiskt. Men men, är huvudet dumt får kroppen lida. Trodde A skulle stanna här men hade på känn att han kanske skulle ut. Hade rätt. Han gick ut och förmodligen blir det sent med så han skulle sova ut hemma. Skönt att inte bli väckt kl sju av en brölande karl. Natti!!


Bara Ute

Efter middagen det blev det ett glas rosa vin med vännerna på en oprovad utomhusbar i tantolunden. Gick hem i tid för att hinna handla, tänkte baka imorgon. Efter affären stod jag vid porten och upptäckte att jag hade tagit fel nyckel. Garagenyckel istället för portnyckel. Dumt!! De har ju alldeles nyss bytt så vanliga nyckeln till min dörr fungerar inte längre i porten.... Sitter nu och väntar på perrongen på att Anders ska komma. Hade kunnat åka till honom men han ville hellre till mig. :)

 


Sommar

Det har varit så fint väder hela dagen! En riktig sommardag. Har hängt i Skinnarviksparken med Vivi och hennes studiekamrater och sedan käkat och tagit en öl på uteservering med Vivi, Anna och Anders.

 


Bebismys!

Åååh hade en sån mysig dag hemma hos Therese igår. Vi åt lunch och fikade och myste med hennes 9-dagars-bebis. Så himla söt!! Kan säga att klockan verkligen tickar... Vill oxå ha en bebis! Men vi börjar med nytt jobb och fortsätter lägenhetssökandet. Var sak i sin tid. Kanske.

 


Frukostdags

Kaffe och äggröra till mig, kattmat till Rufus. Men inte vid bordet även om han gärna velat det :)

 


Mmmm

Pannkakor med Nutella! Finns det nåt godare? Bye bye beach 2012.

 


Frasse

Hälsade på hos krabban idag och såg att barnen där hade en söt liten stackars sköldpadda. Han blev hur glad som helst över mitt lilla besök och stångade sitt lilla huvud mot glaset. Han hade sällis av en fisk med men han kom inte med på bild, skönt att veta att de har varandra.

 


Street Art

Game Of Thrones
http://street-4rt.tumblr.com/post/23394501163

Påskrivet!

Nu är det klart! Har skrivit på avtalet och på måndag börjar jag mitt nya jobb som ekonomiassistent på PS!! Firar det med lunch från Bagel Street Café och sällskap av landkrabban. :)

 


Sovmorgon

Har varit uppe och lämnat gamla nycklar och fått nya nycklar till porten, tvättstuga och källare. Tyvärr va det inte samma till garage så får vänta på dem eftersom man behöver sådan för att komma till cykelrummet.

Jag är alldeles för trött känner jag. Jag tar sovmorgon. :) Jag har ju fixat det jag skulle fixa så nu kan jag va ledig sista dagarna.


Lägenhetsbyte

Idag har jag och min hjälpreda Oliwer kollat efter lägenheter. Vi vill bo större, och vi vill bo med Anders och ha plats med besök från familjen och vänner. Bjuda på middagar. Skrev in oss på lägenhetsbyte.se idag och hoppas den sidan är bättre än björnsbytare. Rufus hjälpte inte till, han låg som vanligt i sin skål... :)



 


Magiska pärlor, enhörningar och svarta lejon

Som Anders säger: Du och dina barnfilmer...

Men jag älskar ju magiska pärlor, enhörningar, svarta lejon och kockar som kan trolla fram vilka godsaker som helst!



Cirkus

Imorse var det skutt upp ur sängen för cirkus i Alby. Maya hade avslutning och uppvisning. Modig liten tjej! ♥

 


Bubblor och rosa vin!

Igår blev det lite aw, först bubblor med Marline på Söders Hjärta och sedan ett glas rosa vin på Ljunggrens med Linda, Karin och Anders. Alla gamla flexpayare. :)

Jag sa ju att jag inte hade nåt jobb igår... men det roliga va att efter inlägget så ringde de från jobbet jag ville ha och erbjöd mig en tjänst!! Hurra! Så det var en extra bra kväll igår. ♥

 

 

 


Cykel

Förra sommaren var jag i stort behov av en cykel men kom mig aldrig för att köpa en. Denna sommar vill jag verkligen kunna cykla men nu har jag inte råd att köpa en. Så min älskling har gett mig en cykel, eller en halv cykel. Jag får betala av till honom när jag fått jobb och jag hoppas det blir nu snart. Det blev en Skeppshult med 7 växlar. Och den kommer om en vecka ungefär. :) Känns roligt och lite läskigt för jag kommer knappt ihåg hur man cyklar. Fast det är sagt att man inte glömmer.... ♥

Flygardagen

Ledig och på gymmet med A. Löpning och sedan promenix hem. Det skulle regna idag men ännu bjuds det på solsken!

 


Luggat!

Förra veckan va jag och klippte mig, hos en billig frisör istället för hos Carin. Vilken ångest.... Tjejen klippte för mycket och hon tog lite på min långa lugg men bara på ena sidan. Jag kom hem och fixade håret som jag brukar och det va då jag såg hur dåligt det va. Ångrade så att jag inte gått till Carin direkt. Hade varit värt de extra pengarna för att bli nöjd istället för missnöjd!! Och jag kan bara inte med att gå tillbaka för att klaga...

I lördags fick Anna hjälpa mig att jämna ut klippningen så det kändes ok. Tog lite mer på luggen men det kändes ändå inte bra... så när jag kom hem efter en drink på Sviten (på Anglais) så tog jag saxen och klippte till den som jag ville ha det. Kunde ju ha blivit dåligt men det blev faktiskt bra. Så nu är allt ok förutom att längden på håret är kort. Känns som mitt hår aldrig kommer bli riktigt långt. Kanske man måste fuska sig till långt igen. ;)


Every day should be special...

Sprang på de här söta tampongerna igår. Har inte sett nåt sötare mensskydd! Helt klart värt 3 kr extra för att göra lingonveckan lite roligare. T.o.m. snöret är gulligt rosa! HÄR finns de att köpa i butik i Stockholm och Göteborg. Men de finns oxå att köpa på Eleven och andra webshoppar.

 


Fika på Mariatorget

 

 


Cykelhjälmskeps

 

 


AW

Hängde med Anna, Linda och några andra trevliga tjejer på Ljunggrens igår. Gick hem vid tio och kollade på film. Så gott med ett glas rosé i trevligt sällskap och sen bara ta det lugnt och vakna utvilad. Ikväll ska Anna fixa min lugg. Kanske kommer en bild senare. Ev. blir det kanske en drink ute med. Vi får se hur vi känner.

 


Mariatorget

Tycker om mitt torg, det är litet och mysigt. Dock tycker jag inte om alkisarna som också verkar vilja hänga där. Igår var det en som ramla ner från bänken han satt på och han kunde knappt ta sig upp. Som tur var kom det några större starkare människor och hjälpte honom upp...

 


Coffee time!

Har länge känt att jag varit less på att göra snabbkaffe... Men tycker inte heller att jag får plats med nån kaffebryggare el maskin i mitt lilla minikök. Så kom jag på att jag kan ju skaffa en presskanna. Det har jag ju haft förut och är enkelt att göra och smakar gott. Plus att jag hade ett presentkort sen min 30-årsdag som jag inte använt så jag behövde inte lägga några pengar själv. Dessutom blev det massor över på presentkortet så ska nog använda till ny stekpanna el bättre knivar. Hur bra som helst. :)


Haren & Klänningen

 

 


Slow Art

Söta Tanja gav mig två biljetter till den nya utställningen Slow Art på Nationalmuseum. Jag tog med mig Vivikatt och gick dit i ösregnet. Väldigt fina saker att vila ögonen på. Speciellt glad blev jag över den fina klänningen av glas och haren i lera. Klänningen i skinn och siden var även den väldigt fin att se på. Men det fanns mycket mer fint att se! Passa på att gå dit om du är intresserad av välgjort hantverk. Du kommer gilla det och bli inspirerad!

 

Efter utställningen åt vi middag hemma hos mig med Anders. Lite vin och kattgos blev det med. En bra torsdag trots att jag kände mig så nere i morse.


Jag skäms

Sitter just nu utanför AMS och skäms. Kallad till gruppmöte kl 10 för info om vad de kan göra för mig och alla andra arbetssökande. 2 timmar kan mötet ta. Känner mig värdo eftersom jag varit på så många intervjuer, men inte fått jobb än. Andra har haft mer erfarenhet. Just nu väntar jag besked från ett jobb jag absolut vill ha och imorrn ska jag på en annan intervju för en annan tjänst jag kan tänka mig. Så varför sitter jag här och skäms? Att det är många som söker jobb som ekonomiassistent i Stockholm kan man ju förstå, även att det är tuff konkurrens. Och jag har ändå fått bra feedback från rekryterare efter intervjuer jag varit på. Ändå skäms jag över att sitta här nu och känner mig misslyckad.


Haha

 

 


Stockholm

Jag älskar att bo här. Önskar bara att min familj bodde närmre. Tänk att kunna åka hem på en middag bara för kvällen. Men till Jämtland kommer man inte bara för en kväll, inte till Malmö heller. Det är synd. Saknar.



 


Skål!

Har klickat hem lite skålar som är bra att använda för bakning, sallader, förvaring och sånt. Jättepraktiskt med lock!! Helt sjukt att jag bara äger en skål som jag haft i tio år, som inte är bra att vispa i för den är så låg att det bara stänker om man inte har på jättelåg fart eller vispar försiktigt för hand. Eller sjukt och sjukt... beror vad man jämför med :) Det var iaf bra priser på Campadre nu.

Skruttisar

Den 1 maj fyllde vi 10 månader. Snart blir det 1-årskalas!

 

image description

 


Nu blommar det!

I hela Stockholm blommar det för fullt. Solen skiner och människor är glada och trevliga. Alla utom "dörrvakten" på Nordea Hamngatan. Vilken sur tjej. Hon ville veta vad jag skulle göra på banken innan hon gav mig en nummerlapp och jag sa att jag ville lämna in min avi och få utbetalningen till mitt konto, samt ändra konto som betalningarna kommer till. Hon frågade var utbetalningen kom ifrån och sen tyckte hon hellre att jag skulle posta den och det skulle ta 2 dagar ungefär... Men jag vill ju ordna det här nu. Kul att man nästan blir utjagad från banken. Men nu är det iaf fixat. :)
image descriptionimage description

RSS 2.0